نقل قول:
نوشته اصلی توسط girl soccer [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو هم با خودت مشکل داری طرفدارای مادرید میان کفش های خودی رو بدزدن کار خود شما هاست اصلا از کجا معلوم کار خودت نبوده.
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط girl soccer [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو هم با خودت مشکل داری طرفدارای مادرید میان کفش های خودی رو بدزدن کار خود شما هاست اصلا از کجا معلوم کار خودت نبوده.
اسپانیایی ها از خودشون دزدی نمیکنننقل قول:
درست صحبت کن با آلمانی ها من حرف آلمانی جماعت که وسط می یاد غیرتی می شمbinamchomagh این کار مونیخی ها نبوده حتما کار اون اسپانیایی هایی که اومدن مونیخ
این رو برای اون دوست بارسایی میزارم میگفت رو اینیستا خطا ی پنالتی شده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نیگاه کنین بیرون محوطه ی جریمس دیگه بهونه نیارین
از خودشون نبوده از یه پرتغالی .آلمانی .فرانسوی بوده حالا فرق خودی وغیر خودی رو فهمیدیentezar::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
مثل اینکه نمیخوای قبول کنی بابا کفش ها و لباساشون رو دزدیدن کار خودتونه ولی اشکالی نداره بگید ما می بخشیمتون.
آقا محمد اصلا من خودم رفتم کفش ها رو تو رخکن برداشتم خیالت راحت شد
lagh::lagh::lagh::lagh::lagh::lagh::lagh::lagh::la gh::lagh::shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-mas:-mas:-mas:-mas:-:khandeeeee bahal:هرکی ندونه انگار کفش های ویدیچ رو دزدیدناین حرفت خیلی خنده دار بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط newmaradona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر کنم باید بیشتر به این حرف خندید.:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:mas:-mas:-mas:-lagh::lagh::lagh::lagh::shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
حالا شدی دختر خوب از اول اعتراف میکردی .:-shadنقل قول:
نوشته اصلی توسط Girl Soccer [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویدیچ هم مگه کفش داره من شنیدم با دمپایی بازی میکنه اخه پولشون نمیرسه واسش کفش بخرن:balesh:
مگه نگفتم خنده دارهlagh::lagh::lagh::lagh::lagh::lagh::lagh::shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]