خوشم مياد با وجودي كه همگي از ازدواج متنفرين،دارين راجع بش بحث ميكنيد!heee:::ogh::nishkhand:
نمایش نسخه قابل چاپ
خوشم مياد با وجودي كه همگي از ازدواج متنفرين،دارين راجع بش بحث ميكنيد!heee:::ogh::nishkhand:
میگه آش و کشک خالته ... بخوری پاته ... نخوری پاته !نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما بیشتر دلایلمونو میگیم که چرا میخوایم عقبش بندازیم والا مگه میشه از این امر خطیر فرار کرد ؟!!
خب دلايل عقب انداختنش كه واضحه...مهم اينه كه،بشه يه جوري ازش فرار كرد!:soal:think::نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به به مبارک باشه پس زدی بیخ گوش دانشگاه دیگه تمومش کردی؟!!!!!
اره بابا این که گفتی فراوان وجود داره اونم تو کشور اسلامی ما که مرد و زن هیچ تفاوتی با هم ندارند!!!
خب دیگه حالا وقتشه بری خواستگاری!!!!لیسانستم که گرفتی!!!!dallliii
اره فقط بحثش شیرینه خودش شیرین نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته ازدواج اصلا قابل برنامه ریزی نیس و یهو اتفاق میفته بیشتر
امیدوارم هیچ پسر مظلومی به این بلای خانمان سوز به این زودی دچار نشه
نه بابا ...اول بايد مهدي رو بفرستيم خدمت مقدس سربازي...وگر نه بهش زن نميدن...heee:::iran:نقل قول:
به به مبارک باشه پس زدی بیخ گوش دانشگاه دیگه تمومش کردی؟!!!!!
اره بابا این که گفتی فراوان وجود داره اونم تو کشور اسلامی ما که مرد و زن هیچ تفاوتی با هم ندارند!!!
خب دیگه حالا وقتشه بری خواستگاری!!!!لیسانستم که گرفتی!!!!
برای جلوگیری از سوء تفاهمات بیشتر باید بگم تا وقتی آقا تیمشو انتخاب نکرده احتمالا این وضعیت رو واسه خودم نگه دارم ! تا تیم بعدی آقا بیاد تو لیست تیمهای محبوب ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
me too om::om::
نه بابا ... لیسانس کو ؟!!! دو سه ترم دیگه هنوز مونده ! این کارآموزی 1 بود ! از عجایب این ترم هم این بود که برای اولین بار بدون این که درسی بیفتم یا حذفش کنم همه رو پاس کردم ! tars::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیدیش سلام ما رو برسون بهش !نقل قول:
دل خجسته ای داری ! از سربازی میشه فرار کرد ! از زندان میشه فرار کرد ولی فرار از ازدواج ؟!!
خب اگه فرار كنيم بريم فرنگ چي؟!نقل قول:
دیدیش سلام ما رو برسون بهش !
دل خجسته ای داری ! از سربازی میشه فرار کرد ! از زندان میشه فرار کرد ولی فرار از ازدواج ؟!!
بابا بحثو ولش کنین:hehee:
امضای منو عشق است:ahaaaaaa:
مهدی تو چت شده همش از ازدواج میگی
مسئولین به فکر نیستن چرا
شماره باباتو بزار یه تماس باهاش بگیریم شاید مشکلت حل بشه