دوستان سلام.من اصلا نمیتونم با گیم پدهام تو فیفا پنالتی بگیرم.اون فایلهایی که دوستان گفتن هم از FIFA11کپی کردم ولی بازم نشد.یه مشکل دیگه هم اینکه من تو مسیر نصب FIFA12پوشه ایی به نام Game ندارم.لطفا کمکم کنین:ey babaaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان سلام.من اصلا نمیتونم با گیم پدهام تو فیفا پنالتی بگیرم.اون فایلهایی که دوستان گفتن هم از FIFA11کپی کردم ولی بازم نشد.یه مشکل دیگه هم اینکه من تو مسیر نصب FIFA12پوشه ایی به نام Game ندارم.لطفا کمکم کنین:ey babaaa:
سلام.من همه اونایی که گفتین رو انجام دادم ولی نشد.اگه میشه آموزش تصویری بذارین ممنون میشم :chakerim:
سلام.من همه اونایی که گفتین رو انجام دادم ولی نشد.اگه میشه آموزش تصویری بذارین ممنون میشم :chakerim:
بچه ها چه طور میتونم بازیکنان قدیمی مثل رونالدو رو به فیفا اضافه کنم؟
چطوری نصبش کنم؟ر :fek konam::iran::afarin::ey babaaa::sooot::ohum::khelal dandoon:crying::-:sigar:tazim:::flowerysmile::flowerysmile:lol:-mas:-Death:::soal::gahhr::balesh::mage mishe:chomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر کنم این وبسایت برا همه خوب باشه!!!!!!!!!!:afarin:
fifa-patch.com
کافیه یه بار برین اینجا
سلام من بعد نصب پچ هاي كيت چون فونت و رنگ شناره هاي جديد رو ندارم لباسام خيلي ضايع شده اگه بكي اخرين شماره هاي تيماي قوي رو بذاره ممنون ميشم:gahhr:
FIFA 12 EURO 2012 DLC Update 2.6
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
FIFA 12 EURO 2012 DLC Update 2.7