اگه يكم روسل دست تو جيبش بكنه و خرج كنه ميتونه تيمو تقويت كنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه يكم روسل دست تو جيبش بكنه و خرج كنه ميتونه تيمو تقويت كنه.
داداش کاملا باهات موافقم و از بعد فنی هم درست میگی ولی دیشب قرار شد دیگه هیچ رئالی تو تایپیک بارسا و هیچ بارسایی تو تایپیک رئال پست نده.شرمنده ولی اگه بخوایی اینجا پست بدی باید به عنوان هوادار چلسی باشی نه هوادار رئال.امیدوارم ناراحت نشده باشی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano-farshad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خرید میکنه , ولی نمیدونم چرا به چشم نمیاد !!! البته تقصیر گواردیولا هم هست !نقل قول:
نوشته اصلی توسط messi1373 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[QUOTE=saeid_8992;110931]1یه دروازبان خوب
2اگه اگرو رو بدن نشد توز نشئ دی ناتاله فان پرسی فوق العادس بچه ها والکاتم خوب سرعتی داره به درد میخوره
ولكات كپيه غلام رضا رضاييه.فقط ميدوئه.اصلا عقل نداره.
خب روسل بیچاره از کجا پول بیاره ؟ الان به بارسا نگاه کنید همه بازیکنان به جز جدیدهای لاماسیا که امسال اومدن حقوق زیاد میگیرن ! از کجا پول بیاره ! با این همه قرض و قوله !
شاید بگید چرا بعضی از تیمها( رئال - سیتی - و.......) اینقدر پول دارن ! ولی این تیمها اگه دقت کرده باشین چنیدن اسپانسر دارن مثلا روی نیمکت ذخیره ها روی صندلیها هم حق گذاشتن لوگوی تیم رو ندارن و لوگوی مثلا اتحاد یا ائودی هست ! اینا همش تاثیر میگذاره ! بارسا به این خاطر پول کم میاره چون این جور چیزا براش افت داره مثل سیتی اسم استادیوم رو عوض کردن شرم داره
آخه يه خريدو انقدر طول ميده تا با اون قيمتي كه ميخواد بخردش.به همين خاطر زياد تو چشم نيست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب اگه واقعا بخواییم خرج کنیم من خرید های خوبی رو فکر کنم میتونیم داشته باشیم.
1.تیاگو سیلوا
2.ادل رامی
3.ون پرسی(احتمالا چون فصل اخر قراردادش هست روسل نمیخره)
4.گوستاوو
5.ماریو گومز
6-خوردی البا
از این 6 نفر اگه بخواییم یک ترکیب ذخیره عالی هم داشته باشیم باید حداقل 4 تا رو بخریم.فکر کنم 4تاش 60 تایی برامون اب بخوره.
بله به عنوان طرفدار چلسی اونجا هم به همین خاطر گفتم ( فقط خودم)نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره اينام هستش.بايد ياد بگيره چجوري پول دربياره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano-farshad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درمورد پول هم چرا اینطوری فکر میکنید.بارسا الان 3 ومین باشگاه ثروت مند اروپاست.این روسل داره ما رو گدا نشون میده.ما سرمایه مون از سیتی هم بیشتره.ولی خب مدیریت نمیخواد سرمایه رو خیلی خرج کنه چون ممکنه با کمبود مواجه بشه