بچه ها این تاپیک رو هم جدید زدم توش شرکت کنین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها این تاپیک رو هم جدید زدم توش شرکت کنین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازم که ساکت شدید ...
بچه ها میگم حالا کریسمس دوست داشتید پیش کی باشید !!!!!
من که دوست داشتم با ایکر برفتیم صفاسیتی ------ولی با حساب ایکر ki::
پیش همین هایی که تو امضام هستن کنار کاسیاس و مورینیونقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد یه عکس می گرفتم براتون می فرستادم تا از حسودی بترکین:khandeeeee bahal:
من دوس داشتم با زين الدين زيدان و ايكر عزيزم باشم
خب من دوست داشتم مادرید بودم میرفتم پیش کریس یه گپی باهاش میزدم و بعدش هم یه عکس یادگاری میگرفتم و یه توپ امضا شده ازش میگرفتم وعکسش رو میکردم امضا تا همگی کف کنید .
منم دوست داشتم پیش کریس باشم و باش یه عکس یادگاری بگیرم.ki::
خوب کالواریو هم که به تمرینات برگشت:hehee:
لامصب مورینیو تا روز اخری بازیکنها رو تمرین میدهki::
منم دوس داشتم پیش کریس باشم...کی بدش میاد؟؟؟:ajibeee:
خیلی عاشقشم....واقعا عشقهlove:::love:
من دوست داشتم پیش نوری شاهین بودم باهم میرفتیم زمین تمرین والدیباس رو هوا پاس کاری میکردیم بعد میرفتیم نوشیدنی بدون الکل میخوردیم وبعدمیرفتم خونشون به زنش میگفتم یه دختر ترکیه ای برا من جور کن تاباهاش ازدواجlove:: کنم.
چه باحال منم میرم مادرید یه قرار با ایکرو و کاکا و ژابی میزاشتم با هم میرفتیم سفره خونه یه حالی میکردیم
بعد میرفتیم.................................... ...............................:hehee:
بعدش چندتا عکس میگرفتم میرفتم المان پیشه رائول شبو خونه رائول میگذروندیم بچه هاشم بمن عمو میگن اخه
بعد میرفتیم ترمینال نه ببخشید فرودگاه واسم بیلیط میگیرفت و بازم جدایی:gerye:
ولی خدایش دیدن رائول و کاکا رو خیلی دوس دارم و دیدن شهر عشق یعنی مادرید:love:
دوستان الان یه خبر خیلی بد شنیدمom::
متاستفانه ممکنه نیمار به جای اینکه بره بارسلونا بیاد رئالom::
از اول هم گفتم با اومدن این بچه به رئال خیلی ناراحت میشمom::
به هرحال امیدوارم که نیاد ...... چون میتونیم خریدهای بهتری داشته باشیم.:sigar:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه نیمار بیاد رئال . که من اصلا رئالی نیستم
رئال جای این ادم ها نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط neko-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شماها چرا مخالفین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا من آرزومه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیخوام کشش بدم
فقط امیدوارم به آرزوت نرسی
می رسیم ایشالا.:sigar:نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشبختانه کارواریو برگشت ولی بدبختانه 2تا مصدوم دادیم راموس و دیماریا.
کارواریو که معلوم نیست به مالاگا برسه
دیماریا هم همین طور
راموس هم طبق اخبار نمیرسه
ولی جایگزین واسه دیماریا و راموس داریم.
دیماریا:کاکا کوئنترائو اوزیل شاهین دیارا و خدیرا
راموس: واران - البیول-اگه کارواریو بیاد عالی میشه
بچه ها این جور که معلومه تاتنهام موافقه که کاکا رو با بیل عوض کنیم.باتوجه به مشکل خط دفاعیمون.
نظرتون چیه؟
ظاهرا مورینیو نیمارومتقاعد کرده درتابستان بیاد رئال.باید با عمو خوزه صحبت کنم ببینم چی تو این بچه دیده که میخواد بیاردش رئال مادرید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط neko-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوبه. بیل هم بازیکن سریعیه.من با حضور هر بازیکنی که سریع باشه درخط دفاع موافقم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیل میتونه دربازی با بارسلونا به راحتی از فضای ایجاد شده درپشت دنی آلوس استفاده کنه.وهمین طور دربازی های مهم دیگه میتونه عالی باشه. هرچی باشه بهتر از مارسلو هستش. بارفتن کاکا درپست هافبک یه بازیکن نفوذی دراین پست کم میاریم کم میاریم که مارسلو جاشو پر میکنه.البته چیوو هم گزینه ی مناسبیه که میتونه بجای بیل به رئال مادرید بیاد.
لیگ انگلیس برای کاکا هم عالیه.بادوفصل موفق درتاتنهام میتونه به چلسی یا منچستر یونایتد بره.
داداش من قبلا با خوزه صحبت کردم گفتم نیمار رو بیار رئال گفت اتفاقا خودمم می خوام همین کارو کنم چون مسی آینده هست.نقل قول:
داداش من برعکس.نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من کلا مخالفم حتی حاضر نیستم کاکا رو به دنیا عوض کنم چه برسه به بیل
بدم نمیاد بیل بیاد رئال ولی نه اینکه بازیکن بدیم.
حاضر نیستم حتی یه بازیکن هم با بازیکن دیگه ای عوض کنیم.
بچه ها یه سری به تاپیک نمره دهی بزنید.
سلام به همه عشق رئالی ها....:rose:
اولا کریسمس مبارک(هر چند کمی دیر شد)
دوما من دوباره اومدم پیشتون و خوشحالم بازم کنارتونم کمی سرم شلوغ بود ولی الان دیگه در خدمتم
امیدوارم سال جدید سال خوبی برای تیممون باشه....:sigar:
قدمت به روی چشم هادی جون ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط hadizizo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش رضا مخلصیم...اولین بازی سال جدید رو خفن میبریما....
داداش خوش آمدی.ایشالا سال خوبی باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hadizizo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایشالا راحت می بریم و همین دور رفت تمومش می کنیم.roz::
دوستان خوشبختانه هیگواین دست رد زده به یوونتوس و چلسی.هیگی جایی نمی ره
همین جا جا داره از داش رضا تشکر کنم
داش رضا زحمت کشیدن بیو گرافی زیدان رو خودش ترجمه کرده.
تو بیوگرافی رئال هست می تونید بخونید
هیگواین از بچگی عاشق رئال بوده و هیچ جا نمیره...
همین جا جا داره از داش رضا تشکر کنم
داش رضا زحمت کشیدن بیو گرافی زیدان رو خودش ترجمه کرده.
تو بیوگرافی رئال هست می تونید بخونید
[/QUOTE]
خیلی ممنون داش علی . تقدیم میکنم به تمامی هواداران رئال مادرید
اینکه هیگواین موافقت نکرد بره خیلی خبره خوبیه
اینکه بیل هم بیاد رئال خیلی خوبه اما نه به قیمت رفتن کاکا
کاکا اگه مصدومیت بزاره میتونه ستاره تیم ما باشه و حیفه که بخواد از رئال بره
داداش کاکا همین الان هم ستاره اصلی ما هست.:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما نمیدونم چرا این مصدومیت دست از سرش برنمیداره تا به اوج برمیگرده
یه مصدومیت باز وقفه ایجاد میکنهeterza::-
داداش مرتضی الان که مصدوم نیست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی برابر مالاگا فیکسه طبق اخبار
بچه ها چرا نیمه اول اینطوری شد؟!! 2گل خوردیم.:gerye::gerye:
بچه ها چرا نیمه دوم اینطوری شد؟!!3تا زدیم:eyvalla::hooora:
heey::heey:::love::love::bia baghalam:
mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-
منم تبریک میگم ولی کاش بیشتر میزدیم :yes:heey:::flowerysmile::/danc:eyvalla:
این مالاگای قطری پیشرفت کرده همش 3 تا گل خورد کاش اوساسونا یه ضد حال اساسی به بارسا بزنه یکم بخندیم
بردیم ولی سخت بردیم...کار مورینیو عالی بود...این برد رو به همه تبریک میگم:nishkhand:
بابا رضایت بدین این هیگواین بیاد یووه ! :nishkhand:نقل قول:
الان که شونصد تا مهاجم دارین و این بنده خدا زیر سایه کریم بنزما داره حیف میشه !
قراره سالی یه بار مورینیو ازش بازی بگیره ! یووه در حال تغییر و بازسازیه و الان به یه بازیکن مثل هیگواین نیاز داره !
درقبالش هم حاضریم تونی ، یاکوینتا ، آمائوری و گروسو و مبلغی پول هم بهتون بدیم ! :nishkhand: