توجه:دوستان اگه دوست دارین نظرسنجی درست کنین که مربوط به رئاله تاپیک نزنید تو همین تاپیک سوال هاتون رو مطرح کنید و دوستان جواب می دهند.با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
توجه:دوستان اگه دوست دارین نظرسنجی درست کنین که مربوط به رئاله تاپیک نزنید تو همین تاپیک سوال هاتون رو مطرح کنید و دوستان جواب می دهند.با تشکر
دوتا نكته! اول اينكه همين الان با كريس صحبت كردم و پيشنهاد مرتضي رو بهش گفتم ولي قبول نكرد و گفت اگه بخوام 6تا بزنم مردم چي ميگن؟زشته!اگه من 6تا بزنم و كريم و ازيل و كاكا هم حالا بگيريم نفري يه گل بزنن ميدوني چه حالي به تيم حريف دست ميده؟اصلا بارسايي ها از حال ميرن!ki::
خلاصه قرار شد همون 3تارو بزنه!
دمو اينكه رئال تا الان خوب كار كرده و داره بهتر هم ميشه و محكوم به قهرماني تو ليگ و اروپاس و اين توانايي رو هم داره
عشق است رئالlove::
رونالدو گل ميزنه اخه ميدونه كه بايد تو هر بازي گل بزنه ولي چندتا خدا ميدونهheee::فقط ميدونم 6تا هم ازش بر مياد! خدا كنه كفشاشو عوض كرده باشه اخه قشنگ نبود
چرا قشنگ نبود؟کفش های نایکش همش قشنگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط elnaz ronaldo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان خبر خوب
خبر خوب برای رئالی ها؛ نوری شاهین شرایط بازی را پیدا کرد
برای ادامه به اخباره رئال سر بزنید
بنزما یا هیگواین؟ بادلیل
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان نظر بدید.
سلام بچه ها بالاخره بعد چند روز آزمایش و مشاهدات دلیل بردهای شانسی بارسا رو فهمیدم : نور خورشید یا نور پروژکتور تو ورزشگاه میتابه 10 درصد روشنایی میده 90 درصد میخوره تو کله گواردیولا اونم فهمیده به کلش روغن میزنه وقتی بارسا حمله میکنه با زاویه مشخصی نور رو بازتاب میکنه که میخوره تو صورت بازیکنای تیم حریف و بارسا راخت گل میزنه خوب بود؟خیلی سخت بود فهمیدنش ولی رشته ریاضی خوبیش همینه
بنزما و هيگواين هردو بازيكون هاي خوبي هستند و الان هم آماده اند.به نظر من بنزما تكنيك بيشتري نسبت به هيگواين داره و پاس هاي بهتري هم نسبت به هيگواين ميده! ولي هيگواين از لحاظ مهارت در گلزني از بنزما بهتره.هيگواين بهتر از بنزما سر ميزنه و تو كارهاي هوايي و فيزيكي از بنزما بهتر كار ميكنه.اين به نظ مربي بستگي داره كه از كدومشون استفاده كنه! به نظر من انتخاب يكي از بين اينها كار سختيه و من نميتونم يكيو انتخاب كنم!فقط مورينيو ميدونه كه الان كدومشون آماده ترند
فكر كنم تو بازي بعد نوري شاهين نيمه دوم بياد تو زمين! خدا كنه زودتر به شرايط آرماني برسه! اگه به جاي خديرا و يا لاس از شاهين به عنوان زوج آلونسو استفاده بشه خيلي بهتره! نوري شاهين تو خيلي بهتر از خديرا و لاس تو كار تيمي شركت ميكونه و بازيكون خوش تكنيك و باهوشيه.به نظر من با اومدن شاهين خط هافبك رئال كامل ميشه .
انتخاب بین بنزما و هیگواین کار سختیه ولی بهترین راه استفاده از سیستم چرخشیه تابهترین بازیکن برای ال کلاسیکو فیکس باشه.