شمارو به ابالفضل گزارش عربی برای ما جور کنین!
نمایش نسخه قابل چاپ
شمارو به ابالفضل گزارش عربی برای ما جور کنین!
کسی محل ما نمیذاره.بذاز یه پست بزاریم بچه ها لذت ببرن
محتویات پوشه رو تو فولدر Game کپی کنید و بعد i68 رو اجرا کنید و لذت گرافیک رو ببرید.البته گرافیک سیستمتون باس بکشه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من تو کریر مد بعد از پنج فصل بازی کردن تو نقل و انتقالات بعد از زدن دکمه advance ازبازی میپره بیرون :ey babaaa:
لطفا هر کی میدونه کمک کنه
بچه ها پچ fifa13lmw097aio خیلی پچ خوبی بود نسخه جدید این پچ نیومده؟
آپدیت FIFA 13 Update v1.6-RELOADED با لینک مستقیم ، کرک شده
ژانر: ورزشی | ناشر: Electronic Ar ts |سازنده: EA Canadaنام: FIFA.13.Update.v1.6-RELOADED |حجم: ۴۳۹٫۰۰ مگابایت
ویژگیهای اضافه شده در این آپدیت:
حمله های هوشمندانه تر هوش مصنوعی: توانایی بازیکنان در آنالیز فضاهای خالی،سختکوشی و هوشمندی در شکستن دفاع حریف – فرار از دفاع حریف و فضاسازی برای هم تیمی خود جهت پاس کاری ، دریبل کامل: مواجهه با حریف و استفاده دقیق از دریبل ترکیبی با چرخش ۳۶۰درجه – خلاق تر و خطرناکتر در صورت تک به تک شدن با بازیکن حریف.سیستم جدیدی که کنترل توپ توسط بازیکن و کنار زدن بازیکن حریف هنگام حرکت شانه به شانه را دگرگون کرده و همچنین ایحاد فرصت بیشتر مدافعان برای دستیابی به توپهای سرگردان و بازگشت سریع به پست خود
لینکهای دانلود: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
dustane azizi ke be donbale behtarin fifa hastan , manzuram be ruz budaneshe . be in link morajee konan ,patch , harchi mikhain , inja hast :
سوالم خیلی سخته ؟ :|
سلام دوستان من !
چه کار کنم که بازیکنان اتوماتیک تعویض شوند. ؟؟؟در داخل بازی یعنی به تعویض دستی نیاز نباشد. البته در کریرمود منظورم است.خواهش میکنم که این سوال مرا جواب دهید.لطفا
بابا ترو خدا یکی جواب بده سینا هم که از دست من ناراحت شده کلا فیفا بازی چرتی :aaaaaa::aaaaaa:
سلام راستش من اطلاعاتی در این مورد ندارم ولی تو فیفا 11 میشد 13 رو امتحان نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط zidane7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط لیندل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا بخدا من همین الان امدم اینجا مگه درس و اینجور چیزا میزاره ki::
هرچی گشتم سوالت نبود تو پروفایلم بگو بفهمم