شايد فصله اولش بود خوب جا نيفتاده.البته همين كه مصدوم نشد واقعا از عجايبه.شايدم ازدحامه هافبك نذاشت بدرخشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
شايد فصله اولش بود خوب جا نيفتاده.البته همين كه مصدوم نشد واقعا از عجايبه.شايدم ازدحامه هافبك نذاشت بدرخشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش ما از اینا بازیکن نمیگیریم.تاتنهام و والنسیا احتمالا الابا و بیل رو میدن.میلان هم با مشکل مالی که داره احتمالا با یک پیشنهاد خوب سیلوا رو میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano-farshad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مورد بازیکن های امسال کسایی که من رو متحییر کردن سه نفر بودن.تیاگو مونتویا و ایکوئنکا.واقعا برای فصل بعد بازیکنای خوبی رو داریم.تنها پستی که بازیکن نداریم مهاجم نوک هست و مدافع
میلان که به گفته خودشون اگه بفروشن یا بواتنگ ( که با الگری سر مسائل نظم و... درگیر شده) یا پاتو که همش مصدومه و خاطر خواه زیاد داره رو میفروشه ( بواتنگ از مادرید پیشنهاد داره)
میلان الان به شدت با مشکل مالی مواجه هست.با 25 ملیون برای یک مدافع هم حاظر هست سیلوا رو بده
به نظرم اگه بتونیم برای فصل بعد این بازیکنا رو به ترکیب اضافه کنیم ضد فوتبال هم جلودارمون نیست
والدس
خوردی آلبا-----تیاگو سیلوا-----پیکه-----آلوس
اینیستا-----بوسکتس-----ژاوی
ویا-----فن پرسی-----مسی
فکرشو بکنین اگه ایجور بشه ، رو نمیکت هم بازیکنای خیلی قوی داریم!
خیلی دوس دارم بدونم فصل بعد چه تیمی داریم
ولی همین تیمم که داریم سالاره به قران
نه بابا انتظار داری افلای - سانچز- کوئنکا- پدرو - تیو رو نیمکت نشین کنه؟
نظرتون راجبه ژکو چیه ! یه فینیشر کلاسیکه ! واقعا از کلاس بالایی برخورداره !
دوس دارم تماس بگیر با مانچو ازادش کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با هم حساب میکنیم