به نظر من تو بازی امشب رونالدو و بنزما و دیماریا تعیین کننده هستند و اگر یکی از این 3 نفر ازاد باشند کار بایرن تمومه ...
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من تو بازی امشب رونالدو و بنزما و دیماریا تعیین کننده هستند و اگر یکی از این 3 نفر ازاد باشند کار بایرن تمومه ...
خب به شروع بازی نزدیک شدیم
ترکیبم که اعلام شد خوشبختانه تیم هجومیه اما حرکات سریع بایرنی ها خطر داره امیدوارم با نتیجه پر گل و خوبی از بازی بیرون بیایم
هر چند بازی خیلی سنگینی و باید انتظارات معقولانه باشه
بازی شروع شد بریم ببینیم چی میشه
بازی شروع شد
براتون آرزوی موفقیت دارم :nishkhand:
واقعا حیف این بازی که خیابانی:ogh:گزارشگر هست حیف
تیم خوب بود ولی انتظار بیشتری میره
گلی که خوردیم تقصیره کسی نبود.مشکل همیشگیه رئال بود سانتر هوایی و شانسی.
ایشالا که نیمه دوم جبران می کنیم.
بچه ها گلی که خوردیم کاملا از بد شانسی ما بود.
توپی رو که رونالدو هم زد اصلا به دست بازیکن بایرن نخورد .
ولی بیخیال من مطمئن هستم نیمه دوم جبران میکنیم.
طبق اخبار
گل ریبری آفساید بود
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید به گل ریبری که باعث 1-0 شدن نتیجه شد اعتراض داشت چرا که لوئیز گوستاوو ، در موقعیت آفساید بود و جلوی دید دروازه بان را گرفته بود . در تصاویر دیده می شود که بازیکن برزیلی ، جلوی دید ایکر را گرفته و بدین ترتیب وب باید گل را مردود اعلام می کرده است .
بازیکن رئال همچنین اعتقاد داشتند که توپ پیش از رسیدن به ریبری به دست بدشتوبر برخورد کرده هر چند که تصاویر نشان می دهند که برخوردی صورت نگرفته است .
همچنین داور می توانست که هند بواتنگ را روی کاشته کریستیانو رونالدو بگیرد . بازیکن بایرن دستش زیادی باز بود و به نظر می رسید بی احتیاطی کرده باشد .
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
مرجع خبري رئال مادريد : نیمه اول بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ با پیروزی باواریایی ها به اتمام رسید .
من جرات نداشتم حرفی در مورد گل افساید بزنم گفتم الان بارسای ها میریزن سرم که چی بازم داور بله بازم داور این گل میبایست مردود اعلام میشد توپی که رونالدو زد میبایست هند اعلام میشد ولی به امید خدا ما با تیم داوری هم مقابله میکنیم
تیم ما بدشانسه متاسفانه....
باید ببینیم نیمه دوم چی میشه....