-
بعد رفع ابهامات مذهبي درباره بازي در ماه رمضان تصميمميگيريم
رويانيان: بازي با نفت قبل از ماه رمضان است
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: به دليل اينکه بازي مقابل صنعت نفت آبادان قبل از ماه مبارک رمضان برگزار ميشود، بنابراين با آمادگي و با قدرت در اين بازي حضور خواهيم يافت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، محمد رويانيان با اشاره به آغاز مسابقات ليگ در ايام ماه شعبان خاطرنشان کرد: بدليل اينکه بازي اول پرسپوليس روز پنجشنبه قبل از آغاز ماه مبارک رمضان برگزار مي شود، بنابر اين آمادگي کامل داريم تا در اين مسابقه با تمام توان به ميدان برويم.
وي در پاسخ به اين پرسش که وضعيت حضور پرسپوليس در مسابقات ليگ در ماه مبارک رمضان به چه صورت خواهد بود، گفت: همانطور که قبلا نيز گفتم بعد از رفع ابهامات ديني در اين خصوص تصميم گيري خواهد شد.
-
سلطاني: پسر من هم بايد به پرسپوليس بيايد
درست است که احمدرضا عابدزاده دروازهبان خوب و قابلي بوده ما اين موضوع ملاک خوبي نيست که پسرش هم گلر خوبي باشد .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بهروز سلطاني، دروازهبان اسبق پرسپوليس از انتقال پسر احمدرضا عابدزاده به اين تيم شديدا انتقاد کرد.
بهروز سلطاني در گفتوگو با قانون ابتدا در مورد وضعيت شهاب گردان دروازهبان اول سرخ پوشان مي گويد:« من در ملاقاتي که با گردان داشتم به اين دروازهبان گفتم يادت باشد اينجا پرسپوليس است. اگر تو در اصفهان و در باشگاه ذوبآهن روزي سه ساعت تمرين ميکردي بايد اين مساله را بداني که در اينجا بايد روزي پنج ساعت تمرين داشته باشي! چرا که شرايط پرسپوليس با تيمي مثل ذوبآهن خيلي فرق دارد. حتي تيمهاي ضعيف هم در بازي برابر پرسپوليس انگيزه دارند و بايد آمادگيات به مراتب بهتر از تيم سابقت باشد.با شرايطي که من در ليگ امسال ميبينم خدا بايد به گردان رحم کند! اما به هر حال گردان دروازهبان خوبي است که برايش آرزوي موفقيت دارم.»
سلطاني در ادامه درباره مهدي مهدويکيا هم اينگونه حرفهايش را مطرح مي کند:« به نظر من فوتباليستي که سن وسالش از 25 سال بالاتر است ديگر به درد فوتبال نميخورد! البته در اين ميان استثنائي چون علي کريمي را بايد از اين شرط جدا دانست اما به نظر من امثال مهدويکيا ديگر کارايي براي پرسپوليس ندارند و بايد جاي خود را به جوانترها بدهند.»
سلطاني امير عابدزاده عقاب را هم از انتقادات تندش بينصيب نميگذارد:« نميدانم اين انتخاب بر چه اساس و ملاک انجام شده اما براي من جاي تعجب دارد که چرا اين اتفاق رخ داده است. اينجا هم همان سلسله مراتبي که گفتم رعايت نشده است و براي امير قبول اين مسئوليت خيلي زود است. درست است که احمدرضا عابدزاده دروازهبان خوب و قابلي بوده ما اين موضوع ملاک خوبي نيست که پسرش هم گلر خوبي باشد. اگر ملاک اين مساله است پس من هم بروم و بگويم پسرم بايد بيايد پرسپوليس! البته شنيدهام پرسپوليس قصد دارد يک دروازهبان برزيلي را هم به خدمت بگيرد که هيچ کس او را گزينش نکرده است و بدون شناخت قصد دارند پيراهن پرسپوليس را بر تن او کنند، موضوعي که جاي تاسف دارد.»
-
غلامرضا رضايي: شرايط استقلال ربطي به ما ندارد
ما تلاش ميکنيم تا آنجا که امکان دارد امتياز از دست ندهيم ولي همانطور که گفتم پرسپوليس نياز به زمان دارد و بايد چند هفته بگذرد تا همه چيز براي ما ايدهآل شود .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهاجم شماره 10 پرسپوليس اميدوار است که سرخپوشان ليگ دوازدهم را با پيروزي آغاز کنند ولي او تاکيد ميکند که در هفتههاي ابتدايي نبايد توقع زيادي از پرسپوليس داشت.
غلامرضا رضايي در ابتدا در خصوص شرايط پرسپوليس ميگويد:« وضعيت نسبتا خوبي داريم و آقاي مانوئل هم تا حدودي از شرايط تيم و خصوصيات بازيکنان آگاه شده است. با اين حال فکر ميکنم نبايد درهفتههاي ابتدايي از پرسپوليس انتظار داشت که شرايط ايدهآلي داشته باشد. همه ميدانند که سرمربي ما دير انتخاب شد و مانوئل با 2 هفته نميتواند با همه چيز آشنا شود.»
رضايي در پاسخ به اين سوال که آيا نگران از دست دادن امتياز در هفتههاي ابتدايي نيستيد مي گويد:« ما تلاش ميکنيم تا ليگ را خوب شروع کنيم و تا آنجا که امکان دارد امتياز از دست ندهيم ولي همانطور که گفتم پرسپوليس نياز به زمان دارد و بايد چند هفته بگذرد تا همه چيز براي ما ايدهآل شود. از طرفي بازي در آبادان و در گرماي وحشتناک اين شهر بسيار سخت است و اين هم از بدشانسي ماست.»
خيليها معتقدند استقلال با خريدهايي که در فصل نقل و انتقالات انجام داد نسبت به پرسپوليس شرايط بهتري دارد ولي رضايي در اين خصوص ميگويد:« شرايط استقلال و ديگر تيمها ربطي به ما ندارد. ما فقط بايد به تيم خودمان توجه کنيم و اگر به خوبي امتياز جمع کنيم ميتوانيم قهرمان شويم.»
رضايي در پاسخ به اين سوال که آيا پرسپوليس امسال قهرمان ليگ خواهد شد ميگويد:« هر کس قول قهرماني بدهد بيمنطق است. در فوتبال هيچ چيز قابل پيش بيني نيست و نميدانيم چه اتفاقاتي خواهد افتاد ولي به هواداران پرسپوليس قول ميدهيم که براي موفقيت اين تيم نهايت تلاش خود را به خرج دهيم.»
از رضايي در مورد ترافيک خط حمله پرسپوليس سوال ميشود که او اينگونه جواب ميدهد:« به هر حال در تيم ما مهاجمان زيادي حضور دارند و همه ما تلاش ميکنيم تا در ترکيب ثابت قرار بگيريم. مطمئن باشيد بين مهاجمان پرسپوليس يک رقابت سالم وجود دارد و اگر همه ما آماده باشيم اين به نفع پرسپوليس خواهد بود.»
-
سيد جلال حسيني:
ژوزه خشن نيست،جدي است
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: آنهايي که ديگران را متهم ميکردند حالا چگونه عمل ميکنند و چه قراردادهايي ميبندند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، سيد جلال حسيني گفت: با تمرينات حساب شدهاي که آقاي مانوئل برنامه ريزي کردهاند، براي شروع ليگ آماده شدهايم و با ادامه اين روند هواداران هر هفته عملکرد بهتري را از تيم ميبينند. برنامه بدنسازي خوبي داشتيم. بعد از اينکه مانوئل ژوزه آمد تمرينات برنامه ريزي شدهاي براي ايجاد هماهنگي تيمي و تاکتيکي صورت گرفت. زمان ما کمي محدود بود، اما با توجه به اينکه تيم زود جمع شد و انگيزه بالايي هم وجود داشت، سريع پيشرفت کردهايم.
مدافع ملي پوش پرسپوليس در ارتباط با توقعاتي که از خط دفاع وجود دارد و ميزان هماهنگي با ساير نفرات، تصريح کرد: دفاع کردن يک کار تيمي است و همه نفرات تيم در آن دخيل هستند. در واقع تمام نفرات يک تيم با هم گل ميخورند و با هم گل ميزنند. يعني اينکه عملکرد همه بازيکنان در نتيجه نهايي موثر است.
حسيني ادامه داد: از نظر هماهنگي خط دفاع، با توجه به اينکه در تيم ملي کنار هم بازي کردهايم، نسبت به يکديگر شناخت داريم ولي هماهنگي بين ما و ساير نفرات، بازي به بازي بيشتر خواهد شد. در واقع زمان مشکل را حل ميکند و اين هماهنگي با گذشت هر روز، بيشتر ميشود.
وي در ارتباط با عملکرد مانوئل گفت: در واقع اين مربي است که درباره بازيکنان نظر ميدهد، اما درباره اينکه ميگويند او خشن است، بايد بگويم تا اينجا که خشونتي نديديم اما جديت فوق العادهاي دارد و بسيار سخت گير است که شايد با خشونت اشتباه گرفته شود اما پرسپوليس به اين نياز دارد. به هر حال، فوتبال ورزشي سخت است و مربيگري هم از سختترين کارها است. او در تيمهاي بزرگ و پر مسئوليت کار کرده و همين باعث شده تا خيلي جدي باشد.
حسيني در پايان درباره تفاوت برخوردها با قرارداد او و قراردادهايي که اين روزها صحبت از آن در ميان است، گفت: سوال خيلي خوبي است. فکر ميکنم الان سکوت بهترين پاسخ است، چون مردم بهتر از هر کسي ميتوانند به اين سوال جواب بدهند. آنها بهترين قاضي درباره اشخاصي هستند که تا ديروز يک حرفهايي ميزدند و ديگران را متهم ميکردند ولي حالا همه ميبينند که چگونه عمل ميکنند و چه قراردادهايي ميبندند.
-
گردان: براي سخت ترين شرايط آمادهام
دروازه بان پرسپوليس گفت: هجمهاي که پشت سر من اتفاق افتاد غير عادي بود. البته تجربه خوبي بود تا با فضاي حاکم بر تيم پرسپوليس آشنا شوم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، شهاب گردان عنوان کرد: پرسپوليس براي قهرماني بسته شده، هميشه همينطور است اما در اين فصل انتظارات بيشتر شده است. البته هواداران هم حق دارند که چنين خواستهاي داشته باشند. ما هم قرار نيست به غير از اين فکر کنيم.
وي ادامه داد: خدا را شکر که تيم شرايط خوبي دارد. از وقتي کادر فني جديد اضافه شده، پيشرفت خوبي ايجاد شد تا الان آماده شروع مسابقات باشيم. در حال حاضر فقط يک مشکل داريم. با توجه به اينکه اولين بازي را انجام مي دهيم و بدن ها تحت فشار بوده است، مشکلي غير از گرما نداريم که با توجه به تجربه تيم و تدابير کادر فني سعي مي کنيم بر آن هم غلبه کنيم.
دروازه بان ملي پوش پرسپوليس درباره شرايط خود، بعد از حضور مربي دروازهبانها تصريح کرد: با توجه به اينکه مربي دروازهباني نداشتيم کمي از برنامه عقب افتاده بودم. با آمدن او شرايط به کلي تغيير کرد. او مربي خوبي است و با تمرينهايي که مي دهد معلوم است کارش را خوب بلد است. به هر حال او با تيمهايي که در آنها حضور داشته چند قهرماني به دست آورده و دروازهبان هاي خوبي پرورش داده است. اين مساله به من حس خوبي ميدهد. در اين مدت هم با توجه به اينکه قبلا کارهاي قدرتي انجام داده بوديم روي سرعت من کار کرده است.
وي با اشاره به انتقاداتي که پس از بازي دوستانه دوم نسبت به او صورت گرفت، افزود: هجمهاي که نسبت به من اتفاق افتاد، غير عادي بود. به هر حال ما در دوران بدنسازي بوديم و آن بازي ها هم دوستانه بود. در کل تجربه خوبي بود تا با فضاي حاکم بر تيم پرسپوليس آشنا شوم.
شهاب گردان در پايان افزود: شرايط تيم روز به روز بهتر مي شود. هواداران مي توانند مطمئن باشند که يک فصل خوب را پيش رو دارند، البته به حمايت آنها به ويژه در ابتداي راه نياز داريم تا تيم جا بيفتد. جاي تاسف است که آنها را در کنار خودمان نداشته باشيم. پرسپوليس پرطرفدارترين تيم ايران و آسيا است و يقينا تماشاگران بازي هاي ليگ را داغ مي کنند، اميدوارم مشکل عدم حضور آنها به شکلي حل شود.
-
حضور دروازهبان برزيلي پرسپوليس در درفشيفر
دروازهبان برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين امروز در ورزشگاه درفشيفر حضور پيدا کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] با درخواست ژوزه سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس نيلسون دروازه بان برزيلي گيمارش پرتغال بامداد امروز به تهران آمد.
وي پس از تمرين امروز همراه با شيريني سرپرست تيم در جمع قرمز پوشان حضور يافت و در جلسه با ژوزه شرکت کرد.
اين دروازه بان بعد از ظهر امروز توافق نهايي را با پرسپوليسيها انجام ميدهد و فردا در تمرين شرکت خواهد کرد.
* بازيکناني همانند شيري و شکوري که فصل گذشته در پرسپوليس بودند خواهان دريافت مطالباتشان هستند.
-
پرسپوليس با اين وضعيت به جايي نميرسد
پيوس: رويانيان ثابت کرد کميته فني يعني کشک!
پيشکسوت پرسپوليس با بيان انتقاد شديد از انتخاب سعيد شيريني به عنوان سرپرست اين تيم گفت: رويانيان يک تنه تصميم گرفت و با اين کار نشان داد کميته فني يعني کشک!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] فرشاد پيوس در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد انتخاب سعيد شيريني به عنوان سرپرست پرسپوليس گفت: اين کار رويانيان اشتباه بود. مگر قرار نبود کميته فني نظر بدهد؟ به نظر من همه بايد از اين کميته بيرون بيايند. رويانيان خودش ميبرد و ميدوزد. همه اعلام کردند يکي از قديميهاي پرسپوليس سرپرست شود. با اين کار معلوم شد همه چيز فرماليته است و مديرعامل باشگاه هر کاري خودش بخواهد انجام ميدهد، پس يک تنه به جنگ دشمن برود. اصلا اين کار درست نبود.
وي اضافه کرد: بايد يک پيشکسوت پرسپوليس و سرما و گرما کشيده فوتبال را براي اين پست انتخاب ميکردند نه کسي که کار اجرايي کرده است. رويانيان رفيق خودش را آورده و اين موضوع خيلي دخيل بوده است. رفيق بازي در فوتبال به درد نميخورد. امثال محمد پنجعلي، محمود خوردبين، زادمهر و ابراهيم آشتياني بايد سرپرست پرسپوليس باشند.
پيوس در مورد معيارهايش براي انتخاب سرپرست گفت: سرپرست بايد يک بازيکن قديمي فوتبال باشد. بايد کسي باشد که حداقل يک عکس با شورت ورزشي داشته باشد. از مسائل فوتبال شناخت داشته و سابقه حضور در پرسپوليس و تيم ملي را داشته باشد. آقاي رويانيان! اگر تنها بخواهد برويد وسط ميدان، راه به جايي نميبريم. با اين وضعي که ديدم ميگويم پرسپوليس امسال به جايي نميرسد.
وي تاکيد کرد: با اين اتفاق معلوم شد کميته فني يعني کشک! پيشکسوتان نبايد خودشان را ارزان بفروشند. نبايد تا دعوت شدند سريع به اين کميته بروند. من هيچ وقت در اين کميتهها شرکت نميکنم چون ميدانم فرماليته است. با اين روش پرسپوليس به مقصد نميرسد. ما پرسپوليس را دوست داريم و حرف دل مردم را ميزنيم، مردم به ما ميگويند که چه چيزهايي ميخواهند.
-
گزارش تمرين امروز پرسپوليس
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس با حضور امير عابدزاده برگزار شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پشت درهاي بسته از ساعت 9.30 الي 11 امروز در ورزشگاه درفشيفر پيگيري شد. در اين تمرين بازيکنان پس از گرم کردن بدنهاي خود به مرور کارهاي تاکتيکي و تمرين حمله به دروازه پرداختند.
در تمرين امروز ژوزه با تغييراتي که در هنگام فوتبال دستگرمي اعمال مي کرد، به دنبال شناخت نفرات اصلي خود براي بازي با نفت آبادان بود.
*غلامرضا رضايي مصدوم بود و در کلينيک تمرينات خود را دنبال کرد.
* امير عابدزاده در تمرين امروز حضور پيدا کرد. بازيکناني مانند کريمي و مهدوي کيا برخورد بسيار گرمي با او داشتند. وي از آمادگي خوبي برخوردار بود.
* ژوزه در تمرين امروز بسيار سر حال و شاداب بود و در حالي که از وي به عنوان يک مربي جدي ياد مي شود، مدام با بازيکنان شوخي مي کرد.
* مدارک برخي از بازيکنان که براي صدور کارت ناقص بود امروز جمع آوري شد.
-
کاظميان: بازي در آبادان دشوار است
مهاجم پرسپوليس با تاکيد بر اينکه بازي دشواري برابر نفت آبادان پيش رو دارند گفت: ميخواهيم اولين 3 امتياز را بگيريم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] جواد کاظميان در مورد ديدار روز پنجشنبه با نفت آبادان گفت: قرعه خوبي نبود اما ما بايد اين موضوع را بپذيريم. تمرينات بسيار سختي را زير آفتاب برگزار کرديم و تا حدود زيادي به گرما عادت کرديم. شرايط بازي در آبادان دشوار است با اين حال برابر نفت به ميدان ميرويم تا به پيروزي برسيم و ميخواهيم دست پر زمين را ترک کنيم.
کاظميان در پاسخ به اين سؤال که ژوزه را چطور مربياي ديده گفت: ژوزه کارنامه بسيار خوبي دارد و مدت کوتاهي است کارش را با پرسپوليس آغاز کرده است. بايد به او فرصت دهيم تا کارش را انجام دهد.
-
پنجعلي: مگر پرسپوليس پيشکسوت ندارد
کاپيتان اسبق تيم ملي وتيم فوتبال پرسپوليس گفت: مگر تيم فوتبال پرسپوليس پيشکسوت نداردکه آقايان مدير، دوستان غيرفوتبالي خود را سرپرست آن مي کنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد پنجعلي روز سه شنبه به ايرنا افزود: باشگاه پرسپوليس پيشکسوتان بسيار زيادي دارد که هر کدام از آنها مي توانند، در بخش هاي مختلف کمک حال اين تيم بوده و بدون چشم داشتي کار کنند.
روز گذشته سعيد شيريني به عنوان سرپرست تيم پرسپوليس قرارداد امضا کرد.
وي ادامه داد: اين اصلا زيبا نيست که با اين تعداد پيشکسوت مسئولان به دنبال سرپرست غير فوتبالي رفتند.
کاپيتان اسبق تيم فوتبال پرسپوليس تصريح کرد: باحضور پيشکسوتان وزن نيمکت پرسپوليس بسيار بالاتر مي رفت و در روند فعاليت ها و کار تيمي آن موثر بودند. دوستان بدانند که افراد غريبه به درد اين فوتبال نمي خورند.
** مديران فوتبالي برخلاف غير فوتبالي ها دلسوز هستند
کاپيتان اسبق تيم ملي وتيم فوتبال پرسپوليس اظهار داشت: مديران غير فوتبالي تنها به فکر نتيجه هستند، زيرا مي خواهند به هر شکل ممکن صندلي هاي خود را حفظ کنند.
وي تاکيدکرد: اين مديران در طول سال هاي گذشته هميشه پس از جدايي لطمات مالي سنگيني را وارد کرده اند و تا سال ها بعد مديران جديد مجبور به پرداخت بدهي هاي آنها شده اند.
پنجعلي خاطرنشان کرد: اگر روزي باشگاه هاي ما خصوصي شوند مديران فعلي هيچ جايگاهي در تيم هاي خود نخواهند داشت.
** تاثيرگذاري پيشکسوتان بايد مشهود باشد
کاپيتان اسبق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اگر چه مرا به کميته فني و پيشکسوتان باشگاه دعوت نکردند، اما اميدوار بودم که حداقل به نظرات ديگر توجه مي کردند.
وي با انتقاد از شيوه انتخاب مربي تيم فوتبال پرسپوليس ادامه داد: در انتخاب سرمربي تيم همه با گزينه ايراني موافق بودند، اما دوستان در نهايت گزينه مد نظر خود را به اصطلاح با مشورت از پيشکسوتان انتخاب کردند.
پنجعلي خاطرنشان کرد: احساس کردم دوستان نمي خواهند در هيات مديره تاثيرگذار باشم و به همين سبب استعفا دادم. پيشکسوتان نبايد در جايي حضور يابند که تاثير نيستند وبه حرف آنان توجه نمي شود.
** حمايت از پيشکسوتان صوري است
کاپيتان اسبق تيم فوتبال پرسپوليس با انتقاد از شيوه حمايت از پيشکسوتان، در اين باشگاه گفت: تمام اين حمايت ها صوري است و هيچگاه در تصميم گيري هاي مهم نظرات آنان تاثير گذار نبوده است.
وي تاکيد کرد: اگر حرفي از پيشکسوت مي زنند، تنها براي جلب توجه و بدست آوردن حمايت هواداران است و در نهايت زماني که به هدف خود مي رسند،ما را فراموش مي کنند.
پنجعلي درادامه يادآورشد: بازي کردن بااسم پيشکسوت به هيچ عنوان زيبا نيست، زيرا ما سال هاي خوب عمر خود را در اين فوتبال گذاشته ايم و عاشقانه پرسپوليس را دوست داريم.
** فوتبال در ماه رمضان زيبا تر است
پنجعلي در خصوص اظهارات مديرعامل باشگاه پرسپوليس مبني بر عدم برگزاري مسابقات ليگ درماه مبارک رمضان گفت:فکرنمي کنم اين خواسته اهميت چنداني داشته باشد، زيرا در ماه رمضان هم مي توان ليگ را برگزار کرد.
وي ادامه داد:برگزاري مسابقات دراين ماه نه تنها لطمه اي وارد نمي کند، بلکه به زيباتر شدن اين مسابقات نيز با آن حال و هوا معنوي کمک مي کند.
کاپيتان اسبق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اي کاش دوستان حداقل در اين جا براي مطرح کردن اين حرف ازتجربيات کميته فني يا پيشکسوتان استفاده مي کردند.