-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برابر هر رقیبی اماده ایم چون یووه هستیم
20 شهریور 1389
انتونیو کاسانو در کنار جامپائولو پاتزینی، رقبای جدید و سرسخت یووه به شمار می روند، مهاجمینی که در سر اندیشه های بسیار زیادی برای رقابت و ارائه شایستگی های شان می پرورانند و برای رقابتی زیبا راهی تورینو می شوند.
در این میان مدافعین بانوی پیر نیز خود را اماده رقابت و مبارزه با بهترین مهاجمین این روزهای ایتالیا کرده و برای یک جدال دیدنی و سخت اماده اند. بونوچی که به همراه جورجو کیه لینی خط دفاعی مستحکم یووه را در فصل جاری خواهند ساخت به یوونتوس بسیار امیدوار است.
در تیمی که من توپ می زنم خواسته های بسیار زیادی وجود دارد، همگی می خواهند بهترین نمایش را ارائه دهند و همگی تشنه پیروزی و برتری هستیم. ما اماده یک فصل بزرگ هستیم و زمان رسیدن به خواسته های مان نزدیک است.
ما باید به تیفوسی های مان اطمینان دهیم که می توانیم و برای این اطمینان دیدار یکشنبه شب بهترین فرصت است. در کنار انان و برابر تیمی که دل نری انان را به خوبی می شناسد به نتیجه بزرگی خواهیم رسید.
می دانم که کاسانو و پاتزینی در شرایط بسیار ارمانی به سر می برند، این مسئله نباید نگران کننده باشد زیرا ما بازیکنان یووه هستیم و باید همیشه با قدرت برابر رقبای قدرتمند حاضر شویم. بنابر این ما اماده و اماده هستیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
با نگاهی به گنجینه تاریخی یووه می توانم پی به بزرگی اش برد
20 شهریور 1389
امادگی خوبی دارد به نظر انگیزه بالایی نیز برای حضور در میدان و نشان دادن شایستگی هایش با پیراهن تیم جدیدش یووه در خود می بیند و از همین رو بر ان شده تا با نهایت قدرت یوونتوس را در این دیدار همراهی کند.
فابیو کوالیارلا که در اخرین روزهای نقل و انتقالات به این تیم پیوسته می گوید: یووه در بهترین و بالاترین شرایط قرار دارد و هیچ نیازی به نگرانی نیست. من شهر تورینو را پیش از این به خوبی می شناختم و حالا در باشگاه و مجموعه ای بسیار بزرگ توپ می زنم که باعث افتخارم است.
ممطئنا ارزش این پیراهن را می دانم و با نگاهی به گنجینه تاریخی این باشگاه می توانم به بزرگی و افتخاراتش پی ببرم. نیازی به انکار بزرگی یووه نیست و مخالفین نیز سعی بیهوده نکنند. یوونتوس و این پیراهن تنها پیروزی می خواهد و حالا ما می خواهیم به انچه که شایسته این تیم است دست یابیم.
من یک بازیکن حرفه ای هستم و یک بازیکن یووه که صد در صد برای این پیراهن مبارزه خواهم کرد، برای رقبا احترام بسیار زیادی قائلم اما خوب همه ما در یووه بسیار حرفه ای هستیم.
وی به اشنایی با ماروتا اشاره کرد و گفت: پیش از این ماروتا را می سناختم اما هرگز با دل نری کار نکردم. ماروتا یک مدیر باهوش و بالیاقت بود که همیشه رابطه ای خوب با باشگاه سمپدوریاد داشت و دل نری یک مربی موفق در تیم هایی که تاکنون مربیگری کرده و حالا همگی در یووه در کنار تیم و مجموعه ای از پیش شناخته، می توانیم بسیار خوب ظاهر شویم، ما می خواهیم نتایج ناخوشایند فصل گذشته را از یاد ببریم و همین کار را خواهیم کرد.
کوالیارلا پیش از این همراه ناپولی در لیگ اروپا بازی کرده و نمی تواند بانوی پیر را در این رقابت ها همراهی کند، خیلی متاسفم اما امیدوارم در سری ا موافقیت های خوبی کسب کنم تا رضایت هواداران و مربیان را جلب کرده باشم و در کنار انان شاهد پیروزی دوستان و هم تیمی هایم در مسابقات اروپایی باشم.
خوب شروع سختی در لیگ ایتالیا داشتیم اما با تاسف نمی توانیم به نتیجه دلخواه برسیم، باید تلاش کنیم و این نتیجه را جبران، همه چیز برای جبران و شروعی تازه و زیبا مهیاست.
از اوی در خصوص رینائودو که همره او از ناپولی به یووه امده نیز سوال کردند، فابیو این مهره را موافق و اینده دار خواند و به او برای انتخابش تبریگ گفت. او در سیستم دل نری به خوبی ظاهر خواهد شد.
-
مانند ندود ؟ باعث افتخارم است
20 شهریور 1389
دیدارهای ملی به اتمام رسید و حالا ملی پوشان برای تیم های باشگاهی شان تلاش می کنند، تیم هایی که با درخشش در ان به تیم ملی کشورشان راه می یابند. برای هافبک صربستانی یووه نیز چنین است، او دیدار سمپدوریا و یوونتوس را پیش روی دارد.
کراسیچ که با علاقه بسیار زیاد راهی یووه شده می گوید نمی دانم تا چه اندازه برای یووه مفید خواهم بود اما نهایت تلاش و علاقه خود را برای نشان دادن عشقم به یووه خواهم کرد تا هواداران را راضی کنم.
میلوس که همچنان با ندود مقایسه می شود دراین باره نیز گفت: این مسئله را بارها گفته ام، برایم جز افتخار هیچ چیز نمی ماند. غرور و افتخار از اینکه با ستاره ای همچون پاول ندود مقایسه می شوم. امیدوارم که بتوانم ندود را برای شما زنده کنم اما می دانم که پاول همیشه پاول است و من جای او را نمی گیرم.
با این حال این مهره مورد توجه مربیان باشگاه قرار گرفته و حالا بسیاری منتظرند تا او را در ترکیب بانوی پیر و در حال درخشیدن ببینند تا شاید اندکی ما را به یاد پاول ندود دوست داشتنی بیاندازد.
-
من با اغوش باز منتظر همه هواداران در استادیوم هستم
20 شهریور 1389
او را یکی از مهره های اینده سازی می دانند که می تواند با موفقیت در پیراهن بانوی پیر به تیم ملی کشورش نیز راه یابد. مهاجمی که در دیدارهای پیش فصل و رقابت های اروپایی برای تیمش خوش درخشید و نمایش خوبی داشت، داویده لنتزافامه .
داویده نیز مانند سایر هم تیمی هایش به فصل جاری و دیدارهای پیش روی با امیدواری می نگردد و در گفتگویی کوتاه خطاب به تیفوسی ها می گوید: من نیز مانند شما، مانند همه یوونتوسی ها از شکست برابر باری غمگین و ناراحت شدم اما ما به موفقیت و حفظ روحیه تیمی نیاز داریم و این مسئله برای مجموعه ارزشمند و مهم است.
یکشنبه ما منتظر یک دیدار سخت و فشرده هستیم، می دانیم که باید خیلی خوب و قدرتمند کار کنیم تا نتیجه را از ان خود کنیم و سه امتیاز را به خود اختصاص دهیم.
وی تاکید کرد که طی این دو هفته برای رودررویی با سمپدوریا نکات ویژه و خوبی را فراگرفته اند و در خصوص کراسیچ نیز گفت: تمرین همراه با کراسیچ برایم جذاب و موثر است، زیرا باید همیشه بهتر و بهتر کار کنم. در کنارم بازیکنی را می بینم که برای تیم ملی کشورش بازی می کند و از امادگی خوبی برخوردار است.
شماره 20 بیانکونری در پایان تاکید کرد که یووه به همه نیاز دارد، به بازیکنان، مربیان و به تیفویسی هایی که هرگز انان را تنها نگذاشتند " من با اغوش باز منتظر همه هواداران در استادیوم هستم. "
-
عمو پاول به کنارمان بازمی گردد
21 شهریور 1389
داستان عشق و علاقه پاول و یووه تمامی ندارد، علاقه بار دیگر او را به یووه می اورد، شاید چنین باشد. ستاره چک تبار و محبوب یوونتوسی ها می تواند یک بار دیگر در کنار این تیم و دوست دارانش باشد و انان را از بودن در کنارشان خرسند.
رابطه میان ندود و بانوی پیر با وجود خداحافظی وی از این تیم و دنیای فوتبال تمام نشده و به نظر می رسد این بار سران بیانکونری تصمیم به خدمت گیری وی در راس امور باشگاه دارند.
گلوله اتشین یوونتوسی ها می تواند در اینده ای نزدیک تبدیل به یکی از مدیران ارشد یووه و مسول ارتباطی و معاول نخست مدیر باشگاه باشد. به این ترتیب او را مدیر ویژه ای می داند که تیم و مسائل بازیکنان را در اختیار اندره ا خواهد گذاشت.
گفته می شود مذاکرات برای بازگرداندن ندود به یووه در حال انجام است و اندره ا انیلی خود به شخصه این مسئله را دنبال و پیگیری می کند.
این ستاره مشهور خود نیز مذاکره و جلسه با سران یوونتوس را تایید کرد و گفت: برای من یوونتوس همیشه داستان عشق من به فوتبال است و همیشه بهترین روزهایم را در کنار این تیم گذارندم.
بیانکونری تغییرات بزرگ و موثری داشته و حالا منتظر نتیجه بی نظیر است. من با اندره ا دوست هستم و امیدوارم برای تیم مفید باشم.
گفتنی ست به نظر می رسد که پاول ندود از یک ماه اینده به کادر مدیریت یوونتوس ملحق شود.
-
ببخش سمپدوریا می خواهم پیروز شوم
21 شهریور 1389
برای او نتیجه مهم است، نتیجه در تیم جدید با شاگردانش جدید. جیجی دل نری در ورزشگاه المپیکو که خانه تازه او محسوب میشود به همراه پسران و شاگردان این روزهای خود رودرروی بازیکنان گذشته خود صف ارایی خواهد کرد.
او تاکید کرده که برایش تنها یووه و نتیجه مثبت این تیم ارزشمند است و در کنفرانس خبری پیش از دیدار گفت " ببخش سمپدوریا می خواهم پیروز شوم "
دل نری بازیکنان سمپدوریا نظیر کاسانو را ستود، او همیشه خوب بازی می کرده اما حالا توجهات نسبت به او بیشتر شده، پاتزینی را نیز همه می شناسند، یک مهاجم گلزن و قدرتمند.
مربی به تیم خود اشاره ای داشت، اکویلانی و مارکیزیو شرایط خوبی دارند، کوالیارلا نیز در خط حمله کنار الکس بازی خواهد کرد. یاکوئنتا همچنان توان 90 دقیقه بازی کردن را ندارد اما برای دیدار اروپایی حاضر می شود. ملو نیز از عقیده مربی یک بازیکن تمام عیار و موثر است که می تواند لیدر میانه میدان بانوی پیر باشد.
می دانم که دیدار سخت و زیبایی خواهد بود، اماده هستیم و همه در کنار یکدیگر می دانیم که کنجکاوی برای نتیجه گیری یووه بسیار زیاد است و توجهات امروز معطوف ماست.
او به تیم سابق احترام زیادی قائل است اما روی به سمپدوریا و شاگردانش گفت " ببخش سمپدوریا می خواهم پیروز شوم "
بازیکنان دعوت شده یووه برای دیدار برابر سمپدوریا
منینگر – استواری – کاستانتینو – موتا – کیه لینی – ترائوره – بونوچی – گریگرا – رینائدو – دچلیه – لگروتالیه – ملو – سیسوکو – مارکیزیو – یاکوئنتا – اکوئیلانی – لنتزفامه – په په – کراسیچ – دل پیرو - کوالیارلا
-
مصاف ویژه برای دل نری از راه رسید
21 شهریور 1389
برای جیجی دل نری روز یکشنبه روزی مهم و ویژه است، برای او و برای تیم جدیدش که باید به مصاف باشگاه سابقش روند، هر چند که خود این حساسیت را انکار می کند اما هر چه باشد همیشه مصاف بازیکن و مربی با تیم سابق حساسیت هایی را به همراه می اورد.
با این حال به نظر می رسد دل نری برای این دیدار حساب ویژه ای باز کرده و از کلیه بازکینان خواسته تا کنترل و نتیجه بازی را در دست گرفته و به خوبی از فرصت ها استفاده نمایند و حریف را از رسیدن به دروازه یووه محروم.
در این میان مسولیت و وظیفه مدافعینی همچون کیه لینی و بونوچی بسیار زیاد و مهم است، این دو در کنار هم تیمی های شان باید حملات خطرناک دو مهاجم گلزن و با انگیزه سمپدوریا، کاسانو و پاتزینی را دفع نمایند.
بی تردید یکشنبه شاهد نمایشی دیدنی میان دو تیم یووه و سمپدوریا خواهیم بود و در این میان مهره های ملی پوش یووه باید برابر ملی پوش بزرگ و شاداب این روزهای سرزمین چکمه ای، کاسانو با دقت و تیزهوشی بیشتری ظاهر شوند و حملات انان را با شکست مواجه سازند.
در کنار این دو مهره موثر، بازیکنانی نظیر مارکیزیو، ملو، موتا و دچلیه حضور دارند که همگی توان مقابله با حریف را دارند و باید به گلزنی یووه نیز کمک کنند.
-
از اشتباهات بازیکنان ناراضی ست
21 شهریور 1389
نتیجه دیدار شاگردان قدیمی و جدید برای او تنها یک تساوی پرگل سه بر سه بود. نتیجه ای که ناکامی ای برای او و تیفوسی های یووه محسوب میشد و کم و بیش تیفوسی های یووه را ناامید از روندی که با تغییرات نیز تغییر چهره نمی دهد. این نتیجه حتی دل نری را نیز ناامید کرده و این مربی پس از اتمام بازی در خصوص کسب اسکودتو گفت: خیر، اگر به طریق دیگری بازی نکنیم به دست نمی اوریم.
از اشتباه بسیار زیاد خط دفاعی و میانی تیمش بسیار ناراحت است، اما در مقابل نمایش په په و کراسیچ برای او خوشایند بوده، برای تیمی که در نیمه دوم بازی کرد بسیار خوشحالم.
تیم اشتباهات بسیار زیادی داشت و از این بابت بسیار ناخرسندم. این اشتباهات فرصت را به حریف داد و حریف نیز ان به خوبی بهره برد.
کراسیچ بسیار خوب بازی کرد. در نیمه نخست حمایت اندکی داشت اما در نیمه دوم توانست مهاجمین را در فرصت گلزنی قرار دهد و فرصت گلزنی برای سایر هم تیمی هایش ایجاد.
از وی در خصوص شرایط امائوری سوال کردند و او پاسخ داد: از فردا تمرینات ویژه ای را اغاز خواهد کرد، ما به همه بازیکنان نیاز داریم. مارتینز نیز در حال امادگی، یاکوئنتا و اکوئیلانی نیز در دقایقی که به میدان امدند نمایش خوبی داشتند.
دل نری تاکید کرد که نتیجه ای که در هفته نخست به دست اوردند شگفت زده شدند اما باید به این هفته بنگرند و مشکلات خط دفاعی را رفع نمایند. سمپدوریا به راحتی به دروازه ما نزدیک شد و دروازه را باز کرد. این مسئله را باید هر چه زودتر بررسی کنیم.
دل نری از شروع سخت فصل برای یووه ناراضی ست اما می گوید ما انتظار این شروع را داشتیم، دشواری مصاف با باری و سمپدوریا در هفته های نخست که مشخص شد اما من امروز یک تیم قدرتمند و فیزیکی را در میدان دیدم که باید در ایجاد فرصت گلزنی دقت بیشتری داشته باشیم.
-
نتیجه دلخواه به دست نیامد ( یووه 3 - سمپدوریا 3 )
21 شهریور 1389
المپیکو و هواداران شهر تورینو سرانجام در فصل جدید رقابت های سری ا میزبان بانوی پیر شدند، میزبان دیداری که حساسیت ویژه ای را نیز به خود اختصاص داده بود، جدال شاگردان قدیمی و کنونی دل نری که حالا باید برای پیروزی برابر یکدیگر صف ارایی کرده بودند. اما نتیجه ای که به دست امد ان نتیجه دلخواه نبود. یک تساوی پرگل که نتوانست هواداران یووه را راضی کند.
دل نری یووه را با ترکیب استواری – موتا – لنتزفامه - کیه لینی – بونوچی – دچلیه – مارکیزیو – ملو – کراسیچ – په په – کوالیارلا و دل پیرو به میدان فرستاد تا برابر تیم سابقش به نتیجه ای دلخواه دست یابند.
بازی با سرعت قابل توجهی اغاز شد، دو تیم 5 دقیقه طوفانی را ارائه کردند و در این دقایق ابتدایی تیم مهمان یک فرصت گلزنی را نیز با اشتباه مدافعین یووه به دست اورد که این حرکت گلی برای انان به ارمغان نداشت.
بازی به دقیقه 9 خود می رسید که الکس دل پیرو با حرکتی دیدنی دو مدافع سمپدوریا را دریبل زد اما ضربه اش با برخورد با مدافع حریف راهی کرنر شد که کرنر ارسالی نیز ثمری نداشت تا بازی همچنان بدون گل ادامه داشته باشد.
نفوذهای مهمان از کنارها بسیار عالی بود، با این حال در دقیقه 20 با اشتباه مهره یووه و از دست دادن توپ یاران سمپدوریا در موقعیت تک به تک قرار گرفتند و استوراری با واکنشی بی نظیر و دقیق توپ را با انگشتان دست دور کرد تا دروازه بانوی پیر بسته بماند.
در این صحنه استوراری ارزش های جانشینی بوفون را به خوبی نشان داد و مورد تشویق کلیه حاضرین در ورزشگاه قرار گرفت.
سمپدوریا از کنارها توسط کاسانو بارها دست به حرکات انفجاری و سریع زد که در اکثر مواقع به خوبی تا دروازه و محوطه جریمه یووه پیش رفت و خطرناک ظاهر شد.
ارسال های سریع یاران سمپدوریا که توسط کاسانو انجام می شد سرانجام در دقیقه 36 نتیجه داد و این بازیکن با ارسالی عالی پوتزی را در موقعیت گلزنی قرار داد تا این مهره نیز با ضربه ای دیدنی توپ را وارد گوشه تور دروازه استوراری و یووه نماید تا مهمان از میزبان خود پیش بیافتد.
با این گل، حملات بیانکونری افزایش یافت اما دقت و قدرت کافی نداشت اما در دقیقه 42 در حالی که فرصت خطرناکی نیز ایجاد نشده بود با ضربه سر کراسیچ که برای مارکیزیو ارسال شده بود این مهره توانست با ضربه ای دروازه سمپدوریا را بگشاید و بازی را به تساوی برساند.
به این ترتیب دو تیم 45 دقیقه نخست را با نتیجه یک بر یک به پایان رساندند تا چشم به نیمه دوم برای رسیدن به اهداف شان داشته باشند.
نیمه دوم اغاز می شود، یووه چهره ای مقتدرتر به خود گرفته، حالا این تیم از راست به چپ می زند و با گذشت 4 دقیقه از شروع این نیمه یکبار دیگر کراسیچ پایه گذار گلی دیگر می شود. این بار ارسال از جناح راست موقعیت گلزنی را برای یاران یووه ایجاد می کند که در ابتدا سنگربان سمپدوریا با واکنشی خوب درصد دفع توپ است که حرکت او موجب گلزنی په په می شود.
بازی خوب و هجومی یووه ادامه داشت و به دقایق هیجان انگیز این دیدار می رسیم. این تیم در دقیقه 59 با کراسیچ پیش رفت و این مهره صربستانی موقعیت تک به تک را از دست داد و موفق به گلزنی نشد
دو دقیقه بعد په په یک بار دیگر با شوتی دیدنی و قدرتمند می توانست گلزنی کند اما مدافع سمپدوریا خود را به خطر انداخت و توپ را دفع کرد.
یک دقیقه بعد الکس با خطای یار حریف متوقف شد و ضربه ایستگاهی این بازیکن راهی دروازه نشد.
دقیقه 64 از روی حرکتی سریع و دیدنی بار دیگر سمپدوریا خطرناک و زهردار ظاهر شد و این بار کاسانو با ضربه ای دقیق که با خوش شانسی نیز همراه بود به گل رسید. ضربه او به تیر داخلی دروازه برخورد کرد و راهی دروازه شد تا بازی به تساوی دو بر دو برسد.
اما هیجان این دقاق به اتمام نرسید، هر دو تیم حملات خود را از سر گرفتند و نمایش خوبی ارائه دادند و در دقیقه 67 یک بار دیگر په په مفید و تاثیرگذار ظاهر شد و با فریب مدافع پیش روی خود توپ را از میان پای وی عبور داد اما در میان تعجب توپ به تیر برخورد کند اما توپ برگشتی پیش روی کوالیارلا بود و او با ضربه ای گل سوم تیمش را به ثمر رساند.
این پایان کار نبود، دو تیم همچنان حملات و بازی رو به جلوی خود را ادامه دادند، کراسیچ که دو پاس گل داده بود خوب ظاهر شد اما تا این دقیقه موفق به گلزنی نشده بود.
نمایش تهجامی سمپدوریا با حرکات کاسانو بیشتر شد و در میان غافل گیری مدافعین بانوی پیر، پوتزی با زیبایی هر چه تمامتر دروازه یووه را برای سومین بار باز کرد. در این صحبنه مدافعین ملی پوش به ویژه موتا دچار اشتباه شدند.
پس از این نتیجه، دل نری دست به تعویض نخست خود زد و موتا را از میدان خارج و گریگرا را به میدان فرستاد. در ادامه کراسیچ که بسیار درخشان ظاهر شد بود نیز جای خود را به یاکوئنتا داد و البرتو اکوئیلانی نیز جانشین په په شد تا بهترین مهره های یووه در این بازی از میدان خارج شوند.
از دقیقه 80 بار دیگر هیجان به بازی بازگشت، یاران یووه فرصت ها را یکی پس از دیگری از دست می دادند. سنگربان سمپدوریا در این لحظات بسیار عالی ظاهر می شد و فرصت گلزنی را از یوونتوسی ها گرفت.
در دقیقه 83 ضربه سر ملو که از روی کرنر ارسالی فرستاده شده بود نیز با کمترین فاصله از کنار دروازه سمپدوریا گذشت.
دقایق پایانی برای دو تیم سریع گذشت اما تغییری در نتیجه بازی به وجود نیامد تا یووه در دومین هفته فصل نیز نتیجه دلخواه و رضایت بخشی کسب نکند.
-
نارضایتی الکس از نمایش خود در 17 سالگی یوونتوسی بودنش
21 شهریور 1389
یکشنبه 12 سپتامبر 2010 برای الساندرو دل پیرو روزی مهم بود، روزی که هفده سال حضورش در یووه تکمیل شد، هفده سالی که از 12 سپتامبر 1993 اغاز و سرنوشتش چنین شد که می بینیم، هفده سال افتخار، بزرگی، محبوبیت، کسب 29 اسکودتو، کسب اقای گلی یووه، بیشترین بازی با پیراهن سیاه و سفید یوونتوس و به دست اوردن کلیه افتخاراتی که می توانست به همراه یک باشگاه به دست بیاورد.
حالا از امروز او وارد هجدهمین فصل حضورش در یووه می شود و با خاطرات این هفده سال به دنبال افزودن و ادامه پیروزی هایش به همراه بانوی پیر است.
اما جشن هفده سال حضور با یووه برای الکس خوشایند نبود، او 90 دقیقه بازی کرد اما به گل نرسید و تیمش نیز با تساوی پرگل 3 بر 3 برابر سمپدوریا متوقف شد.
کاپیتان بیانکونری در خصوص این روز و نمایشی که ارائه کرد می گوید: امروز روز غرورافرینی برای من بود، باید پیروز می شدیم، یک روز ویژه که برای من یاداور اغاز یوونتوسی بودنم بود. 17 سال با 17 دلیل برای برپایی جشن در این روز اما موفق نشدم. خیلی خوشحالم که در کنار یوونتوس هستم و 17 سال را با این تیم گذراندم اما در این بازی هیچ فرصتی نداشتم و از نمایش خود بسیار ناراضی ام.
من همیشه شادی های بزرگی را با یووه پشت سر گذاشتم، 29 اسکودتو که با یووه فتح کردم، اینتر با اسکودتوهای ما بزرگ شد با این حال اینتر این روزها حریف بزرگی برای ماست.
اما مسئله بعدی ای که کاپیتان یووه در این شب ویژه تایید کرد، انتظار او و سونیا برای تولد فرزند سوم شان بود. بله سونیا باردار است و این دلیل دیگری ست برای جشن و شادی من در زندگی ام.
شماره ده یووه می افزاید که در 15 روز نخست نتوانستیم پیروز شویم اما بازی به بازی بهتر می شویم و باید بهتر شویم و پیش رویم. اشتباهات مان را بررسی کنیم و نتیجه دلخواه برسیم.
از اله در خصوص اعتصاب هفته پنجم در تاریخ 25 و 26 سپتامبر سوال کردند، خوب بله من نیز این بیانیه را امضا کردم. امیدوارم که اوضاع بهتر شود، شخصا به این موضوع اعتقاد زیادی دارم و به نتیجه ای که میان ما و فدارسیون برقرار خواهد شد امیدوار. البته باید تاکید کنم که امیدوارم اعتصابی در کار نباشد و توافق به دست بیاید.
پینتوریکیو در پایان به هجدهمین سال بیانکونری بودنش اشاره می کند، در حال حاضر به هجدهمین سال فکر می کنم، باید بهتر از همیشه باشم، به هر حال 5 امتیاز را از دست دادیم و متاسفم هستیم. امسال باید بهتر از سال گذشته عمل کنیم و من باید بهتر باشم. تا پایان رقابت می کنیم.