اتفاقا به نظر من میتونه به ترکیب کمک کنه.هانری یک فینیشر عالیه ولی یکم مشکل سرعت داره.الان سنش هم بالاست.ولی تا همین 1سال و نیم پیش خوب تو بارسا بازی میکرد.واقعا میتونه کنار ولکات و فنپرسی ژروینیو خوب بازی کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
اتفاقا به نظر من میتونه به ترکیب کمک کنه.هانری یک فینیشر عالیه ولی یکم مشکل سرعت داره.الان سنش هم بالاست.ولی تا همین 1سال و نیم پیش خوب تو بارسا بازی میکرد.واقعا میتونه کنار ولکات و فنپرسی ژروینیو خوب بازی کنه
منم با تعیید حرفای آقا فراز اینو هم اضافه کنم که هانری بت تیم و طرفدارای آرسناله.نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جدا من که نظیرشو جایی ندیدم.
هانری بازیکنیه که قدرت حمل توپش بالاست و اگه برگرده <<هرچند کوتاه مدت>>میتونه به طور موقت حتی کمک شایانی به خط حمله و همچنین به طور موقت میتونه بار روحی فن پرسیو کم کنه.
ولی منکه بسیار دوست دارم برگرده.البته در میادین با بازوبند کاپیتانی آرسنال.:hooora:
هانری الان لاید با افتخار از ارسنال انتها این فصل خداحافظی میکرد و یه اسطوره به تمام معنا میشد
نمیگم کارش خیلی بد بود
اما اگه میخواست بره باید زودتر میرفت
بهرحال بازگشتش بدم نیس اما مطمئنت شکوهه سابقو نداره
با اینکه سن هانری بالاس اما می تونه کمک زیادی به تیم کنه
امیدوارم یه بار دیگه اونو با پیراهن آرسنال ببینم.
دوستان حالا که بحث هانری شد یک اعتراف بکنم.من به اولین بازیکنی که علاقه مند شدم اول زیدان بود بعد هانری و به اولین تیمی که علاقه مند شدم ارسنال بود.البته اونموقع سنی نداشتم ولی یادمه هانری همه کار توی ارسنال میکرد ولی همیشه توی فرانسه زیر سایه ی زیدان بود.واقعا بدشانس بود که توی دوران زیدان تو فرانسه و مسی تو بارسا حضور داشت.واضح هست وقتی شکست نسبی بازیکنی رو میبینید که با اون فوتبال رو شناختید خیلی براتون ناراحت کنندست.واقعا براش ارزوی موفقیت میکنم.هنوزم میتونه نشون بده اون هانری هست که تفاوت ها رو رقم میزنه.
خوب اول جا داره از دوستان به خاطر نظراتشون تشکر کنم
ولی به نظر من آرسنال باید یه پست به هانری بده تا در کنار تیم باشه نه اینکه بخوان اونو به عنوان یه بازیکن جذب کنه ....... اینکه هانری بازیکن تاثیر گذاری و تموم کننده ایه شکی درش نیست ولی خوب به نظرم توی سرعت کم میاره یادمون نره که هانری 35 سالشه و در مقایسه با بازیکنای جوان آرسنال زیادی سنش بالاست من خودم چند تا از بازی های هانری رو موقعی که تو آمریکا بازی میکرد رو دنبال کردم
و متوجه شدم واقعا این هانری با هانری 4.5 سال پیش زمین تا اسمون فرق کرده
شاید اگه به بارسلون نمیرفت هم یه اسطوره کامل میشد هم محبوبتر و هم بازیش انقدر افت نمیکرد
ولی در کل من با جذب هانری اونم در یه نیم فصل موافقم binam
من که خیلی دوست دارم یه بار دیگه هانری رو با پیراهن آرسنال ببینم
خیلی وقت بود منتظر چنین لحظه ای بودم - خدا کنه که ونگر هم قبول کنه
پیش بازی :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پنج بازی اخیر دو تیم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جایگاه دو تیم در جدول رده بندی رقابتها :
خب بچه ها همه نظرتونو درباره ی هانری گفتین اما من نگفتم و الان میگم:
این جور که بوش میاد انتقال هانری به ارسنال قطعی شده و شماره ی 12 رو هانری میپوشه
من خیلی خوسحالم که هانری رو میتونم دوباره با پیراهن ارسنال ببینم بچه ها
اما حیف که یکم سنش زیاد شده (اینم یکی از بدی های فوتباله دیگه چیکار کنیم)
من ک خیلی خوشحالم ک تیری میخواد بیاد....واقعا اسطوره بود توی ارسنال....
اگه بیاد واقعا تیم بیشتر از اینی ک هست سروسامون میگیره....البته یکم پیر شده و قراردادش هم دوماهس
ولی به نظر من قرار دادشو افزایش میده