رضا جون به جون خودم منم یه زمان اینکارا رو کردم و مثل فولاداب دیده شدم حالا میبینی اگه مهدی هنوزم مدیرباشه یا هرکی دیگه این پستتو پاک میکنه چون باید تو اسپم سیتی میزاشتیش
پ ن :تاریخ دوباره تکرار میشود!!:hehee:
نمایش نسخه قابل چاپ
رضا جون به جون خودم منم یه زمان اینکارا رو کردم و مثل فولاداب دیده شدم حالا میبینی اگه مهدی هنوزم مدیرباشه یا هرکی دیگه این پستتو پاک میکنه چون باید تو اسپم سیتی میزاشتیش
پ ن :تاریخ دوباره تکرار میشود!!:hehee:
اخه همتون ساکتی و حرف نمیزنین خواستم شروع کننده بحث باشم چرا یه بار دیدم آقای arsenal4evers
عکس گذاشت همه دربارش بحث کردن منم آدمم میدونم چه پستی رو باید کجا بزنم دادا رضا
میفهمم!
خب نظرمدیران مهمه و توی تایپک خودشون دربارش صحبت میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaZandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خورده نه خودرو حالا خودرو هم نه ماشین:hehee:
حالا رها زیاد مهم نیست:
عجب گیری کردیما البته من میدونم واسه چیه ولی شتر دیدم ندیدم:
تازه مدیرا هر چی تصمیم بگیرن حقه
من آرزومه ناظر یا مدیر هوادارا شم
ولی کو تا اون موقع!
بچه ها اگه کاربری رنگش ابی باشه یعنی محرومه؟
پس چرا آقای alex-ss الان رنگش سبزه یعنی عضو دربی اون که چند وقت پیش محروم شد
برام عجیبه؟
یعنی چی عوض شدیم اونوقت ها؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در ضمن دکی جان مگه ترم اولو خودشون انتخاب واحد نمیکنن؟به تو چه ربطی داره!!!حالا وایسا چند روزه دیگه سراسری هم میاد بعد تصمیم بگیر
بچه ها فیلم قلاده های طلا رو دیدید پیشنهاد میکنم نرین هزینه کنین براش واقعا چرته پس نگیرینش !
راستی من از فردا کلاس فوق العاده دارم شاید زیاد نتونم بیام دربی گفتم بعضی ها بدونن خواستم اطلاع بدم تازه روز های زوج کلاس فوق العاده دارم و روز های فرد کلاس حقوق دارم!
آره رضا من دیدم. فیلمش کلاً جالب نیست و فقط تعقیب و گریز امین حیایی با نقش مقابلش یکم فیلم رو قشنگ کرده. محمد رضا شریفی نیا هم که اصلاً نمیدونه فرق فیلم جدی با فیلمای دیگه چیه.کلاً بازی این فرد مقواست و bug داره.منم پیشنهاد میدم واسه این فیلم هزینه نکنید. البته هزینه نمیخواد دیگه واسه دانلود هم اومده. دانلود این فیلم هم ارزش نداره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaZandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به جای خرج کردن برای همچین فیلم مسخره ای برید فیلم کلاه قرمزی رو تو سینما ببینید کلی میخندید و سرگرم میشید . آخه فیلم 30یا30 به چه درد میخوره ؟
دانیال شنل قرمزی با دوبله فارسی یا زیرنویس فارسی اما قلاده های طلا چجوری مجوز پخش گرفته!
ببین فیلم های ایرانی داغونن تو برو یه فیلم از خارج ببین کفت میبره مثل:
توآلایت_اسپایدر من مخصوصا ده آمیزینگ اسپایدرمن_ دارک شادو_
من خودم شخصا از این سبک فیلم ها خیلی بدم میاد و یه ریال هم براش خرج نمی کنم.heee::
سبک فیلم مهمه و متاسفانه اینجور فیلم ها به بازار ایران زیاد میاد که معمولا هم استقبال کمی میشهheee::
حرفهای این فیلم کلا ه قرمزی زیاده نمی دونم چراheee::حتما فیلم خوبیهheee::
در یک فیلم بسیار زیبا که من دیدم سال 2010 بود که واقعا به دلم نشستheee::این فیلم داستان چند جوون بود که در زندان به سر میبردن که بعد از انتهای مدت حبسشون از زندان آزاد میشن وچند کابویی اونها رو به مزرعه خودشون میبرن و ...که واقعاارزش دیدن دانلود و وقت گذاشتنش رو داشتheee::