من که نگاش نمیکنم...
بچه ها من از فردا باید برم کارآموزی...:gerye:
کم میام نت دیگه باید ببخشید...
نمایش نسخه قابل چاپ
من که نگاش نمیکنم...
بچه ها من از فردا باید برم کارآموزی...:gerye:
کم میام نت دیگه باید ببخشید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببین آقا پوریا
شما خیلی تند رفتی و در منفی ترین دید بهش نگاه کردی
من اصلا با این فیلم مخالف نیستم!
اعتراف کنم به شخصه اصلا نمیدونستم قبل از این فیلم فردی به اسم مختار وجود داشته!!!
ولی خوب متاسفانه فیلمی نیست که به همین میزان راجع به تاریخ کشور خودمون باشه...
ولی نمیشه خرده گرفت که چون فیلم ایرانی به این عظمت ساخته نشده پس عربیشم نباید ساخت...:ehem:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:ohum:چرا میشه خورده گرفت..:eyyyyy:
بودجه اش از مالیاتو پول نفت ما میره!
باید اول واسه ایرانی ساخته شه..
یه ملت بعضی اوقات دیگه خسته میشه از بعضی چیزا..
باید با فیلم روح خستشو شاد کرد..
باید از آینده تاریخ گفت.. باید از پیروزی های گذشته گفت..
باید از عزت ایرانی گفت..
باید روحشو فکرشو کرامتشو بالا برد..
نباید این حرفارو یه مشت لاشخور بزننو جوونای تشنه رو بکشن سمت خودشون..
باید عقل داشته باشن..
اکثر مردم ایران دیندارندو متدین!!اغلب اونا اکثر این شخصیتهای مختارو خلیفه هارو میشناسن..
ولی نیاز دارن خودشونن بشناسن..
وقتی تلویزیون ایران از ایرانی نگه وقتی شخص یا شبکه دیگه این حرفو به مردم بزنه مردمو جذب میکنه..
مردم وقتی جذب بیگانه شن ایران پوچ میشه..
ایران اگه یه لکه روش بیفته میخوام دنیا نباشه..
(افتاد)
:iran::iran::iran::iran::iran::iran::iran::iran::i ran::iran::iran::iran::iran:
سلام دوستان
خسته نباشید
امیدوارم امتحانا رو خوب داده باشید !
یه چند روز اینترنت در دسترس نیست ...
تا اطلاع ثانوی خدا حافظ :gahhr:
فعلا که عربا ایرانو گرفتن و هیچی از خودمون نداریم.کو جشن های 17گانه ایرانی؟کو یه دونه از فرهنگ ناب ایران؟کو اسم و رسم ایران باستان؟متاسفانه همه چیز با عرب رفت......crying::-crying::-crying::-:-ang:-ang:-angنقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون از زبونمون اونم از فرهنگمون.همه رفت.چرا ایران باید یه کشور وحشی و تروریست تو جهان جابیافته؟ها؟
من حتی یه قسمتم از این فیلمه مختار ندیدم.چرا همین بود جه خرج ساخت فیلمی به اسم کوروش کبیر نشه؟چرا نباید خرج چه میدونم هرچی درباره ایران نشه؟که خرج عریا یشه؟
کاملا با این طور فیلما مخالفم....:gahhr:
در ضمن اینم اضافه کنم که چاکر عربای با معرفت ایرانیه خودمونم هستیم.....:bia baghalam:
بچه ها دیشب جاتون خالی یه طوفان حسابی اومد شهرمون تقریبا مثل همون طوفانی که تو فیلم طوفان اومده بود. سقف حلبی چندتا خونه کنده شد و شیشه ها میلرزید و چیزی که جذاب ترش کرد قطع شدن برق و فرورفتن کل شهر درتاریکی مطلق ولی انصافا تو تاریکی ماه هم عجب نوری داره ها دمش گرم.
من یه آشنا دارم بهم گفت هنرپیشه های مختار نامه هفته ای یک میلیون تومان یعنی ماهی 4میلیون تومان حقوق میگرفتند حالا خودتون حساب کنید که حقوق این همه هنر پیشه طی 10 سال چقدر شده.
اسم و فرهنگ ایران باستان عظمت کوروش کبیر و اقتدار نادرشاه افشارو دلسوزی امیرکبیر و استدلال مثال زدنی کریم خان درامر حکومت نشان دهنده ی عظمت و فرهنگ ایرانی هاست. اولین ها مطعلق به ایرانه اولین کشاورز دنیا ایرانی بوده اولین آهنگردنیا ایرانی بوده و... . بزرگترین کشف بشر که آتش باشه توسط ایرانی های عصر حجر بوده. سازنده ی قالیچه های پرنده ایرانی بوده بازم بگم.کجای فرهنگ این عربای امروزی اینچنینیه. مردمی خرافاتی و نادان شتر سالم رو داغ میکنن تا شتر بیمار خوب بشه که درآخر هردو شتر رو ازدست میدن این احمقانه نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط *rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سیمنای ما درحدو اندازه های ساختن یه فیلم تاریخی ایرانی نیست خودم که عیب های مختار نامه رو درصفحه ی قبل گفتم. این عیوب که رفع شه سریالی درمورد کوروش کبیر هم خواهیم ساخت بهامید آن روز.
بعضی حرفات واقعا مورد قبوله،اما تفکرت تفکر ایرانی اسلامی نیست تفکر ایرانی خالیه.نقل قول:
منم دوست دارم فیلمهایی از کوروش کبیر داریوش و ....ساخته بشه واقعا هر کدوم از اینها یک اسطوره بودن.
ضمناا فیلم مختار ربطی به عرب و فارس و ....این چیزا نداره.تنها کسیکه تونست قیام کنه و قیامش به سرانجام برسه مختار بود.تمام حاظرین در کربلا رو مجازات کرد.اگه قرار عربو فارسو....نگاه کنیم کسایی که در کربلا بودن بیشترشون عرب بودن و اونارو مجازات کرد.پس باید اعراب ازش متنفر باشن،مختار اسطوره ی اسلامیه نه اسطوره اعراب باید به این توجه کرد.همون طور که مجنون حتی در کشورهای عربی اسطوره عشقه و اسطوره بودن ربطی به زبانش نداشت.
واقعا شما ها از فیلم مختار بدتون میاد؟؟؟:gahhr::gahhr:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]