عزیز من کفش های که دان کردم وارد بازی نمیشه این سوالو 1000000! گفتم هیچکی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیز من کفش های که دان کردم وارد بازی نمیشه این سوالو 1000000! گفتم هیچکی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من آپدیتFIFA 13 Update v1.6-RELOADED دانلود کردم ولی باید چکار کنم که اجرا بشه
سلام به همگی
اقا یه سوال دارم
از فیفا همش میاد بیرون وقتی ری مچ یا منو رو میزنم
برایpes هم همین طور بود ولی آپدیت که کردم درس شد ولی فیفا نمیدونم چیکارش کنم
اگه کسی راهش رو بلده بی زحمت لطف کنه و بگه:ohum:
- راسی یه مشکل دیگه هم داشتم و این که با کی برد جهت هاش عوض نمیشه یعنی بالا.پایین و چپ و راستش num2.4.6.8 هستش و میخوام بالا پایین .چپ و راستش رو عوض کنم که نمیشه (میخوام بذارم خود بالا پایین چپ و راست باشه)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط armini [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قوچان نژاد تو لیگ بلژیک هست و متاسفانه لیگ بلژیک تو این بازی نیست!
دوست عزیز هنوز پچی برای اینکار ساخته نشده است ساخته شد حتما قرار میدم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezoo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش پچ نصب نکردی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط feriz [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش اگه منظورت fifa moddingway patch هست بله اومد زیادم اومده!نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad_1369 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من با این پچ کار نکردن و به شما هم پیشنهاد میکنم از پچ های سایت moddingway استفاده کنید خیلی عالی هستن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط s-s.love [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش تو این سایت اموزش این کار هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط لیندل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Face Mattia De Sciglio for Fifa 13
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]