پاسخ : ♣♠اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 13-2012♣♠
کواچیچ:پوشیدن پیراهن شماره 10 به من اعتماد به نفس زیادی می هد
inter.ir-متئو کواچیچ بازیکن جوان اینتر که پیراهن شماره 10 را بر تن خواهد کرد پیرامون این موضوع با یک وب سایت کروات صحبت کرد و گفت:
" همه چیز زیبا است. هنگامی که من به اینتر آمدم بلافاصله شماره 10 را به من دادند.این کار دیوانه وار بود چون وسلی اسنایدر قبل از من این پیراهن را می پوشید. آنها به من گفتند که تو سزاوار پوشیدن این پیراهن که بسیاری از بازیکنان بزرگ آن را بر تن کرده اند هستی. من می دانم پوشیدن این پیراهن مسئولیت زیادی را بر دوش من می گذارد و بازی برای اینتر یک افتخار بزرگ است اما این حرکت به من اعتماد به نفس زیادی می دهد"
"من هیچ خبری در مورد مذاکره دینامو با اینتر نداشتم و حتی نشانه ای در این مورد وجود نداشت. من با هم تیمی هایم بودم که یورچیچ آمد و به من گفت:"متئو ساک خود را ببند و برو , اینتر تو را خریده است" همه چیز برام مثل یک رویا بود"
سزار:اینتر بخشی از قلب من است
inter.ir-ژولیو سزار که در تابستان به تیم کیو پی آر انگلیس پیوسته است مصاحبه ای را با اف سی اینتر نیوز انجام داده است و با بیان این جمله که"اینتر بخشی از قلی من است و طرفداران این تیم تا آخرین لحظه نزدیک من بودند" به سوالات پرسیده شده جواب داد که در زیر می خوانیم:
لیورپول یکی دیگر از بازیکنان اینتر را که شما به خوبی او را می شناسید به خدمت گرفت, فلیپ کوتینیو...
"من او را بسیار دوست دارم. اون نه تنها پسر خوبی است بلکه کیفیت بالایی دارد و بازیکن با استعدادی است و او در انگلیس این کیفیت را نشان خواهد داد"
به نظر شما چرا او در اینتر نتوانست بازی با کیفیت خود را ارائه دهد؟
"صادقانه بگویم , من نمی دانم چرا او در اینتر به موفقیت دست پیدا نکرد. اما کوتینیو زمان و کیفیت لازم را برای رسیدن به اوج را دارد و من از آمدن او به انگلیس استقبال می کنم"
در همین حال اسنایدر نیز از اینتر رفت. یکی دیگر از بازیکنانی که شما به خوبی او را می شناسید
"رفتن او به ترکیه شاید بهترین گزینه برای دوران حرفه ای او بود"
شاید وضعیت او به شما شباهت داشت...
"من ترجیح می دهم در این مورد اظهار نظر نکنم چون موقعیت او قابل لمس نیست"
مصاحبه را با نقل و انتقالات ادامه می دهیم. میلان بالوتلی را به خدمت گرفت.یکی از بازیکنانی که شما همراه با او همه عناوین را کسب کردید...
"ماریو بچه ی خوبی است. من برای او خوشحال هستم و به شما توضیح خواهم داد که چرا او این انتخاب را انجام داد: او به شهر میلان بازگشت. شهری که مردم او را می شناسند و او را دوست دارند"
اینتر در ژانویه بیشتر به دنبال گرفتن بازیکنی بود که مانند شما برزیلی است. نظر شما در مورد پائولینهو چیست؟
"من او را خوب نمی شناسم.بنابراین نمی توانم در مورد اعتماد به او قضاوت کنم(می خندد)"
اینتر در حال حاضر هندانوویچ را دارد ولی با این حال به نظر نمی رسد طرفداران اینتر تو را فراموش کرده باشند...
"تکرار می کنم. طرفداران اینتر فوق العاده هستند و بدون شک مانند آنها وجود ندارد. برای همین در مورد فروشم و موضوعاتی که مربوط به اینتر است از من سوال نکنید. من ترجیح می دهم از پاسخ به آنها اجتناب کنم"
گزینه های خرید اینتر برای خط دفاع در فصل اینده
بعد از عدم جذب دیه گو لاکزالت مدافع جوان اروگوئه ای در ژانویه و موکول شدن این انتقال به پایان فصل اکنون 3 گزینه برای جذب در خط دفاع برای فصل بعد وجود دارد
گزینه اول خود لاکزالت مدافع 19ساله و اینده دار اروگوئه ای است و اینتری ها بدنبال این هستند این انتقال را در ژوئن قطعی کنند
اما دومین گزینه و بدیهی ترین گزینه برای انتقال به اینتر هوگو کامپاگنارو مدافع 32 ساله ارژانتینی ناپولی است
برگ برنده اینتر برای خرید این بازیکن اتمام قراردادش در پایان این فصل است و اینتری ها میتوانند این بازیکن را به صورت ازاد به تیم خود بیاورند
در کل با توجه به اخبار منتشره توافق برای این انتقال حاصل شده و میتوان حضور این بازیکن را در اینتر برای فصل بعد قطعی دانست
اما گزینه ی دیگری که برای خط دفاع وجود دارد مارکو آندریولی مدافع 26 ساله کیه وو است
این بازیکن محصول اکادمی اینتر است همین موضوع توجهات بیشتری را به خود معطوف کرده است
در کل هنوز مشخص نیست اینتر در پایان فصل این 3 گزینه را با هم جذب میکند یا 1 یا 2 نفر از انها را بخدمت میگیرد همچنین شرایط بازیکنانی مثل کیوو و ساموئل در پایان فصل نیز میتواند در تصمیم باشگاه تاثیر گذار باشد
اما شاید شرایط ایده ال برای اینتر این است لاکزالت را به عنوان یک بازیکن جوان و اینده دار جذب کنند و از بین اندرئولی و کامپاگنارو یکی را بخدمت بگیرد
مصاحبه ای جالب با کوژمانوویج و اسکلوتو
inter.ir-خلاصه ای از مصاحبه مطبوعاتی امروز دو خرید جدید اینتر ، یعنی اسکلوتو و کوژمانوویج را میتوانید مشاهده کنید
Ezequiel Schelotto
دلیل انتخاب شماره 7 چی بود؟
لطفا بگذارید قبل از هرجیزی از رئیس موراتی و تمام هم تیمی هایم تشکر کنممن از وقتی به ایتالیا اومدم شماره 7 را برای خودم انتخاب کردم من به این شماره خیلی علاقه دارم و یه جورایی برام شانس میاره
ایا اینتر تنها تیم بزرگی بود که تورو میخواست ؟
من از علاقه اینتر خبر داشتم و تحمل این مدت واقعا برام سخت بود اما نمیخوام چیزی دیگه ای در این باره بگم من الان در اینترم و خیلی هم خوشحالم و با اینکه مدت زیادی نیست اینجا اومدم اما انگار یک عمر اینجا زندگی میکردم و با مربی و هم تیمی هایم هم رابطه خیلی خوبی دارم
ایا میتونی در سیستم 3-5-2 اینتر بخوبی فعالیت کنی؟
مهم چیزیه که استراماچیونی از من میخواد و من بخوبی در جناحین میتونم بازی کنم
ترک کردن برگامو ...
من در برگامو احساس خیلی خوبی داشتم و واقعا راحت بودم ولی الان دیگه به اینتر اومدم من فقط میتونم از همه طرفدران اتالانتا بابت حمایتشون از من تشکر کنم اما پیشنهاد اینتر رسید و من باید به اینتر میومدم چون شانس همیشه به شما رو نمیکنه
تو در اینجا دوباره با ناگاتومو که در چزنا هم بازی بودین هم تیمی شدین ، نظرت چیه؟
ناگاتومو بازیکن بسیار خوبیه و خیلی خوشحالم ، اون در این مدت بسیار پیشرفت کرده
الگو تو چه کسیه؟
بدون شک زانتی ، امیدوارم بتونم بخوبی راهش دنبال کنم
Zdravko Kuzmanović
دلیل انتخابت برای شماره 17 ؟
من جاداره قبل از هر چیز از موراتی ، برانکا و ایجنت خودم تشکر کنم
خب شماره 17 ازاد بود و من اونو انتخاب کردم
نظرت درباره بازگشت به ایتالیا ؟
من 3/5 سال قبل اینجارو ترک کردم چون به یک چالش و تغییر جدید نیاز داشتم و به بوندس لیگا رفتم اما دیگه وقتش بود به ایتالیا برگردم
فوتبال المان فیزیکی تر و سرعتی تره اما فوتبال ایتالیا در مقایسه با فوتبال المان بیشتر بر پایه تکنیک و تاکتیک های مختلفه
پست تخصصی بازیت چیه؟ از فوتبال المان چه چیزهایی اموختی؟
من در 3/5 سالی که در المان بودم به عنوان هافبک جلو مدافعین بازی میکردم به هر حال من امادم
من در مقایسه با زمانی که در فیورنتینا بودم خیلی پخته تر شدم و فوتبال المان باعث شد از نظر فیزیکی و سرعتی پیشرفت کنم اما الان حس میکنم
بازیکن خیلی بهتری شدم
الگو خودت چه کسی میدونی؟
دژان استانکوویچ ... من رویای بازی کردن با اونو داشتم و الان این رویا به واقعیت تبدیل شده
دی شیلیو:اینتر مرا رد کرد و حالا من در میلان هستم
inter.ir-ماتیا دی شیلیو در مورد گذشته اش و اتفاقی که بین او و اینتر افتاد صحبت کرد
او گفت:" من یک چیز را به شما خواهم گفت. زمانی که من 10 سال سن داشتم در امتحان باشگاه اینتر شرکت کردم اما من رد شدم زیرا بدن من از لحاظ جسمی کوچک بود و حالا من در میلان هستم"
شمارش معکوس : 53 نبرد تا جاودانگی
اختصاصی Inter.ir - بدون شک او اسطوره و افسانه ای در تمام دوران و تاریخ فوتبال برای همگان است چه در زمینه ی اخلاق و تعصب و عشق به پیراهن باشگاهش و چه در زمینه ی مسائل فنی، تکنیکی و تاکتیکی فوتبال و ثبات و خستگی ناپذیری در بازی کردن.
کسی که تحسین همگان را در جهان متوجه خود ساخته.چه بزرگ و چه کوچک،همه و همه به احترام او سخنی جز تحسین و تمجید بر زبان نمی آورند.
کسی که از شدت تعصب و عشقش حتی شب ها نیز با لباس باشگاهی که به آن عشق می ورزد به خواب می رود،درست مانند کودک 10 ساله ای که با عشق تمام پیراهن باشگاه مورد علاقه ی خود را برای خود فراهم می کند و بعد از پوشیدن آن هیچ میلی برای تعویض لباس خود ندارد و شب ها با لباس باشگاهش و با رویای باشگاهش به خواب می رود.
کسی که به راستی قوانین فیزیک را نقض کرده و تراکتور وار مشغول درو کردن انواع رکوردها در تاریخ فوتبال است.
کسی که با وجود نداشتن سبک دریبل خاص و تکنیک منحصر به فرد،هنوز هم با فاصله رکوردار حفظ توپ در جهان است.
کسی که در کمال گمنامی و ناشناختگی و به قول خودش زمانی که به باشگاه آمد همه از یکدیگر میپرسیدند:این جوان کیست؟،وقتی به باشگاه آمد توسط اسطوره ی باشگاه به همگان معرفی شد و طولی نپایید که او نیز پا جای پای اسطوره ی باشگاهش گذاشت و به مانند او در مسیر جاودانه شدن قدم گذاشت و حالا 53 نبرد تا جاودانگی فاصله دارد. عددی که به هیچ وجه بی ربط به او و باشگاهش نیست و او درست در زمان همین فاصله با صراحت تمام اعلام می کند که تا شکستن رکورد اسطوره ی رقیب و همشهری، قراردادش را تمدید خواهد کرد.
این 53 بازی او به 15 بازی در امسال و 38 بازی در سال بعد مربوط می شود و میتوان امید داشت که اگر او حداقل یک بازی را از این 53 بازی از دست بدهد قراردادش را یک سال دیگر تمدید کند.
کسی که تا جاودانه شدن 53 بازی بیشتر فاصله ندارد.
او کسی نیست جز :
" کاپیتان خاویر آدلمار زانتی "
کسی که جاودانگی او را از این جمله ها می توان دریافت:
اینتر چه ببرد و چه ببازد و چه قهرمان شود و چه سقوط کند،من باز هم عاشق و هوادار واقعی اینتر و پیراهن آبی سیاهش خواهم بود ...
عکس: تنفر ویویانو از یووه
inter.ir...بعد از بازی دیشب یوونتوس و فیورنتینا عکسی جنجالی بر روی صفحات اجتماعی ایتالیا گذاشته شد.
این اتفاق وقتی رخ داد که بورخا والرو پیراهن خود را با پیرلو عوض کرده بود و پیراهن یووه را بر دوش خود انداخته بود که ویویانو این پیراهن را از دوش والرو برداشت و به زمین انداخت.
ویویانو که یک اینتری محسوب میشود قبلا هم به این نکته اشاره کرده بود که از تیم یوونتوس متنفر است.
کواچیچ: زانتی، بازیکنی عالی با قلبی بزرگ
inter.ir- بازیکن جدید اینتر متئو کواچیچ در گفت و گو با کانال اینتر به تمجید از کاپیتان تیم خاویر زانتی پرداخت.
" کاپیتان خاویر زانتی یک بازیکن فوق العاده در زمین است او قلب بزرگی دارد و من میخواهم چیزهای زیادی از او یاد بگیرم".
خاویر زانتی اکنون از نظر تعداد بازی در سری آ در مکان دوم پس از پائولو مالدینی قرار دارد.
ستاره جوان اینتر در آخر خط
inter.ir-شاید دوران بازی فلیچه ناتالینو ستاره کوچک اینتر به پایان رسیده باشد، زیرا قلب این ملی پوش زیر 21 ساله ها تحت عمل جراحی قرار گرفته است.دوران بازی این مدافع 20 ساله با مشخص شدن وضعیت غیرعادی قلبش با وقفه ای مواجه شد، اما بعد آغاز شدن دوره توانبخشی او به تمرینات بازگشت.با این حال، دو هفته پیش او در خانه اش در کالابریا احساس درد کرد و به بیمارستان رفت، و پنجشنبه هم برای عمل جراحی به میلان سفر کرد.ناتالینو که اولین بار در 18 سالگی برای اینتر در سری آ به میدان رفته، تاکنون دو بار با پیراهن نراتزوری در بازیهای لیگ دیده شده و یک بار هم در سال 2010 در لیگ قهرمانان به بازی رفت.پاسکوآله پدر او در مصاحبه با لا گازتا دلواسپرت گفته:"پزشکان به ما گفته اند که باید حدود شش هفته ای صبر کنیم تا بفهمیم که آیا فلیچه می تواند دوباره فوتبال بازی کند.""اگر او بتواند، زودتر از چهار یا پنج ماه این اتفاق نمی افتد. چیزی که واقعا اهمیت دارد سلامت پسرم است و ما خوشحالیم.""چهارشنبه او نمی خواست حتی یک دقیقه از بازی تیم ملی زیر 21 ساله ها یا ایتالیای چزاره پراندلی مقابل هلند را از دست بدهد. خوشحالی ما دیدن سلامتی اوست."
بازگشت ساموئل نزدیک نخواهد بود
inter.ir- به گزارش گاتزتا دلا اسپورت والتر ساموئل به مدت نامعلومی از میادین دور خواهد بود.
هیچکس نمیداند والتر چه زمانی میتواند بازی کند. استراماچیونی دیروز از او به عنوان یک " رهبر واقعی " نام برد اما اضافه کرد " نباید در ریکاوری او عجله کرد " .
به گزارش گاتزتا والتر از ناحیه تاندون دچار مصدومیت شده و به زودی به ترکیب اینتر باز نخواهد گشت.