-
مصاحبه فریبا
خدا را شكر برنامه ۹۰ پخش مى شود و مسائل داورى را بيان مى كند!
بهتاش فريبا:هواداران تبريزى ورزشگاه را براى هر تيمى جهنم مى كنند
«بهتاش فريبا» مربى تيم فوتبال استقلال درباره بازى مقابل تراكتورسازى گفت: بازى با تراكتور شرايط خاص خودش را داشت. هواداران اين تيم با تشويق هايى كه انجام مى دهند واقعا جو ورزشگاه را براى هر تيمى جهنم مى كنند. وى افزود: بازيكنان ما تا دقيقه ۶۰ خوب دويدند ولى بعد از آن به دليل خستگى بازيكنان ما، اين تيم تراكتور بود كه سوار بازى شد ضمن اينكه جريان داورى در نيمه دوم شرايط بازى را براى ما دشوار كرد. در نيمه دوم در حالى كه بايد داور ۳ يا ۴ خطا براى بازيكنان ما مى گرفت تنها يك خطا گرفت. اخطار اميرآبادى و مجيدى در جريان بازى ديروز فقط به اين دليل بود كه به داور اعتراض مى كردند كه چرا خطاهايى كه روى آنها صورت مى گيرد را اعلام نمى كند. من كار آنها را تأييد نمى كنم ولى نقش داور در اين گونه صحنه ها مهم است.مربى تيم فوتبال استقلال ادامه داد: خستگى بازيكنان ما طبيعى است. ما در مدت ۱۸ روز ۴ بازى داشتيم كه ۳ بازى ما در خارج از خانه بود و در يكى بازيها در دقايق ابتدايى ۱۰ نفره شديم. از طرف ديگر تيم تراكتور به دليل انصراف تيم فجرسپاسى از رقابتهاى حذفى زمان بيشترى براى استراحت داشت در حالى كه بازيكنان ما نتوانسته بودند به خوبى ريكاورى كنند. با اين وجود تشكر ويژه اى از بازيكنان تيم دارم كه در شرايط سخت و با خستگى كه دارند امتيازات لازم را بدست مى آورند.فريبا درباره گل آفسايد »على عليزاده« كه برخى كارشناسان معتقد بودند اين گل در شرايط درست به ثمر رسيد، تأكيد كرد: تا الان كه من هنوز فيلم بازى را نديده ام. در آن زمان هم كه روى نيمكت بودم چيزى مشخص نبود. گويا مى خواهند كارى را كه سال قبل با سپاهان كردند امسال با تيم استقلال انجام دهند كه در هر بازى نقش داور و كمك داور را در نتايج استقلال دخيل مى كنند. ما از آناليزور تيممان خواسته ايم كه بازيهايى را كه داوران به ضرر ما تصميم گرفته اند را به صورت فيلم درآورند تا مشخص شود كه داوران هم به ضرر ما سوت زده اند. باز هم حرف فيروزكريمى را تكرار مى كنم كه «اشتباه داورى جزئى از فوتبال» است.مربى تيم استقلال در واكنش به حرف كمالوند كه گفته بود من روى گل استقلال مشكوكم چرا كه در آن صحنه توپ اوت شد نه كرنر، تصريح كرد: دقيقا مشخص بود كه توپ به زير بغل دروازه بان تيم تراكتور خورد و به بيرون رفت. در ضمن خدا را شكر امروز(دوشنبه) برنامه ۹۰ پخش مى شود و همه نكات را نمايش مى دهد تا حرف و حديثى پيش نيايد.وى با اشاره به هواداران تراكتور اظهارداشت: هواداران بى شمارى براى ديدن اين بازى به استاديوم آمده بودند و در نيمه اول فقط تيمشان را تشويق كردند. واقعا هواداران تبريزى ورزشگاه را براى تيم حريف جهنم مى كنند اما در نيمه دوم بعضا بطرى آب و سنگ به زمين مى انداختند كه همه آنها را ناظر بازى گزارش كرده است.وى درباره برخوردى كه بين ۲ نيمه عليزاده با آشوبى داشت، خاطرنشان كرد: چه فايده اى دارد كه اين بازيكن از آشوبى عذرخواهى كند. اتفاقى كه نبايد مى افتاد، افتاد. تنش از درون زمين به سكوها منتقل مى شود و بازيكنان بايد مراقب رفتارهاى خودشان باشند. ما قبل از بازى با بازيكنان خودمان صحبت كرده بوديم كه طورى رفتار نكنند كه تنش ايجاد شود.بهتاش فريبا در پايان درباره بازى با تيم فوتبال راه آهن گفت: تيم راه آهن در هفته هاى اخير نتايج خوبى بدست آورده است. از سوى ديگر هميشه بازيهاى استقلال و راه آهن بازيهاى خوبى مى شود چه آن زمان كه خودم در راه آهن بودم و چه زمانى كه در استقلال بازى مى كردم. مسلما اين بازى هم ديدار جذابى مى شود و در اين ميان تمام سعى و تلاش ما بر اين است كه ۳ امتياز اين بازى را بگيريم تا از كورس عقب نمانيم.
-
مصاحبه آشوبی
آشوبى: چون عليزاده عذرخواهى كرد درباره درگيرى صحبت نمى كنم!
فرزاد آشوبى هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: عليزاده از من عذرخواهى كرد و دوست ندارم بيشتر از اين در مورد درگيرى با او توضيح دهم.«فرزاد آشوبى» گفت: بازى خوبى مقابل تراكتورسازى در تبريز داشتيم. هر ۲ تيم فقط براى كسب ۳ امتياز به ميدان آمده بودند. نيمه اول بازى پاياپايى انجام داديم اما در نيمه دوم تراكتورسازى فشار زيادى به تيم ما وارد آورد و كاملا هجومى بازى كرد. به نظر من نتيجه مساوى كاملا عادلانه بود.وى درباره درگيرى اش با عليزاده كه بين ۲ نيمه اتفاق افتاد، افزود: من درگير نشدم. متأسفم كه اين اتفاق بد در اين ديدار رخ داد. عليزاده از من عذرخواهى كرد و دوست ندارم بيشتر از اين در اين باره توضيح دهم.آشوبى درباره اخراجش در دقايق پايانى نيز تصريح كرد: تصميم تركى بود كه من اخراج شوم و به نظر وى احترام مى گذارم اما فكر مى كنم در دادن كارت زرد دوم خيلى سختگيرانه عمل كرد و مى توانست آن كارت را به من ندهد.وى درباره ديدار بعدى تيمش مقابل راه آهن گفت: تمام تلاش ما در هر بازى گرفتن ۳ امتياز است. بازى سختى در پيش داريم و اميدوارم بتوانيم با موفقيت هرچه بيشتر ديدارها را پشت سر بگذاريم. راه آهن هم تيم خوبى است و با تارتار خوب نتيجه گرفته است. اميدوارم با تلاش بچه ها اين تيم را در آزادى شكست دهيم.
-
مصاحبه روشن
روشن : استقلال اين فصل فرقى با استقلال فصل قبل ندارد
در فوتبال همواره شاهد اتفاقات جالب هستيم به طور مثال نتيجه هاى تقريباً يكسان تيم مظلومى و تيم فصل قبل مرفاوى، هر دو مربى شرايط يكسانى را در اوايل فصل تجربه مى كردند اما در حال حاضر نمى توان به طور قطع درباره اين دو مربى نظر داد و همين طور نمى توان گفت كه هر دو تفكرات يكسان و مشابه دارند. ناگفته نماند به نظر نمى آيد استقلال فصل قبل و استقلال كنونى تفاوتى داشته باشند، نتايج كه چنين چيزى را نشان مى دهد اما به هر حال در حال حاضر اين دو نفر را نمى توان مقايسه كرد.مظلومى تجربه مربيگرى در كنار منصور پورحيدرى را دارد. وى بايد زرنگ باشد و از تجربيات خود به خوبى استفاده كند، مرفاوى هم شرايط يكسان با مظلومى را دارد او هم تجربه مربيگرى در كنار قلعه نويى را در اختيار داشت اما در دو مرتبه اى كه سرمربى استقلال شد نتوانست در نقش يك مربى ظاهر شود وى وقتى تيمش در صدر جدول بود نتوانست موقعيتش را حفظ كند و در آخر به رتبه سوم قانع شد در حال حاضر در تيم مس با تجربه ظاهر شد اما در استقلال ثبات نداشت و ثابت شد نمى تواند تيم را از حاشيه ها دور كند ناگفته نماند كه وى تلاش خود را كرد اما بعضى از دوستان اجازه كار را از وى گرفتند به هر حال ما بيرون از گود نشسته ايم و نمى توان در اين باره به طور قطع نظر داد پس همان طور كه در قبل گفتم، قضاوت درباره اين دو مربى بسيار زود است اما انتظار مى رود تيم مظلومى بتواند نتايج قابل قبول بگيرد البته اگر آسيب ديدگى هاى مداوم بازيكنانش به وى اجازه دهد به هر حال سرافرازى استقلال سرافرازى ماست چرا كه استقلال نيز خانه ماست...
-
مصاحبه ورمزیار
ورمزیار : تنها تفاوت استقلال اين فصل حضور ميداودى است
شباهت تيم كنونى مظلومى و تيم فصل قبل مرفاوى تنها در يك چيز است و آن هم داشتن نفرات غنى است. به هر حال هر دو تيم نفرات قابل قبولى در اختيار داشتند و دارند اما استقلال اين فصل با ورود ميداودى توانسته خط حمله بسيار قوى داشته باشد همچنين تا حدودى نبود اكبرپور و كاظمى را نيز پر كرده است.استقلال مرفاوى شروع بسيار خوبى داشت اما با توجه به غيبت واعظ آشتيانى براى رفتن به مكه تيم از نظر مديريت به يك باره دچار بحران شد و بعد از بازگشت وى تيم روند رو به رشد خود را از سر گرفت اما به هر حال تيم مرفاوى همواره دچار نوسان بود و ثبات در اين تيم وجود نداشت اما تيم مظلومى از نظر مهره چينى بسيار مشكل دارد به هر حال بازى هاى مختلف، نفرات مخصوص به بازى خود را مى طلبد كادر فنى بايد نقاط قوت و نقاط ضعف تيم حريف را در نظر بگيرد و بر اساس آن تيم را ارنج كند.
استقلال اين فصل در نيمه دوم حرفى براى گفتن نداشت چرا كه در بازى پرسپوليس و تراكتور هيچ تاكتيكى از تيم نديديم به هر حال حضور متناوب جبارى در زمين و درگيرى هاى پى در پى وى با كادر فنى، آماده نبودن مبعلى در زمين و همين طور خوردن گلهاى يكسان در هر بازى نشان از ضعف استقلال در بعضى نقاط دارد به هر حال بردها و باخت ها همه به كادر فنى مربوط مى شود اما تا به امروز مظلومى توانسته نتايج قابل قبولى بگيرد اما قضاوت درباره ايشان را براى آخر فصل اين مسابقات مى گذارم.
-
مصاحبه پاشازاده
پاشازاده : استقلال مرفاوى و مظلومى هيچ شباهتى به هم ندارند
نتيجه اى كه تا به امروز تيم مظلومى گرفته است با تيم سال قبل مرفاوى يكسان است اما تيم با تيم بسيار فرق مى كند چرا كه هر مربى افكار متفاوتى دارد در استقلال اين فصل بازيكنان متفاوت اند و استقلال چند بازيكن اصلى خود را از دست داده و مقايسه اين دو تيم كاملاً اشتباه است چرا كه هيچ وجه اشتراكى ندارند. تيم امسال استقلال بسيار دير بسته شد و شرايط كاملاً متفاوت است به هر حال تيم در فصل نقل و انتقالات مشكلات فراوانى داشت و هواداران از اين تيم انتظار زيادى نداشتند اما خوشبختانه مظلومى به خوبى توانسته تيم را ارنج كند و تا به امروز نتايج بسيار خوب و قابل قبولى گرفته است اما از آن سو تيم مرفاوى فصل قبل قهرمان شده بود، تمام نفرات را حفظ كرده و به همين علت هواداران از وى انتظارى جز قهرمانى نداشتند و همين امر تمركز وى را بر هم زده بود.مظلومى نتايج قابل قبولى گرفته البته اين را اضافه كنم برد براى تمام تيم است چرا كه همه افراد تلاش خود را كرده اند اما به هر حال نقش كادرفنى بسيار تاثيرگذار است چرا كه تيم را ارنج، بازيكنان را تعويض و هدايت مى كنند. در آخر اميدوارم استقلال بتواند نتايج خوب خود را ادامه دهد و براى كادرفنى آرزوى موفقيت مى كنم.
-
مصاحبه همدانی
همدانی :نيمه اول متعادل و نيمه دوم از آن تراكتور بود
در بازى استقلال - تراكتور شاهد دو نيمه متفاوت بوديم. استقلال بازى را بسيار خوب شروع كرد و اگر نيمه اول بازى را به ۳ قسمت تقسيم كنيم در ۱۵ دقيقه اول استقلال توپ و ميدان را با هم در اختيار داشت و حتى با حضور پر شور تماشاگران تراكتور توانست تفكرات خود را در زمين پياده كند اما در ۱۵ دقيقه دوم بازى متعادل دنبال شد هر ۲ تيم موقعيت هاى زيادى در اختيار داشتند و در ۱۵ دقيقه آخر تراكتور يك دوم خط ميانى را در اختيار گرفت و بسيار برتر از استقلال نشان داد اما بر خلاف جريان بازى استقلال باز هم با خلاقيت فردى ميداودى گل برترى اش را به ثمر رسانيد.تيم استقلال، تراكتور را به خوبى آناليز كرده بود و دفاع ۴ نفره خود را به ۳ نفر تغيير داده و يك نفر را به خط ميانى خود اضافه كرد چرا كه با حضور كيانى، تيموريان وكرار خط هافبك تراكتور بسيار قوى است و مظلومى با برترى عددى كه در خط هافبك ايجاد كرد، آمده بود تا بازنده بازى نباشد.
نيمه دوم، نيمه تراكتورى ها بود و شاهد حملات زياد از تيم كمالوند بوديم با توجه به تعويض هاى وى ميل به بردن در آن ها بيشتر شد چرا كه با اضافه شدن خطيبى و پيمنتا حملات زيادى را از آن ها شاهد بوديم كه متاسفانه از هيچ كدام از موقعيت ها بهره كافى نبردند و اگر تراكتور بى دقت نبود مى توانست برنده اين بازى باشد از آن طرف استقلال با توجه به انجام بازى دربى و جام حذفى بسيار خسته به نظر مى رسيد و در نيمه دوم نتوانست بازى خوبى به نمايش بگذارد.استقلال بازى را اداره كرد و توانست با يك امتياز ارزشمند تبريز را ترك كند در نيمه دوم كه به نيمه مربيان معروف است، كمالوند بسيار موفق عمل كرد و تيمش توانست موقعيت هاى فراوان بر روى دروازه استقلال ايجاد كند. عمدتاً اين بازى دو نيمه متفاوت داشت نيمه اول متعادل و نيمه دوم بازى بسيار سرعتى از سوى تراكتور دنبال شد در مورد حضور اميرآبادى در زمين به شخصه اعتقاد دارم وى به طور قطع نظر كادر فنى را جلب كرده است كه در بازى هاى مختلف به طور فيكس بازى مى كند اما نظر شخصى من، حضور اميرآبادى در زمين مى تواند ۵۰-۵۰ باشد وى بازيكنى است كه در زمين بسيار زحمت مى كشد اما در كنارش ضعف هاى زيادى نيز دارد در كل فوتبال ما بسيار ضعيف شده و مطمئناً تا سال ها از حضور بازيكنانى همچون ورمزيار و ....محروم خواهيم بود. از نظر من شيرزاد نسبت به اميرآبادى به علت چپ يا بودنش تخصصى و با تجربه تر است اما آنچه اهميت دارد نظر كادر فنى استقلال خواهد بود تا از چه بازيكنى در زمين مسابقه استفاده كنند.
-
مصاحبه فتح اله زاده
نمى دانم اين همه هاى و هوى براى چيست؟
فتح الله زاده: اختيار انتخاب داوران را به عنايت واگذار مى كنيم
على فتح الله زاده در مورد جدايى دوسانتوس از استقلال، اعتراض ها به داورى هاى بازى هاى اين تيم و ناراحتى افشين قطبى از او سخن گفت.
سرپرست باشگاه استقلال اظهار كرد: درمورد فسخ قرارداد دوسانتوس قرارى داشتيم كه از بين سه بازيكن خارجى تيم خود يك بازيكن را خارج كنيم تا بتوانيم يك بازيكن خارجى ديگر را به ليست تيم اضافه كنيم. استقلال يك بازيكن در پست گوش چپ نياز داشت و تا يكى از اين بازيكنانى كه در ليست داشتيم را از ليست خارج نمى كرديم نمى توانستيم از او استفاده كنيم. سرانجام از بين اين سه بازيكن يك نفررا با نظر كادر فنى جابه جا كرديم.
او افزود: درهمين كش و قوس بوديم كه فكرمى كنم دوسانتوس خودش متوجه اين موضوع شد، او پيشنهاد داد كه هم اكنون به دليل گرفتارى پدرش و همچنين داشتن يك پيشنهاد از تيم هاى خارجى قصد دارد از تيم جدا شود. پس از اين مساله ما هم فرصت را غنيمت شمرديم و از حرفه اى گرى اين بازيكن تشكر مى كنم.
سرپرست باشگاه استقلال تهران در پاسخ به اين سوال كه آيا استقلال بايد غرامت بپردازد؟ گفت: دوسانتوس به صورت توافقى از تيم جدا و سپس قراردادش را فسخ كرد. بدين ترتيب هيچ پول اضافى را به او نداديم و اين مساله به خوبى و خوشى حل شد. هر دو طرف توافق نامه جدايى را امضا كردند و در تلاش هستيم هرچه سريعتر قادر حسن را كه با او قرارداد بسته ايم به تيم اضافه شود.
وى ادامه داد: اين بازيكن فرانسوى هم اكنون درباشگاه هاى اسلواكى مشغول به بازى است و در نيم فصل به ليست اضافه خواهد شد. با اين بازيكن و باشگاهش پيش نويس قرارداد امضا شده است و نيم فصل به ايران مى آيد.
فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال كه آيا بازيكن ديگرى در نيم فصل به استقلال تهران اضافه مى شود گفت: در ليست خود جايى براى اضافه كردن بازيكنى نداريم، اما بايد با باشگاه هاى ديگر بنشينيم و صحبت كنيم. اگر به توافقى رسيديم مى توانيم بازيكنان خود را با آنها جابه جا كنيم.
وى در مورد اعتراضاتى كه در هفته هاى اخير به نحوه داورى ها شده و معترضان مدعى هستند داوران به سود استقلال تهران سوت مى زنند، گفت: بازى داربى را همه كارشناسان ديدند. برخى نظر موافق داشتند و برخى نظر مخالف. به هر حال آن بازى تمام شد، اما در مورد بازى با تراكتورسازى نظرات مختلفى مطرح شد، به ويژه جعفرى همتاى من در اين تيم خيلى كم لطفى كرد. حرف هاى او ادعايى بيش نبوده است.
فتح الله زاده يادآور شد: در اين چند روزه نمى خواستم جواب بدهم و هيچ تمايلى هم نداشتم، چرا كه خودم تبريزى و آذرى هستم. تراكتور تيم من است
و ۲-۳ سال عضو هيات مديره اين تيم بودم. با مسولان باشگاه دوست هستم و اين تيم را بسيار دوست دارم، اما اين خوب نيست كه از اين موقعيت سوء استفاده كنيم و چيزهايى را بگوييم كه ثابت شدنى نيست.
سرپرست باشگاه استقلال تهران گفت: قطعا كميته انضباطى فدراسيون به اين مسايل رسيدگى خواهد كرد. به طورمثال مشخص بود كه جاسم كرار تمارض كرد و توپ بايد در اختيار تيم ما قرار مى گرفت و او كارت مى گرفت و اخراج مى شد. داور كارت هم نداد و پنالتى هم نبايد مى گرفت. با در نظر گرفتن اين شرايط مى بينيم كه حق استقلال ناحق شده است. كارشناس برنامه ۹۰ هم اذعان داشت كه كرار تمارض كرده است. نمى دانم اين همه هاى و هوى براى چيست؟ فكر مى كنم برخى قصد دارند دوستان ما را به صورت عمدى به حاشيه بكشانند. فتح الله زاده گفت: از دوستان خود خواهش مى كنم كه كمى بيشتر سعه صدر داشته باشند. در بازى هاى گذشته هم به سود ما سوت زدند و هم به ضرر ما و پنالتى هاى زيادى هم نگرفتند. در سالهاى گذشته هم توپ هايى را به ضرر ما گرفتند، اما فكر مى كنم برخى با افراد ديگرى خرده حساب دارند كه مى خواهند ما را وارد اين حاشيه ها كنند.
وى ادامه داد: از عنايت رئيس كميته داوران مى خواهم كه اگر استقلال بازى دارد قبل از اعلام نام داور با مديرعامل و سرمربى حريف صحبت كنند و هر فردى را كه آنها مدنظر دارند به عنوان داور انتخاب كنند تا شايد به اين وسيله از حقانيت داورى دفاع كنيم، چرا كه اين حرف ها ظلم به داورى است. به خاطر اين كه شبهه از بين برود و نشان بدهيم كه اگر استقلال بازى را پيروز مى شود به خاطر كادر فنى و بازيكنان خوبش است اين خواهش را از فدراسيون فوتبال دارم. اگر اختيار انتخاب داوران با ماست اين مساله را به عنايت واگذار مى كنيم اما اگر نيست از او خواهش مى كنم قبل از بازى ما هر داورى را كه مديرعامل حريف مى پسندد انتخاب كند. قول مى دهم استقلال هيچ گونه اعتراضى ندارد.
فتح الله زاده در مورد ناراحتى افشين قطبى از گفته هاى او در مورد جذب سرمربى خارجى براى تيم ملى بزرگسالان گفت: متاسفانه وقتى دوستى اشتباه كوچكى مى كند هم من را و هم سازمان تربيت بدنى را به حاشيه مى برد. از روز اول هم نگفتم كه سعيدلو انتخاب مربى را به من واگذار كرده است. بين من و ما اختلاف بسيار زيادى است. سعيدلو به ما اعضاى هيات رئيسه فدراسيون پيشنهاد داد كه بنشينيم و كميته اى را براى انتخاب سرمربى تيم ملى تشكيل دهيم كه قرار شد اين مسئله را در هيات رئيسه مطرح كنيم كه شايد اصلا عملى نشود.
وى افزود: پيشنهادى كه سعيدلو مطرح كرد براى جام جهانى بود كه يك مربى خوب جذب كنيم و نه براى جام ملت ها. اين موضوع را به قطبى هم گفته ام كه ما هدف مان جام ملت ها نيست. به عقيده من كه يكى از كوچكترين افراد ورزش هستم وقتى ايران قهرمان شد و قطبى نخواست مربى ايران باشد آن موقع تكليف چيست؟ به قطبى هم گفته ام كه با تمام وجود از او حمايت خواهم كرد كه در جام ملت هاى آسيا موفق شود. سعيدلو، كفاشيان و بقيه دوستان نيز نظرشان همين است كه اگر قطبى در جام ملت ها ايران را قهرمان كند اولين گزينه ما براى مربيگرى است. اگر قهرمان نشديم آن زمان بايد بنشينيم و فكر كنيم. ما بايد آينده نگر باشيم.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدرى: ثابت مى كنم داورى ها به سود استقلال نبوده است
منصور پورحيدرى سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: ثابت مى كنم در ۲ هفته اخير داورى ها بيشتر به ضرر ما بوده است و اين صحبت هاى كه مطرح مى شود بيشتر افكار عمومى را خراب مى كند.
وى خاطرنشان كرد: در بازى با پرسپوليس حسين بادامكى بايد در نيمه اول اخراج مى شد و پنالتى بر روى ميداوودى هم گرفته نشد.
او افزود: در ديدار با تراكتورسازى نيز عليزاده در دقيقه ۴۵ به دليل خطاى خشن بايد از زمين بيرون مى رفت و جاسم كرار نيز مى بايست دومين كارت زرد خود را مى گرفت كه اين مسايل عملى نشد.
پورحيدرى در خصوص گل هاى خورده استقلال در ۲ بازى اخير كه از سوى كمك داوران مردود اعلام شده است، گفت: هيچ كارشناسى نمى تواند در خصوص اين صحنه ها با قاطعيت نظر بدهد. وى بازى روز جمعه استقلال مقابل راه آهن را بسيار سخت دانست و ادامه داد: راه آهن تيم بسيار خوبى است كه در هفته اى اخير به نتايج مناسبى دست يافته و ما كار سختى را برابر اين تيم داريم.
سرپرست تيم استقلال افزود: هر چند راه آهن از نظر روحى و روانى در شرايط خوبى قرار دارد اما ما تيم استقلال هستيم و براى كسب ۳ امتياز و رسيدن به صدر جدول تلاش خواهيم كرديم.
وى در مورد غايبين تيم استقلال در بازى با راه آهن، گفت: آرش برهانى همچنان مصدوم است و شرايط مشخصى ندارد ضمن اينكه فرزاد آشوبى و مهدى اميرآبادى هم از ديدار برابر راه آهن محروم هستند. پورحيدرى سطح فنى مسابقات ليگ برتر در فصل جارى را بالا دانست و تصريح كرد : مسابقات ليگ در فصل جارى سطح كيفى مناسبى دارد چرا كه تيم ها از نظر قدرت بسيار نزديك هستند.
وى در مورد صحبت هاى فراز كمالوند سرمربى تراكتورسازى تبريز كه مدعى شده بود در صورت در اختيار داشتن ميلاد ميداوودى در هر بازى هفت گل به ثمر مى رساند، گفت: فكر مى كنم اين مربى جوان با مطرح كردن چنين صحبت هايى بازيكنان خوب تراكتورسازى را زير سوال مى برد.
پورحيدرى همچنين اخبار منتشره در خصوص جريمه نقدى آندره لوييس مدافع اين تيم را رد كرد و افزود: اين بازيكن تلاش خود را براى موفقيت تيم انجام مى دهد و دليلى براى جريمه وى وجود ندارد.
سرپرست استقلال از جدايى مهاجم برزيلى اين تيم ابراز ناراحتى كرد و ادامه داد: اين مهاجم براى ما بازيكن خوبى بود اما متاسفانه به دليل مشكلات خانوادگى به برزيل بازگشت و در اين راستا طورى قرارداد را فسخ كرديم كه باشگاه استقلال و دوسانتوس ضرر نكنند.
-
مصاحبه برهانی
آسيب ديده ام اما
برهانى: تمام تلاش خود را براى رسيدن به بازى با راه آهن انجام مى دهم
آرش برهانى مهاجم آسيب ديده تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تمام تلاش خود را براى بهبودى و رسيدن به بازى با راه آهن شهررى به كار خواهم بست. وى افزود: پس از بازى با پرسپوليس در هفته يازدهم ليگ برتر از ناحيه زانو دچار آسيب ديدگى شدم و اكنون زير نظر پزشك تيم مشغول فيزيوتراپى هستم. او خاطر نشان كرد: تمام تلاش خود را براى بهبودى و رسيدن به شرايط مطلوب به كار خواهم بست تا با نظر كادر فنى در ديدار مقابل تيم راه آهن شهررى در هفته سيزدهم ليگ برتر به ميدان بروم. وى در مورد نحوه قضاوت داوران ديدارهاى استقلال مقابل حريفان اين تيم در ليگ برتر اظهار داشت: با توجه به صحنه هاى تلويزيونى و نوع فيلمبردارى كه از اين صحنه ها در ايران مى شود نمى توان در مورد آفسايد گيرى ها قضاوت كرد اما اميدوارم ذهنيتى كه عليه استقلال طى روزهاى اخير به وجود آمده است در ادامه فصل به ضرر تيم ختم نشود. برهانى تصريح كرد: از زمانى كه به تيم فوتبال استقلال ملحق شده ام تاكنون اشتباهات داورى در مجموع به ضرر اين تيم بوده است به طورى كه اكنون ۱۰ تا ۱۵ گل طلبكاريم. مهاجم تيم استقلال با اشاره به اينكه راه آهن تيم بسيار خوب و يكدستى است اظهار داشت: روز جمعه براى كسب هر سه امتياز ديدار مقابل اين تيم به ميدان خواهيم رفت و اميدواريم با حضور هواداران پرشور استقلال در ورزشگاه آزادى به روند صعودى خود ادامه دهيم.
-
مصاحبه آندره
آندره لوئيز: در فوتبال ايران با يك اشتباه مى ميرى
آندره لوئيز مدافع تيم استقلال كه در مقابل تراكتور سازى، خطاى پنالتى انجام داد از سوى مربيان با انتقاد روبرو شد. وى گفت:در مقابل تراكتور سازى عملكرد بدى نداشتم همه بازيكنان به اين مساله واقف هستند كه در زمان دفع توپ و براى جلوگيرى از حملات حريف تمام تلاش خودم را به كار بستم و كم كارى نداشتم.وى افزود:در صحنه اى كه هافبك حريف از من پنالتى دريافت كرد كار ديگرى نمى توانستم انجام دهم و آن بازيكن با زيركى خطا را گرفت و داور سوت را زد اما من نبايد براى اين خطا اذيت شوم.لوئيز تصريح كرد:در فوتبال ايران شرايط خاصى حاكم است وقتى بازيكن يك اشتباه كوچك انجام مى دهد بايد نزديك به چند روز در مورد آن پاسخگو باشد و استيضاح شود در فوتبال ايران با يك اشتباه آن قدر آزارت مى دهند كه گويا اقدام وحشتناكى انجام دادى اما در حقيقت اين طور نيست.مدافع تيم استقلال اظهارداشت:در خيلى از بازى ها با شرايط مناسبى در تركيب استقلال قرار گرفتم و مربيان تيم نيز از من و عملكردم تمجيد كردند اما تصورم اين است كه بايد شرايط خوب بازيكن را در نظر گرفت و آن را اعلام كرد.لوئيز با اشاره به شرايط خود در استقلال گفت: تمام سعى و تلاش خود را به كار بستم كه در استقلال جا بيفتم و بتوانم در تركيب استقلال قرار بگيرم اما شرايطى ايجاد مى شود كه نمى توان به آن توجه نكرد من مدت كمى زمان داشتم تا با ديگر نفرات و شرايط ايران آشنا شوم و مربيان نيز اعلام كردند خيلى زود به شرايط ايده آل برگشتم.