واکنش ها نسبت به اعلام خبر خداحافظی الکس از یوونتوس در پایان فصل
مدیر بی مقدمه و بی برنامه از خداحافظی مهره ای گفت که در تاریخ حیات بیانکونری رکوردار و ستاره ای دوست داشتنی ست که با حضور 18 ساله خود تمام افتخارات را همراه با پیراهن این تیم به دست اورد و با نمایش های خیره کننده و قابل قبول خود تبدیل به پرچم دار باشگاهی شد که پرافتخارترین تیم ایتالیا نام دارد.
اما حالا این کاپیتان در اقدامی کم سابقه از سوی مدیران باشگاه محکوم به خداحافظی با یووه، تیمی که در تمام لحظات در کنارش بود، شد. این اقدام اندره ا انیلی خیلی زود با واکنش های تیفوسی های یوونتوس و برخی از ستاره های قدیمی این باشگاه روبرو شد.
تنها سه ساعت از انشار این خبر می گذشت اما هواداران صفحات زیادی را به این مسئله اختصاص دادند که در اکثر این پیام ها اعتراض به نحوه اعلام این خبر به خوبی دیده می شد.
السیو تاکیناردی، مورنو توریچلی در کنار السیو سکو از نخستین یوونتوسی هایی هستند که به این اقدام واکنش منفی نشان دادند.
تاکیناردی نزدیک ترین دوست پینتوریکیو در دنیای فوتبال با ناراحتی گفت : صادقانه بگویم هرگز انتظار شنیدن این خبر را توسط مدیران نداشتم، قلبم ناراحتم، غمگین و قبلم کاملا شکسته، می دانم که دیگر نمی توانم الکس را با بیانکونری ببینم. یک اشتباه بزرگ از اندره ا انیلی که در این لحظات فصل چنین خبری را منتشر کرد. همه منتظر شنیدن این خبر بودیم اما در زمان دیگری. زمانی که یووه در صدر ایستاده و دل پیرو خوب بازی می کند در زمانی که به میدان می رود دلیلی برای بیان این خبر نبود. متاسفم. برای قهرمانی مثل الکس ادامه راه وجود دارد اما اشتباه مدیران قابل پذیرش نیست.
توریچلی در این خصوص گفت: خشکم زدم، دهانم باز ماند وقتی این خبر را شنیدم. نمی توانستم باور کنم. هرگز انتظار شنیدن این خبر را در این لحظات نداشتم. امیدوارم مدیر پیش از صحبت های امروزش با کاپیتان صحبت کرده باشد و از نظر شخصی الساندرو نیز مطمئن باشد.
وی در خصوص اینده کاپیتان و رفتن احتمالی او به فوتبال امریکا و یا اینکه در آینده مدیر یوونتوس شود نیز گفت: همه چیز بستگی به او دارد. مطمئنا او به زمان نیاز دارد تا تصمیم بگیرد. اما احساس می کنم که هنوز توان بازی کردن دارد و اگر بخواهد بازی کند می تواند با پیشنهاداتی که به او می شود تیمش را انتخاب کند. اما حیف دوست داشتم که همچنان در یوونتوس باشد. نمی توان الکس را پیراهن دیگری ببینم. او همیشه پرچم دار یوونتوس خواهد بود، او یک بیانکونری ست، همه رکوردها را در این باشگاه به دست اورده. مطمئنم و امیدوارم که در تورینو بماند.
اما
السیو سکو، مدیر ورزشی سابق یووه نیزدر واکنش به خبر خداحافظی الکس از یوونتوس گفت: یک بمب خبری در این روز، اخرین فصل دل پیرو در یووه. اما امیدوارم که با بازیکنان صحبت شده باشد و بعد چنین خبری را منتشر کرده باشند. این طور بهتر است. این مسئله ای ست که همه می دانستند اما بیان کردنش به این شکل واقعا عجیب بود.
اما آینده الکس از نظر سکو که روزی مدیر ورزشی این تیم بود" دیگر راهی برای ادامه با یوونتوس نیست. اگر بخواهد می تواند در نقش دیگری با این تیم باشد و ان مدیریت است. اما اگر تصمیم به ادامه بازی داشته باشد مشکلی نخواهد داشت، هیچ مشکل و سختی ای را برای پیدا کردن تیم نخواهد داشت، از امریکا، ژاپن و حتی ایتالیا برای او به راحتی پیشنهاد می اید و اوست که باید تصمیم بگیرد چه کند. "
سرجیو بریو، مدافع سابق یوونتوس که در سال های 1978 تا 1990 برای این تیم بازی می کرد در واکنش به انتشار خبر خداحافظی کاپیتان الکس گفت: خداحافظی پس از 18 سال با پیراهنی که همه افتخارات را با ان به دست اوردی، من انتظار خداحافظی را داشتم اما نه حالا، مجموعه می توانست یک سال دیگر نیز با این مهره قرارداد تمدید کند. دل پیرو نیازی ندارد که بگوید در تاریخ یوونتوس تا چه اندازه بزرگ است، حالا یوونتوس تکنیک خاص او را از دست می دهد.
مطمئن نیستم که دل پیرو بخواهد فوتبالش را کنار بگذارد اما فکر نمی کنم چون او هنوز قدرت ادامه دارد. به هرحال زمان مناسبی برای این اعلام نبود زیرا رقابت ها بسیار طولانی ست و او باید با روحیه ای دیگر در میادین حاضر شود. فکر می کنم که امریکا آینده او باشد.
اما
ماسیمیلیانو آلگری، مربی میلان نیز از دیگر کسانی ست که از شنیدن این خبر متعجب شده " همه متعجب شدیم، به این دلیل که در ماه اکتبر هستیم و دل پیرو بسیار خوب کار کرده. این خبر و این اعلام نمی تواند واکنش خوبی را به همراه بیاورد، اما مطمئنا این تصمیمی ست که میان کاپیتان و مدیران یووه گرفته شده. "