کرار اصلا به فکر این نیست که واسه چه تیمی بازی میکنه و درک نمیکنه ........ حاجی میخواد معاوضه اش کنه ...بهترین کارو میکنه ...... بازیکن وطنی خودمون بهتر از این عراقی های پر ادعا هستند
نمایش نسخه قابل چاپ
کرار اصلا به فکر این نیست که واسه چه تیمی بازی میکنه و درک نمیکنه ........ حاجی میخواد معاوضه اش کنه ...بهترین کارو میکنه ...... بازیکن وطنی خودمون بهتر از این عراقی های پر ادعا هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظرت جباری درک میکنه داره تو چه تیمی بازی میکنه؟
جباری باید الگوی بازیکنان خارجی مثل کرار باشه.وقتی پر رویی میکنه خب کرارهم سو استفاده میکنه.
خب دربی در راه و ما داریم خودمونو آماده میکنیم واسه 4 برد پیاپی .......... پرسپولیس خط دفاع به شدت افتضاحی داره و ما میتونیم از این فرصت استفاده کنیم و 6 تایی شون کنیم ........ با نبود نصرتی و شیث و اومدن ممدوتال mas:- راحت میشه گلبارانشون کنیم
یه سوال داشتم جباری تو دربی 18 اذر بازی میکنه یا نه :fek konam:
اره داداش مجتبی رو با شهرداری نداریم اما تو دربی هست و انشالله 2 گل میزنه و سوسکشون میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی هرچی باشه ما تو جام حذفی شانس نداریم
الان هم که جباری با مظلومی در افتاده روحیه نداره کرار هم همین طور tars::
اتفاقا برعکس من فکر میکنم جباری به خاطر انتقادهای شدیدی که ازش شده و حتما هم به گوشش رسیده که هوادارا چقد از دستش عصبانی هستن(کافیه یه نگاه به سایتهای هواداری بندازه) و عذرخواهی هم کرده،سعی میکنه بهترین بازیشو ارائه بده تا این ناراحتیها رو از بین ببره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا من فکر میکنم این قضیه جباری واسه دربی73 بد هم نشد.شاید بازیکنا فکر میکردن پرسپولیس واسه انتقام میاد و استرس داشتن اما حالا میان که ببرن و خودشونو ثابت کنن.
تنها نگرانی من اینه که خسرو بازم مصدوم بشه و ادامه لیگ و لیگ قهرمانان رو از دست بدهtars::
ایشالا طلسم گلزنی فرهاد که با گلزنی توی دربی72گریبانگیرش شده
توی دربی 73شکسته بشه:khahesh:
با امدن جباری تیم کامل میشه و برای بازی با پرسپولیس اگه خدا بخواد همه اماده هستند
اره اگه دباره خود بازی کن ها کار دسته هم ندن شاید فرجی بشه
ما روز جمعه 100% پیروز می شویم ::bow:khandeeeee bahal:::bowheey:::ghelyon:gam:-:yes::khahesh::chakerim: