پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
نقل قول:
اصلا این مجتبی عاشق دختراس:nishkhand: چند وقت قبل بحث سر مو نداشتنش بود یکی از بچه های سایت پ خ داد چیکار به منو مجتبی داری که ماها بی مو هستیم ki:::luuugh: تهش نفهمیدیم چی میگفت کی به اون گفت بی مو اسمشو نمیارم ولی تا 5 ساعت بهش میخندیدم shikam::-
وااااااااااااااااای...عجب آدمیه این مجی:death:...بالاخره نیت پلیدش معلوم شد:luuugh:...............
این کارا چیه؟؟؟؟ki::
بچه هم داره نکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟دیگه چی میدونی؟بگو بقیه هم در جریان باشنki::
رفتین تو گذشته و دوس دختر و ... ما هم یاد یه چیزی افتادیم بگیم :death:
یادش بخیر اول راهنمایی تو مشهد بودیم و اون موقع هنوز ایرانسل و همراه اول زیاد نبودن:aaaa: یا بهتر بگم ایرانسل که نبود همراه اول هم که خطش 1 میلیون بود و بعضی از پدرا داشتن :haaa:
خلاصه ما بچه ها هم که بی موبایل بودیم:luuugh:
این همکلاسیم که دوست صمیمیم هم بود یک دوس دختر داشت ، و چون موبایل نبود من و دوستم سر صبح زودتر میرفتیم مدرسه و دوس دخترشم از پشت سر ما میومد .
جونم براتون بگه این دوست ما نامه مینوشت میذاشت رو صندوق عقب این ماشینا و رد میشدیم و دختره برمیداشت و میخوند و باز همینجوری دختره به دوستم نامه میداد :luuugh:. خلاصه وضعی بود خنده دار:khandeeeee bahal:مثل قرن بوقق :death:
خلاصه که الان قدر خودتونو بدونین که راحت به دوس پسر یا دوس دختراتون اس میدین :evaa:
اونوقت این معلم ما میگفت اون کارای که شما تو راهنمایی میکردین و نامه میدادین به دخترا ما دهه هفتاد تو دانشگاه با دخترا نامه نگاری میکردیم :luuugh:
این رو هم همینجوری نوشتم . دوس داری بخند . دوست هم نداری به من چه خب نخند:nishkhand: . عبرت بگیر و ببین که چقد علم پیشرفت کرده :nishkhand:
نقل قول:
یه خبر بد....یکی از بچه های مدرسمونو دزدیدن بردن کشتنش:ruunn:.............شدیدا مراقب خودتون باشید:daghon:.............تاجایی که میتونید تنهایی نرید بیرون:sad:
چی شده جرا؟ خب درست بگو ما هم بدونیم
نقل قول:
کلک تو که گفتی دادی به دوست دخترت و اون بوده که خرابش کرده بی زحمت انکار نکن نقل قولم نکن این پست رو که از نوشتتم عکس گرفتمki:: صداتم تو آرشیو کامپیوترم موجوده:nishkhand:
رسولم شاهده:ahaaaaaa:
در ضمن این جریان پلی 3 که دقیقا سه ماه قبل برامون تعریف کردی چی شد چارتا چیز بچه ها نوشتن اومدی کلاس گذاشتی و پریدی وسط بحثشونو گفتی سه هفته قبلki::
در ضمن کسی قیمت ژیلت رو بلده اعلام کنه ببینیم میصرفه بعد 1 ماه ریشامونو بزنیم یا نه:ahaaaaaa::evaa:
گفت دوست دخترم ازم خواسته پلی استیشن 3 رو بده به من منم دادمش رفته بازیکنه خرابش کرده نمیدونم چی بهش بگم:luuugh:
3 ماه قبل گفت 3 هفته پیش الانم میگه 3 هفته پیش :luuugh: کلا این بشر از 3 هفته پیش خارج نمیشه:luuugh:
نقل قول:
مجتبی خودش خراب هست mas:- میگن ایدز دارهshikam::-
دوست دخترتم تو اون انجمنه هستا دیگه بقیشو نمیگم:nishkhand:
آره راه انتقالش هم ..... بوده:khandeeeee bahal:
اون که دوست دخترش نیست مگه یادت رفته عقد کردن:luuugh:
نقل قول:
گفت دوست دخترم ازم خواسته پلی استیشن 3 رو بده به من منم دادمش رفته بازیکنه خرابش کرده نمیدونم چی بهش بگم:luuugh:
3 ماه قبل گفت 3 هفته پیش الانم میگه 3 هفته پیش :luuugh: کلا این بشر از 3 هفته پیش خارج نمیشه:luuugh:
آره راه انتقالش هم ..... بوده:khandeeeee bahal:
اون که دوست دخترش نیست مگه یادت رفته عقد کردن:luuugh:
حرف راستو همش رسول جون میزنه:nishkhand:
کلا این بشر رو سه هفته زوم کرده:nishkhand: درست نبود مجتبی تو که زن داشتی پلی سه خودتو بدی به دوست دخترت:khandeeeee bahal:
راستی رسول راست میگی عقدشون کردیم رفت حیف که حق طلاق با مرده وگرنه وقتی اون طرف فهمید مجتبی ایدز داره طلاقشو میگرفت:khandeeeee bahal:
اقا چرا چرت پرت میگید :evaa:
عاشق دختر چیه ؟ نذار لوت بدم هی میای تو یاهو یه چیزایی میگی که من دهنم باز میمونه میگم از احمد اینکارا بعیده ولی میبینم یه گرگ تو لباس گوسفنده :luuugh:
اصلا هر کاری که فکرشو بکنید از این بشر بر میاد :nishkhand: اگه راست میگی کی بهت پ خ داد ؟ :ehe:
اقا من حرف های این بشر موذی رو تکذیب میکنم میتونید از عبدلله بپرسید که من اصلا اهل اینکار ها نیستم :nishkhand:
.................................
اخه من نمیدونم این قضیه عقد عروسی اینا چه ربطی به اینجا داره همه جا رفتین انداختین واسه ما ....:ey babaaa::evaa:
اقا این دوتا دارن توطئه میکنن om:: تا وقتی که با هم ضد هستن کاری به کار هم ندارن همی که میرسه به ما پایه میشن با هم میخوان ما رو ضایع کنن.crying::-
اخه من دیوونم که بیام همه چیم رو به شما دوتا شاسکول بگم :luuugh: من حرف های این دو رو کاملا تکذیب میکنم همه ی حرفاشون چرتی بیش نیست :nishkhand:
نقل قول:
عاشق دختر چیه ؟ نذار لوت بدم هی میای تو یاهو یه چیزایی میگی که من دهنم باز میمونه میگم از احمد اینکارا بعیده ولی میبینم یه گرگ تو لباس گوسفنده :luuugh:
اصلا هر کاری که فکرشو بکنید از این بشر بر میاد :nishkhand: اگه راست میگی کی بهت پ خ داد ؟ :ehe:
اقا من حرف های این بشر موذی رو تکذیب میکنم میتونید از عبدلله بپرسید که من اصلا اهل اینکار ها نیستم :nishkhand:
اخه من نمیدونم این قضیه عقد عروسی اینا چه ربطی به اینجا داره همه جا رفتین انداختین واسه ما ....:ey babaaa::evaa:
اقا این دوتا دارن توطئه میکنن om:: تا وقتی که با هم ضد هستن کاری به کار هم ندارن همی که میرسه به ما پایه میشن با هم میخوان ما رو ضایع کنن.crying::-
اخه من دیوونم که بیام همه چیم رو به شما دوتا شاسکول بگم :luuugh: من حرف های این دو رو کاملا تکذیب میکنم همه ی حرفاشون چرتی بیش نیست :nishkhand:
تکذیب دیگه فایده نداره........خرابت کردن تو جمعki::
حالا اسم بچت چیه؟؟؟؟:death:ما که فهمیدیم.....حالا دیگه حقیقتو بگو.....خوب دست تورو خوندیم...تورو بد جوری سوزوندیم...(هاتف):luuugh:بقیشو فک کنم همه بلدن:death:
نقل قول:
اولا کی چرت گفت همش عین حقیقتهki::
نقل قول:
اصلا هر کاری که فکرشو بکنید از این بشر بر میاد :nishkhand:
کافر همه را به کیش خود پنداردki::
نقل قول:
اگه راست میگی کی بهت پ خ داد ؟ :ehe:
نمیگم تو خماریش بمونی:luuugh:
نقل قول:
عبدالله هم با ماستki:: عبدل جون تایید کن:nishkhand:ki::
لینکی چیزی دوستان خواستید پ خ کنین ki:: در ضمن عاقد احمد یک عاقد جهانی محسوب میشهshikam::-
نقل قول:
نه من با رسول هیچ وقت هیچ موشکلی نداشتم ki:: اصلا شوما این موشکلو به من نیشان بدهki::
نقل قول:
دیوونه که بودی در ضمن کارآگاه 202 متخصص اینجور پرونده هاس نذار پرونده بره اونجا
نقل قول:
رفتین تو گذشته و دوس دختر و ... ما هم یاد یه چیزی افتادیم بگیم :death:یادش بخیر اول راهنمایی تو مشهد بودیم و اون موقع هنوز ایرانسل و همراه اول زیاد نبودن:aaaa: یا بهتر بگم ایرانسل که نبود همراه اول هم که خطش 1 میلیون بود و بعضی از پدرا داشتن :haaa:خلاصه ما بچه ها هم که بی موبایل بودیم:luuugh:این همکلاسیم که دوست صمیمیم هم بود یک دوس دختر داشت ، و چون موبایل نبود من و دوستم سر صبح زودتر میرفتیم مدرسه و دوس دخترشم از پشت سر ما میومد .جونم براتون بگه این دوست ما نامه مینوشت میذاشت رو صندوق عقب این ماشینا و رد میشدیم و دختره برمیداشت و میخوند و باز همینجوری دختره به دوستم نامه میداد :luuugh:. خلاصه وضعی بود خنده دار:khandeeeee bahal:مثل قرن بوقق :death:خلاصه که الان قدر خودتونو بدونین که راحت به دوس پسر یا دوس دختراتون اس میدین :evaa: اونوقت این معلم ما میگفت اون کارای که شما تو راهنمایی میکردین و نامه میدادین به دخترا ما دهه هفتاد تو دانشگاه با دخترا نامه نگاری میکردیم :luuugh:این رو هم همینجوری نوشتم . دوس داری بخند . دوست هم نداری به من چه خب نخند:nishkhand: . عبرت بگیر و ببین که چقد علم پیشرفت کرده :nishkhand:
یعنی اگه دختره می خواست جواب نامه شما رو بده اول اون می رفت شما هم پشت سرش می رفتین؟ یا اینکه اون نامه رو می گذاشت شما برمی گشتین بر می داشتینش؟ بعد یعنی معلمتون اعتراف می کرد که دوس دختر داشته؟چه معلم خوبی بوده
یکی اینجا به من بگه چند به چنده؟؟
همه بشینن سر جاشون که حالا دیگه کارگاه 202 پیداش میشه..ki::
نقل قول:
عبدالله هم با ماستki:: عبدل جون تایید کن:nishkhand:ki::
من باید اول پرونده رو کامل بخونم تا قضاوت کنم :luuugh: الکی الکی که نشدم پلیس :khandeeeee bahal:اما فک کنم حق با احمد باشه :nishkhand: اما خب تا پرونده رو نخونم به صورت کامل و تا این که شاکی و متهم نظراتشونو بیان نکنن فعلا هر دو بازداشت هستند:evaa: و رسول هم به علت همکاری با سران فتنه ( احمد :luuugh:) به 3 سال حبس محکوم میشه :luuugh:
نقل قول:
دیوونه که بودی در ضمن کارآگاه 202 متخصص اینجور پرونده هاس نذار پرونده بره اونجا
بله من خوراکم این جور پرونده هاس :luuugh:
نقل قول:
یعنی اگه دختره می خواست جواب نامه شما رو بده اول اون می رفت شما هم پشت سرش می رفتین؟ یا اینکه اون نامه رو می گذاشت شما برمی گشتین بر می داشتینش؟ بعد یعنی معلمتون اعتراف می کرد که دوس دختر داشته؟چه معلم خوبی بوده
اره دیگه اول ما نامه مینوشتیم دختره میخوند بعدش اون مینوشت میذاشت رو یک ماشین ( حالا ماشینه جلو بود یا عقب فرقی نداشت مهم عشق پاکی :luuugh: بود که بین دوستم و دختره بود ) و دوستم میخوند ( و البته به منم نشون میداد:khandeeeee bahal: ) به هر حال وضع خیلی خنده داری بود واسه همینه میگم قدر خودتونو بدونین :evaa: .
بله معلم ما هم میگفت ما از این کارا میکردیم:luuugh: . معلم باحالی بود :nishkhand:
نقل قول:
یکی اینجا به من بگه چند به چنده؟؟
همه بشینن سر جاشون که حالا دیگه کارگاه 202 پیداش میشه..ki::
کارآگاه اومد ! بزنین کنار تا خودم بررسی کنم :death: