بازیکنانمون باید هوش رو جایگزین خشن و عصبی بازی کردن کنند.
باید به جای عصبی و خشن بودن از هوشمان استفاده کنیم و فکر های بازیکنان بارسا رو بخونیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
بازیکنانمون باید هوش رو جایگزین خشن و عصبی بازی کردن کنند.
باید به جای عصبی و خشن بودن از هوشمان استفاده کنیم و فکر های بازیکنان بارسا رو بخونیم.
فقط امیدوارم فقط برای پیروزی بریم و جوری بازی کنیم که اگه پیروزی رو بدست نیاریم قهرمانی از دستمون میره
نباید برایه مساوی بریم که این کارمونو خیلی سخت میکنه
شما درست میگی اینکه رئال حمله نمیکرد تاکتیکش بود ولی برای بازی به سبک چلسی مقابل بارسا مدافعان کامل تری نیاز دارین . در حال حاضر فقط دو تا مدافع مطمئن دارین کاروالیو و راموس (البته اگه عصبانی نشه ) اونای دیگه بدرد این سبک بازی نمیخورن . اگه به مدافعان ما نگاه کنین بقول یکی از دوستان در طول بازی عصبانی نشدن و از لحاظ فیزیکی وضعیت بهتری دارن . من فقط دو تا تیم میشناسم که از لحاظ قدرت بدنی مدافع از چلسی بهترند 1-منچستر سیتی کولاروف و کمپانی و...... همشون هیکلن و2- من یونایتد ویدیچ و فردیناند :chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعدش یکی از خصوصیات جان تری قدرت تکل بالا و بلاک کردنشه . از تری بعنوان یکی از بهترین بلاکرهای دنیا نام برده میشه . کدوم یکی از مدافعان رئال میتونن با تری در زمینه بلاک یا تکل رقابت کنند ؟؟؟
دفاع چپ ما (اشلی کول) اصلا قابل مقایسه نیست با یکی شما . دیشب بگی یک موقعیت از سمت چپ چلسی ایجاد شده باشه ؟؟؟؟!!!!
یکی دیگه از خصوصیات بازیکنای چلسی توی این بازی حفظ توپ عالی دروگبا در میانه زمین و دادن پاس های توی عمق بود ولی رونالدو توپو ور میداره میبره جلو پاس هم نمیده که باعث هم خسته شدن باقی بازیکنا میشه هم هدر رفتن موقعیت . پس بهتره قید ضد حمله رو بزنین و بچسبین به حمله چون تیمتون بیش از حد خودخواهن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب داداش مشکل رئال همینجاست دیگه
که نمیتونن با آرامش بازی کنن و ممکنه کار به کارت قرمز بکشه به خصوص په په که زود عصبانی میشه و بعد همه چی رو گردن داور بندازین:ehe:
خوب عزیز من نیگاه کن وقتی پپه بدون هیچ تقصیری چون دنی آلوز کلاس تئاتر رفته باید رو هوا غلط بزنه باید اخراج بشه بایدم عصبانی بشن :ehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش درست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Franki [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من می گم تا الان در همه الکلاسیکو ها دفاعی کار کردیم.درست
نتیجه نگرفتیم.درست
ولی دفاعی بودمون اشتباه بود.
اگه عصبی خشن نباشیم و با آرامش حوصله و استفاده از هوش بازی کنیم میشه.
ولی بازم مثل چلسی نه.
من می گم باید هجومی باشیم طوری که در دفاع هم خوب باشیم.
اگه اون نکتههایی که بالا گفتمو حل بشه موفق میشیم.:flowerysmile:
خوب مگه من دارم چی می گم؟ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دارم می گم اگه اینا برطرف بشه رئال راحت بارسا رو میزنه.همین طور تیم های دیگه رو:flowerysmile:
رئال باید خیلی تلاش کنه تا شوت از راه دوری به طرف دروازشون نشه . چون فکر نکنم کاسیاس بعد از گل ریبری روحیه خوبی داشته باشه. با نظر علیرضا کاملا موافقم رئال نمیتونه با بازی کاملا تدافعی کاری از پیش ببره .
دوست عزیز اون تقصیر آلوس نبود تقصیر داور بود که کارت داد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی منظور من خطاهای وحشناکی که بازیکنای رئال انجام میدن بود مثل همین لگد کردن دست مسی که داور ندید خب اینجوری آدم زورش نمیاد.:ehe:
یا تو 5 به 0 نیوکمپ دیدی آخر بازی چی شد اینا نمونه هایی از خشونت هاشون بود حالا اگه ال کلاسیکو ها رو ببینی خودت متوجه میشی:flowerysmile:
مشکل همینه که بازیکنای شانسولنا همه برنده جایزه اسکار هستن:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]