مربي سانتوس: نيمار ممکن است براي کسب آزادي در تيم مورينيو به دردسر برخورد
موريسي راماليو، مربي باشگاه سانتوس معتقد است که در صورت انتقال نيمار به رئال مادريد، آزادي و خلاقيت هاي اين ستاره جوان زير نظر مورينيو محدود خواهد شد.
این روزها صحبتهای فراوانی درمورد انتقال نیمار 19 ساله به رئال مادرید شنیده می شود و البته برخی تیمهای اروپایی دیگر نیز به دنبال جذب او هستند.
هر باشگاهی که بتواندمبلغ 45 میلیون یورو ذکر شده در بند جدایی زودهنگام برای جذب نیمار بپردازد،می تواند مذاکره برای جذب نیمار را آغاز کند.
ولی رامالیو معتقد است که نیمار اگر به رئال برود، ممکن است با آقای خاص به مشکل بخورد.
رامالیو گفت:« مورینیو به شدت برروی کارهای تاکتیکی تمرکز می کند و او دوست ندارد که به تیم حریف اجازه بازی کردن بدهد. نمی دانم آیا نیمار برای بازی کردن در رئال آزادی کافی را خواهد یافت.»
مربی سانتوس ادامه داد: ولی فکر نمی کنم که آینده نیمار در رئال مثل کاکا شود. نیمار متفاوت است، او بازیکن بهتری است. بازیکنان بزرگ و زیادی در مادرید هستند ولی نمی دانم که آیا نیمار در زمین آزادی کافی را داشته باشد یا خیر.»
این روزها، چلسی، بارسلونا، منچسترسیتی به دنبال جذب نیمار هستند. این درحالی است که نیمار تا سال 2015 با سانتوس قرارداد دارد.
حاشیه: معلومه که به مشکل بر میخوره مگه رئال و بارسلونا مثل باشگاه سانتوس باشگاه کوچکی اند. دراین دو باشگاه نظم و هماهنگی و فوتبال مورد توجهه و این یعنی نیمارمدل مو بی مدل مو.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ايگواين: تصميم جدي من ماندن در رئال است
مهاجم آرژانتيني رئال مادريد گفت: تصميم جدي من ماندن در اين تيم است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از آس اسپانيا، گونسالو ايگواين مهاجم نيمکتنشين رئال مادريد با توجه به خريد بزرگاني چون نوري شاهين و آلتينتوپ و حضور مهرههايي چون بنزما، اوزيل، رونالدو و شايد کاکا شانس زيادي براي درخشش در فصل آينده ندارد اما همچنان به بقا در مادريد اميدوار است.
وي در اين باره گفت: تصميم جدي من ماندن در رئال مادريد است و نميخواهم اين تيم را ترک کنم. براي من قابل قبول نيست که به خاطر زيادي مهرهها از ترکيب تيم خط بخورم. تمام تلاشم را براي رقابت با اين بازيکنان بزرگ صرف خواهم کرد.
رئال هم به دنبال جذب فابرگاس است
به گفته شبکه تلويزيوني اسکاي اسپورتس باشگاه رئال مادريد نيز قصد دارد سسک فابرگاس کاپيتان آرسنال را به خدمت بگيرد.
ملی پوش اسپانیایی آرسنال هفته گذشته از احتمال جدایی اش از این تیم گفت اما اکنون طبق اخبار رسیده باشگاه رئال مادرید با ارائه پیشنهادی بهتر نسبت به بارسا به دنبال جذب این بازیکن است.
فابرگاس که در سال 2003 از جوانان بارسلونا به آرسنال پیوست علاقه زیادی به بازگشت به تیم سابقش نشان داده است.
ساندرو روسل رئیس باشگاه بارسلونا اعلام کرده برای جذب فابرگاس هر کاری نمی کند و رقم هنگفتی برای او پرداخت نخواهد کرد اما گفته می شود رئال مادرید قصد دارد برای جذب این ستاره اسپانیایی 50 میلیون یورو بپردازد.
گفتنی است، مورینیو سرمربی رئال امیدوار است بتواند فابرگاس را به سانتیاگو برنابئو بکشاند. او فصل گذشته در اکثر بازی ها متکی به ژابی آلونسو بود.
روبينيو: از ترك رئال مادريد پشيمانم
مهاجم کنوني ميلان ايتاليا از اينکه 3 سال پيش رئال را به مقصد منچسترسيتي ترک کرده پشيمان است.
به نقل از فولا، روبينيو سال 2008 و پس از 3 فصل حضور در سانتياگو برنابئو اين تيم را ترک کرد و به منچسترسيتي پيوست.
روبينيو در اينباره گفت: در طول دوران فوتبالم از دو چيز پشيمانم. زمانيکه سانتوس را ترک کردم و همچنين زمانيکه از رئال مادريد به منچسترسيتي پيوستم. البته بيشتر ناراحتي من از شرايطم در آنزمان است و راهي که موجب شد اين دو تيم را ترک کنم. وقتي از سانتوس جدا شدم، شرايط فرق ميکرد ولي در مادريد اوضاع آنگونه نبود. اکنون همهچيز تمام شده و همه آن اتفاقها به من کمک کرده و از من بازيکن با تجربهاي ساخته است.
روبينيو در آگوست 2008 رئال مادريد را ترک کرد و به سيتي رفت زيرا معتقد بود در رئال مورد توجه قرار نداشت. او طي 3 فصل حضور در مادريد 25 گل در 101 بازي به ثمر رساند و حضور قابل قبولي در اين تيم داشت ولي سران رئال مادريد هيچگاه از او به عنوان بازيکني قابل اتکا ياد نميکردند. سران رئال همواره به دنبال کريستيانو رونالدو هافبک آن زمان منچستر يونايتد بودند و همين موضوع موجب شد تا روبينيو به فکر ترک کردن مادريد بيفتد.
رونالدو: اگر مورينيو مي رفت، به منچسترسيتي مي رفتم
ستارهي پرتغالي رئال مادريد در اظهارنظري که شايد چندان به مذاق هواداران خوش نيايد، اعلام کرده که ماندنش در اسپانيا تنها به دليل ادامهي حضور مورينيو در اين تيم است.
کريستيانو رونالدو که تابستان 2009 با قراردادي نجومي راهي مادريد شد دربارهي ادامهي حضورش در اين تيم عنوان کرد: فکر مي کنم اگر قرار بود رئال مادريد را ترک کنم به ليگ برتر باز ميگشتم. البته در حال حاضر زمان بازگشت براي من نيست. اول بايد در ليگ قهرمانان اروپا به همراه رئال مادريد به قهرماني برسم و بعد تصميمم را بگيرم.
رونالدو که با نشريه ساندي ميرر گفت و گو مي کرد در ادامه افزود: اگر به انگليس برگردم به يکي از تيمهايي خواهم رفت که در شمال غرب اين کشور قرار دارد. از لندن بدم مي آيد.
آقاي گل فصل گذشتهي لاليگا که با به ثمر رساندن 40 گل عنوان ال پيچي چي را به دست آورد، همچنين اظهار کرد: دريافت 20 ميليون پوند در سال واقعه وسوسه انگيز است اما با صحبتي که با مدير برنامههايم داشتم تصميم گرفتم در مادريد بمانم چرا که مي خواهم با کمک ديگران فصل آينده بهترين باشيم.
رونالدو دربارهي دليل ماندنش در جمع کهکشانيها هم گفت: مورينيو ماند و من هم تصميم گرفتم بمانم. اگر او از تيم ما جدا مي شد و به چلسي مي رفت من هم از رئال مادريد جدا مي شدم و به منچسترسيتي مي رفتم. اما حالا که او در تيم مانده من هم مادريد را ترک نمي کنم.
رونالدو: مردم ميدانند قابليتهاي من بيشتر از ليونل است
براساس اعلام يک روزنامه آلماني، در نظرسنجي اينترنتي بازيکن پرتغالي رئالمادريد از ستاره آرژانتيني بارسلونا محبوبتر است.
به نقل از روزنامه برلينرمورگنپست، در تازهترين آمارگيري انجام شده، مشخص شد کريستيانو رونالدو بيشتر از ليونل مسي در شبکههاي اينترنت مورد توجه و محبوبتر است.
براين اساس مطابق آمار ارائه شده، ستاره دو سال گذشته کهکشانيهاي مادريدي بيش از 30 ميليون نفر هوادار در دنياي مجازي دارد.
حال آنکه شمار هواداران مسي بالغ بر 18 ميليون نفر تخمين زده شده است.
بر اين اساس کريستيانو رونالدو در گفتوگويي با يک شبکه اينترنتي پرتغالي گفته است: از لطف اين همه هوادار نسبت به خودم متشکر هستم. اين که حداقل 30 ميليون نفر هوادار در دنياي مجازي دارم، بيانگر خيلي چيزها است. از جمله اينکه مردم متوجه هستند قابليتهاي من وراي رقيبي مثل مسي است.
اینم یه خبر داغ از ستاره ی جدید رئال مادرید
شاهين: براي آغاز لاليگا لحظهشماري ميكنم
مهاجم خريداري شده ترکتبار براي بر تن کردن لباس رئال مادريد و آغاز لاليگا بيتاب است.
به نقل از آس اسپانيا، نوري کاظم شاهين بازيکن ترکتبار آلماني رئال مادريد گفت: براي آغاز لاليگا لحظهشماري ميکنم و تصميم دارم در فصل آينده به يکي از مهرههاي کليدي تيم تبديل شوم.
وي تصريح کرد: تعطيلاتي که مدتش را از رئال مادريد وعده گرفته بودم به پايان رسيده و براي ملحق شدن به اردوي تابستاني رئال مادريد کاملا آمادهام، با اين تيم سفري به دور دنيا خواهم داشت و از اين بابت بسيار خوشحالم، اين يک تجربه بسيار خوب براي من است.
شاهين درخصوص مدير برنامههاي خود رضا فاضلي نيز گفت: اين روزها براي من روزهاي خاصي است و هيجان زيادي دارم، با وکيل خود رضا فاضلي در اينباره صحبت کردهام و او تجربياتش از محيط جديد را در اختيارم مي گذارد. چند روز پيش تلفن همراهم زنگ خورد و وقتي فهميدم که از اسپانيا است به شوخي به زبان اسپانيايي سلام کردم؛ اما يک نفر گفت، سلام من مورينيو هستم، و پس از آن ديگر به راحتي نفس هم نميکشيدم، نامهايي که قرار است در کنارشان زندگي کنم نامهاي بزرگي هستند و بايد خود را براي حضور در مياديني بسيار بزرگ آماده کنم.
شاهين ادامه داد: اين احتمال وجود دارد که مورينيو از من به عنوان مهاجم مرکزي يا حتي هافبک تهاجمي استفاده کند، من در خدمت تيم هستم و هرگز مقيد يا محدود به يک پست خاص نخواهم شد. تاکتيک پذيري بالاي من برگ برنده من است و مشکلي براي سازگاري تاکتيکي با مادريد نخواهم داشت.
وي ادامه داد: زيدان اسطوره من است و خوشحالم که به اين بهانه احتمال دارد بارها او را از نزديک بينم و از تجاربش استفاده کنم.
بهترين بازيکن بوندسليگا آماده معارفه در برنابئو است و به زودي بليت گران قيمت مراسم معارفه او نيز در برنابئو به فروش خواهد رسيد.
حاشیه: امیدوارم در سال اول با رئال یه سال رویایی رو تجربه کنی.