اگر واعظى آشتيانى در استقلال بماند، سال بعد روى نيمكت اين تيم مى نشينم
حجازى:استقلال پارسال از ۶ بازى ۴ امتياز گرفت، امسال از ۲ بازى
ناصر حجازى سه شنبه به استاديوم رفت تا با حضور خود در ورزشگاه آزادى به جو ورزشگاه رونق ببخشد. او محبوب آبى ها است و به همين بهانه هواداران آبى مقابل الجزيره يكصدا او را تشويق كردند. گفت وگو با وى را بخوانيد:
•ناصر خان اول از وضعيت سلامتى تان بگوييد بهتر هستيد؟
- خدا را شكر، خيلى بهترم و آخرين مرحله درمانى ام را فردا(امروز) پشت سر مى گذرانم.
• بعد از چند سال براى تماشاى بازى استقلال به استاديوم رفتيد، جو چطور بود؟
- خيلى وقت بود كه به استاديوم نرفته بودم. آقاى واعظى آشتيانى زنگ زد و گفت كه به استاديوم بيا اما من گفتم نمى توانم بيايم اما او باز هم گفت خودم به دنبالت مى آيم و تا در خانه هم مى رسانمت و من هم نمى توانستم ديگر حرفى بزنم و با وجود اينكه پاهايم درد مى كرد به استاديوم رفتم تا تماشاگر بازى استقلال باشم.
• جو چطور بود؟
- مردم خيلى به من لطف داشتند و من خودم را مديون همين مردم مى دانم. فقط اين دعاى مردم بود كه من را سريع خوب كرد تا سلامتى ام را به دست بياورم.
• بازى را چطور ديديد؟
- در كل بازى متعادل بود اما هر چه به دقايق پايانى نزديك مى شديم به فشار استقلال هم افزوده مى شد. متاسفانه برخى بازيكنان استقلال در اين بازى خودخواهى كردند و بيش از حد توپ را نگه مى داشتند. آن ها بايد از اين به بعد سعى كنند كه به موقع پاس دهند وكمتر خودخواهى به خرج دهند. استقلالى ها اگر در ۲۰ دقيقه پايانى اين كار را مى كردند حتماً به پيروزى مى رسيدند.
• چرا آن ها مقابل الجزيره فرصت زياد از دست دادند؟
- استقلال ميزبان بود و با توجه به اينكه به دنبال ۳ امتياز اين ديدار بود كم استرس نداشت. همين استرس باعث شد آن ها فرصت هايشان را از دست بدهند. استقلال اگر گل اول را مى زد خيلى راحت تر مى توانست به پيروزى برسد اما آن ها عجول بازى كردند تا در نهايت نتوانند به برد برسند.
• خودتان بهترين دروازه بان قرن ايران بوديد. پس عملكرد محمد محمدى را بهتر مى توانيد ارزيابى كنيد! محمدى چطور كار كرد؟
- به نظر من او ستاره استقلال بود محمدى ،۲ ۳ بازى است كه خيلى خوب كار مى كند. اومقابل الجزيره بدون اشتباه ظاهر شد و به نظر من از اين به بعد هم مى تواند بهتر شود و جاى خود را در دروازه محكم كند.
• در پايان بازى عده اى تماشاگر عليه مرفاوى شعار دادند اين حركت آن ها را چطور ديديد؟
- اين حركت آن ها مسلماً به صورت خطى صورت گرفته است. سال گذشته همين استقلال بهترين نفرات را داشت اما از ۶ بازى خود فقط ۴ امتياز گرفت اما الان از ۲ بازى ۴ امتياز گرفته. پس اعتراض هواداران نسبت به مرفاوى نهايت بى انصافى بود. آن ها بايد صبورتر باشند و بيشتر تيم را حمايت كنند.
• استقلال مى تواند در ليگ قهرمانان صعود كند؟
-۴ بازى مانده كه اگر از اين ۴ ديدار استقلال ۴ امتياز هم بگيرد تيم صعود كننده است اما به هرحال آن ها بايد سعى كنند به عنوان تيم اول گروه صعود كنند تا در دور بعد به يك تيم ضعيف بخورند.
• پس به عقيده شما استقلال تيم صعود كننده به مرحله بعد است؟
- من فكر مى كنم استقلال به مرحله بعد صعود كند البته كار سخت است اما اين تيم پتانسيل صعود به مرحله بعد را دارد. آن ها فقط بايد مواظب باشند كه در ديدارهاى خارج از خانه شكست نخورند و به تساوى برسند تا براى صعود مشكلى نداشته باشند.
• آينده استقلال را در ليگ برتر چطور مى بينيد؟
- من فقط اميدوارم اين تيم سهميه آسيايى كسب كند. فاصله استقلال با پرسپوليس فقط ۳ امتياز است كه به نظرم براى آبى ها قابل جبران است. استقلال بايد سهميه آسيايى را بگيرد و براى سال بعد خود را محكم تر ببندد تا بهتر هم بتواند در ليگ قهرمانان آسيا حاضر شود. اين تيم اگر پاكسازى خود را با قدرت انجام دهد مشكلى براى فصل آينده نخواهد داشت.
• اگر باشگاه استقلال پيشنهاد همكارى روى نيمكت را به شما بدهد. مى پذيريد؟
- من دوست دارم فعال باشم و نشستن پشت ميز را اصلاً دوست ندارم اگر براى سال آينده واعظى آشتيانى مدير استقلال باشد من هم با او همكارى خواهم داشت. چه بهتر كه با واعظى آشتيانى همكارى كنم چرا كه او مثل يك كوه پشت سرمربى اش است و از او حمايت مى كند و اين يك پشتوانه مهم براى يك مربى به حساب مى آيد.