اگه با منی که باید بگم الان تقریبا ۳ نصفه شبه که آنلاین شدم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط چلسي مورينيو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه با منی که باید بگم الان تقریبا ۳ نصفه شبه که آنلاین شدم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط چلسي مورينيو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داش علي يه سوال مثلا بازيكني مانند عدنان يانوزاي rm و تو اطلاعاتش همين پست ثبت شده مثلا ميتوني تو پست بازيساز بازيش بدي پيشرفت ميكنه يا نه يا فرق نميكنه هر بازيكن ديگه اي؟؟؟؟/:ajibeee:
بچه ها اگه بخوام یکی از بازیکنانم رو قرضی به یک تیم دیگه بدم باید کدوم گزینه رو بزنم؟
من عدنان یانوزای رو تو پست هافبک چپ بازی میدم گاهی مواقع.با این که پست اصلیش هافبک راسته!.اما چون چپ پاست سمت چپ که میزارمش خارق العاده بازی میکنه! پیشرفتشم که عالیه!به نظرم بازیکن فوق العاده ایهنقل قول:
در کل نمیدونم تاثیر میازه یا نه.ممکنه که باعث بشه کمتر پیشرفت کنه یا باعث بشه حتی بیشتر پیشرفت کنه و حتییییییی اصلا پیشرفت نکنه!
حالا تو سایت های خارجی میگردم اگه مطلبی پیدا کردم بهت میگم
بازیکن مورد نظرتو انتخاب میکنی بعد گزینه add to loan list حالا ممکنه season loan یعنی کل فصل یا short loan یک نیم فصل هر کدوم دوست داشتی انتخاب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط milad_1369 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببخشید دو سوال داشتم
1.من تیمم بارسلوناست
چجوری میتونم از آکادمی بازیکن بگیرم
اگه میشه دقیق توضیح بدید ممنون
2. من چجوری میتونم چمپیونز لیگ و تورنومنت های دیگه رو به کریر مد اضافه کنم؟
اگه اون پچ های مودینگ وی رو نصب کنم خود به خود اضافه میشه ؟
میگم مربیهای جوون گرا تو فیفا بنتکه رو خریدن؟
کسی یه دفاع خوب بالای 80 داره؟سنشم کمتر از 27 سال باشه؟
فصل رویای من با آرسنال
نامردا فقط 45 میلیون دلار بهم دادom::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظرتون با این همه جام 45 میلیون دلار کم نیست؟
من شده همه ی جام های ممکن رو گرفتم اما 55 میلیون بیشتر نمیده بهم! باید دنبال یه تیم دیگه باشم اینجور که معلومه اینا منو نمیخوان :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]مدافعای خوبی ان که اگه تو فصل دوم کریرت باشه به ترتیب سنشون 22 و 22 و 24 و 19 هست. هر 4 تاشون هم اورالشون 81ه حالا نمیدونم تو کریر تو بعد یه سال اورالشون چه قد شده در هر حال پیشرفتشون خوبه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]