نه برای همین گفتم للبته اگه بیاد البته من همین الان لیست خریدم رو اماده کردم برای کریر ki::ki::
نمایش نسخه قابل چاپ
نه برای همین گفتم للبته اگه بیاد البته من همین الان لیست خریدم رو اماده کردم برای کریر ki::ki::
میگم کسی تا حالا مارکو رویس رو تو پست وینگر چپ و راست امتحان کرده ؟ اگه امتحان کرده نظرشو بگه چون میخوام بگیرمش برای اون پست ها
بعد یه سوال دیگه هم داشتم اینایی که بازیکن اسکات میکنن اورال نهاییش رو هم نشون میدن یا فقط امتیازات دیگشو میفهمن؟
من با مارکو رویس زیاد کار کردم به نظر من cm بهتر کار می کنه و بعدش rm .زیاد از LM خوشم نمی یاد یعنی به تاکتیک های من اگه تو اون پست وایسته نمی خوره شاید چون من گزینه های بهتر زیادی دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط سروش مادریدیسمو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه علاوه بر این که اورال نهاییش رو اصلا بهت نمی دند قدرت های دیگش هم بهت میانگین می دهند مثلا می گند قدرت شوت 78-84 یعنی بین این دو عدد هستش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط سروش مادریدیسمو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعضی از بازیکن هارو اورال اصلی شون رو نشون میده. اما خیلی از بازیکنای دیگه رو نه.نقل قول:
البته اورال اشخاصی رو اکثرا نشون می ده که قدرت بالای 80 داشته باشند ولی من دیدم که تو نمونه های زیادی بالای 80 ها رو هم نشون نمی دند و من نمی دونم چرا؟؟
من عاشق کریرم ولی کاش میشد با نقل وانتقالات روز جلو رفت یعنی نقل و انتقالاتش واقعی بود ..اگه مثلا یه بازیکن تو فوتبال واقعی رفت یه تیمی. تو کریر فیفا هم این انتقال صورت میگرفت اگه اینجوری بود خیلی خوب میشد
ولی به نظر من اگه اونجوری که شما می گید باشه اونوقت یه جورایی حال نمیده چون مثلا من با یک بازیکنی راحت نیستم و با یکی دیگه راحت ترم خب این کار ها رو باید خودم انجام بدم مثلا من بنزما رو فصل اول با مولر معاوضه کردم جون با بنزما خوب نبودم
درسته هر کی یه جور دوست داره ولی من دوست دارم فوتبال واقعی باشه..مثلا فرض کن نیم فصل لیگ قهرمانان بخوری به بارسا که مسی نداره مزش اینه مقابل مسی با سوارز و نیمار دفاع کنی یا بخوری به رئالی که رونالدو با رودریگز نداره..من چلسی میگیرم الانم نیم فصلم حتی بازیامم سعی میکنم اگه بتونم همون روزی که چلسی بازی داره بازی کنم.خریدم اگه چلسی خرید داشت میخرم اگه نه با همونا ادامه میدم .کاش بقیه تیما هم نقل و انتقال واقعی داشتن..اگه بخام اونجوری که هر بازیکنی رو خاستم بخرم اولتیمیت تیم ان لاین رو بازی میکنم تیم خودمو میسازم..هر کی یه جور دوست داره دیگه
بچه ها کسی خبر نداره تو فیفا 15 تو کریرمدش میشه فقط تو تیم ملی باشی یعنی تیم باشگاهی بتونی نباشی؟؟
والا منم دوست دارم فوتبال واقعی باشه ولی اینجورچیزی که شما میگید درست جور در نمیاد چون اونوقت مثلا من هر بار که میشینم بازی کنم یه یه ساعت میشینم سه بازی میکنم اگه میخواستم وایسم تا هر روز که رئال بازی داره منم بازی کنم که اصلا دیگه چه بدرد میخورد یا مثلا واسه نقل و انتقالات اگه بخوایم همچین کاریم کنیم اصلا با تقویم فیفا کریر درست در نمیاد چون برنامه ی بازی ها کاملا متفاوته در ضمن در اونصورت هر روز تقویم فیفا باید با یه روز واقعی پیش میرفت که اونم خیلی حوصله سر بر بود . اینچیزی که شما میگید حد اقل تا سال 2020 غیر ممکنه که بتونه فیفا همچین چیزی رو عملی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rahy [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بچه ها. من یه lm تا سن 23 با پیشرفت بالا و استامینای بالای 85 می خوام. قیمتشم تا 30 میلون دلار باشه.
richard boateng پست cdm در اصل هست ولی من شخصا همیشه lm بازیش می دم چون تواناییش روداره این اولا قدرتش زیاد بالا نیست جز استامیناش ولی بعد از چند سال قدرتش تا 90 هم می سه و استامیناش 99!!
تو چه تیمی هستش؟ قیمتش چه قدره و حقوق چه قدر می خواد؟ سنشم بگو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط am!n [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا من سال 2018 هستم الان همه ی یکم فرق می کنه ولی اول بازی تو تیم گرانادا اسپانیا سنش 21 هستش و اهل کشور غنا و پروفایلش عکسم نداره قیمتشم فکر کنم با زیر 5 میلیون بشه خرید و دستمزدم کم میگیره بازیش بدی برات خیلی خوب پیشرفت می کنه راست پا هست و قدشم 5.10 و نفسش یا استامینا اول بازی بین 70 تا 80 فکر کنم باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Messi King [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اه اه بچه ها می گند این عکس برای فیفا 06 هستش من فیفا 06 رو بازی نکردم این عکس واقعا راسته یا طرف قدرت ها رو بالا برده؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط am!n [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از تیم میلان اون زمان چنین توقع هایی هم می شه داشت ....
شاید تنها نکته ی منفی کارنامه ی آنچلوتی همون فینال با لیورپول بود.
راستی میگم توی فیفا 14 مثل فیفا 13 نمیشه برای تیمت لباس طراحی کنی توی بخش کریر تو خود فیفا
فکر کنم اگه انلاینت فعال باشه بتونی ولی بدون انلاین بودن نه نمیشه
بچه ها می دونید من قبل از فیفا 14 چی بازی می کردم؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
چی؟ نشنیدم؟
.
.
.
.
.
.
.
.
فیفا 07 :ajibeee:
خب حالا من یه چیزی بگم شاید باورت نشه که من قبل از فیفا 14 فیفا 12 بازی می کردم و قبل از فیفا 12 فیفا 02 بازی میکردم یعنی 10 سال من فیفا 02 بازی کردم و قبل از اون هم 4 سال فیفا 98 رو بازی کردم که میشه از 4سالگیم
:hooora2:نقل قول:
به این میگن یه فیفا باز واقعی....براووووووووو
من اون موقع به عشق زیدان ، روبرتو کارلوس ، ایکر کاسیاس ( که هنوزم عاشقشم ) ، رائول گنزالس ، فابیو کاناوارو و سایر اسطوره های رئال فوتبال میدیدم و بازی میکردم اونموقع هیچ کس رو به اندازه ی زیزو دوست نداشتم عشق دوران کودکیم بود .
درسته من خیلی وقته فیفا بازی میکنم ولی جالبه بدونی که من فیفا کریر رو از فیفا 14 شروع کردم و تو فیفا 12 فقط تورنومنت هاشو بازی کردم و فقط خیلی کم به اندازه ی نصف یه نیم فصل تو فیفا 12 کریر بازی کردم چون از شکل کریر 12 خوشم نیومد ولی فیفا 14 کریر مد فوق العاده بود و خیلی بهتر شده بود نسبت به نسخه های قبلی
ولی من فیفا رو از 12 شروع کردم قبلش شدیدا پی ای اس باز بودم که البته اونم از 2008 شروع کردم قبلش فقط بازی جنگی می کردم d:
من اولین بازی فوتبالی که روی کامپیوتر بازی کردم فیفا 08 بود !!! بعدش دیگه ول کردم دوباره بعد 1 سال شروع کردم به بازی کردن اونم با Pes 2010 . اونجا بود که مستر لیگ رو شروع کردم. تا Pes 2013 مستر بازی کردم.بعدش تصمیم گرفتم که فیفا هم بازی کنم ببینم چجوریه.
از وقتی فیفا 13 رو شروع کردم به بازی کردن دیگه سراغ Pes نرفتم. تا الان که فیفا 14 بازی میکنم منتظر کرک و یه سیستم خوب هم هستیم که به فیفا 15 کوچ کنیم ki::
البته اگه یه پولی هم دستم اومد احتمال داره اوریجینال شو بخرم اونم فقط به خاطر Pro Club love::
من بلد نیستم با زیکن بخرم در آخر فصل ور شکست میشم
داداش هر کدومو دانلود کردم بریزم تو پوشه فیفا ۱۴ ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Erfan_7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره تک تک بریز نصب کن بعدش بعدیو بریز اونم نصب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نصبشم اینطوریه وقتی کپی کردی تو همین پوشه اول ModdingWayInstaller رو بزن بعد بزن Install
همرو همینطوری کن بعد حله
ashem:-
نمی دونم من تا حالا ورشکست نشدم ولی اگه از لحاظ مالی مشکل داری نرم افزارcheat engine رو دانلود کن کارت رو راه می اندازه و برای خرید هر بازیکن هم روش دکمه 3 یا ضربدر رو هر بازیکن که می خوای بخری می زنی و بعد از گزینه های حاضر شده buy رو می زنینقل قول:
نوشته اصلی توسط matinb [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما به خاطر خاک تعطیل شدیم الان نصف شبی نشستم فیفا بازی میکنم با این که امروز کلی سرفه کردم ولی حالا که تعطیل کردن و هوا صاف شده دارم دلم رو خالی میکنم و تا صبح میشینم و فیفا بازی میکنم
مثل اینکه یه توفیقی بوده که ما خونه بمونیم و فینال جام ملت ها رو ببینیم
سلام داداش.یه نفر پیدا میشه یه راهنمایی به ما بکنه که چطوری میشه بازیکن خرید؟هر کاری میکنم نمیشه
علی بیا که زدم رو دستت رفتم با psg ترکیب
--------------سریگو---------
دیسگنه (یک همچین چیزایی)---------ماریکنیوش--------سیلوا---------جالیت
--------------------------------وراتی---------
بروما--------------------------------------------لوکاس
-------------------ادریان-------------
---------زلاتان-------------کاوانی
میخوام تیمو تا سه چهارسال دیگه جووون جووون کنم
یک تشکر هم بکنم از کسایی که بروما رو به من پیشنهاد کردن فوق العاده هست این بشر
البته امکان نداره هیچ کس تیمش به قدرت تیم من باشه دروازبانم leno هست با قدرت 91 که فوق العادست رو نیمکتم لیوریس 84 هم دارم که چون سنش بالا رفته بهش کمتر بازی می زم خط دفاع دو نر رو دارم با قدرت 79 و 78 ولی انصافا خیلی غول اند تا حدی که واران 87 رو نیمکت نشین این ها کردم دفاع راست وچپ هم الابا 91 و جونز 82 خط وسط هم دو تا هافبک دفاعی دارم پوبا و مالاندا که انصافا پایه تیم من این دو نفرند و سمت چپ ملو رودریگز 89 و راست لوکاس هم 89 ولی یه بازیکن دارم شیپلاک با قدرت 66 و 16 سالش ولی انصافا یه سانتر هایی می کنه که همش رو سره که جای لوکاس 89 بهش بازی می دم دو تا مهاجمم هم مسی و براما هستند مسی رو با صرف هزینه خیلی خیلی زیاد و با فروش کلی ستاره هام خریدم
رقیب نیست D:
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط seid [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عزیز از تب Transfers گزینه Search Players رو انتخاب کنی و بازیکن مورد نظرتو پیدا کن. واسه خرید از گزینه Buy استفاده کن
خخخخخخخخخخخخخخخخ. باید یه تیمی بسازی که هیچکدوم از بازیکناش تو دنیای واقعی الان معروف نباشن. ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مدافع چپت فکر کنم خیلی بازیکن خوبی میشه. اسمشم Digne هست. آدریان رو هم که گرفتی، راضی بودی ؟:look:
امین من لنو رو گرفتم الان تو کریر من فکر کنم 31 سالشه و قدرتش 81 !!! چقد کمه قدرتش !! هنوز زیاد باهاش بازی نکردم.راستی الان لیونل مسی 36 ساله رو با خرج 10 میلیون میتونم بیارم تو تیممki:: ولی اینکارو نمیکنم. خیلی سنش زیاد شده دیگهنقل قول:
امین من لنو رو گرفتم الان تو کریر من فکر کنم 31 سالشه و قدرتش 81 !!! چقد کمه قدرتش !! هنوز زیاد باهاش بازی نکردم.راستی الان لیونل مسی 36 ساله رو با خرج 10 میلیون میتونم بیارم تو تیممki:: ولی اینکارو نمیکنم. خیلی سنش زیاد شده دیگه[/QUOTE]
من جدا دروغ نمی گم اینم مدرکش D: البته تو بازی های مختلف ریتینگ افراد فرق می کنه راستی من بازیکن جوون خوب هم زیاد دارم فقط چون محصول اکادمی هستند همه , کسی اونا رو نمی شناسه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
آره تو کریر های مختلف قدرت ها یکی نیستن. اصولا با هر کی بیشتر و بهتر بازی کنی و تو اوج باشه خیلی زود پیشرفت میکنه.
این لنو هم که تو کریر تو One of the world best هست! کریر من موراتا یکی از بهترین بازیکناس!
واس منو حال کنید تازه فصل دومم ki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این ادگارد منو کشته ki:::death:
اه این فیفا 15 هستش؟؟یا پچ جدیده؟
ن همون Fifa 14 بابا 15 بیاد ک واویلاس ki::نقل قول:
همون پچایی ک گزاشته بودمه دگ همچیو جدید میکنه میشه مث 15