-
مهدوي کيا: گرما مشکل اصلي ما است
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: زمان لازم است تا تفکرات مانوئل کاملا اجرا شود، هواداران اگر صبور باشند، تيم با اين کادر فني نتيجه مي گيرد ولي از همين شروع بازي ها دنبال جمع آوري امتيازات هستيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، مهدي مهدوي کيا گفت: تيم در حال حاضر شرايط خوبي دارد. در اين مدت با فشردگي بيشتري کار کرديم تا جبران شود. مانوئل يک مربي با تجربه است. برنامه هاي آماده سازي را با جديت دنبال کرديم ولي او به زمان بيشتري نياز دارد.
وي ادامه داد: قطعا شرايط ما بازي به بازي بهتر خواهد شد اما قصد داريم از شروع ليگ امتيازات را ذخيره کنيم. در بازي با نفت مساله اصلي شرايط آب و هوايي خواهد بود اما سعي مي کنيم با چيره شدن به آن به نتيجه دلخواه برسيم.
-
شکايت مهاجم پرسپوليس از باشگاه ذوب آهن
بازيکن جديد تيم فوتبال پرسپوليس از باشگاه ذوب آهن بابت طلبش شکايت کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] آرش شکريز وکيل محمد قاضي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: محمد قاضي از باشگاه ذوب آهن به دليل پرداخت نشدن طلب 230 ميليون تومانياش شکايت کرده است. فردا ساعت 14 در کميته انضباطي جلسه رسيدگي به شکايت قاضي از اين باشگاه برگزار ميشود.
وي ادامه داد: اميدواريم مسئولان باشگاه ذوب آهن مطالبات قاضي را پرداخت کنند زيرا در غير اين صورت مجبور به پيگيري مسئله از طريق کنفدراسيون فوتبال آسيا خواهيم شد.
وکيل بازيکن پرسپوليس تصريح کرد: مسئولان باشگاه ذوب آهن مدعي هستند 20 درصد از مبلغ قرارداد قاضي به دليل اينکه يکي از بازيکناني اعتصاب کننده در فصل گذشته بوده کسر کرده که اين مسئله به هيچ عنوان صحت ندارد. اميدواريم باشگاه ذوب آهن مطالبات حقوقي و قانوني قاضي را پرداخت کند.
-
بنگر:پرسپوليس باهدف قهرماني بسته شده است
مدافع پرسپوليس گفت: اکنون صحبتي فقط حرف است اما آخر فصل معلوم ميشود چه کسي جام ميگيرد و رو سياهي به چه کساني ميماند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، محسن بنگر گفت: کاري نداريم که ساير تيمها چگونه بسته شدهاند و چه نفراتي در اختيار گرفتهاند. آنچه اهميت دارد اين است که پرسپوليس با هدف قهرماني بسته شده است. ما به بازيها و عملکرد خودمان نگاه ميکنيم. الان هر صحبتي فقط حرف است اما آخر فصل معلوم مي شود چه کسي جام مي گيرد و رو سياهي به چه کساني مي ماند.
وي با اشاره به برخوردهاي متفاوت با رويدادهاي نقل و انتقالات گفت: نميدانم اين تبعيضها از کجا ناشي ميشود. وقتي ما با پرسپوليس قرارداد ميبستيم طوري برخورد شد که گويي اين پول حرام است اما حالا نقل و انتقالهاي ميلياردي حلال است. احتمالا هر کس بر اساس سقف پول بگيرد، محکوم ميشود.
بنگر در ارتباط با شرايط تيم با توجه به نزديکي اولين مسابقه ليگ برتر تصريح کرد: همه چيز خيلي خوب پيش رفته است. تمرينات تاکتيکي خوبي داشتيم و تقريبا آماده هستيم. به هر حال همه تيمها بعد از هفتههاي دوم و سوم تازه جا ميافتند و اين مساله براي پرسپوليس هم وجود دارد، چون تغييرات زيادي داشتهايم، اما اين بدان معني نيست که از همين بازي اول دنبال کمتر از سه امتياز باشيم. با حضور آقاي مانوئل همه چيز خوب پيش ميرود.
-
گرما مشکل اصلي ما در آبادان است
مهدويکيا: ژوزه نياز به زمان دارد
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي اجراي تفکرات مانوئل ژوزه به زمان نياز داريم و هواداران صبور باشند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، مهدي مهدوي کيا گفت: زمان لازم است تا تفکرات مانوئل کاملا اجرا شود. هواداران اگر صبور باشند، تيم با اين کادر فني نتيجه ميگيرد ولي از همين شروع بازيها دنبال جمع آوري امتيازات هستيم.
وي ادامه داد: تيم در حال حاضر شرايط خوبي دارد. در اين مدت با فشردگي بيشتري کار کرديم تا جبران شود. مانوئل يک مربي با تجربه است. برنامههاي آماده سازي را با جديت دنبال کرديم ولي او به زمان بيشتري نياز دارد.
مهدويکيا عنوان کرد: قطعا شرايط ما بازي به بازي بهتر خواهد شد اما قصد داريم از شروع ليگ امتيازات را ذخيره کنيم. در بازي با نفت مساله اصلي شرايط آب و هواي گرم خواهد بود اما سعي ميکنيم با چيره شدن به آن به نتيجه دلخواه برسيم.
-
جلسه رويانيان با ژوزه
تمرين بعدازظهر پرسپوليس تعطيل شد
تمرين عصر امروز تيم فوتبال پرسپوليس تعطيل شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بحث امضاي قرار داد ژوزه اين روزها سوژه اصلي شده است. اين مربي پرتغالي پرسپوليس به دليل مشکلاتي در دو بند از قراردادش دارد هنوز قرارداد خود را امضا نکرده از همين رو وکيل ژوزه و رويانيان در حال حل اين مشکل هستند.
شب گذشته جلسهاي بين رويانيان و ژوزه برگزار شد اما فعلا قرارداد سرمربي پرسپوليس امضا نشده است.
خبر ديگر از پرسپوليس ژوزه مانوئل سرمربي پرسپوليس تصميم گرفت تمرين بعد از ظهر امروز را تعطيل کند. قرمز پوشان پس از تعطيلي تمرين امروز فردا در دو نوبت تمرينات خود را ادامه خواهند داد.
-
با پرسپوليس قرارداد داخلي بستهام
معدنچي: ژوزه مرا تأييد کرد
مهرزاد معدنچي از عقد قرارداد داخلي با پرسپوليس خبر داد و گفت: مانوئل ژوزه مرا از نظر فني تاييد کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهرزاد معدنچي در خصوص آخرين وضعيتش اظهار داشت: پس از اينکه روز پنجشنبه با سردار رويانيان ديدار داشتم همراه شيريني معاون باشگاه و سرپرست موقت تيم و زايد به ورزشگاه درفشيفر رفتم تا بازي با فولاد را ببينم. پس از اين اتفاقات قرارداد داخليام را بستم و هيچ مشکلي نبود.
وي افزود: پس از اين اتفاق، سعيد شيريني به من گفت با توجه به اينکه بازيکن آزاد هستم مشکلي براي ثبت قراردادم وجود ندارد و با خيال راحت تمرينم را شروع کردم. روز گذشته پس از اينکه همه چيز امضا شده بود سرپرست پرسپوليس به من گفت به دليل گرفتاري امروز قرارداد من در هيئت فوتبال ثبت ميشود. امروز شيريني را در تمرين ديدم اما ديگر با او حرفي نزدم چون قرارداد داخليام را امضا کردم و تا اول مرداد وقت است که قراردادم را ثبت کنم. هر موقع صلاح بود براي ثبت قراردادم آمادهام.
معدنچي خاطرنشان کرد: وقتي در بازي فولاد وارد ورزشگاه درفشيفر شدم و لطف هواداران را ديدم به اين واقعيت پي بردم که يکي از بهترين انتخابهاي خودم را انجام دادم. در پرسپوليس دو سال بازي کردم و خاطرات خوبي دارم و اکنون هم با تمام انگيزهام ميخواهم دوباره در اين تيم سال موفقي داشته باشم. رابطه من و پرسپوليس قلبي است. من يک سال در شرايط فوتبالي نبودم اما حالا آمدهام که جواب مثبتي به اعتماد باشگاه، کادر فني و هواداران خونگرم اين تيم بدهم.
وي در پاسخ به اين سؤال که ميگويند مصدوم هستي، گفت: واقعاً نميدانم اين حرفها از کجا آمده و چرا زده ميشود. پس از جلسه امروز و بعد از اينکه قراردادم را بستم ديداري خصوصي با ژوزه داشتم. او حرفي به من زد که واقعاً من را سورپرايز کرد. به من گفت واقعاً در تمرين امروز که پا به توپ شدي، با نشاط و با انگيزه بودي. حتي در فوتبال امروز دو گل زدم و ژوزه از من راضي بود.
اين بازيکن افزود: بايد به آمادگي بدني لازم برسم، حتي روز جمعه که تمرينات تعطيل بود من و زايد تمرينات اختصاصي انجام داديم. مطمئن باشيد از نظر پا هيچ مشکلي ندارم و ژوزه نيز آنقدر حرفهاي است که ميداند چه بازيکناني را لازم دارد.
معدنچي تاکيد کرد: ژوزه به من گفت تو را آرام آرام ميخواهم، عجله نکن و راحت به شرايط آرماني برس. من تو را در هفته دوم و سوم با توجه به اينکه تأييدت کردهام لازم دارم.
معدنچي با اشاره به تماس يک ماه پيش رويانيان اظهار داشت: حدود يک ماه پيش از پرسپوليس با من تماس گرفتند و گفتند در ليست دنيزلي جاي داري. دکتر فريد زحمت کشيدند و از من تست پزشکي گرفتند، 10 جلسه هم با چيذري تمرين کردم و عکسهاي مختلفي هم از پايم گرفته شد و خدا را شکر مشکلي نداشتم اما شرايط طوري شد که دنيزلي به ايران نيامد.
معدنچي با تشکر از رويانيان تأکيد کرد: جا دارد از مردانگي رويانيان تشکر کنم چون سر حرفش ماند. رويانيان به من گفت اگر در تست پزشکي خوب باشي تو با مايي. عليرغم اينکه دنيزلي رفت او مردانگي کرد و به قولش عمل کرد. خيلي از مديران هستند که نظرشان ساعتي تغيير ميکند اما من به رويانيان يک قول ميدهم و آن هم اينکه با تمام وجودم به پرسپوليس خدمت خواهم کرد.
-
شرايط زادمهر براي همکاري با پرسپوليس
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس با اعلام اينکه براي ادامه همکاري بايد برخي از مسائل حل شود،گفت: مهمترين مسئله به عدم دخالت و حضور بيش از حد بعضي افراد در کنار تيم مربوط ميشود به طوريکه آنها حتي به راحتي در رختکن و اتوبوس تيم حضور پيدا ميکنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] زادمهر در خصوص اينکه آيا در دوازدهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر نيز به عنوان سرپرست پرسپوليس به همکاري خود با اين باشگاه ادامه خواهد داد گفت: در حال حاضر تازه به ايران بازگشته ام و مشغول انجام يکسري کارهاي شخصي هستم و قرار شده در خصوص همکاري و يا قطع همکاري خود به عنوان سرپرست تيم، تا پايان هفته نشستي با مدير عامل باشگاه داشته باشم.
وي در پاسخ به اين پرسش که به نظر او بهتر است سرپرست تيم فوتبالي بوده و يا از جنس فوتبال نباشد اظهار داشت: در فوتبال روز دنيا تمام نفرات درون زمين و کنار آن با هماهنگي سرپرست تيم فعاليت مي کنند و سرپرست وظيفه دارد که ضمن دور کردن حاشيه ها، آرامش را به تيم منتقل کند.
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس افزود: سرپرست همچنين بايد آگاه به همه مسائل و امور تيم بوده و از همه مهمتر بازيکنان نيز اورا قبول داشته باشند، ضمن اينکه يک سرپرست خوب بايد تعامل خوبي با کادر فني داشته و رابط بين باشگاه و تيم باشد. در مجموع فکر مي کنم در فوتبال حرفه اي اگر خود سرپرست از جنس فوتبال باشد بهتر بوده و شرايط و اشراف بيشتري برروي مسائل تيم دارد.
وي در خاتمه تاکيد کرد: قرار است در نشستي که با رويانيان دارم برخي از مسائل را با وي مطرح کنم و در صورت حل آن مسائل با همه وجود در خدمت تيم پرسپوليس خواهم بود و اگر نه براي اين تيم آرزوي موفقيت مي کنم چون خود من جزو خانواده پرسپوليس هستم.
زادمهردر پاسخ به اين پرسش که مهمترين مسائلي که قرار است در نشست با مديرعامل باشگاه پرسپوليس مطرح کنيد، چيست، گفت: مي خواهم مسائل مختلفي را مطرح کنم اما مهمترين آن به عدم دخالت و حضور بيش از حد بعضي افراد در کنار تيم مربوط مي شود به طوريکه اين افراد در مواقعي که تيم و کادر فني نياز به تمرکز دارند، حتي به راحتي در رختکن و اتوبوس تيم حضور پيدا مي کنند.
-
با عقد قرارداد سه ساله
امير عابدزاده به پرسپوليس پيوست
امير عابدزاده با عقد قرارداد سه ساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] امير عابدزاده امروز در جلسهاي با رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس شرکت و با عقد قراردادي سه ساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
وي پسر احمدرضا عابدزاده است و سابقه بازي در ليگ آمريکا را دارد. عابدزاده از فردا در تمرينات پرسپوليس شرکت خواهد کرد.
-
رويانيان: به آينده عابدزاده اميدوارم
مديرعامل باشگاه پرسپوليس مدت قرارداد امير عابدزاده با پرسپوليس را نامحدود خواند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد رويانيان درباره قرارداد سه ساله با امير عابدزاده گفت: مدت زيادي بود که وضعيت امير عابدزاده را مانند جوانان جوياي نامي که جذب کرديم زيرنظر داشتيم. ايشان موقعيت بسيار عالي داشت و انشاءالله بتواند در پرسپوليس هم جاي پدر خود را پر کند.
وي افزود: امير عابدزاده سن زيادي ندارد و قرارداد او با باشگاه ما نامحدود است و انشاءالله تا سن 35 سالگي در خدمت او باشيم. خوشحالم که اين اتفاق براي باشگاه بزرگ پرسپوليس افتاده و اين موفقيت را به هواداران تبريک ميگويم. بايد قبول کنيم احمدرضا عابدزاده از بزرگان فوتبال ما بوده و پسر او با توجه به موفقيتهايش در چند سال آينده ميتواند جاي او را پر کند.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا احمدرضا عابدزاده در هنگام تمديد قرارداد پسرش حضور داشت يا خير عنوان کرد: عابدزاده در مسافرت است اما ميدانم دل او که يک پرسپوليسي اصيل است نيز شاد است. اميدوارم اين جوان برومند در پرسپوليس موفق باشد.
-
عابدزاده: از اعتماد رويانيان تشکر ميکنم
دروازهبان جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از خيلي وقت پيش آرزويم اين بود که در بزرگترين تيم ايران بازي کنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] امير عابدزاده پس از عقد قرارداد سه ساله با پرسپوليس گفت: امروز روز خوبي در زندگي فوتبالي من بود. در جلسهاي با مديرعامل باشگاه پرسپوليس شرکت کردم و به او گفتم دلم ميخواهد به خانه خودم برگردم.
اين دروازهبان افزود: رويانيان نيز با حسن نيت صحبتهاي من را گوش کرد و خوشبختانه روي من نظر مثبتي داشت. اگر هر جاي دنيا ميرفتم آرزو و هدفم اين بود که در بهترين و بزرگترين تيم ايران يعني پرسپوليس بازي و پيشرفت کنم. خدا را شکر ميکنم که امروز اين اتفاق افتاد. قطعا پدرم از شانسي که به من داده شده بسيار خوشحال است.
عابدزاده خاطرنشان کرد: به پرسپوليس آمدم تا انشاءالله جايگاه پدرم را پس بگيرم. احمد رضا عابدزاده هميشه افتخار ميکند که در پرسپوليس بوده و با شاديهاي اين تيم خوشحال و با اتفاقات ناخوشايند اين تيم ناراحت شده و امروز که من را در پرسپوليس ميبيند بسيار خوشحال است.
وي عنوان کرد: از حسن نيت رويانيان و نگاه او به جوانان و از لطف بزرگي که به من کرد تشکر ميکنم. حالا وظيفهام سنگين است و انشاءالله بتوانم با تلاش و کوشش نظر ژوزه را جلب کنم.