پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
دوستان یه خبر فوق العاده خوب دارم یه خبر فوق العاده بد
اول خبر خوب :
بالاخره فهمیدم چطوری میتونم بازی ریست کنم و از اول بازی کنم بدون هیچ گونه انتظاری :danc:
حالا خبر بد :
تیمم ریست شد ، درسته گفتم تو لیگ دومم میشم اما تو فینال champian ship بودم و توکنامم 33 ، 34 تایی بود ، اوضاعه تیمم به قدری خوب بود که تیم اول لیگ و بازی قبل فینال رو ببا اختلاف 5 گل بردم :ey babaaa:
نقل قول:
دوستان یه خبر فوق العاده خوب دارم یه خبر فوق العاده بد
اول خبر خوب :
بالاخره فهمیدم چطوری میتونم بازی ریست کنم و از اول بازی کنم بدون هیچ گونه انتظاری :danc:
حالا خبر بد :
تیمم ریست شد ، درسته گفتم تو لیگ دومم میشم اما تو فینال champian ship بودم و توکنامم 33 ، 34 تایی بود ، اوضاعه تیمم به قدری خوب بود که تیم اول لیگ و بازی قبل فینال رو ببا اختلاف 5 گل بردم :ey babaaa:
ای باباااااا
چرا همچین کاری کردی؟؟؟ حیف تیمت نبود؟؟!!!
ولی خب بازم خیلیم بد نشده! تجربت بیشتر شده تو بازی میتونه پخته تر بازی کنی
حالا چجوری میشه ریست کرد تیمو؟؟؟
نقل قول:
ای باباااااا
چرا همچین کاری کردی؟؟؟ حیف تیمت نبود؟؟!!!
ولی خب بازم خیلیم بد نشده! تجربت بیشتر شده تو بازی میتونه پخته تر بازی کنی
حالا چجوری میشه ریست کرد تیمو؟؟؟
آقا من از لیگ یک قهرمان شدم اومدم بالا ، تجربه فایده نداره
خیلی بد شد ، اصلا دلم واسه بازیکنایی قدیمیم تنگ شده
واسه ریست کردن کافیه با فیسبوک یکی دیگه برین داخل همین
نقل قول:
آقا من از لیگ یک قهرمان شدم اومدم بالا ، تجربه فایده نداره
خیلی بد شد ، اصلا دلم واسه بازیکنایی قدیمیم تنگ شده
واسه ریست کردن کافیه با فیسبوک یکی دیگه برین داخل همین
خب پس 2 تا سوال پیش میاد
یکی اینکه این مورد یعنی ریست کردن بازی فقط واسه اوناییه که با فیسبوک بازی میکنن پیش میاد درسته؟
و سوال دوم اینه که وقتی میگین با یه اکانت دیگه بریم تو بازی، اگه با اکانت قبلیمون بریم تو بازی دیگه تیم خودمون رو بالا نمیاره؟!؟!
آقا اینکه ریست کردن نشد اسمش.من گفتم وقتی برای اولین بار با فیسبوک وصل شید به بازی تیم به نامتون زده میشه.خوب وقتی با یک فیسبوک دیگه وصل بشید مشخصه که چون اون شخص دوم تیمی در تاپ الون نداشته بازی واسش از ابتدا شروع میشه.
شما هم تیمتون رو از دست ندادید.وارد بخش ستینگ بازی بشید و از بازی log out کنید و بعد با اکانت قبلی فیسبوکتون که به تیم قبلی متصل بود کانکت بشید.به همین راحتی.من خودم تست کردم و 100% جواب میده.میتونی هر دو تیمت رو همزمان رو یک گوشی داشته باشی.هرکدوم با اکانت فیسبوک جداگونه
علی تیمم رو ببین.دوتا مهاجمام هم اسکوت هستن و هم قدرت ویژه دارن.یکی پنالتی زن یکی هم تک به تک زن.اگر میخواستم همینا رو از لیست اسکوت ها بخرم دقیقا 100 توکن باید میدادم.ولی شاید باورت نشه سرجمع 10 توکن هم بابت خریدشون ندادم.تازه یه مدافع اسکوت هم دارم ولی اون قدرت ویژه نداره.همشون رو لب مرز اسکوت شدن خریدم و با تمرین اسکوتشون کردم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا من جدیدا به یه نتیجه ای رسیدم اونم اینکه شما با اسپانسر دومی قرارداد ببندید وقتی توکن هاتون به 10 تا رسید میتونید برای خرید بازیکن اقدام کنید من خودم تا 8 مرحله رفتم که توکن هام تموم شد:eee: بنابراین اگه 10 تا توکن داشته باشد به رتحتی میتونید بازیکن بخرید
نقل قول:
آقا اینکه ریست کردن نشد اسمش.من گفتم وقتی برای اولین بار با فیسبوک وصل شید به بازی تیم به نامتون زده میشه.خوب وقتی با یک فیسبوک دیگه وصل بشید مشخصه که چون اون شخص دوم تیمی در تاپ الون نداشته بازی واسش از ابتدا شروع میشه.
شما هم تیمتون رو از دست ندادید.وارد بخش ستینگ بازی بشید و از بازی log out کنید و بعد با اکانت قبلی فیسبوکتون که به تیم قبلی متصل بود کانکت بشید.به همین راحتی.من خودم تست کردم و 100% جواب میده.میتونی هر دو تیمت رو همزمان رو یک گوشی داشته باشی.هرکدوم با اکانت فیسبوک جداگونه
علی تیمم رو ببین.دوتا مهاجمام هم اسکوت هستن و هم قدرت ویژه دارن.یکی پنالتی زن یکی هم تک به تک زن.اگر میخواستم همینا رو از لیست اسکوت ها بخرم دقیقا 100 توکن باید میدادم.ولی شاید باورت نشه سرجمع 10 توکن هم بابت خریدشون ندادم.تازه یه مدافع اسکوت هم دارم ولی اون قدرت ویژه نداره.همشون رو لب مرز اسکوت شدن خریدم و با تمرین اسکوتشون کردم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره منم واسه همین سوال پرسیدم ازش! آخه اینجوری که اکانت حذف نمیشه!
مرسی بابت راهنمایی هات در مورد فیسبوک بازیroz::
اینطور که مشخصه تیم خوبی بستی :ookk:
سلام دوستان من هم چند ماهی هست که دارم با این بازی خودم رو سرگرم کنم.ولی موردی که پریروز بهش برخوردم این بود که قبل از شروع یک بازی ،ترکیب تیم حریفم رو دیدم که دوتا بازیکن کارت قرمزی داشت ولی وقتی بازی شروع شد از اون ترکیب خبری نبود.حتی بازیکن خودش موقع مسابقه آنلاین نبود.این چطور اتفاق می افته؟من که آچ مز شدم
یک سوال دیگه.چطور میتونم بازیهای قبلی حریفم رو ببینم.البته بگم که من با گوشی اندروید بازی می کنم.
نقل قول:
سلام دوستان من هم چند ماهی هست که دارم با این بازی خودم رو سرگرم کنم.ولی موردی که پریروز بهش برخوردم این بود که قبل از شروع یک بازی ،ترکیب تیم حریفم رو دیدم که دوتا بازیکن کارت قرمزی داشت ولی وقتی بازی شروع شد از اون ترکیب خبری نبود.حتی بازیکن خودش موقع مسابقه آنلاین نبود.این چطور اتفاق می افته؟من که آچ مز شدم
یک سوال دیگه.چطور میتونم بازیهای قبلی حریفم رو ببینم.البته بگم که من با گوشی اندروید بازی می کنم.
سلام دوست عزیز.خوش اومدی
در مورد اتفاقی که براتون افتاده امکان داره حریفتون قبل از اینکه بازی شروع شده باشه ترکیب رو تغییر داده
برای دیدن بازی های قبلی حریفتون به ترتیب به این قسمت ها برید : Competition > League از پایین سمت راست روی گزینه Standings کلیک کنید تا نوار کشویی بیاد بالا. گزینه دومی یعنی Matches رو انتخاب کنید
اینجا بازی همه تیم هارو میتونید ببینید.روی صفحه لمسی گوشیتون با انگشت از چپ به راست بکشید.بازی های روز های قبلی رو هم نمایش میده.میتونین هر حریفی رو که مدنظر دارین رو نتیجه بازیش کلیک کنین تا وارد گزارش مسابقه ش بشه!
برای بازی های لیگ قهرمانان و جام حذفی هم به همین صورت هست. موفق باشی
سلام من یه تیم دارم که تا 10 روزپیش میانگین سنی اش 27 سال بود و قدرت تیم 26 اما با این روش بازیکن خریدن که خواهم گفت،با 15 توکن،10 بازیکن جدید خریدم که یا3 ستاره هستن یا 4 یا 5.
که باعث شده میانگین سنی تیمم،بشه 22 و قدرت تیم بشه 38.
روش:ساعت حدودا 3،4 شب در قسمت ترانسفر بازیکن های فردا را با فرصت زمانی 3 ساعت به بالا،نشان میدهد.شما میتوانید آن بازیکنهایی را که نیاز دارید یک چکش بزنید و بخوابید،و خواهید دید که به دلیل اینکه اینها اولین بازیکنهای روز هستند معمولا مشتری ندارند چون همه خوابند یا...