به نظر من اصلا مقصر باخت خوزه نبود
این خیابانی تو عمرش یه حرف درست زد
خوزه نمیخواست بازیکنا رو واسه بازی با بارسا خسته کنه
واسه همین بیشتر بچه ها ازهمه ی توانشون استفاده نکردن
من مطمئنم که بازی برگشت جبران میکنیم
چون بچه ها با تمام توان بازی میکنن
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من اصلا مقصر باخت خوزه نبود
این خیابانی تو عمرش یه حرف درست زد
خوزه نمیخواست بازیکنا رو واسه بازی با بارسا خسته کنه
واسه همین بیشتر بچه ها ازهمه ی توانشون استفاده نکردن
من مطمئنم که بازی برگشت جبران میکنیم
چون بچه ها با تمام توان بازی میکنن
باور کند اگه ما ترکیبی هجومی یعنی متمایل به حمله داشته باشیم براحتی یه برد از نیوکمپ با خودمون میاریم ما تو خط حمله خیلی از بارسا برتریم امیدوارم برای مساوی نریم که نتیجه ای مثه مونیخ عایدمون میشه
ولی من به برد تیم خیلی امیدوارم
منم مطمئنم تیم صعود کننده تو بازی برگشت ما هستیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی چرا باید این کارو میکرد ما براحتی تو مونیخم برنده بودیم الان ضمن اینکه بازی برگشت کمی استرس داریم از امکاناتمون چون کاکا بهره مناسبو نبردیم و این خیلی بده
بابا وضع اون قدرا ناحور نیست همین که تونستیم تو خونه ی حریف یه گل بزنیم کلید موفقیت هست 1-0 تو برگشت کافیه این قدر نا امید نباشید
ما که نگفتیم اوضاع ناجورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعدش فک نکنم بایرن تیمی باشه که نتونه گل بزنه:soal:
کی حریف از امیدواری میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو ابروی هر چی رئالیه تو تاپیک عمومی بردی با اقرارت به باخت مقابل بارسا حالا فاز امیدواری برداشته
من حاظرم رئال تا میخوره از بارسا ببازه ولی مثل آدم ببازه نه با داوری و تئاتر و .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه منظورت من بودم دیگه علی رضا هم که قل از این که امتیاز شد 4 تا گفت ال کلاسیکو رو هم باختیم میشه 1 کی من با این بازی دیشب که دیدم خیلی اعصابم خورد شده و از همتون عذر خواهی میکنم دیگه عصبانیت بعد از باخته om::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته من گفتم الکلاسیکو رو از قبل باختیم ولی گفتم که با چی از قبل بازنده هستیم.:flowerysmile:نقل قول:
اين بازي كه ما از رئال ديديم ديگه معلومه كي ميره دور بعد اگه توجه كرده باشين هر موقع رئالي ها خواستن حمله كنن حمله كردن و لپ كلام اينه كه بايرن تيمي نيست كه بتونه تو برنابئو جلوي حملات مادريدي ها طاقت بياره
تا قبل از گل رئال بايرن تو لاك دفاعي بود و از رئال ميترسيد مطمعن باشين با اختلاف 2 گل تو برنابئو ميبريم:deldari: