پاسخ : ♣♠اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 13-2012♣♠
بوبان و آلچیاتو از کواچیچ می گویند
inter.ir-پس از خرید کواچیچ شخصیت های مختلفی به تمجید از این بازیکن پرداخته اند
بوبان بازیکن مطرح سال های نه چندان دور کروات که سابقه بازی در میلان ایتالیا را نیز دارد گفت:"متئو کیفیت بالایی دارد که حتی می تواند از من نیز بهتر شود. کواچیچ در این سن یک بازیکن حرفه ای کامل است. او به عنوان یک هافبک متولد نشد اما حالا او در این پست بازی می کند. او بازیکن با استعداد با پتانسیل بالا است که می تواند کماکان به رشد خود ادامه دهد.پیوستن او به اینتر یک سوپرایز بود و خرید او توسط اینتر یک کار عالی بود. من فکر می کنم او در سیستم 3-5-2 کامل خواهد بود چون می تواند به عنوان یک هافبک هجومی یا یک کارگردان بازی کند. او همچنین به عنوان یک بازیساز نیز می تواند بازی کند"
الساندرو آلچیاتو روزنامه نگار ایتالیایی در استودیوی اسکای در مورد جذب کواچیچ توسط اینتر گفت:"او مطمئنا جوان است اما با شخصیت است. من او را در بازی برابر پاری سنت ژرمن در لیگ قهرمانان دیدم و من از او بسیار خوشم می آید. اینتر یک خرید بزرگ انجام داد زیرا طرفداران دینامو زاگرب پس از پایان آن بازی به من گفتند که بسیاری از تیم ها به دنبال او هستند"
اولین تمرین کوژمانوویچ با اینتر
اختصاصی inter.ir - تمرینات اینتر برای دیدار یکشنبه مقابل سیه نا از صبح امروز پیگیری شد.
تمرین امروز در فضایی پر نشاط و با حضور میهمان جدیدی برگزار شد، کوژمانوویچ صربستانی اولین تمرین خود را در کنار هم تیمی های جدیدش صبح امروز انجام داد و از این بابت هم بسیار خوشحال و پر انگیزه به نظر می رسید.
تمرینات تاکتیکی و تکنیکی پیش از دیدار یکشنبه به صورت منظم پیگیری شد و فردا و شنبه هم ادامه خواهد داشت، اینتر در هفته بیست و سوم سری آ از ساعت 17:30 یکشنبه در استادیوم آرتمیو فرانکی میهمان سیه نا خواهد بود.
احتمال خرید آندرئولی و کاریزو در آخرین ساعات نقل و انتقالات
کاریزو و آندره اولی
اینتر که این روز ها بیشترین مشکل ضعف بازیکن خود را در پست دفاع میبیند شاید دست به کار شود و این دو بازیکن را به خدمت بگیرد.
اینتر که امسال با 3 مدافع بازی میکند و طوری که به 3 مدافع مطمئن نیاز دارد در حال حاضر به مشکل خورده است.
در حال حاضر مطلوب نبودن بازی سیلوستره و مصدومیت والتر ساموئل کافی است تا اینتر بازیکن مطمئنی را برای جا نشینی این بازیکنان نداشته باشد.در حال حاضر 3 دفاع اینتر را رانوکیا کیوو و ژوان جوان تشکیل میدهند و ضمن مصدومیت خفیف برای کیوو احتمال این را میدهد که اینتر, آندرئولی را به خدمت بگیرد.
و در پست دروازبان که اینتر به غیر از هندانوویچ جانشین ارزشمندی برای مواقع ضروری ندارد.مصدومیت بد کاستلاتزی باعث شد که اینتر به فکر جا نشینی برای وی باشد که احتمال فراوان خوان پابلو کاریزو دروازبان آرژانتینی که مدتی هم در تیم ملی بازی میکرد به اینتر بیاید
برداشت روز: بازگشت جنگندگی به خط میانی اینتر
اختصاصی inter.ir - اینتر در روزهای آخر نقل و انتقالات نشان داد که الویت اولش پوشاندن نقاط ضعف در میانه میدان است.
کوژمانوویچ صرب یکی از دونده ترین و فیزیکی ترین هافبک های حاضر در بوندسلیگا بود، با توجه به ضعف گارگانو در پست هافبک دفاعی اینتر کوژمانوویچ را به خدمت گرفت تا خلا بازیکنی چون استانکوویچ در زمین حس نشود، بازیکنی فرمانبردار با خصوصیات فیزیکی بسیار خوب، هافبکی که به طور متوسط 13 کیلومتر در هر بازی می دود، یعنی 3 کیلومتر بیشتر از استاندارد اروپا، اینتر در نیم فصل اول و دیدار هایی که در مقابل تیم های نه چندان مطرح در حالی که به پیروزی نیاز داشت در مقطع پایانی ضعیف عمل کرد و یکی از اصلی ترین دلایل هم نبود همچین بازیکنی بود، بازیکنی که در طول و عرض توپ گیری می کند، درگیر می شود و بازی خراب می کند، در حالت حمله به عنوان بازیکن عقب موج احتمالی دوم حمله و توپ های سرگردان را دوباره به 1/3 دفاعی حریف بر می گرداند، هافبکی که قدرت بدنی بالایی دارد و در حالت ضد حمله حریف به عنوان سپر دفاعی جلوی مدافعانش می ایستد، قدرت تخریب بازیسازی حریف را دارد، در یک جمله او یک آچار فرانسه برای خط میانی اینتر خواهد بود، قدرت و دقت شوت زنی بالای او یکی از فاکتور های مثبت او در مقایسه با دیگران می باشد، دید بالا و همچنین مهارت بازی سازی از 1/3 دفاعی را هم به این خصوصیات مثبت اضافه کنید، خواهید دید که اینتر با رقمی بسیار پایین یک بازیکن با کیفیت به خدمت گرفته است.
کوژمانوویچ اگر روی فرم باشد کمتر بازیکنی در سری آ قدرت عبور مستقیم از او را خواهد داشت، ترکیب او و کامبیاسو با دنیایی از تجربه یک هارمونی عالی در میانه میدان اینتر ایجاد خواهد کرد، او یکی از قطعه های پازل ناقص اینتر در ترکیب کنونی است و بدون تردید انگیزه بالایش سبب خواهد شد تا بهترین فرم خود را در اینتر به نمایش بگذارد.
او آمده است تا استانکوویچ جدیدی برای هواداران نراتزوری باشد.
آخرین وضعیت میلیتو و استانکوویچ
inter.ir-دژان استانکوویچ آماده بازگشت به میادین است. دیروز او تقریبا همه آموزش ها را با هم تیمی های خود انجام داد و 45 دقیقه در پست هافبک دفاعی در مقابل تیم پریماورا بازی کرد.
به نظر می رسد او برای دیدار در مقابل سیه نا به این بازی دعوت خواهد شد اما به احتمالا بر روی نیمکت خواهد نشست.
از سوی دیگر وضعیت میلیتو پیچیده است و استراماچیونی فردا تصمیم خواهد گرفت که او را برای بازی با سیه نا دعوت کند یا نه .اما نکته ی مثبت تمرین او همراه با تیم است
خداحافظی کوتینیو از اینتر در بازگشت به آپیانو
inter.ir- چند روز قبل بود که فلیپ کوتینیو اینتر را به مقصد لیورپول ترک کرد. این بازیکن برای خداحافظی از باشگاه سابقش به آپیانو بازگشته بود .
او در مصاحبه ای با اسکای 24 در این مورد گفت:"این یک روز غم انگیز برای من بود. من می خواهم به همه طرفداران سابقم سلام کنم و بگویم که همه ی شما را برای همیشه به یاد خواهم داشت"
لیست اینتر برای لیگ اروپا اعلام شد
inter.ir- لیست 32 نفره بازیکنان تیم برای حضور در مرحله حذفی لیگ اروپا اعلام شد
همونطور که پیش از این گفته شده بود کوژمانوویچ به علت بازی کردن با اشتوتگارت در این مسابقات نمیتوانست در لیست حاضر باشد.اسکلوتو و روکی نیز در لیست حضور ندارند
لیست 32 نفره بازیکنان :
11 Ricardo Gabriel Alvarez
27 Vid Belec
24 Marco Benassi
19 Esteban Cambiasso;
99 Antonio Cassano
12 Luca Castellazzi
26 Cristian Chivu;
21 Walter Gargano;
14 Fredy Guarin;
1 Samir Handanovic;
32 Mateo Kovacic;
42 Jonathan Cicero Moreira;
40 Juan Jesus;
22 Diego Alberto Milito;
16 Gabi Mudin$$$i;
55 Yuto Nagatomo;
20 Joel Obi
8 Rodrigo Palacio;
31 Alvaro Pereira;
23 Andrea Ranocchia ;
25 Walter Samuel;
6 Matias Silvestre;
4 Javier Zanetti.
48 Andrea Bandini
60 Niccolò Belloni
77 Raffaele Di Gennaro
54 Isaac Donkor
62 Marco Ferrara
61 Luca Garritano
33 Ibrahima Mbaye
28 Simone Pasa
49 Giovanni Terrani
لازم بذکر است اینتر در مرحله حذفی مسابقات لیگ اروپا 25 بهمن در جوزپه مئاتزا به مصاف کلوژ رومانی میرود
بالوتلی:اگر به اینتر گل بزنم جشن خواهم گرفت
inter.ir-ماریو بالوتلی که به میلان پیوسته است در مورد باشگاه جدیدش و باشگاه سابقش اینتر اظهار نظر کرده است که قسمتی از آن را می خوانیم
"من می خواهم برای مدت طولانی در میلان بمانم و برای این باشگاه بازی کنم.و امیدوارم امکان ماندن طولانی مدت من در این باشگاه وجود داشته باشد. مقایسه وضعیت الان با دوران حضورم در اینتر؟ سه سال از آن زمان گذشته است. من در اینتر رشد کرده ام و الان در میلان هستم تا همراه با این تیم قهرمان شوم. خیلی خوشحالم که به میلان(شهر میلان) برگشتم زیرا دوستان و خانواده ام اینجا هستند. اما من در حال حاضر فقط می خواهم بازی کنم. سیب فاسد؟ نه من این را نشنیده ام و در هر صورت برلوسکونی از من عذرخواهی کرده است"
سپس بالوتلی در مورد رابطه خود با اینتر و طرفدارنش نیز صحبت کرد و گفت:"اگر من به اینتر گل بزنم خوشحالی خواهم کرد؟ بله این کار را انجام خواهم داد. واکنش هواداران اینتر چه خواهد بود؟ هیچکس نمی تواند به من چیزی بگوید. اگر چیزی بین ما وجود داشته است مال زمانی است که من در اینتر بودم. آنها نمی توانند از دست من عصبانی شوند زیرا آمدن من به میلان یک انتخاب فوتبالی بود. اما مسلم است که آنها برای من سوت خواهند کشید و من را هو خواهند کرد. من در اینتر حتی بدون بازی کردن همه چیز را بدست آوردم"
ماجرای شکست منچستر سیتی در جریان انتقال کوواچیچ
اختصاصی inter.ir - در گزارشی جالب که امروز روی خروجی اسکای اسپورت قرار گرفت به جریان انتقال متئو کوواچیچ به اینتر پرداخته شده است.
- جان لوکا دی مارزیو - کارشناس خبره شبکه اسکای اسپورت برگ برنده اینتر در انجام این انتقال را هوش بالای مذاکره کنندگان باشگاه می داند که در کمتر از 2 ساعت سران دینامو زاگرب را راضی به این انتقال کردند.
اینتر با مبلغ 11 میلیون به علاوه دو پاداش دو میلیون یورویی متئو را به خدمت گرفت.
- پاداش دو میلیونی اول در صورتی به دینامو زاگرب پرداخت خواهد شد که اینتر در 4 سال آینده دو بار به مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا راه یابد.
- پاداش دو میلیون یورویی دوم هم در صورتی پرداخت خواهد شد که اینتر در طول 4 سال آینده دو بار اسکودتو را به دست آورد.
وی همچنین - جوزپه بوتزو - مدیر برنامه های آنتونیو کاسانو را یکی از عوامل مهم در انجام این انتقال می داند چرا که وی رابطه بسیار خوبی با زدراوکو مامیچ مالک باشگاه دینامو زاگرب دارد و موفق به جلب رضایت وی برای انجام این انتقال شده است چرا که چند روز قبل از پیشنهاد اینتر سران دینامو پیشنهاد 11 میلیون یورویی منچستر سیتی را رد کرده بودند.
بعد از چراغ سبز دینامو زاگرب ماسیمو موراتی هواپیمای اختصاصی خود را در اختیار بوتزو قرار داد و وی ظرف چند ساعت کار های انتقال را انجام داد و همراه با کوواچیچ به سوی میلان پرواز کرد.
اسکای:اینتر 55 میلیون یورو از دستمزد ها را از سال گذشته تا به حال ذخیره کرده است
inter.ir-کاهش دستمزد ها اولیت اینتر در چند فصل اخیر بوده است.اینتری ها شاهد فروش ستاره های تیمشان از جمله اتوئو , مایکن , سزار و اخیرا وسلی بوده اند.
بنابر گفته ی لوکا مارکتی از شبکه اسکای , اینتر با فروش بازیکنان خود و خرید بازیکنانی با دستمزد پایین تر در یک سال گذشته توانسته است 55 میلیون یورو را ذخیره کند.
پیش بینی می شود این ماموریت اینتر همچنان نیز ادامه خواهد داشت و ممکن است در تابستان پیش رو دو قربانی بعدی استبان کامبیاسو و دیگو میلیتو باشند