-
روانخواه: كاش فتحالله زاده از من ميپرسيد بعد اينگونه صحبت ميكرد
هافبک تيم فوتبال گفت: کاش سرپرست باشگاه از من ميپرسيد که آيا عليه آنها مصاحبه کردهام بعد اينگونه موضع ميگرفت.
اميدرضا روانخواه در خصوص صحبتهاي فتحالله زاده و اينکه گفته مي شود پيش قسط دوم را او پرداخت نميکند،اظهار داشت: من تصور ميکردم آقاي فتحالله زاده من را ميشناسد. اي کاش ايشان اول از من ميپرسيد بعد چنين حرفهايي را مطرح ميکرد. واقعا حالا که مصاحبه ايشان را خواندم شوکه شدم. همين جا قسم ميخورم مصاحبهاي عليه باشگاه انجام ندادم چون در زندگي من پول هيچ معنايي نداشته و به هيچ شخصي به خاطر پول بياحترامي نخواهم کرد.
روانخواه افزود: مگر غير از اين است که گفتوگو با خبرگزاريها صداي ضبط شده را در پي خواهد داشت. پس آقاياني که از قول من مصاحبه نوشتهاند بايد اين صدا را به سرپرست باشگاه استقلال ارائه کنند.
تعجب من از همين مسئله است که چرا سرپرست باشگاه استقلال تا زماني که از صحت مصاحبه من مطمئن نشده عليه بازيکن تيمش موضع گرفته است.
وي در پايان گفت: هيچ کس حق ندارد در خصوص من اينگونه حرف بزند زيرا تمام اهالي ورزش بخصوص شما خبرنگاران من را ميشناسيد و ميدانيد که تا به امروز به خاطر پول عليه هيچ شخصي صحبت نکردم و نخواهم کرد.
-
مظلومي: حاضر بودم خودم را فدا كنم اما در دربي برنده باشم
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: حاضر بودم خودم را فدا کنم؛ اما در دربي برنده باشم.
پرويز مظلومي درباره آخرين شرايط استقلال پس از پيروزي مقابل پرسپوليس و همچنين اولين ديدار در جام حذفي، صحبتهاي زير را مطرح کرد.
* بعد از پيروزي در دربي، بايد به مصاف پاس همدان برويد. در خصوص جام حذفي صحبت کنيد؟
اعتقاد دارم بازي در همدان، هميشه سخت است. استقلال هميشه در جام حذفي با بدشانسي مواجه ميشود چرا که قرعههاي بدي نصيب ما ميشود. سال گذشته اين تيم به استيلآذين خورد. امسال هم در حالي که تمامي تيمها با ليگ دو و ليگ سهايها بازي کردند، بايد به مصاف پاس، آن هم در همدان برويم.
* اين مسئله نشان ميدهد کار سختي داريد.
کارمان سخت است؛ ولي هدفمان قهرماني در اين مسابقات خواهد بود. معتقديم با 5 بازي ميتوان قهرمان شد و اين فرصت بسيار مناسبي است. تمام تلاشمان را خواهيم کرد تا در اولين گام به پيروزي برسيم.
* ظاهرا دربي تلفات زيادي داشت. بازيکنانتان با مصدوميت مواجه شدند؟
آرش برهاني و فرهاد مجيدي دچار مصدوميت هستند. وضعيت کوشکي و يوسفي نيز مشخص است. قرار است قبل از انجام اين مسابقه، از اين بازيکنان تست گرفته شود و ببينيم ميتوانيم از آنها استفاده کنيم.
* بعد از دربي، فرصتي براي تمرينات تاکتيکي نداشتيد. اين مسئله در تمرينات نيز مشهود بود؟
دقيقا به همين شکل است. با بازي بعد فاصله بسيار کمي داشتيم و فقط بايد ريکاوري انجام دهيم. شرايطمان سختتر هم شده چون بايد پيروزي مقابل پرسپوليس را از سر بازيکنان خارج کنيم. در اين دو روز، با آنها صحبت کردم. به آنها گفتم ديدار برابر پرسپوليس به تاريخ پيوسته و آن را فراموش کنيد. هميشه بازي استقلال و پرسپوليس براي هر دو تيم تبعات داشته؛ بخصوص حالا که بازيها بسيار فشرده شده است. بايد تلاش کنيم بازيکنانمان آسيب نبينند؛ هر چند تلاش پزشکان ما خيلي مؤثر بود. چند بازيکن را به بهبودي رساندند. ميترسم با اين فشردگي، باز هم بازيکنانمان دچار آسيبديدگي شوند.
* در نشست خبري بعد از ديدار برابر پرسپوليس، اعلام کرديد حتي قصد داريد از استقلال هم برويد. اين مسئله بازتاب زيادي داشت. قبول داريد؟
فکر ميکنم از حرفهايم سوء برداشت شد. ميخواستم برد مقابل پرسپوليس را ارزشگذاري کنم و به همه بگويم که اين پيروزي چه ارزشي برايم داشت که حتي حاضرم پس از آن، با وجود اينکه چند سال انتظار حضور در استقلال را ميکشيدم، از اين تيم بروم. پيروزي مقابل پرسپوليس خيلي بالاتر از اينها ارزش دارد. هواداران هميشه ميگويند دربي را ببري، نميخواهد قهرمان شوي.
* صحبت خاصي باقي نمانده؟
از تمام هواداراني که در بازي با پرسپوليس به حمايت تيم محبوب خود پرداختند، تشکر ميکنم. اميد دارم با ادامه اين روند، اندکي از زحمات آنها را جبران کنم.
-
مظلومي: اگر اشتباه نميكرديم همان يك گل را هم نميخورديم
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اگر در طول بازي اشتباه نميکرديم حتي همان يک گل را هم نميخورديم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پرويز مظلومي پس از پيروزي پرگل تيمش مقابل پاس همدان در خصوص اين مسابقه اظهار داشت: در ابتدا بايد به مسئولان شهر همدان تبريک بگويم که چنين ورزشگاهي را براي مسابقه تيمشان تدارک ديدند.
وي ادامه داد: پاس تيم جوان و خوبي است که 90 دقيقه مقابل ما فوتبال بازي کرد. به خاطر همين مسئله به مديرروستا تبريک ميگويم. در اين مسابقه به خاطر بازي قبل چند تغيير در ترکيب تيم خود داشتيم و پاس در دقايقي فشار مضاعفي را روي خط دفاع ما ايجاد کرد اما در نيمه دوم با شناخت از حريف 3 گل به اين تيم زديم و فکر ميکنم گلي که دريافت کرديم روي اشتباه بازيکنان تيم خودمان بود. در مجموع از عمکرد بازيکنانم و همچنين نتيجه اين مسابقه راضي هستم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال در خصوص اينکه در طول اين بازي اشارههايي به تماشاگران منتسب به اين تيم داشت، گفت: در چند صحنه ديدم تماشاگرانمان عليه تيم حريف شعار ميدهند و از آنها خواستم تنها تيم خود را تشويق کنند.
وي در خصوص مسائلي که طي ديروز و امروز مبني بر در اختيار نگذاشتن زمين تمرين توسط پاسيها مطرح شد، تصريح کرد: اين درگيريها به اين شکل که روزنامهها نوشتند نبود، ما از مسئولان پاس زمين خواستيم که آنها به خاطر مشکلاتي که داشتند نتوانستند ورزشگاه مفتح را در اختيار ما بگذارند ولي اين شيطنتها درست نيست و پورحيدري، پيمبري، اوليايي و امثال اين نفرات براي فوتبال زحمت کشيدند و نبايد اينگونه آنها را تخريب کرد.
مظلومي در خصوص غيبت فرهاد مجيدي و برهاني در اين مسابقه گفت: مجيدي سرماخوردگي شديد داشت و حتي به برنامه 90 هم نرفت اما برهاني ميتوانست بازي کند ولي براي جلوگيري از تشديد مصدوميت به او استراحت داديم.
وي در پايان با اشاره به اينکه بازيکنان استقلال ممنوعالمصاحبه نيستند،گفت: بازيکنان تنها به خاطر فشار مسابقه در روز بازي صحبت نميکنند و مطمئن باشيد ما با رسانهها تعامل خوبي داريم و آنها هستند که به ورزش گرما ميبخشند.
-
مظلومي: براي شکست تراکتور به تبريز آمده ايم
سرمربي استقلال گفت: تمام تلاش ما بر اين است تا با کسب سه امتياز بازي دل هوادارانمان را شاد کنيم.
پرویز مظلومی سرمربی تیم استقلال در خصوص بازی حساس تیمش مقابل تراکتورسازی تبریز گفت: دو سال در تیم تراکتورسازی بازی کردم و خاطرات بسیار خوبی از این شهر دارم. با این حال در حال حاضر سرمربی استقلال هستم و برای کسب سه امتیاز مقابل تراکتورسازی به اینجا آمدهایم.
وی ادامه داد: امیدوارم شاهد بازی خوب و تماشاگرپسندی از دو تیم باشیم. تراکتورسازی تیم بزرگی است که هواداران زیادی دارد اما استقلال هم این روزها و بعد از برد در دربی، روحیه خوبی دارد.
-
مظلومي: نميتوانم قبول كنم آنها بازيكنان استقلال هستند
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: از بازيکنانم راضي نيستم و نميتوانم قبول کنم بازيکنان استقلال هستند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرويز مظلومي پس از تساوي يک بر يک مقابل تراکتورسازي اظهار داشت: از روند تيم خود در نيمه اول راضي بودم. البته سمت راست ما اندکي آسيب پذير نشان داد.
وي افزود: در نيمه دوم، تراکتورسازي به خود آمد و قدرت نمايي بيشتري کرد. اين مسئله به خاطر خستگي بازيکنانم به دليل سفر به همدان با اتوبوس بود. تيم حريف مهلت داشت در 9 روز تا اين مسابقه، هم تمرين و هم استراحت کند.
سرمربي استقلال ادامه داد: هر چند از نتيجه راضي هستم، از بازيکنانم راضي نيستم. نمي توانم قبول کنم آنها بازيکنان استقلال هستند.
مظلومي در خصوص تماشاگران تبريزي گفت: بازي با اين همه تماشاگر واقعا مشکل است. خودم دو سال در اين شهر حضور داشتم. با اين هواداران هيچ تيمي از تبريز با امتياز بيرون نمي رود.
وي در خصوص گل عليزاده که مردود اعلام شد، گفت: بايد فيلم را ببينم. نمي دانم اين گل صحيح بود يا خير. کمک داور چنين تصميمي گرفته و بايد به نظر او احترام گذاشت.
مظلومي خاطر نشان ساخت: تراکتورسازي بعد از 9 روز استراحت با ما جنگيد و اندکي در جناح راست آسيب پذير نشان داد؛ اما در هر صورت مدافعان آنها خوب عمل کردند و نتوانستيم از موقعيت ها نهايت استفاده را ببريم. معتقدم در نيمه دوم به مسائلي که به بازيکنانم گوشزد کرده بودم، توجهي نکردند.
وي در مورد اخراج فرزاد آشوبي گفت: اين موضوع در حيطه وظايف من نيست. آن را به کارشناسان داوري واگذار مي کنم.
-
مظلومي: استقلال صدر جدول را ميخواهد
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: راه آهن در هفتههاي اخير بسيار خوب نتيجه گرفته است اما بايد اين تيم را شکست دهيم چرا که صدر جدول را ميخواهيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پرويز مظلومي در حاشيه تمرين امروز تيم استقلال گفت: شرايط ما خوب است. در اين چند روز تمرينات تاکتيکي داشتيم و چند بازيکن به دليل خستگي همراه تيم ما تمرين نکردند.
وي ادامه داد: با تيم خوبي در اين هفته بازي داريم اما بايد سه امتياز مسابقه را کسب کنيم. بازيکنان تيم من در تلاش هستند که برنده از زمين خارج شوند، هر چند راهآهن با تارتار خوب نتيجه گرفته، ولي ما استقلال هستيم و هواداران از ما انتظار دارند.
سرمربي استقلال در خصوص غايبان تيمش در مسابقه روز جمعه گفت: اميرآبادي و آشوبي محروم هستند، ضمن آنکه کوشکي و برهاني ما را همراهي نخواهند کرد اما بازيکنان جايگزين نشان دادهاند که هر وقت اصليها نباشند جاي آنها را پر ميکنند.
وي در خصوص شناختش از راهآهن گفت: آنها از روحيه خوبي برخوردار هستند و تبريک ميگويم که نتايج خوبي گرفتهاند، البته شنيدهام که آنها براي موفقيت شترمرغ هم ميکشند اما ما به دنبال رسيدن به صدر جدول هستيم.
مظلومي در خصوص فسخ قرارداد دوسسانتوس مهاجم برزيلي اين تيم گفت: اين بازيکن سه هفته پيش با من صحبت کرد و واقعا ميتوانست به ما کمک کند اما آسيبديدگي ابتداي فصل موقعيت او را خراب کرد. مشکلي براي پدر اين بازيکن پيش آمده بود و حتي در تمرينات هم بيانگيزه شد.
وي ادامه داد: قبل از بازي با تراکتورسازي حتي نزد من آمد و به خواهش و التماس افتاد که برود با وجود اينکه براي نيم فصل دوم روي اين بازيکن حساب کرده بوديم اما در نهايت قرارداد او را فسخ کرديم.
مظلومي در پايان در خصوص قادرحسن گفت: اين بازيکن هافبک است اما در تعطيلات نيم فصل به دنبال جذب يک مهاجم هستيم.
-
استقلال بخواهد فصل بعد حتما برميگردم
سياوش اکبرپور تا به حال مقابل پرسپوليس موفق به گلزني نشده که اين در نوع خودش موضوع قابل توجهي است. او حتي زماني که در استقلال بازي ميکرد نتوانست در دربي تهران براي تيمش گلزني کند ولي هميشه در اين بازي حساس عملکرد خوبي داشت. حالا اکبرپور با پيراهن قرمز استيل آذين، رويارويي با پرسپوليس را تجربه کرد. او اميدوار است در اين بازي دروازه پرسپوليس را باز کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سياوش اکپرپور در آستانه بازي با پرسپولیس:
*شرايط استيل آذين چطور است؟
خدا را شکر بعد از بردي که در جام حذفي داشتيم و همچنين بازي خوبي که مقابل شاهين بوشهر انجام داديم، وضعيت خوبي داريم و بازيکنان از لحاظ روحي آماده بازي با پرسپوليس هستند.
*ولي شما در جزيره کيش به سختي پيروز شديد و مقابل شاهين هم مساوي کرديد. آيا اين نتايج خوب است؟
بله، خوب است. در جام حذفي بيشتر با بازيکنان جوان به ميدان رفتيم و مقابل شاهين هم خوب بازي کرديم. شاهين تيم کوچکي نيست و پارسال 4 گل به همين پرسپوليس زد و مقابل تيمهاي مطرح ايران هميشه خوب بازي کرده است.
*از آن بحران وحشتناک بيرون آمدهايد؟
بله، فکر ميکنم همه چيز الان خوب است.
*در مورد جدايي تومباکوويچ چه صحبتي داري؟
فکر ميکنم او از لحاظ تاکتيکي چيز خاصي نداشت و مهمترين دليل ناکامي ما اين بود که اصلا علاقهاي نداشت کارهاي بدني انجام دهد. او از لحاظ فني قوي نبود و در حدي نبود که سرمربي استيل آذين شود.
*خيليها معتقدند پيرواني هم گزينه خوبي نيست. نظر تو چيست؟
ما که فعلا شرايط خوبي داريم و اميدوارم روز به روز بهتر شويم.
*از عملکرد خودت در 12 هفته گذشته راضي هستي؟
تقريبا راضي هستم، هر چند که در بعضي از بازيها در پست غيرتخصصيام بازي کردم.
*ولي اصلا در چشم نيستي. قبول داري؟
به هر حال اين شرايط براي بازيکناني که از پرسپوليس و استقلال بيرون ميآيند وجود دارد. گل زدن در استقلال و پرسپوليس چندبار گلزني در تيمهاي ديگر ارزش دارد. من 4 گل زدهام و سه پاس گل دادهام، اين آمار چندان خوب نيست ولي بد هم نبوده است.
*بازي با پرسپوليس را چطور ميبيني؟
بازي سختي است. البته چند بازيکن ثابت پرسپوليس و استقلال در استيل آذين بازي ميکنند که اين جذابيتهاي مسابقه را بيشتر ميکند.
*تا حالا مقابل پرسپوليس گلزني کردهاي؟
خير. من پرسپوليس گل نزدهام نه با پيراهن استقلال و نه با پيراهن فجرسپاسي.
*فکر ميکني در اين مسابقه گل بزني؟
چون تا حالا به پرسپوليس گل نزدهام خيلي انگيزه دارم که اينبار گل بزنم.
*در اين بازي به عنوان مهاجم بازي خواهي کرد؟
فعلا مشخص نيست. اين موضوع به نظر کادرفني ربط دارد.
*دلت براي استقلال تنگ نشده؟
من هميشه استقلالي هستم و استقلالي خواهم بود.
*دوست نداري به استقلال برگردي؟
اگر استقلاليها من را بخواهند شک نکنيد که حتما فصل بعد به اين تيم برميگردم
-
مصاحبه جویباری
اگر ذليل شديم چرا نتوانستند تيم ۱۰ نفره ما را ببرند؟
نظرى جويبارى: جدى نگيريد، مديرعامل تراكتورسازى توهم دارد
على نظرى جويبارى در خصوص اظهارات مديرعامل باشگاه تراكتورسازى و فراز كمالوند صحبت هاى زير را مطرح كرد:
• به نظر مى رسد با اتفاقاتى كه در مسابقه ديروز رخ داد كارشناسى هاى داورى باعث ناراحتى مسئولان استقلال شده است.
- بعد از دربى جريانات خاصى به راه افتاده و بعضى ها بى دليل خود را وارد اين مسئله مى كنند. آنهايى كه اين گونه مغرضانه درباره استقلال حرف مى زنند بايد بدانند كه كمك داور تنها ۳۰ ثانيه براى پرچم زدن فرصت دارد.
• مصاحبه مديرعامل تراكتورسازى با فارس را خواند ه ايد؟ آقاى جعفرى گفته با اين داورى ها استقلال قهرمان مى شود.
- مگر استقلال تيم محلى است كه آقايان اين گونه درباره اش صحبت مى كنند؟ من احترام خاصى براى مردم آذربايجان به خصوص تبريز قائل هستم ولى آنها بدانند استقلال ۳۰ ميليون هوادار دارد و نيازى به اين گونه صحبت كردن در مورد استقلال نيست. براى آقاى جعفرى متاسف هستم كه سابقه فوتبالى اش حتى به ۶ ماه هم نمى رسد و در مورد منحل شدن استقلال صحبت مى كند. فكر مى كنم اين مسائل از قبل برنامه ريزى شده است. با تمام احترامى كه براى آقاى جعفرى قائل هستم بايد بگويم ايشان توهم دارند چون نتوانستند از پس تيم ۱۰ نفره با ۸۰ هزار تماشاگر برآيند.
• سرمربى تراكتور اعلام كرده كه اگر ميداودى را داشت استقلال ۷ گله مى شد.
- بهتر است آقاى كمالوند درباره بازيكنان خودش اظهارنظر كند ضمن آنكه فكر نمى كنم آندرانيك تيموريان، رسول خطيبى، جاسم كرار و ديگر بازيكنان تراكتور بازيكنان كوچكى باشند. ميلاد ميداودى را همه مى خواهند و بهتر است سرمربى محترم تراكتورسازى توپ را در زمين ديگران نيندازد.
• كمالوند گفته بود استقلال را ذليل كرديم...
- فرهنگ مردم تبريز و آذربايجان زبانزد خاص و عام است. من نمى دانم چرا مديرعامل و سرمربى تراكتورسازى اين گونه صحبت مى كنند. استقلال تيمى است كه زيبا بازى مى كند و بيش از ۳۰ ميليون هوادار دارد. اگر واقعا آنها معتقد هستند استقلال ذليل شد چرا با ۸۰ هزار نفر از پس تيم ۱۰ نفره ما برنيامدند؟ متاسفم كه با مطرح كردن بعضى صحبت ها گمراهى به وجود مى آورد. اين روزها برخى از كارشناسان كه سال گذشته با استقلال قرارداد داشتند به خاطر اينكه امسال در كنار اين تيم نيستند به نوعى كارشناسى مى كنند كه مشكوك است و جاى سطال دارد. اين گونه آدم ها تعهدى به فوتبال ندارند و فقط به فكر خودشان و آن درصدهايى كه سال گذشته مى گرفتند، هستند. ما فقط مى خواهيم مغرضانه قضاوت نكنند. با اين وضعيت همه فوتبال را فراموش كردند و تمام فكر و ذكرشان شده است كمك داوران.
• بگذريم. چطور شد كه دوس سانتوس با استقلال فسخ كرد؟
- به گفته خودش از تركيه و برزيل پيشنهاد داشت. ما هم با آقاى مظلومى صحبت كرده بوديم و با خوبى و خوشى قرارداد اين بازيكن را به پايان رسانديم. مبلغ قرارداد اين بازيكن تا امروز پرداخت شد و يك ريال هم به اين بازيكن بيشتر پول نداديم.
-
مصاخبه پورحیدری
منصور پورحيدرى: كمالوند اگر ميداوودى را مى خواهد رسما درخواست بدهد
روز گذشته ديدار تيم هاى استقلال تهران و تراكتورسازى تبريز از هفته دوازدهم رقابت هاى ليگ برتر برگزار شد كه البته با حاشيه هايى هم همراه بود. بعد از پايان مسابقه مديرعامل باشگاه تراكتورسازى اعلام كرد قضاوت داوران به گونه اى است كه انگار مى خواهند استقلال را به سمت قهرمانى سوق دهند.منصور پورحيدرى سرپرست استقلال درباره انتقاد مديرعامل تراكتورسازى، در گفت و گو با خبرنگار ورزشى برنا اظهار داشت: وقتى افراد غيرورزشى پست و مقام ورزشى مى گيرند آن هم در تيمى كه از طرفدار و بازيكنان خوبى بهره مى برد، جاى تعجب ندارد كه نتايج خود را اين گونه بخواهند توجيه كنند و آن را گردن داور بياندازند.وى درباره اين موضوع كه اين روزها هجمه زيادى به استقلال وارده شده است، گفت: عيبى ندارد و ما با اين مساله كنار آمده ايم، به همين خاطر به بازيكنان و اعضاى كادر فنى گفته ايم كه كمتر درباره اين مسائل صحبت كنند. در فوتبال حرفه اى نبايد حاشيه سازى شود. اما اگر خودم بخواهم وارد جزييات مسائل داورى شوم بايد بگويم كه عليزاده بازيكن تراكتورسازى در بين دو نيمه با لگد ضربه اى به آشوبى مقابل چشمان مديرعامل تراكتورسازى وارد كرد كه مستحق اخراج بود. همچنين در ديدار با پرسپوليس بادامكى بايد از زمين اخراج مى شد و داور خطا روى ميداوودى را پنالتى اعلام نكرد اما ما هيچ گونه اعتراضى نسبت به اين موضوع نداشتيم.پورحيدرى افزود: مديرعامل تراكتورسازى مدارك و اسناد خود دال بر تلاش داورها براى قهرمانى استقلال را آماده كند زيرا وقتى آقاى فتح الله زاده از سفر بازگشتند اين موضوع را به طور جدى و قانونى پيگيرى خواهيم كرد تا ديگر كسى از روى نا آگاهى حرفى را نزند و سعى نكند ضعف خود در اداره تيمى با آن همه بازيكن و تماشاگر را توجيه نمايد.سرپرست استقلال تصريح كرد: شنيدم كه سرمربى تراكتورسازى اعلام كرده اگر ميداوودى را داشتند هفت گل مى زدند ؛به آنها مى گويم اگر تراكتورى ها واقعا ميداوودى را مى خواهند بايد درخواست رسمى دهند تا در كميته فنى درباره آن صحبت كنيم و تصميم بگيريم.پورحيدرى در پايان خاطرنشان كرد: ما امسال تيم خوبى هستيم و عده اى مى خواهند از طريق حاشيه سازى براى ما مشكل درست كنند ؛ به آنها مى گويم كه عيبى ندارد،بياند و حاشيه درست كنند، ما منتظرشان هستيم.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده: جو ورزشگاه يادگار خيلى بد بود، درست مثل جهنم!
مدافع تيم استقلال تهران گفت: استقلال مستحق كسب ۳ امتياز ديدار با تراكتورسازى بود اما گرفتن يك امتياز در تبريز نتيجه بدى محسوب نمى شود.
«حنيف عمران زاده«افزود: بازى خوبى مقابل تراكتورسازى انجام داديم. ما مستحق پيروزى در اين بازى بوديم اما متأسفانه روى يك خطاى پنالتى ۳ امتياز بازى را از دست داديم. در كل فكر مى كنم گرفتن يك امتياز در تبريز نتيجه بدى محسوب نمى شود.
وى ادامه داد: جو ورزشگاه يادگار امام تبريز خيلى بد بود؛ درست مثل جهنم! هواداران تراكتورسازى در نيمه اول هرچه خواستند گفتند و در نيمه دوم هم هرچيزى در زمين پيدا مى شد! آنها وقتى تيمشان نتوانست پيروز شود به سمت ما بطرى و سنگ پرتاب مى كردند.
عمران زاده درباره اينكه مى توانست در اين بازى گل بزند اما موفق به اين امر نشد، اظهارداشت: به ايمان گفته بودم اگر درست سانتر كند گل مى زنم. وى به درستى توپ را براى من سانتر كرد اما متأسفانه از شانس بد من بود كه نتوانستم توپ را گل كنم و دروازه بان تراكتور در آن صحنه به خوبى توپ را جمع كرد. خدا را شكر من و ايمان با يكديگر به هماهنگى رسيده ايم. اميدوارم بتوانم در ديدارهاى بعدى سانترهاى خوب وى را به گل تبديل كنم.
وى درباره درگيرى آشوبى و عليزاده كه در بين ۲ نيمه اتفاق افتاد، گفت: سوءتفاهمى بين اين ۲ اتفاق افتاد كه با عذرخواهى عليزاده اين موضوع همانجا به پايان رسيد.
عمران زاده درباره قضاوت داورى تصريح كرد: درباره اينكه تيم تراكتورسازى به داورى اعتراض داشت هيچ نمى گويم. كارشناسان داورى بايد در اين باره اظهارنظر كنند.
وى درباره ديدار بعدى تيمش مقابل راه آهن گفت: راه آهن تيم خوبى است. آنها در ۵ بازى اخيرشان ۴ برد و يك تساوى بدست آورده اند و با انگيزه زيادى مقابل ما قرار مى گيرند. بازى سختى را در پيش داريم. اميدوارم بتوانيم راه آهن را با شكست بدرقه كنيم. ما به ۳ امتياز اين بازى نياز داريم و مطمئنا آن را بدست مى آوريم.