[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من با کسی دشمنی ندارم اما با توجه به مسئولیت مان ناچاریم پاسخگوی مردم باشیم. در عین حال به احترام این برنامه و سه تن از دوستانم فعلاً کوتاه آمده ام اما روی خواسته هایم مصر هستم.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، درگیری های مدیریتی باشگاه با میانجی گری تهیه کننده و مجری برنامه پسین ورزش رادیو بوشهر به آتش بس انجامید. ابتدا احمد گزی اعلام کرد: مهرزاد رئیسی نژاد با ناراحتی و عصبانیت تصمیم گیری کرده اما ما آن حرفها را یک برداشت شخصی می دانیم و مدیران باشگاه همان قبلی ها هستند. ما یک بازی سرنوشت ساز با استقلال تهران داریم و باید به آن فکر کنیم. این بار باید حق چند سال اخیرمان را از استقلال تهران بگیریم و آنها همیشه با ترس مقابل ما بازی کرده اند. تیم ما با علی اصغر کامیاب روند رو به جلویی داشته است. همیشه به سرمربیان بومی مثل او که لیسانس تربیت بدنی اش را سالها قبل گرفته ، حمید کللی فر و رحیم خرمزی اعتقاد داشته ایم اما هواداران این باور را نداشتند که خوشبختانه حالا این باور ایجاد شده است. خدابخش پولادی نژاد جانشین مدیر عامل هم که در زمره آنهایی بود که توسط مهرزاد رئیسی نژاد عزل شده(!) گفت: بعد از بازی با مس کرمان آقای مهرزاد رئیسی نژاد تماس گرفت و جوری حرف زد که اگر تماس ادامه می یافت ممکن بود رفاقت مان زیر سئوال برود و من قطع کردم که بعد خبر دادند او قفل های دفتر باشگاه را عوض کرده است. آقای احمد گزی هم تماس گرفتند و گفتند شما با قدرت کار کن و به این مسائل توجه نکنید. احمد گزی دوباره روی خط آمد و از خدابخش پولادی نژاد خواست فقط به موفقیت تیم بیاندیشد و مردم را به حضور در ورزشگاه در بازی با استقلال تهران دعوت کرد. او در مورد شکایت وحید طالب لو و هادی شکوری از شاهین بوشهر هم گفت: به هرحال آنها هم حق و حقوقی دارند و نمی خواهیم به این مسائل بپردازیم. رئیس هئیت موسس از مذاکره مدیر عامل با علی انصاریان خبر داد و گفت: در تلاشیم او را برای چهار بازی آخر در کنار تیم داشته باشیم. مهرزاد رئیسی نژاد که برای آشتی کنان روی خط آورده شد گفت: من با کسی دشمنی ندارم اما با توجه به مسئولیت مان ناچاریم پاسخگوی مردم باشیم. در عین حال به احترام این برنامه و سه تن از دوستانم فعلاً کوتاه آمده ام اما روی خواسته هایم مصر هستم. او و خدابخش پولادی نژاد با این حرفها مشکلات را کنار گذاشتند تا منتظر بازی با استقلال تهران باشند.
هادی شکوری مدافع شاهین بوشهر در تمرین عصر امروز تیمش غایب بود. هواداران همه را به جز وحید طالب لو تشویق کردند و حتی لک چیرا را روی دوش گذاشتند. آنها از شکایت وحید طالب لو از شاهین بوشهر دلخور هستند.
شاهینی ها در تلاشند در بازی مرگ و زندگی مقابل استقلال تهران همه نفراتشان را در اختیار داشته باشند. تلاش ها برای بازگشت جاسم کرارمحمد و علی انصاریان در حال انجام است و احتمالاً این امر محقق می شود./گل
shahinbushehr.ir