پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
همچین گفتی ضعیف من فکر کردم که قدرت تیمت نصف اونم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!! عزیز این دو تیم هم سطح حساب میشن! و با هر ترکیبی که میخوایی بازی کن! و همون 352 خودت خوبه. اگرم میخوایی ببینی که واقعا قویتره برو تو ترکیبش و تنها بازیکنهای اصلی خودت و اونو مقایسه کن. اصل بازیکنهای ترکیب اصلیه!
من امروز از کسی که سطح تیمش 37.5 بود با 4 گل برنده شدم! سطح تیم من 35 بود ولی ترکیب واقعیم 38-39 باید باشه. درضمن قدرت تیم هم مهم نیست عملکرد (آمار) بازیکنها مهمه.
تیم فینالیست دیگه هم مشخص شد! و تیم ضعیفتره 3-1 و در مجموع 5-2 برنده شد! این تیمه با 2 بازیکن 2 ستاره و میانگین قدرت 24.5 از تیمی که میانگین قدرتش 32.5 بود و 2تا بازیکن 6 ستاره داشت تو هم رفت و هم برگشت برد! اونم با 62% مالکیت توپ! تو زمین حریف!
خدا بمن رحم کنه! من تا حالا تو هیچ جامی غیر لیگ قهرمان نشدم! و فصل پیش با 3 نائب قهرمانی به کارم پایان دادم! امیدوارم که این فینالو ببرم!
3 5 2 گذاشتم با حمله از گوشها و پاس میکس.
با اینکه طرف غیر از خودش 3 تا ساپورتر داشت ولی بازی همش دست من بود و موقعیت هام بیشتر بود.
آخرش هم 2 بر یک بردم و قهرمان شدم
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
3 5 2 گذاشتم با حمله از گوشها و پاس میکس.
با اینکه طرف غیر از خودش 3 تا ساپورتر داشت ولی بازی همش دست من بود و موقعیت هام بیشتر بود.
آخرش هم 2 بر یک بردم و قهرمان شدم
دمت گرم و ترکیب تیم مقابلت خیلی داغون بود!!! به تو هم پیشنهادد میکنم که ترکیبهای 4 دفاعه رو هم امتحان کنی. خوراک من شکست دادن تیمهای با 3 دفاعه!!!! یعنی اگر با یک یا دو مهاجم و 2تا گوش پشت سرشون بازی کنی حتما میبریشون! ولی باز برعکس خیلی وقتا جلوی تیمهای 3 مهاجمه نمیدونم چطور بازی کنم. کسی سیستمی مخصوص شکست دادن 433 داره؟
بهترين موقع فروش بازيكن تو چ سنى؟ يعنى چن سالش شد بفروشيم ك گرونترين قيمت ممكنش باشه؟
نقل قول:
بهترين موقع فروش بازيكن تو چ سنى؟ يعنى چن سالش شد بفروشيم ك گرونترين قيمت ممكنش باشه؟
بحث قیمت نیست. مهم ترین مشکل ما تو فروش بازیکن سن اون بازیکن هست. سعی کنین نهایتا بازیکن 25 26 سالش که شد بفروشیدش.بازم ممکنه یه ذره سخت فروش بره. ولی اگه سنش از اینا بالاتر رفت باز به سختی به فروش میره
امروز قهرمان چمپیونز لیگ شدم
قهرمانی لیگمم صد در صده
کسب دو جام اونم تو لول یازده
ایشالا فصل بعد فتح سه جام که خیلی وقته منتظرشم
کلیدشم اینکه نیمکتت همتراز بازیکنای اصلیت باشن که خیلی سخته هم توکن زیاد میخواد هم پول زیاد
آقا یه سوال :
اگه همه آیتم های استادیوم رو آپگرید کرده باشی و همه آیتم ها max out شده باشن چه اتفاقی میوفته ؟
یه بازیکن دارم پنج ستاره که یکم دیگه مونده تا شش ستاره بشه سنشم 18 ساله یه special هم داره که ضربه آزاد زنه گرونترین بازیکن تیمم هم هست با قیمت خیلی بالا ولی با این همه ویژگی خوب توی بازی ها همش 5 و 6 و نهایتا 7 میگیره و افتضاح بازی میکنه هر گلیم که میخورم از همین بازیکنه که دفاع چپ هم هست.
حالا میخواستم بدونم به نظرتون الان که آخر فصله بفروشمش آیا؟؟؟
خواهشن جواب بدین،دو دلم
سلام به همگی.فینال کاپ که دیروز بود و یارو دروازه بانش هفت ستاره بود و پنج تا شیش ستاره داشت و لول چهار بود و منم لول سه هستم و دوتا اسکات دارم که سه هیچ باختم.فینال چمپیونز هم امروز بود که سه دو بردم و توی لیگ هم که قهرمانیم خیلی وقته مسجل هست.بقیه چه نتیجه ای گرفتید؟
راستی بچه ها تو این ورژن جدید از کجاش باس کاپیتان و ضربه ازاد زن و پنالتی زن و اینا رو مشخص کنیم؟هرچی گشتم نبود
فصل تموم شد و قهرمان کاپ و لیگ شدم :hooora2:
توی کاپ تمام حریف هایی که حذف کردم بالاتر از خودم بودن
.................................
یه سوال داشتم و اون اینکه الان که آخرین روز فصل هست کدوم بازیکن ها رو بفروشیم؟؟ یه توضیح کلی در این مورد بدین ممنون میشم
بعضی از بازیکن هام هستن که پر ستاره هستن و لب اسکات شدن ولی عملکردشون توی بازی خوب نیست. این بازیکن ها رو باید بفروشم؟؟
................................
این سوالم رو هم جواب ندادین:
یه بازیکن دارم پنج ستاره که یکم دیگه مونده تا شش ستاره بشه سنشم 18 ساله یه special هم داره که ضربه آزاد زنه گرونترین بازیکن تیمم هم هست با قیمت خیلی بالا ولی با این همه ویژگی خوب توی بازی ها همش 5 و 6 و نهایتا 7 میگیره و افتضاح بازی میکنه هر گلیم که میخورم از همین بازیکنه که دفاع چپ هم هست.
حالا میخواستم بدونم به نظرتون الان که آخر فصله بفروشمش آیا؟؟؟
خواهشن جواب بدین،دو دلم
نقل قول:
راستی بچه ها تو این ورژن جدید از کجاش باس کاپیتان و ضربه ازاد زن و پنالتی زن و اینا رو مشخص کنیم؟هرچی گشتم نبود
تو قسمت squad سمت راست جایی که زمین رو با ترکیبت رو نشون میده پایینش یه فلش کوچولو هست.اون رو بزن و تو صفحه جدیدش می تونی بازیکنهات رو واسه کرنر و پنالتی و ضربه آزاد و کاپیتنای انتخاب کنی