خب به بحث شیرین ال کلاسیکو و ادامه ماجرا میپردازیم بزرگتریم محروم و مصدوم دو تیم ویا که هنوز نتونسته به میادین برگرده
محرومم که بازیکن خاصی نیس
پس دو تیم با ترکیب اصلی بازی میکنن و همه امکاناتشونو واسه نتیجه مورد نظرشون بکار میگیرن
نمایش نسخه قابل چاپ
خب به بحث شیرین ال کلاسیکو و ادامه ماجرا میپردازیم بزرگتریم محروم و مصدوم دو تیم ویا که هنوز نتونسته به میادین برگرده
محرومم که بازیکن خاصی نیس
پس دو تیم با ترکیب اصلی بازی میکنن و همه امکاناتشونو واسه نتیجه مورد نظرشون بکار میگیرن
حالا کفش هاهم برمیگردونم حالا نگران 3جفت کفش نباشید خسیس ها
نه بابا پول خرج نکن من خودم این کار رو کردم و از رونالدو هم دلجوی کردم گفتم اشنای من این کار رو کرده اونم به خاطر من تو رو بخشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط girl soccer [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما میگی کفش رونالدو با یه اشاره خود ویدیچ رو هم میخره چه برسه به سهامش.lagh::نقل قول:
نوشته اصلی توسط newmaradona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش از این سهام ها بازیکنا زیاد دارن نمونش رونالدو تو ادیداس و زستنقل قول:
نوشته اصلی توسط newmaradona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ashly [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولا این یه شوخی با دوستمون بود
تو خوب بون ویدیچ شکی نیس اما جو بدجور گرفتت ها
بهترین مدافع دنیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟داداش میری اسمونا به ادی هم سلام برسون
ما حسرت نمیخوریم اراده کنیم ویدیچ هم میاریم برنابئو ولی قبول دارم خلا یه دفاع خوب داریم و واقعا نیازمندیم
جوابتو جوری دادم که تو حرف زده بودی
سلام
آرزوی موفقیت دارم برای رئال مادرید در لالیگا و امیدوارم با همون روشی که به باین گل زد به بارسا هم گل بزنه و امتیاز رو بیشتر کنه ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طرفدارای بایرن برا ما شاخ نشن که تو مادرید داریم براشون heee::
اینو خوب اومدی توی برنابئو یه مراسمی براشون چیدیم که خودشون هض کنن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یکی رو میشناسم اگه بعد بازی چهارشنبه بیاد اینجا خودم میدونم با هاش چکار کنم.
بابا تاپیک دیگه خیلی داره منحرف میشه شده پیج چت
اینا رو باید تو پروفایل هم بگین
اینا خوبه اما دیگه خیلی طولانی شد
نه داداش این اصلا ربطی به باشگاه بایرن نداره هر چند باید مواظبتشو بیشتر میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط fc bayern münchen [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما ناراحت نشو
کلا این مساله خاصی نبوده