آهان یادم رفت !
اینا لقباییه که هواداران فوتبال به بازیکنان و مربیان دادند !:sigar:
نمایش نسخه قابل چاپ
آهان یادم رفت !
اینا لقباییه که هواداران فوتبال به بازیکنان و مربیان دادند !:sigar:
چطورین همگی ؟:sooot:
علي کريمي ( ايران ) ----- مارادوناي آسيا ، جادوگر کوچک
فقط از اين خوشم مياد:flowerysmile:
فك كنم شرط بنديها نتيجه عكس داشت! خوب آواتار همه عوض شده بود ديگه !!!
اصلا همه ي اينا به كنار داور تنها كسيه كه تو ايران داره نتيجه بازيا رو رقم ميزنه اين از ديشب كه پرسپليسو مات كردن و دو تا پنالتي محض نگرفتن اينم از امشب كه الكي دارن به نفع استقلال پنالتي ميگيرن:eyyyyy:
خلاصه ابر و مه و خورشيد و فلك در كارند
تا استقلال جام نديده قهرمان شه...
آخ چند وقتی نبودم(2یا3ماه)دلم واستون یه مقدار شده !
چه خبرااا؟نا سلامتی اینجا خارج از دایره ی فوتباله البته اگه من درست خونده باشم
حالا بی خیال..
متاسفانه من تا 2یا3 ماه دیگه باید برم سربازی...!دعا کنید بریم بیاییم به قول افراد جامعه کمی مرد بشیم
پیوندتان مبارک
:balesh:
استقلال - عنایت
:sooot:
ساقدوش ها : رمالان و جادوگران
:motalee:
تاریخ : روزهای لیگ یازدهم
:sham:
مکان : همه جای ایران سرای من است
:chemidonam:
به صرف پنالتی ، گل آفساید ، نگرفتن پنالتی های حریف ، آفساید گرفتن گل های حریف
:afarin:
حتما یه سری بزنین تاجیا خوشحال میشن !
:jeddiiiii:
قبلا میگفتیم استقلال جام ندیده پول داده جام خریده
ولی الان باید بگیم نه چک زدیم نه چونه اسقلال قهرمونه(البته بدون خرج پول و با کمک امدادهای غیبی ببخشید آشکار)
عشق فقط نفت آبادان برزيل ايران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی باحال بود دمت گرم ! منم تبریک میگم اما امیدوارم هر چه زود تر طلاق بگیرن :دی
دو سال پیش که پرسپولیس داشت قهرمان میشد 6 امتیاز کم کردن ولی بازم مردونه قهرمان شدن:perspolis:
ولی برا قهرمانی استقلال:
از اول فصل فدراسیون کاملا بابرنامه و منظم لیگ رو شروع میکنه و سوت داوران تا پایان فصل به نفع باشگاه فرهنگی و ورزشی استقلال تهران به صدا در میاد ...
و پایان لیگ بربرتر :
تیم های سقوط کننده اگر حق شون ضایع نشده بود با درد کمتری به دسته اول میرفتد...
و اما استق به دلیل دیر ارسال شدن مدارک بازیکنان محروم از مسابقات باشگا هها و یا به هردلیل جالب دیگه ای .....
به هر حال اینجا دستشون باز باشه با تقلب امتیاز بگیرن ولی جاهای دیگه هم عنایت هست ؟
بچه ها حلالم کنید به خدا نمی خواستم خیانت کنم ولی ......
تو این چند هفته رفته بود یه فوروم دیگه اصلا بچه هاش با حال نبودن بیشتر از یه پست هم نتونستم بزارم از بس موضوعاشون چیز بود..... خیلی خشک به فوتبال نگاه میکردن کلا از دیدشون خوشم نیومد:ohum:
تازه فک کنم خیلی قبل تر از همتون اینجا عضو شدم چون:
ماجرا میره به اوایلی که سایت راه نیفتاده بودو من مثل همیشه داشتم تو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دانلود میکردم که چشم خورد به
:flowerysmile:اولین سایت تخصصی فوتبال....DERBY.IR :flowerysmile:
خلاصه هی نوشتن فقط 2 روز دیگه تا افتتاح!