پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙
اول سلام
دوم کلام :evaa:
دیشب تونستیم با درخشش ایکر و کریم و اربلواا اسپانیول رو تو جام حفی شکست بدیم
جالب اینجاست تی وی مسخره ما اون موقع داره بازی تکراری نشون میده !!!
دیشب ایکر عالی بود و نجات داد تیمو .. .. ..
رکورد خودشم شکست و ...:/danc
خلاصه چشم انداز خوبی برای رئال امسال هست ایشالله
هم تو چمپیونز لیگ
هم تو لیگ که فاصلمون کم شد
هم تو جام حذفی ...
پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙
خب بازی رو ندیدم فقط خلاصشو دیدم
دارم از این حرص میخورم که شبکه 3 عن با رئالیا لج کرده و هیچکدوم از بازیا رو نشون نمیده. همه ی بازی های رئال یا پخش نمیشه یا شبکه ورزش میذارن
از اینم ناراحتم که رونالدو داره بدشانسی میاره همش. توپاش گل نمیشه یا تیرک یا...
خلاصه الان وضع تیم ( بجز خط دفاعی) خیلی خوبه
بی صبرانه منتظر چمپیونز لیگ ام
سلام
چرا اینجا اینقدر خلوت شده ! ؟
بگذریم >< این نیز بگذرد ! :rooz:
دیشب برگشت با اسپانیول با یک بازی معمولی و از طرف هر دو تیم تونستیم با گل خسه در مجموع 2 بر 0 برنده بشیم که میخوریم با برنده اتلتیکو و با بیلبائو که 99% اتلتیکو هست که بیان انتقام پارسال رو از حلقومشون بکشیم بیرون ! chomagh
قرعه بارسا برم ! گلابی ! ><
دیشب هم عزیز دل ایکر ، رکوردشو 24 دقیقه افزایش داد ! دستش طلا !
منم تبریک میگم بردهای اخیر رو
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خسه هم بازیش در سمت راست افت میکنه ! تا جایی که من میدونم بهترین عملکرد رو در سمت چپ داره ! تو کاستیا هم که بود اینطوری بود . البته از سمت راست تا حالا 2-3 تا گل خوب زده ولی در کل در سمت چپ بهتر بازی میکنه .
چارتا بازی بعدی خیلی سخته!
بعدشم که چمپیونز لیگ شروع میشه!
دو تا بازی کوپا با اتلتیکو عیار تیم مشخص میشه!
دیگه هم عذری از آنجلوتی و ... قبول نیست.
سلام به دوستان رئالی بازی دیشب با ات مادرید برد دلچسبی بود و به همتون تبریک میگم........ اما خدایی نیمه اول و حتی نیمه دوم خیلی پر برخورد بود و بازیکنا فقط خطا میکردناما به نظر من اتلتیکو دیشب تونست کریس رو از کار بندازه که اصلا برای من یکی خوشآیند نبودایشالله اگه بازیکنا بتونن تو ویسنته کالدرون بیشتر از جناحین خصوصا سمت چپ به سمت دروازه تیم حزیف بیان قطعا موفق ترن و تیم با یک برد قاطعانه میره فینالایشالله با گلزنی کریس بازی برگشت رو ببریم
با سلام
به نظر من بازی دیشب فوق العاده بود....رئال خیلی خوب بازی کرد و بازیکنان الچه هیچ کاره بودند.....حتی با غیبت بهترین بازیکن دنیا به علت محرومیت بازم رئال همون رئال همیشگی بود و من که لذت بردم
با این صدر نشینی روحیه بازیکنا بالا میره و هم میتونیم تو لیگ قهرمانان پیروز شیم و هم توی لیگ که ایشالله قهرمان بشیم....
واقعا اگر رئال همینطور مقابل تمام تیم ها بازی کنه هم اروپا هم لیگ و حذفی مال خودمونه....البته با اومدن کریس وضع بهتر هم میشه.
سلام به همه بچه هی گل مادریدی
همه چی یه طرف این ثبات خط دفاعی یه طرف ایول داره کاره کالتو یه خط دفاعی مستحکم ساخته منتظر بازی با اتلتیکو و بارسا هستم تا صدر نشینی رو مقتدرانه تر کنیم ایشاله که هر دو تا رو میبریم