-
مصاحبه روانخواه
روانخواه: برمى گردم و با تيم ملى به جام ملت ها مى روم
به جرأت مى توان او را بدشانس ترين بازيكن فصل ناميد زيرا در روزهايى كه بايد اوج مى گرفت و به كمك استقلال مى آمد، مصدوم و خانه نشين شد تا با نگاهى حسرت بار نظاره گر عملكرد همبازيانش باشد و اتفاقاً دقيقاً در زمانى هم دچار اين معضل شود كه صمد مرفاوى بيش از هر زمان ديگرى به وجودش نياز داشت.
حالا اميدرضا روانخواه به جاى آنكه ساكش را براى حضور در تمرين دست بگيرد، به دنبال بستن چمدانش جهت سفر به آلمان است و احتمالاً الآن كه شما مشغول خواندن اين مصاحبه هستيد مهاجم سرعتى استقلال رهسپار سرزمين ژرمن ها شده تا پاى خود را به تيغ جراحان بسپارد.
هفته گذشته پاى صحبت اميد نشستيم تا ببينيم مرد مصدوم استقلال چه حرف هايى براى گفتن دارد . گفت وگو با وى را بخوانيد:
• ظاهراً رفتنى شده اى؟
- بله. با پيگيرى هاى خودم و مساعدت باشگاه استقلال يك كلينيك مجهز جراحى در آلمان پيدا شده كه متخصصان بسيار ماهر و تأييد شده اى دارد تا اگر خدا بخواهد پس ازجراحى در اين كلينيك و طى كردن دوران نقاهت ديگر مشكلى نداشته باشم. البته بهتر بود تابستان سال گذشته اين كار را مى كردم و براى جراحى عازم آلمان مى شدم اما گذشته ها گذشته و افسوس خوردن ديگر دردى را دوا نمى كند.
اميدوارم اين دفعه آسيب ديدگى ام به طور كامل بر طرف شده و ديگر حالت مزمن پيدا نكند.
• به نظر مى رسد هزينه اين معالجه توسط باشگاه استقلال تأمين شده است.
- بله. از بابت هزينه ها كوچكترين مشكلى با باشگاه ندارم و آقاى
واعظى آشتيانى در اين مورد نهايت همكارى را با من داشته اند. اميدوارم بتوانم زحمات او و همچنين دلسوزى دكتر نوروزى را جبران كنم.
• مصدوميت هاى پياپى باعث نگرانى يا احياناً نا اميدى تو نشده است؟
- طبيعى است كه نگران باشم. هر ورزشكارى در دوران مصدوميت نگران بازگشت به ميدان و بهبود آسيب ديدگى خويش است. از سوى ديگر نا گفته پيداست كه هر فوتباليست مصدومى بايد بلافاصله پس از طى كردن دوران نقاهت به فكر باز پس گيرى جايگاهى باشد كه از كف داده است اما هيچ كدام از اين موارد باعث نا اميدى ام نشده است. به نظرم يك ورزشكار وقتى نا اميد مى شود كه انگيزه اش را از دست بدهد اما من همچنان با انگيزه به آينده نگاه مى كنم و شك نكنيد كه دوباره به ميدان باز مى گردم.
• برايمان جالب است كه تا اين حد انگيزه دارى.
- فصل قبل را مصدوم بودم و فقط در چند هفته پايانى به ميدان آمدم كه البته بنابر گفته اغلب كارشناسان عملكرد مثبتى داشتم. در اين فصل هم تا جايى كه بودم؛ خوب كار كردم اما بد شانسى گريبانگيرم شد...با اين وجود نا اميد نيستم، اصلاً فكر مى كنم اين ۲ فصل را فوتبال بازى نكرده ام.
دلم مى خواهد ۳ ماه ديگر كه خوب شدم با تمام وجود براى استقلال بازى كنم و اين نكته را به اثبات برسانم كه مصدوميت طولانى و عمل جراحى به معناى مرگ دوران حرفه اى يك فوتباليست نيست. دلم مى خواهد بعد از بازگشت آنقدر خوب بازى كنم كه دوباره به جمع ملى پوشان دعوت شده و همراه با آنها حضور در جام ملت هاى آسيا را تجربه كنم.
• اوضاع استقلال را چطور مى بينى؟
- خوشبختانه بچه ها از حال و هواى دربى خارج شده اند و شكست ناباورانه مقابل استيل آذين در جام حذفى را هم فراموش كرده اند. بازى با الاهلى و استقلال اهواز نشان داد كه ما سير صعودى داشته ايم. البته انصافاً در مسابقه با استيل آذين هم بسيار خوب ظاهر شديم فقط نتوانستيم برترى مان را حفظ كنيم.
• به نظرت در ليگ قهرمانان آسيا موفق مى شويد؟
- در تحقق اين امر شك نكنيد. استقلال نتايج فصل قبل ليگ قهرمانان را فراموش كرده و خودتان ديديد كه در اولين گام چگونه الاهلى را مقهور خود كرد. مطمئن باشيد استقلال با اقتدار از گروه خود صعود مى كند و به جمع مدعيان مى پيوندد. البته در ليگ برتر هنوز چيزى تمام نشده و ما مى توانيم به قهرمانى هم نيم نگاهى داشته باشيم.
-
عمران زاده: جاى خالى شكورى را پر مى كنم
آبى پوشان پايتخت فردا در چهارچوب رقابت هاى هفته دوم ليگ قهرمانان آسيا ميزبان الجزيره امارات خواهند بود. در فاصله يك روز مانده به اين ديدار گفت و گويى را با حنيف عمران زاده، مدافع بلند قامت و سرزن استقلالى ها انجام داديم كه چكيده آن در ادامه آمده است:
• شرايط استقلال در آستانه ديدار با الجزيره امارات چطور است؟
- پس از پيروزى شيرينى كه در ديدار با استقلال اهواز به دست آورديم، از نظر روحى شرايط بسيار خوبى داريم. تمرينات موثر و مستمرى انجام داديم و آماده بازى با الجزيره امارات هستيم.
• ديدار با الجزيره را چگونه مى بينى؟
- الجزيره تيم قدرتمندى است. اين تيم يكى از بهترين تيم هاى اماراتى محسوب مى شود. تيم اماراتى چندين بازيكن خوب خارجى در اختيار دارد كه قطعا روى آنها حساب ويژه اى باز كرده است. با اين حال استقلال نيز براى برد در بازى فردا چيزى كم ندارد. مربيان بازى هاى الجزيره را به خوبى آناليز كرده اند و اميدوارم با انجام يك بازى زيبا ۳ امتياز اين ديدار را هم از آن خود كنيم.
• هادى شكورى هم رباط صليبى پاره كرد. اين اتفاق هم باعث شد فضا براى تو بازتر شود، درست است؟
- اصلا اينطور نيست. هادى از دوستان خوب من است و از مصدوميتش بشدت ناراحت شدم. هم من و هم هادى شكورى هدفمان موفقيت استقلال است. الان هم كه دوست من مصدوم شده، هر كارى مى كنم تا جاى خالى اش را پر كنم، ضمن اينكه معتقدم شكورى هم در دوران درمانش براى موفقيت استقلال دعا مى كند.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده: جاى خالى شكورى را پر مى كنم
آبى پوشان پايتخت فردا در چهارچوب رقابت هاى هفته دوم ليگ قهرمانان آسيا ميزبان الجزيره امارات خواهند بود. در فاصله يك روز مانده به اين ديدار گفت و گويى را با حنيف عمران زاده، مدافع بلند قامت و سرزن استقلالى ها انجام داديم كه چكيده آن در ادامه آمده است:
• شرايط استقلال در آستانه ديدار با الجزيره امارات چطور است؟
- پس از پيروزى شيرينى كه در ديدار با استقلال اهواز به دست آورديم، از نظر روحى شرايط بسيار خوبى داريم. تمرينات موثر و مستمرى انجام داديم و آماده بازى با الجزيره امارات هستيم.
• ديدار با الجزيره را چگونه مى بينى؟
- الجزيره تيم قدرتمندى است. اين تيم يكى از بهترين تيم هاى اماراتى محسوب مى شود. تيم اماراتى چندين بازيكن خوب خارجى در اختيار دارد كه قطعا روى آنها حساب ويژه اى باز كرده است. با اين حال استقلال نيز براى برد در بازى فردا چيزى كم ندارد. مربيان بازى هاى الجزيره را به خوبى آناليز كرده اند و اميدوارم با انجام يك بازى زيبا ۳ امتياز اين ديدار را هم از آن خود كنيم.
• هادى شكورى هم رباط صليبى پاره كرد. اين اتفاق هم باعث شد فضا براى تو بازتر شود، درست است؟
- اصلا اينطور نيست. هادى از دوستان خوب من است و از مصدوميتش بشدت ناراحت شدم. هم من و هم هادى شكورى هدفمان موفقيت استقلال است. الان هم كه دوست من مصدوم شده، هر كارى مى كنم تا جاى خالى اش را پر كنم، ضمن اينكه معتقدم شكورى هم در دوران درمانش براى موفقيت استقلال دعا مى كند.
-
مصاحبه كيانوش رحمتي
بازي با الجزيره، ملي است
كيانوش رحمتي: با sms خانوادهام را تهديد كردند
بعد از بازي استيلآذين – استقلال خيليها كيانوش رحمتي و حنيف عمرانزاده را عامل اصلي باخت استقلال ميدانستند اما مرفاوي كه ميداند اين اشتباهات جزيي از فوتبال است، باز هم از رحمتي در بازيها استفاده كرد تا اين بازيكن از اينكه فرصت جبران پيدا كرده خوشحال باشد!
اكثر فوتبالدوستان تو و عمرانزاده را عامل اصلي حذف استقلال از جام حذفي ميدانند؟
متاسفانه در فوتبال فقط لحظه اشتباه به چشم ميآيد. من 65 دقيقه در بازي ديده نشدم اما همه صحنه اشتباهم را ديدند.
به هر حال همين اشتباهات باعث حذف استقلال شد؟
قبول دارم، اشتباه بدي انجام دادم اما اين اشتباه هر 10 سال يك دفعه رخ ميدهد. توپ به مچ پايم خورد، به بازيكن استيلآذين رسيد و بعد...
به نظر ميرسيد بعد از اين مرفاوي به تو بازي ندهد؟
شما درست ميگوييد اما ديديد كه آقاي مرفاوي به من فرصت داد و من هم سعي كردم تمام توانم را بگذارم.
خيليها معتقدند رحمتي احساسي فوتبال بازي ميكند، يعني در هر بازي كه اشتباه كرد، اشتباهش را با اشتباه جبران ميكند؟
قبول دارم بازيكن احساسي هستم. به نظرم هم آقاي مرفاوي خوب كاري كرد كه تعويضم كرد اما اگر فيلم بازي را ببينيد بعد از آن اشتباه سعي كردم با پاسهاي سالم جبران كنم حالا هم دلم نميخواهد دوباره به عقب برگرديم و خاطره آن بازي تكرار شود. بعد از آن بازي به موبايلم زنگ ميزدند و sms ميدادند و خودم و خانوادهام را تهديد ميكردند. از شما هم خواهش ميكنم كه نبش قبر نكنيد و بگذاريد من آن اشتباه را فراموش كنم.
از بازيهاي ليگ برتر صحبت كنيم، به نظر ميرسد شرايط استقلال چند هفتهاي است بهتر شده؟
بله، ما چند هفتهاي است خيلي خوب كار ميكنيم، غير از دربي در تمام بازيها موفق بوديم.
اما همان نتيجه نگرفتن در دربي كافي بود تا اكثر هواداران با استقلال قهر كنند؟
طبيعي است، بعد از دربي هواداران دلسرد شدند اما از آنها خواهش ميكنم در بازي با الجزيره به ورزشگاه بيايند. در اين بازي پاي حيثيت ملي در ميان است و ربطي به استقلال ندارد.
از الجزيره شناخت داريد؟
كمابيش، فيلم بازيهاي اين تيم را تماشا كرديم و به شناخت نسبي رسيديم. ما در بازي اول خوب نتيجه گرفتيم و اميدواريم در بازي با الجزيره هم خوب نتيجه بگيريم اما اين امر ميسر نميشود مگر اينكه هواداران از ما حمايت كنند.
-
مصاحبه اكبر پور
از گروهمان صعود مى كنيم
اكبرپور: اماراتى ها از جو ورزشگاه آزادى وحشت دارند
سياوش اكبرپور مهاجم تيم استقلال معتقد است بازيكنان اماراتى از جو ورزشگاه آزادى وحشت دارند و بازيكنان استقلال بايد از اين موضوع نهايت استفاده را ببرند. گفت وگو با وى را بخوانيد:
•شرايط استقلال در آستانه ديدار با الجزيره چگونه است؟
- تيم از هر لحاظ در شرايط خوبى قرار دارد. تمرينات خوب و منظمى را بعد از برد مقابل استقلال اهواز پشت سر گذاشتيم و در حال حاضر آماده ديدار با الجزيره هستيم.
• از الجزيره شناختى داريد؟
- صددرصد. ما الجزيره را خيلى خوب مى شناسيم. سال گذشته هم با اين تيم همگروه بوديم و بازى هاى خوبى انجام داديم. ديدارهاى اخير اين تيم را آناليز كرده ايم و به روش بازى شان تا حدود زيادى واقف هستيم. مربيان نيز نقاط ضعف و قوتشان را به ما گوشزد كرده اند و مشكلى براى مقابله با اين تيم نداريم.
• با توجه به اينكه سال گذشته هم نتوانستيد الجزيره را شكست دهيد، ترسى از روبرو شدن با اين تيم نداريد؟
- اصلاً اين طور نيست. تجربه نشان داده كه بازيكنان اماراتى از جو ورزشگاه آزادى وحشت دارند و ما بايد از اين موضوع نهايت استفاده را ببريم. بدون هيچ ترسى به مصاف الجزيره مى رويم و براى پيروزى در اين ديدار تلاش مى كنيم. البته براى برد در اين بازى به حمايت تماشاگران هم احتياج داريم و اميدوارم آنها براى كمك به استقلال روز سه شنبه به ورزشگاه بيايند.
• به نظرت استقلال از گروه خود صعود مى كند؟
- شك نكنيد اين اتفاق فرخنده رخ مى دهد. ما باتجربه اى كه از سال گذشته به دست آورديم ديگر مقابل حريفان با ترس ظاهر نمى شويم. گروه سختى داريم اما براى صعود از اين گروه هر كارى انجام مى دهيم تا هواداران را خوشحال نماييم.
• عده اى معتقدند تو نبايد پشت مهاجم نوك قرار بگيرى. نظر خودت در اين مورد چيست؟
- معمولاً من يك مهاجم نوك بوده ام اما حالا كه مرفاوى از من مى خواهد پشت سر مهاجم نوك تيم بازى كنم با جان و دل مى پذيرم. هدفم موفقيت استقلال است و در اين راستا فرقى نمى كند كه در چه پستى بازى كنم.
-
مصاحبه مرفاوی
هر وقت صلاح بدانم از برهانى استفاده مى كنم
مرفاوى: مغرور نيستيم ، بدون استرس الجزيره را مى بريم
استقلال امروز بازى دشوارى مقابل الجزيره خواهد داشت. با اين كه خيلى از اهالى فوتبال اعتقاد دارند الجزيره، آسان ترين حريف آبى پوشان است اما نمى توان استقلال را از پيش برنده بازى امروز دانست. قطعاً بيش از هر كس ديگرى صمد مرفاوى نگران اين ديدار است. سرمربى استقلال ديروز صحبت هايى را با صدايى لرزان در مورد بازى با الجزيره بيان كرد لرزش صدايش از روى ترس نبود بلكه نگرانى وجودش را فرا گرفته بود.صحبت هاى مرفاوى را در ادامه مى خوانيد:
• بازى با الجزيره را چطور مى بينيد؟
- تجربه بازى مقابل الجزيره را داريم. سال گذشته مقابل اين تيم بازى كرديم و آنها از نظر تركيبى تغييرات محسوسى نسبت به سال گذشته در تيمشان ايجاد كرده اند. شناخت خوبى از حريف اماراتى داريم و اميدواريم با ارائه يك بازى خوب نتيجه را به سود خود تغيير دهيم.
• براى بازى امروز كدام بازيكنان را در اختيار نداريد؟
- تيم ما مصدومانى دارد كه از اول فصل با ما نبودند. همچنين چند بازيكن هم طى ۲ هفته اخير مصدوم شدند؛ روانخواه، رينالدو، بيك زاده و شكورى از جمله اين نفرات هستند. اميدوارم جايگزين هاى آنان بتوانند عملكرد قابل قبولى داشته باشند، ما به همه بازيكنان خود اطمينان داريم و به آنها احترام مى گذاريم.
•برنامه تان براى ديدار با الجزيره چيست؟
- بايد در اين مسابقه دشوار خيلى منطقى و عاقلانه بازى كنيم و از استرس و احساسى بازى كردن به دور باشيم. بازيكنان ما به اين مسأله واقف هستند و اميدوارم با كسب ۳ امتياز مسابقه فردا وضعيت خود را در اين گروه بهتر كنيم.
• به نظر شما كدام تيم ها شانس بيشترى براى صعود از اين گروه دارند؟
- همه تيم هاى اين گروه خوب و قدرتمند هستند. مى توان گفت بهترين نمايندگان ليگ ها در سال گذشته در اين گروه جمع شده اند. اين گروه بسيار سخت است و هر ۴ تيم شانس زيادى براى صعود دارند. قطعاً تيمى كه بتواند منطقى تر فكر كند موفق خواهد شد. ضمن اينكه معتقدم تيم ما هم شانس بالايى براى صعود از اين گروه را داراست.
• براى جلوگيرى از مغرور شدن بازيكنانتان و همچنين حل مشكل راحت بازى كردن نفرات چه برنامه اى داريد؟
- هر بازى شرايط خود را دارد. در ليگ قهرمانان آسيا جايى براى غرور بازيكنان وجود ندارد. همه تيم ها مدعى هستند و حريفان سختى به شمار مى روند. بازيكنان ما نسبت به اين موضوع آگاهند و انگيزه بالايى براى موفقيت دارند. اميدوارم انگيزه شان را در زمين هم به خوبى اجرا كنند. همچنين بازى هاى بين المللى با بازى هاى داخلى فرق مى كند و شرايط متفاوتى دارد. اميدوارم بازيكنان ما با آرامش و بدون هيچ استرسى و با تمام وجود در رقابت هاى خانگى هم كار كنند.
• آرش برهانى به بازى امروز مى رسد؟
- بله، آسيب ديدگى آرش كاملاً مرتفع شده و در تمرينات حاضر است. او آمادگى خوبى دارد و هر موقع كه صلاح بدانم، از آرش استفاده مى كنم.
• گفته مى شود مجتبى جبارى مى تواند در ۲ بازى آخر استقلال در ليگ قهرمانان به ميدان برود. درست است؟
- زمان بهبودى او هنوز براى ما مشخص نيست. جبارى در حال حاضر به صورت انفرادى زير نظر پزشك تيم كار مى كند و ما نمى دانيم چه زمانى مى تواند پا به توپ شود و در تمرينات شركت كند. اين موضوع به پزشك تيم ارتباط دارد و او هنوز گزارشى درباره زمان بهبودى كامل اين بازيكن به ما نداده است. هر موقع دكتر نوروزى صلاح بداند از او استفاده مى كنم.
• حرف آخر؟
- جا دارد درگذشت منصور اميرآصفى را به جامعه فوتبال تسليت بگويم و براى خانواده آن مرحوم از خداوند متعال طلب صبر جزيل دارم.
-
مصاحبه اميرحسين صادقى
از مصدوميت شكورى خوشحال نشدم
اميرحسين صادقى : اگر الجزيره را ببريم كار سختى براى صعود نخواهيم داشت
استقلال تهران امروز در چهار چوب مسابقات هفته دوم ليگ قهرمانان به مصاف الجزيره امارات خواهد رفت. پارگى رباط هادى شكورى باعث شد تا اميرحسين صادقى بهترين گزينه براى جانشينى اين بازيكن باشد.
گفت وگو با وى را خوانيد:
•امروز به مصاف الجزيره مى رويد. اين بازى را چطور ارزيابى مى كنى؟
- الجزيره اولين بازى خود در آسيا را با باخت پشت سر گذاشته و آنها در اين بازى براى جبران نتيجه به ميدان خواهند آمد. خستگى بازيكنان از يك طرف، فشار ليگ و مصدوميت هايى كه در تيم پيش آمده شرايط استقلال را بحرانى كرده با اين حال بازيكنان ما براى آسيا برنامه هاى زيادى داشتند و سعى مى كنيم در اين بازيها به لحاظ شخصيتى، چهره خوبى از استقلال بر جاى بگذاريم ما تلاشمان بر اين است كه نتايج خوبى در آسيا بگيريم.
•چقدر از اين تيم شناخت داريد؟
- ما بازيهاى اين تيم را آناليز كرده ايم و شناخت نسبى از آنها داريم. معتقدم الاهلى سرسخت ترين رقيب ما در اين رقابتها بود كه خوشبختانه آن را در عربستان شكست داديم. اين بازى براى ما سرنوشت ساز خواهد بود و فكر مى كنم اگر بازى فردا را با پيروزى پشت سر بگذاريم كار سختى براى صعود به مرحله بعد نخواهيم داشت.
•در خصوص مصدوميت شكورى صحبت كن. فكر كنم بايد از اين موضوع خوشحال شده باشى!
- مصدوميت هادى واقعا ناراحت كننده بود و كل تيم از اين موضوع متأسف هستند. با شرايطى كه استقلال دارد و فشردگى بازيهايى كه داريم اينكه يك مدافع هم كم شود به ضرر استقلال خواهد بود. همه اين شرايط وضعيت استقلال را بحرانى تر مى كند. بايد بگويم هيچ گاه از مصدوميت هادى خوشحال نمى شوم.
•فشردگى بازيها تأثيرى در روند بازيهاى استقلال خواهد داشت؟
- صددرصد تأثير خواهد داشت. متأسفانه سازمان ليگ اصلا به فكر تيمهاى آسيايى نيست در حالى كه اين موضوع در تمام دنيا برعكس است، چون آنها برنامه هايشان را طورى تنظيم مى كنند كه تيمهايشان در جام باشگاهها موفق باشند اما ما از برنامه ريزيهاى سازمان ليگ فقط ضربه مى خوريم و هر ۴ تيم آسيايى، شرايط سختى را تجربه خواهند كرد. بااين حال خداى استقلال هم بزرگ است و ما براى موفقيت اين تيم تمام تلاشمان را به كار خواهيم بست.
-
مصاحبه جان واريو
جان واريو : اگر پيشنهاد استقلال خوب باشد درايران مى مانم
فابيو جان واريو ستاره برزيلى باشگاه استقلال اگر چه در بازى با همنام اهوازى از ابتدا در تركيب اصلى قرار نداشت اما از زمانى كه به عنوان بازيكن تعويضى گام به ميدان گذاشت خط ميانى اين تيم همچون گذشته جان گرفت. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• تقابل دوباره تو با الجزيره خيلى ها را ياد پيشنهاد فصل پيش اين تيم مى اندازد.
- بله، فصل قبل حرفهايى ميان من و باشگاه الجزيره زده شد اما به دليل اينكه با استقلال قرارداد داشتم نتوانستم به اين تيم بروم.
• گفته مى شد يك ميليارد تومان پيشنهاد داده اند؟
- مربى الجزيره از دوستان من است، براى همين آنها خيلى دوست داشتند به الجزيره بروم اما واقعيت اين است كه صحبت مالى نشد. از اين پيشنهادى كه شما
مى گوييد بى اطلاع هستم.
• دوست دارى از استقلال جدا بشوى و اگر دوباره الجزيره اى ها پيشنهاد دادند به امارات بروى؟
- اين فصل قرارداد من به پايان مى رسد. تصور مى كنم در انتهاى فصل بهتر بتوانم در اين باره نظر بدهم.
• ته دلت چه مى گويد. دوست دارى جدا بشوى يا در استقلال بمانى؟
- واقعيت اين است كه از زندگى در تهران و بازى در استقلال خيلى راضى هستم. اگر پيشنهاد استقلال خوب باشد قطعا همين جا مى مانم.
• اما به نظر مى رسد پول زيادى براى حفظ تو بايد كنار گذاشت؟!
- نه، من آن قدرها هم پر توقع نيستم. پول آن چنانى نمى خواهم. يك رقم معمولى. كمى بيشتر از همان پولى كه ابتداى فصل گرفتم.
• تو با استقلال ۳۵۰ ميليون تومان قرارداد بستى، بى گمان نبايد كمتر از اين بگيرى؟
- ترجيح مى دهم در اين باره حرفى نزنم. فعلا مى خواهم به بازى با الجزيره فكر كنم.
• فكر مى كنى نتيجه اين بازى چه طور رقم بخورد؟
- خيلى اميدوارم كه بتوانيم با يك پيروزى ديگر هواداران را شگفت زده كنيم. الجزيره تيم بسيار ثروتمندى است اما ما نشان مى دهيم پول نمى تواند مقابل اراده بازيكنان استقلال ايستادگى كند. مطمئن باشيد الجزيره را شكست مى دهيم.
• چرا در بازى با استقلال اهواز به ميدان نرفتى؟
- دليلش خستگى بود. البته مربيان هم نمى خواستند به من بازى بدهند. آقا صمد گفت خودت را بايد براى بازى با الجزيره آماده كنى و نمى خواهم در تركيب اصلى قرار بگيرى. اگر يادتان باشد قرار نبود خسرو هم بازى كند. اما به اجبار بازى كرد.
• استقلال اگر دراين بازى به برترى برسد بى گمان صعودتان قطعى است، درست است؟
- بله، من هم همين احساس را دارم. اگر الجزيره را ببريم صعود مى كنيم و مى رويم مرحله بعد. اميدوارم هواداران هم براى تشويق استقلال به ورزشگاه بيايند. اين ديدار يك بازى بين المللى است و اهميت فراوانى دارد.
-
مصاحبه كيانوش رحمتي
كيانوش رحمتى :اميدوارم استقلال پيروز ميدان باشد
كيانوش رحمتى هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اگر ۶۰ درصد از دستورات كادر فنى را در مصاف با الجزيره اجرا كنيم پيروز خواهيم بود.تيم استقلال امروز در دومين مصاف آسيايى خود به ديدار الجزيره مى رود. استقلال كه اولين بازى خود مقابل الاهلى را با برد پشت سر گذاشته به مصاف تيمى مى رود كه در اولين بازى خود مغلوب الغرافه قطر شده است.
•بازى با الجزيره را چطور مى بينيد؟
- تيمهايى كه به ليگ قهرمانان آسيا مى آيند همگى قدرتمند هستند. مقابل الجزيره كار آسانى پيش رو نخواهيم داشت اما ما شروع خوبى در اين مسابقات داشته ايم و همين موضوع روحيه و اعتماد به نفس خوبى به تيم داده است.
•از الجزيره چقدر شناخت داريد؟
- فيلم چند بازى اخير اين تيم را ديديم و شناخت خوبى از نقاط ضعف و قوت آنها پيدا كرديم. امروز نيز جلسه آناليز ديگرى خواهيم داشت تا با شناخت كامل به مصاف آنها برويم. معتقدم اگر ۶۰ درصد دستورات كادر فنى را اجرا كنيم ۳ امتياز بازى را كسب خواهيم كرد.
•الجزيره بازى قبلى اش را به الغرافه واگذار كرده، اين موضوع تأثيرى در بازى خواهد داشت؟
- آنها نيمه اول قطعا محتاط بازى خواهند كرد اما نيمه دوم ديگر چيزى براى از دست دادن نخواهند داشت. فكر مى كنم اگر پيروز شويم مى توانيم يك رقيب خود را حذف شده بدانيم.
•اولين قدم را در آسيا با موفقيت پشت سر گذاشتيد. اين روند در ساير بازيها هم ادامه خواهد داشت؟
- ما اين توانايى را داريم و اگر دستورات كادر فنى را اجرا كنيم مى توانيم موفق باشيم. البته احتياج داريم تا در اين بازى هواداران به ورزشگاه بيايند و ما را مورد حمايت خود قرار دهند.
•فشردگى بازيهاى ليگ و حضور در بازيهاى آسيايى تأثيرى در نحوه بازى استقلال خواهد داشت؟
- ممكن است كمى احساس خستگى كنيم اما كادر فنى تمرينات را طورى برنامه ريزى كرده كه بيشتر جنبه ريكاورى داشته باشد و بدنها، فرم ايده آل خود را بازيابد.
•پيش بينى تان از اين بازى چيست؟
- اميدوارم استقلال پيروز ميدان باشد، چون قابليت صعود از اين مرحله و موفقيت در آسيا را داريم.
-
مصاحبه ناصر حجازي
... هر چه قسمت باشد همان ميشود
ناصر حجازي: خدا را دارم محتاج كسي نيستم
ايران ورزشي- ناصر حجازي فردا آخرين مرحله درمان خود را پشت سر خواهد گذاشت. اسطوره فوتبال ايران كه حالا در بستر بيماري است به اميد خدا اگر آخرين مرحله درمانياش را با موفقيت پشت سر بگذارد ميتواند دوباره كارش را آغاز كند. او خيلي اميدوار است كه بتواند دوباره زندگي عادي را از سر بگيرد. آيا حجازي دوباره به صحنه فوتبال باز خواهد گشت؟ اين روزها خيليها به دنبال يافتن پاسخ اين سوال هستند اما پاسخ روشني نمييابند!
آقاي حجازي اوضاع و احوالتان چطور است؟
شكر خدا خوبم. فردا ميروم بيمارستان تا آخرين مرحله درمانيام را پشت سر بگذارم.
فكر ميكنيد به بهبودي لازم دست يابيد؟
اميدم به خدا است. الان اوضاع و احوال بد نيست. بهتر از روزهاي اول حرف ميزنم. خيلي اميدوارم ديگر به بيمارستان نروم.
آخرين مرحله درمان شما چقدر طول ميكشد؟
فكر ميكنم 48 ساعت. بعد بايد به خانه برگردم و منتظر جواب آزمايشها باشم. من را دعا كنيد.
چند روزي هست كه از برخي بيتوجهيها ناراحت به نظر ميرسيد.
دوست ندارم نبش قبر كنم. خدا و مردم را دارم همين برايم كافي است. توكلم به خدا است. هرچه قسمت باشد همان ميشود.
منظورمان از بعد مالي بود، ناصر خان؟!
(قدري مكث ميكند) من محتاج كسي نيستم. خيليها آمدند بيمارستان و خيلي وعدهها دادند اما من به كمك هيچ كس نياز ندارم. دوست ندارم كاسه گدايي دست بگيرم. خودم هرچه دارم ميفروشم تا خرج بيمارستان كنم.
اما به نظر ميرسيد عدهاي براي كمك به شما آستين بالا بزنند.
عادت كردهام به اين وعدهها توجهي نكنم. شما هم به اين مسائل توجهي نكنيد. انشاءالله وقتي دوباره سلامتيام را به دست آوردم كارم را شروع ميكنم تا شما هم از نگراني خارج بشويد.
ناصرخان، خيلي پر روحيه به نظر ميرسيد!
عمر دست خدا است. اين را بارها گفتهام. هرچه قسمت باشد همان ميشود.
حرف خاصي با مردم داريد؟
-از لطفشان ممنونم. از زحمات شما هم تشكر ميكنم كه هميشه به فكر من هستيد. انشاءالله بتوانم محبتهايتان را جبران كنم.