-
هواداران پرسپولیس و استقلال از امروز بلیت الکترونیکی خریداری میکنند/بهای جدید بلیت در ورزشگاه آزادی اعلام شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کانون هواداران پرسپولیس : با قرارداد سازمان لیگ با یک شرکت هواداران استقلال و پرسپولیس باید بلیتهای الکترونیکی خریداری کنند.
درحالی که یکی از آیتمهای AFC برای حرفه ای شدن باشگاه ها واگذاری بلیت فروشی به باشگاه هاست هنوز این مسئله در لیگ برتر ایران به طور کامل محقق نشده و همچنان بلیت فروشی در شهرهای مختلف در اختیار هیئت های فوتبال است.
در همین راستا برای فصل جدید سازمان لیگ برای ساماندهی هواداران پرسپولیس و استقلال با شرکتی برای استفاده از بلیت الکترونیکی قرارداد بسته است و قرار شده از امروز که استقلال مقابل آلومینیوم در ورزشگاه آزادی بازی دارد خریداری این بلیت ها توسط هواداران استقلال صورت گیرد.
به گفته غلامرضا بهروان سرپرست سازمان لیگ برتر قرار است باجه هایی مخصوص فروش بلیت های الکترونیک در نظر گرفته شود.
سازمان لیگ پیش از این اعلام کرده بود بعد از سه سال بلیت های مسابقات در سراسر ایران افزایش پیدا کرده است.
طبق این تصمیم در ورزشگاه آزادی بهای بلیت جایگاه هواداران پرسپولیس و استقلال از 5 هزار به 10 هزار تومان، سایر قسمت های طبقه اول از از 3 هزار به 5 هزار تومان و طبقه بالای ورزشگاه از 2 هزار به 3 هزار تومان افزایش پیدا کرده است. در شهرستان ها نیز قیمت بلیت 3 هزار تومان شده است.
دیدار تیم های استقلال و آلومینیوم هرمزگان امشب ساعت 22:15 در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.
-
یاوری: دوست دارم بازی ما و پرسپولیس در حضور تماشاگران انجام شود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کانون هواداران پرسپولیس : تیم فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز توانست در اولین گام ذوب آهن اصفهان را با سه گل شکست دهد.
شاگردان محمود یاوری در این بازی با در اختیار گرفتن توپ و میدان به خصوص در نیمه اول توانستند برتری کامل خود را بر حریف دیکته کرده و به یک پیروزی شیرین دست یابند.
بازی روی چمن مصنوعی چگونه بود. خیلی ها اعتقاد دارند آشنایی تیم شما با چمن مصنوعی ورزشگاه دستغیب یکی از عوامل اصلی پیروزی اتان بر ذوب آهن بوده است.
باید توجه داشته باشیم که چمن مصنوعی ورزشگاه دستغیب شیراز از نوع مرغوب آن است. هر چند معتقدم هیچ چیز مانند اصل آن نمی شود. چمن مصنوعی مثل دندان مصنوعی است در برابر دندان اصلی، به هر حال کیفیت چمن طبیعی بهتراز چمن مصنوعی است. ضمن اینکه تیم ما هم یکی دو جلسه آن هم به صورت نیم بند روی این چمن تمرین کرد شاید برایتان جالب باشد بدانید که ما در این چمن و زمین در شب تمرین نداشتیم. چون اصلا تا یکی دو روز قبل از برگزاری بازی نورافکن های ورزشگاه آماده نبود.که البته با تلاشهای مسوولین اداره ورزش و جوانان استان و همچنین هیات فوتبال استان فارس به هر حال این ورزشگاه آماده برگزاری بازی شد.
شما هفته دوم در یک بازی بدون تماشاگر با پرسپولیس بازی دارید. فکر می کنید این مساله به نفع شماست؟
من کلا به بازی بدون تماشاگر اعتقادی ندارم. صادقانه بگویم دوست دارم این بازی در برابر خیل عظیم تماشاگران پرسپولیسی انجام شود. یقینا بازی ما با پرسپولیس بازی تماشگرپسند و زیبایی خواهد شد اما حیف که تماشاگران از دیدن این بازی محروم هستند.
تیم شما یکی از کم هزینه ترین و تیم پرسپولیس یکی از پرهزینه ترین تیم های لیگ برتر دوازدهم است. آیا بازی شما برابر پرسپولیس نبرد دارا و ندار است؟
تیم ما امسال با 3 میلیارد تومان بسته شده در صورتی که پرسپولیس با 30 میلیارد تومان. فرق ما از لحاظ مادی تنها27 میلیارد تومان است!. اما به هر حال من به مهره های جوان تیمم اعتقاد دارم. ما کاری به نام های پرسپولیس نداریم و بازی خود را انجام می دهیم.
شما امسال بازیکن بالای سقف قرارداد هم دارید؟
اصلا. بازیکنان ما قراردادشان همه بر اساس کف بسته شده نه سقف. سقف کجا بود؟!
آیا هنوز از مشکلات مالی رنج می برید. آیا قول و قرارها برای کمک به تیم فجر عملی شده است؟
متاسفانه هنوز هیچ کمکی به ما نشده. استانداری قول کمک داده اما تا کنون این اتفاق روی نداده است. بازیکنان فجر برای فصل جدید هنوز یک ریال هم دریافت نکرده اند. اما فعلا مشکلی نیست حرف سرهنگ جعفری مدیرعامل باشگاه برای ما اعتبار است.
-
گزارش تصویری: نفت آبادان 0 _ پرسپولیس 1
-
عکس روز:و باز هم این اعداد افسانه ای که مانوئل را هم جادو کرده اند/امان از زاید و امان از شش!
کانون هواداران پرسپولیس : در تصویر زیر مانوئل ژوزه سرمربی جدید پرسپولیس را مشاهده می کنید که به همراه یکی از هواداران عدد 6 را نشان می دهند و او به تنهایی نیز عدد 3 را نمایش می دهد؛اعدادی مخوف برای آبی های پایتخت.
-
بهروان: جام حذفي برگزار ميشود / عاجنشينان صداوسيما نميخواهند كسي نزديكشان شود!/مردم بدانند از پخش هفته دوم ليگ معذوريم!
کانون هواداران پرسپولیس : سرپرست سازمان ليگ با گلهمندي از مسوولان صداوسيما تاكيد كرد: مردم بدانند با اين وضعيت هفته دوم ليگ از تلويزيون پخش نميشود، چون ظاهرا دوستان در صداوسيما در يك "برج عاج" نشستهاند تا كسي به آنها نزديك نشود!
غلامرضا بهروان كه به تازگي از اجلاس كنفدراسيون فوتبال آسيا (AFC) برگشته با ابراز رضايت نسبي از شروع ليگ، به سوالاتي مختلفي درباره آخرين وضعيت برگزاري مسابقات ليگ، حق پخش تلويزيوني، تكليف برگزاري جام حذفي و... پاسخ داد كه مشروح آن در زير ميآيد:
ليگ خوب و طبق برنامه شروع شد
سرپرست سازمان ليگ ابتدا در ارزيابي از مسابقاتي كه در هفته اول ليگ برتر برگزار شد، اظهار كرد: ليگ دوازدهم پنجشنبه آغاز شد و ما در مجموع خدا را شكر ميكنيم كه مشكل خاصي در برنامهريزيها و روند اجراي كار بوجود نيامد و بازيها طبق برنامه برگزار شد. باشگاهها هم در اين زمينه با ما همكاري كردند، هرچند بعضي از آنها نسبت به وضعيت نور استاديومها گلهمند بودند.
به استاديومها ابلاغ ميكنيم تا فورا كمبود نور را اصلاح كنند
وي افزود: ديشب در ورزشگاه دستگردي تهران بودم و ديدار نفت تهران و راهآهن را تماشا ميكردم. نور اين ورزشگاه از حد استاندارد و ميزاني كه بايد براي برگزاري مسابقات ليگ كفايت كند، كمتر بود. ما به تمامي ورزشگاههايي كه با چنين مشكلي مواجه هستند ابلاغ ميكنيم و از باشگاههاي مربوطه هم ميخواهيم تا حد استاندارد 1200 لوكس نور براي استاديومها كه قانون AFC هم است را به سرعت تامين كنند.
صداوسيماييها انگار در يك "برج عاج" نشستهاند تا كسي به آنها نزديك نشود!
سرپرست سازمان ليگ در واكنش به اينكه " ظاهرا دوباره فدراسيون بر سر حق پخش تلويزيوني كوتاه آمد و مسابقات هرچند ظاهرا موقتي، اما پخش شد! "به ايسنا گفت: ما چيزي زيادي از صداوسيما نخواستيم. ما فقط ميخواهيم حقوق فوتبال پرداخت شود و حاضريم با صداوسيما تعامل كنيم اما انگار آنها در يك "برج عاج" نشستهاند و از خودشان تابويي ساختند كه كسي نتواند نزديكشان شود! دريافت حق پخش تلويزيوني مساله و دغدغه تمام باشگاههاست. آنها براي تامين هزينههايشان نياز به درآمدي كه حقيقيشان دارند.
مردم بدانيد از پخش هفته دوم ليگ معذوريم
وي با ابراز گلهمندي از مسوولان صداوسيما ادامه داد: ما ديروز بخاطر مردم حاضر شديم دوربينهاي تلويزيون به ورزشگاهها راه پيدا كنند تا هفته اول ليگ پخش شود. تقاضاهايي از سوي مقامات بلندپايه از علي كفاشيان رييس فدراسيون شده بود تا بازيهاي هفته اول پخش شود. من اينها را ميگويم تا قضايا را بدانند. الان هم به مردم ميگويم كه اگر در روزهاي آينده توافقي ميان فدراسيون و صداوسيما نباشد از پخش تلويزيوني هفته دوم ليگ معذور خواهيم بود.
2 ماه است با شركتي براي توليد و توزيع مسابقات در قالب سيدي توافق كرديم
بهروان در پاسخ به اين سوال كه اگر نهايتا با صداوسيما به توافق نرسيد آيا واقعا سازوكار توليد و توزيع مسابقات ليگ به صورت سيدي فراهم شده؟ اظهار كرد: ما براي اين كار با يك شركت قرارداد بستيم و مبلغي را به عنوان حداقل مبلغ توافقي مشخص كرديم كه اين رقم بالاتر از درخواست فدراسيون از صداوسيماست. دوستان در صداوسيما فكر ميكنند ما به تازگي به شركت مربوطه براي پخش بازيها به توافق رسيديم در حالي كه سازمان ليگ 2 ماه است با اين شركت توافق كرده است.
دوستان در صداوسيما تا چهارشنبه ما را معطل نگه داشتند!
سرپرست سازمان ليگ همچنين با گلهمندي از بيتوجهي مسوولان صداوسيما، ادامه داد: اين دوستان ما را تا ساعت 16 روز چهارشنبه منتظر نگه داشتند اما يك تماس هم نگرفتند! فدراسيون به سازمان ليگ نامه داد كه ورود هرگونه دوربينهاي تلويزيوني به داخل ورزشگاهها جلوگيري شود و ما هم آن را اجرا خواهيم كرد. در شرايطي كه برخي رسانهها فكر ميكردند مساله ميان فدراسيون و صداوسيما در اين باره حل شده اما واقعا چنين نبود.
صداوسيما ميگويد فقط سالي 500 ميليون بيشتر از سال قبل ميدهيم
وي در واكنش به اينكه صداوسيما با چه مبلغي براي امضاي توافقنامه موافقت كرده، به ايسنا گفت: مبلغ درخواستي ما از صداوسيما در حد قابل توجهي بيشتر از مبلغ قرارداد فصل گذشته است اما حاضريم در اين باره با صداوسيما تعامل كنيم. صداوسيما ميگويد سالي پانصد ميليون تومان به مبلغ قرارداد فصل گذشته اضافه ميكند، در حالي كه آنها درآمدهاي ميلياردي هنگفتي از پخش بازيهاي ليگ بدست ميآورند.
حتي حاضر نيستند يك دهم درآمد پخش مسابقات را به ما بدهند!
سرپرست سازمان ليگ در عين حال يادآور شد: مبلغ درخواستي كنوني ما نسبت به آنچه كه براي حق پخش بايد باشد فوقالعاده كمتر است اما چون در فصل گذشته با مبلغ بسيار پاييني توافق شده بود، انگار الان درخواست ما بالاست، كه در حقيقت چنين نيست. صداوسيما حتي حاضر نيست يك دهم درآمدي كه از پخش تلويزيوني مسابقات ليگ بدست ميآورد را به ما بدهد.
با يك برنامه دقيق جام حذفي را برگزار ميكنيم
بهروان درباره دستاورد جلسات كميته مسابقات AFC و تكليف برگزاري جام حذفي به ايسنا گفت: AFC اجازه برگزار كردن يا نكردن جام حذفي را به خودمان واگذار كرد و اعلام كرد ميتوانيم تمام سهميههاي ايران در ليگ قهرمانان آسيا را از نتايج ليگ برتر به آنها معرفي كنيم. اما با صحبتهايي كه ميان خودمان داشته و بررسيهايي كه بنده داشتم، اميدواريم جام حذفي را با يك برنامهريزي دقيق و جابجا كردن بعضي از آنها، برگزار كنيم.
جريمه پنج ميليون توماني براي مربيان غايب در نشست خبري
وي در پاسخ به اين سوال كه قرار است براي مربياني كه در نشستهاي خبري حاضر نميشوند جريمه پنج ميليون توماني تعيين شود؟ تصريح كرد: اين موضوع را براي تصويب در جلسه هيات رييسه مطرح خواهيم كرد. معتقديم بنابر احترامي كه بايد براي اصحاب رسانه قائل بود، مربيان نبايد رفتار انجام دهند كه به شان خبرنگاران جسارت شود. خبرنگاران قشر زحمتكشي هستند كه جزو اركان پيشرفت فوتبال ما به حساب ميآيند.
خبرنگاران هم مقررات AFC را رعايت كنند
وي افزود: ما با كسي كه بخواهد خلاف مقررات عمل كند تعارف نخواهيم داشت و هيچ دليلي براي بياحترامي به خبرنگاران نميشناسيم. البته عمل به مقررات و رعايت قانون هم بايد دوطرفه باشد. به طور مثال ديشب پس از بازي نفت و راهآهن شاهد بودم بعضي خبرنگاران خارج از محوطهاي كه به عنوان ميكسدزون مشخص شده بود اقدام به گرفتن مصاحبه كردند كه اين درست نيست. اين كار خلاف مقررات AFC هم هست كه بايد اصلاح شود.
-
پولادی:گل جواد خیلی به ما چسبید
کانون هواداران پرسپولیس : پولادی می گوید گرمای هوای آبادان تاثیر زیادی روی عملکرد آنها داشت.
مهرداد پولادی درباره بازی روز گذشته پرسپولیس و نفت آبادان این طور می گوید:« الان نمی شود از لحاظ فنی و کیفیتی در مورد این بازی نظر داد.اما من از بازی خودم راضی هستم و فکر می کنم عملکرد خوبی مقابل نفت آبادان داشتم.»
او با اشاره به گرمی هوا ادامه می دهد:«خیلی گرم بود،نفسمان بالا نمی آمد.با این حال گلی که جواد زد خیلی به ما چسبید.این امتیازهای ابتدای لیگ خیلی مهم است.خدا را شکر که توانستیم از این بازی با دست پر خارج شویم.در این بازی 8-9 نفر برای نخستین بار بود که برای پرسپولیس بازی می کردند،هنوز به طور کامل هماهنگ نیستیم اما رفته رفته همه چیز خوب می شود.»
از پولادی در مورد نیمکت نشینی کریمی و نوری در ابتدای بازی می پرسیم که او این واکنش را نشان می دهد:« این تصمیمی بود که ژوزه گرفت و فکر می کنم برای این کار هم دلیل داشت و البته نتیجه هم گرفت.گرمایهوا خیلی شدید بود و او زمانی کریمی را آورد که نفس نفتی ها گرفته شده بود.تاثیرات حضور کریمی را هم در بازی دیدید.مهم این بود که ما با همکاری توانستیم سه امتیاز شیرین را در نخستین بازی لیگ کسب کنیم.»
-
حسینی:کاپیتانی پرسپولیس افتخار بزرگی بود
کانون هواداران پرسپولیس : مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: « بعد از نفت حریف دیگر ما گرمای وحشتناک آبادان بود. واقعا اگر میخواستیم از همان دقایق ابتدایی بیمحابا دوندگی داشته باشیم. از دقیقه 50 به بعد کم میآوردیم.»
پنجشنبه شب برای سیدجلال حسینی یک شب شیرین و جالب توجه بود. او که برای اولینبار در یک بازی رسمی پیراهن پرسپولیس را تن میکرد توانست همراه با دیگر هم تیمیهایش پیروزی در گرمای وحشتناک آبادان را جشن بگیرد و نکته مهم دیگر این بود که سیدجلال در اولین بازیاش برای پرسپولیس بازوبند کاپیتانی را بر بازو بست.
* بازی چطور بود آقای حسینی؟
- بازی خوبی بود و هر دو تیم به نظر من خوب بازی کردند. البته فکر میکنم کار برای پرسپولیس بسیار سختتر و سنگینتر و تلاش تیم ما قابل ستایش است. ما خیلی خوب دفاع کردیم و به موقع هم حمله کردیم.
* با گرمای آبادان چطور کنار آمدید؟
- دیگر حریف ما گرمای وحشتناک آبادان بود. واقعا اگر میخواستیم از همان دقایق ابتدایی بیمحابا دوندگی داشته باشیم. از دقیقه 50 به بعد کم میآوردیم. ولی بازیکنان ما خیلی خوب کار کردند و زحمت کشیدند.
* استراتژی مانوئل در این گرمای آزاردهنده چه بود؟
- او به ما گفته بود که نباید بیمحابا دوندگی داشته باشیم و بیجهت پا به توپ حرکت کنیم. ما باید توپ را به گردش در میآوردیم و باید بگویم که هافبکها و مهاجمان ما خیلی زحمت کشیدند.
* پس چرا از خط دفاعی حرف نمیزنی؟
- وقتی یک تیم گل نمیخورد یعنی همه بازیکنانش کارهای دفاعی را خوب انجام میدهند. در بازی با صنعت نفت فقط دروازهبان و مدافعان نبودند که در گل نخوردن ما نقش داشتند و شما دیدید مهاجمانی مثل قاضی و انصاریفرد چطور در کارهای دفاعی شرکت میکردند.
* از عملکرد خودت راضی هستی؟
- خدا را شکر همه چیز خوب بود و امیدوارم کادرفنی راضی باشد.
* صنعت نفت را چطور دیدی؟
- آن ها هم خیلی خوب بازی کردند و تیم زهرداری نشان دادند. بازیکنان نفت چند سال است که کنار هم بازی میکنند ولی تجربه ما باعث شد که 3 امتیاز را بگیریم.
* راستی فکر میکردی در اولین بازی کاپیتان پرسپولیس شوی؟
- فکرش را نمیکردم. علی کریمی گفت که بازوبند را ببندم و من هم قبول کردم. البته من تازه به پرسپولیس آمدهام و شاید نباید بازوبند را میبستم ولی کریمی به عنوان بزرگتر گفت که کاپیتان شوم و من هم قبول کردم.
* کاپیتانی پرسپولیس چه حسی داشت؟
- واقعا افتخار بزرگی بود و خوشحالم که این افتخار نصیب من شد.
-
شیث به شهرداری تبریز پیوست!
کانون هواداران پرسپولیس : شیث رضایی با عقد قرارداد یک ساله به تیم شهرداری تبریز پیوست.
مدافع سابق تیم پرسپولیس به عنوان هشتمین بازیکن تیم شهرداری تبریز با این باشگاه به توافق رسیده و امروز با حضور در هیئت فوتبال استان قرارداد خود را به ثبت خواهد رساند.
شیث رضایی متولد 1363 ساری است. وی فوتبال خود را از تیمهای پایه سایپا آغاز کرده و در سال 1382 به تیم پرسپولیس پیوست.
وی به مدت پنج سال در این تیم توپ زده و در سال 1387 به تیم صبای قم عزیمت کرد. یک سال بعد شیث به تیم سابقش بازگشته و تا فصل گذشته در تیم پرسپولیس حضور داشت.
رضایی در کل 150 بازی در لیگ برتر انجام داده و هفت گل نیز به ثمر رسانده است. قهرمانی با لیگ برتر با تیم پرسپولیس مهمترین افتخار شیث رضایی است.
در کارنامه این بازیکن 8 بازی ملی و یک گل زده نیز به چشم میخورد.
آتشفشان خاموش
شیث رضایی در چند سال اخیر یکی از پرحاشیهترین بازیکنان فوتبال ایران بوده است. همین حاشیهها هم برای خود او و هم تیمش بحرانساز شده و در برخی مواقع مانع از نتیجهگیری تیمش شده است. شاید نگرانی از رفتار شیث بر این بزرگی این نقل و انتقال چربیده، اما نقطه قوت رهبری تیم شهرداری تبریز اقتدار فراز کمالوند است.
هیچکس نمیتوانست پیشبینی کند سال گذشته وقتی جاسم کرار از تراکتورسازی رفت، عمر فوتبالی وی در ایران به اتمام رسید. نه پرویز مظلومی در استقلال و نه حمید درخشان در شاهین بوشهر حریف این بازیکن عراقی شدند، اما وی در تراکتورسازی زیر نظر کمالوند از موثرترین بازیکنان این تیم بوده و نقش بسزایی در موفقیت تراکتورسازی داشت.
فراز به خوبی قادر به کنترل کردن حاشیههای تیمش بوده و حتی در تراکتورسازی از برخورد با آندرانیک تیموریان و جاسم کرار نیز ابایی نداشت. شاید شیث رضایی در تیم شهرداری تبریز و با فراز کمالوند به روزهای خوب خود در فوتبال ایران باز گردد.
-
گردان:انگار در استوا روبروي نفت بازي مي کرديم
پرسپوليس اين بازي را برد نه من و خط دفاعي . همه بچه هازحمت کشيدند و اين برد حاصل تلاش همه بازيکنان بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بعد از نمايشي اميدوار کننده در بازي تدارکاتي روبروي فولاد، شهاب گردان روز موفقي را در آبادان سپري کرد تا يکي از عوامل پيروزي پرسپوليس لقب بگيرد.
گردان درباره اين بازي حرف هايش را اينگونه آغاز مي کند:« بازي واقعا سختي بود. گرماي هوا وحشتناک بود و ما براي نفس کشيدن هم کار سختي داشتيم. اصلا فکر نمي کرديم گرما اينگونه باشد. خودم به شخصه در اين هوا بازي نکرده بودم وگرما خيلي روي من فشار آورد. انگار در استوا روبروي نفت آبادان بازي ميکرديم. خوشحالم که نفت را در آبادان برديم تا کام هواداران پرشمارمان شيرين شود.»
گردان و خط دفاع پرسپوليس در اين ديدار عملکرد موفقي را پشت سر گذاشتند.دروازه بان 28 ساله پرسپوليس اين برد را حاصل تلاش همه بازيکنان مي داندو مي گويد:« پرسپوليس اين بازي را برد نه من و خط دفاعي . همه بچه هازحمت کشيدند و اين برد حاصل تلاش همه بازيکنان بود. البته کادر فني هم زحمت کشيد و با تدابيري که انديشيد زمينه ساز پيروزي ما در آبادان شد.»
گردان در بازي هاي دوستانه پرسپوليس عملکرد موفقي را پشت سر نگذاشت امامقابل نفت روز موفقي را سپري کرد. گردان در اين باره مي گويد:« قبلا مربي دروازه باني نداشتم و فقط دور زمين مي دويدم. الان دو هفته اي است که مربي دروازه باني ما از مصر آمده و با من کار مي کند. گفتم که مربي داشته باشم به روزهاي اوج برمي گردم و شک نکنيد بهتر از اين هم مي شوم.»
-
کاظميان: با اين گل خيلي چيزها را ثابت کردم
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با گلي که در ديدار مقابل صنعت نفت آبادان به ثمر رساندم خيلي چيز ها را ثابت کردم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] جواد کاظميان پس از پيروزي مقابل صنعت نفت آبادان، افزود: با گلي که در اين ديدار به ثمر رساندم چيز هاي زيادي را اثبات کردم و خوشحالم در اين تيم ماندم.
وي ادامه داد: در ليست تيم در پايان فصل گذشته، جايي نداشتم اما خوشحالم که در تيم محبوبم ماندم و مي خواهم شايستگي هاي خود را بيشتر به اثبات برسانم.
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس تهران، گفت: از ابتداي بازي لحظه شماري مي کردم تا وارد ميدان شوم و بتوانم براي تيم خود عملکرد قابل قبولي به نمايش بگذارم که خوشبختانه اين اتفاق رخ داد.
وي تصريح کرد: از اينکه اولين گل پرسپوليس در ليگ دوازدهم را به ثمر رساندم و 3 امتياز شيرين را بدست آوديم بسيار خوشحال هستم.
وي اظهار داشت: در طول بازي به شدت تحت فشار قرار گرفته بوديم اما خوشبختانه بازيکنان با تجربه ما توانستند به خوبي وظايف خود را انجام دهند.
تيم فوتبال پرسپوليس تهران موفق شد در ديدار نخست خود در ليگ دوازدهم از سد تيم صنعت نفت آبادان ميزبان خود در اين ديدار بگذرد.