-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمی توانم از ترک یووه خوشحال باشم
16 شهریور 1389
او نیز همانند چند مهره قدیمی از یووه خداحافظی کرد و با افتخار از بانوی پیر جدا شد، برای هر فوتبالیستی زمان خداحافظی فرا می رسد و مدافع فرانسوی که در زمان تبعید یووه به سری ب در کنار این تیم ماند تابستان 2010 زمان خداحافظی بود.
جاناتان زبینا در خصوص یووه و سال هایی که پیراهن این تیم را بر تن کرد می گوید، خوب باید شفاف و روشن بگویم دوران خوبی داشتیم، یک تیم قدرتمند و بزرگ بودیم که می توانستیم در هر میدانی پیروز شویم.
اما بعد اتفاقی افتاد که همه می دانید. موجی و برنامه هایی که مطرح کردند وجود داشت و سپس ما را از اهداف مان دور کردند، به هر حال ان دوران نیز گذشت ، در کنار یکدیگر برای موفقیت مبارزه کردیم و در کنار یکدیگر ماندیم و این افتخار من و همه بازیکنانی که در ان سال یووه را ترک نکردیم.
نتایجی که می خواستیم اندک اندک به دست امد و ما به اینجا رسیدیم. من برای هم تیمی ها و تیم سابقم ارزوی موفقیت و بزرگی دارم. خوب اینجا تغییرات زیادی روی داده، مدیرجوان با برنامه های نو، اندره ا با اندیشه های کاملا شفاف و واضح امد، برای او احترام زیادی قائلم.
شش سال در کنار یووه بودم و کاملا احساسم نسبت به این تیم مشخص است، افتخار می کنم که پیراهن این تیم را بر تن کردم. ما یک خانواده بودیم و هرگز تنها با رفتن به میدان این وابستگی به اتمام نمی رسد.
این پایانی برای من است، نمی توانم از ترک و جدایی خوشحال باشم، پایان دوران یوونتوسی من برایم اسان و رضایت بخش نیست، برای من این شش سال بسیار بیشتر از شش سال بود، در این لحظات با خوبی از این تیم جدا می شوم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
امیدواری ایتالیا به یک مدافع جدید
16 شهریور 1389
او را شیره آ ی جدید فوتبال می نامند، مدافعی که استحکام و هماهنگی لازم را در کنار کیه لینی به یووه هدیه خواهد داد. بونوچی که این روزها نامش بر سر زبان هاست توانسته توجه و رضایت همگان را جلب نماید و ایتالیا را به یک مدافع بزرگ امیدوار.
جووانی گالی یکی از کارشناسان فوتبال سرزمین چکمه ای در پاسخ به این سوال که بونوچی را چطور می بینید گفت: می تواند تبدیل به شیره آ ی جدیدی شود. امروز در فوتبال تکنیک ارزش خاصی به خود گرفته، به طور مثال مربیان انتظار نمایش خوب و قدرتمند دارند، در یووه کیه لینی مدافعی بسیار خوب و مستحکم است، از نظر فیزیکی بسیار اماده و قبراق به نظر می رسد اما در جام جهانی موفقیتی در کنار کاناوارو به دست نیاورد.
برای بونوچی اینده خوبی پیش بینی می کنم، او از نظر شخصیتی و فیزیکی توانمندی های زیادی در خود پرورش داده، همیشه با توپ به خوبی بازی می کند و در پیشروی تیمش نیروی موثر است، او کیفیت و توان تبدیل شدن به شیره آ ی جدید را دارد.
-
المپیکو، سینمای جدید کوالیارلا
16 شهریور 1389
کم و بیش با همان کیفیت گذشته به میدان می رود اما راه و فضا برای بهبود و رشد بسیار زیاد است، زمانی که همه حسرت از دست دادن دیه گو را می خوردند او به بانوی پیر پیوست تا جای خالی این برزیلی احساس نشود.
ترک دیه گو با امدن کوالیارلا همراه شد و حالا مسولیت این ایتالیایی بیش از هر مهره دیگری ست که به تازگی یوونتوسی شده، زیرا او باید تمام انتظارات هواداران را براورده نماید تا کسی از نبود دیه گو گلایه ای نداشته باشد.
حالا دل نری و تیفوسی ها منتظر درخشش و گل های تو هستند، فابیوی گلزن باید شروع دوران یوونتوسی بودنش را با گل اغاز کند و راه را برای ماندگاری در قلب و ذهن هواداران هموارتر. از فصل 2006 که نخستین فصل درخشش بود تاکنون تیم های مختلفی دروازه خود را با ضربات این مهاجم باز شده دیدند و امسال یوونتوس می خواهد او مهاجم گلزن تیمش باشد و استادیوم المپیکوی شهر تورینو نیز سینمای جدید کوالیارلا برای به نمایش گذاشتن هنر گلزنی این مهاجم خوش اتیه.
-
کنفرانس خبری بازیکنان جدید یووه
17 شهریور 1389
دو بازیکن جدید یووه که در اخرین لحظات نقل و انتقالات راهی یووه شدند در اولین کنفرانس مطبوعاتی خود حاضر شدند و از اخرین شرایط حضور خود در تورین و تیم یوونتوس صحبت کردند.
لئندرو رینائودو
رضایت فراوانی برای پیوستن به یووه در چهره او نمایان است حتی بیش از سایر مهره های تازه وارد یووه، معتقد است با این انتخاب به موفقیت های بزرگی دست خواهد یافت. رینائودو مدافع جدید بانوی پیر می گوید
27 سال سن دارم و یک پیشنهاد فوق العاده مهم را از یووه دریافت کردم و حالا می خواهم با این پیراهن هر چه که می خواهم را به دست بیاورم و افتخار کنم. با تمرین و تلاش بسیار می توانم رضایت مربیان و مجموعه را نیز جلب کنم و شایستگی هایم را ثابت.
باید به مربی توان خود را نشان دهم نباید انان را از خریدی که داشتند ناامید سازم. با جدییت و خواسته های ارزشمند زندگی جدیدی را در کنار یووه شروع کردم و در حال تمرین و رشد هستم و نمی خواهم خیلی زود به پایان برسم، اینجا هستم تا با یووه پیروز شوم.
ارماند ترائوره
برای تغییر اینده دو تیم را پیش روی خود می دید و یوونتوس را انتخاب کرد زیرا یووه بزرگ تر و پیروز تر بود. ترائوره در خصوص انتخابی کرده می گوید: برای من وارد شدن به ترکیب و مجموعه یک باشگاه مهم، ارزشمند بود.
یووه تیمی بسیار بسیار مهم است، تصمیم گرفتم به یووه بیایم و حالا با پشت سر گذاشتم تست های فیزیکی و قدرتی اماده حضور در میدان هستم.
او به شماره پیراهنی که فصل اتی بر تن خواهد کرد نیز پرداخت و گفت: زمانی که برادرم به من گفت که شماره 17 را که سال ها ترزگه بر تن می کرد به من رسیده احساس عجیبی کردم و حالا افتخار می کنم.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هواداران یوونتوس به ما اعتماد کنند
17 شهریور 1389
او بیش از هر مسئله دیگری به هواداران توصیه می کند صبر داشته باشید. جوزپه ماروتا در گفتگویی به مسائل نقل و انتقالات این فصل یووه اشاره کرد و رو به تیفوسی های بانوی پیر گفت " کمی صبر کنید "
ما به واقع زیر نظر و بررسی های کارشناسانه کلیه محافل ورزشی هستیم، کلیه مسائل مربوط به باشگاه مطرح می شود و به طرز دقیقی مورد بررسی . ما به همه بزرگان احترام می گذاریم اما باید تاکید کنم که از هر نظر اماده و کامل هستیم.
در فرم ایده الی نیز قرار داریم، مهره های زیادی اردوی ما را ترک کردند و بازیکنان بسیاری نیز به ما پیوستند. به هر حال تابستان مفید و مثبتی را پشت سر گذاشتیم.
در حال حاضر تمام اهدافی که در این بخش از سال باید اجرا می کردیم دست یافتیم و حالا می خواهیم نتایج بزرگی را کسب کنیم و ناکامی را از خود دور سازیم.
یوونتوس تیم و مجموعه ای بسیار بزرگ و مهم در دنیای فوتبال است. در حال حاضر میانگین سنی بسیار مطلوبی داریم و از نظر اقتصادی نیز شرایط مان خوب است. تقریبا ده تغییر را در کادر مربیان و بازیکنان داشتیم و حالا نیاز به زمان داریم تا هماهنگی لازم را به خوبی کسب کنیم.
می دانیم که هواداران به یوونتوس همیشه برنده عادت کرده اند، اما این گروه باید کمی صبر داشته باشند، مجموعه ای قوی و قدرتمند داریم و با انیلی به روزهای بزرگ و باشکوه فکر می کنیم. حمایت تیفوسی ها هم همواره در کنارمان بوده و از این جهت احساس غرور می کنم.
همه بازیکنانی که در حال حاضر در یوونتوس عضویت دارند ارزش و اعتبار این پیراهن که بر تن دارند را می دانند، بنابر این، انگیزه لازم را برای درخشش خواهند داشت.
از نقل و انتقالات رضایت کامل داریم و با جدیت به اینده می نگریم، تیمی همراه با جوانان و قدیمی های باتجربه داریم که می خواهند بر ایتالیا و اروپا سلطه کنند.
ماروتا به تیم سابقش سمپدوریا و تولد دوباره کاسانو نیز پرداخت، 8 سال فراموش نشدنی را با سمپدوریا پشت سر گذاشتم و این برای یک مدیر سال های زیادی ست. زمانی که به ان تیم پیوستم به سری سی نزدیک می شد و زمان ترکم به لیگ قهرمانان راه می یابد. برای من این باشگاه شبیه خانواده است ، در ان باشگاه هیجان موج می زند.
کاسانو همیشه یک بازیکن موثر بوده، تنها مسئله ای که از او دور بود توجه برخی مربیان به اوست و حالا دوباره متولد شد. به او برای موفقیتش و همچنین پدرشدنش در فصل بهار تبریک می گویم.
-
فوتبال برایم جذاب نیست، من تنها طرفدار البرتو هستم
18 شهریور 1389
شهر شمالی و مه گرفته تورینو به اندازه کافی جاذبه و فضای دیدنی و تاریخی همراه با موزه ها و سینماهای زیبا دارد که بتواند توجه میکلا و البرتو را برای زندگی جدیدشان جلب کند. هفته هایی که به یووه پیوسته برای او خوشایند و زیبا بوده زیرا به همراه نامزدش روزها سرگرم دیدن از شهر و مکان های دیدنی تورینوست و در زمان تمرین نیز زمین وینوو برای او مکانی مناسب است. البرتو در کنار میکلا کواتروچوکه در گفتگویی حاضر می شود و به برخی سوالات پاسخ می دهد.
چطور خودتان را در شهر تورینو مشغول می کنید ؟ شهر را چطور می بینید ؟
زیبا، بسیار زیبا . بیش از هر چیز به من اب و هوا و اسمان این شهر خوشایند است. با این وجود برای شهر لیورپول نیز احترام می گذارم اما تورینو بسیار زیباست، انتظارش را نداشتم واقعا شگفت زده شدم.
با یووه چطور پیش می روید ؟
عالی، لبخند می زند و می گوید البته از این مسئله شگفت زده نشدم . شهر تورینو را نمی شناختم اما یووه همیشه یوونتوس است و مانند تصوری که از ان داشتم بزرگ و فوق العاده، البته از تصورم نیز فراتر است. بی تردید یکی از مهم ترین باشگاه های فوتبال در دنیا.
دو بار به یووه نزدیک شدید اما یوونتوسی نشدید و بار سوم نتیجه داد، چطور پیش رفت ؟
همه چیز خیلی سریع بود، یک روز با مدیرورزشی لیورپول صحبت کردیم و روز بعد راهی تورینو شدم . لیورپول برای ماندن من تردید نداشت اما من بازگشت به ایتالیا و پوشیدن پیراهن یووه را ترجیح دادم . این فرصتی نبود که من حتی یک لحظه روی ان فکر کنم و بگویم یوونتوس، مطمئنا یووه انتخاب من بود، با این حال لیورپول تنها به صورت قرضی موافقت می کرد.
دو سال پیش می توانستی این پیراهن را بر تن کنی ..
بله، واقعا مجذوب یووه بودم، یک جوان که نتوانست به تیم مورد علاقه اش بپیوندد و راهی رم شد، زمانی که به رم رفتن کسی مرا نمی دید در قلبم پس از گذشت مدت ها تصمیم گرفتم که در رم بمانم درست مانند دروسی و توتی اما زمانی که لیورپول پیشنهاد خرید مرا داد و من راهی این تیم شدم فهمیدم که سرنوشت من با انان متفاوت است و حالا هیچ پشیمانی ای وجود ندارد.
و حالا با پیراهن یووه عکس می گیری، البته بعد از گذشت چند سال ...
فوق العاده برایم جذاب و زیباست. امسال همه می گویند من قرضی اینجا هستم اما حالا می بینید که ...
دوست دارید در یووه ماندگار شوید درست است ؟
به این دلیل به یووه امدم که بمانم، می خواهم ماندگار شوم و برای رسیدن به این خواسته بسیار جدی هستم .
اما میکلا، نامزد البرتو که از رفتن به موزه ها و مراکز دیدنی تورینو بسیار راضی ست نیز در کنار مهره تازه وارد یووه ایستاده، او با 22 سال سن توانسته در زمینه کاری خود موفقیت های زیادی کسب کرده و کمتر دختری در ایتالیا را می توانید پیدا کنید که علاقه نداشت جای او باشد.
میکلا کواتروچوکه از دیدن فیلم فدریکو موچا لذت بردید و یا از بودن در شهر تورینو ؟
لبخند می زند و می گوید هر دو زیبا هستند. فیلم های رومانتیک را بسیار دوست دارم و شهر تورینو نیز برای من جذابیت عجیبی پیدا کرده، درست مانند البرتو باید بگویم که انتظارش را نداشتم.
از سال 2008 با هم نامزد هستید، زمان ازدواج فرانرسیده ؟
این بخش به البرتو مربوط می شود، او باید از من بخواهد .
البرتو فردی احساسی ست ؟
بله بله ، خیلی زیاد. هرگز نخستین گلش در لیورپول را فراموش نمی کنم و البته واکنش پس از گلش را .
فوتبال برای شما چه معنایی دارد ؟
فوتبال برایم جذاب نیست، من تنها طرفدار البرتو هستم .
ایا یووه اسکوتو را فتح خواهد کرد ؟
اگر اسکودتو را فتح کند بسیار زیبا خواهد شد.
-
پیراهن سه ستاره یوونتوس را بر تن خواهم کرد
17 شهریور 1389
رفتن از یووه دلیل فراموش کردن بانوی پیر نخواهد بود, من تا اخر عمر یک هواداران بزرگ یوونتوس باقی خواهم ماند و داستان عاشقانه ی خود را ادامه خواهم داد و همواره یک یوونتوسی خواهم ماند.
دیوید ترزگه گلزن فرانسوی یووه که فصل جاری را در اسپانیا بازی خواهد کرد در تشریح اخرین شرایط خود گفت:
"روزی که یوونتوس اسکودتوی بعدی را ببرد من پیش انیلی خواهم رفت و از او می خواهم پیراهن سه ستاره ی یوونتوس را به من بدهد و دوست دارم اولین هواداری باشم که این پیراهن سه ستاره را می پوشم."
"دو جامی که از ما گرفتند نهایت بی عدالتی بود و مطمئن هستم هر کسی هم یووه را دوست داشته باشد همین طور فکر می کند و حتی فکر می کنم هواداران اینتر نیز همین طور فکر کنند."
"به گذشته بازگردید و تک تک بازی های یوونتوس را مشاهده کنید, به گذشته بازگردید و تک تک گل های یوونتوس را ببینید, چه حقی وجود دارد جز اینکه ما بهترین و قوی ترین بودیم؟"
"یوونتوس اخیرا همه چیز را از صفر شروع کرده است کاری که شجاعت می خواست, چون شجاعت می خواهد به هوادار تیم بزرگی همچون یووه بگوئید صبر کن. ولی به نظر من هم زمان زیادی می برد تا یوونتوس دوباره ساخته شود."
"به عنوان دوست یوونتوس فکر می کنم برای یووه بازگشت به لیگ قهرمانان از هر چیزی واجب تر است و یووه باید در جایگاهی که شایستگیش را دارد بازی کند, ولی انها باید تمرکز اصلی خود را برای روی لیگ اروپا بگذارند."
"من بسیار خوشحال هستم که انیلی ریاست باشگاه را بر عهده گرفته است و امیدوارم او در کارش موفق باشد.
او هم تیمی این ده سال اخیرش را نیز فراموش نمی کند، الکس سمبل است، به این دلیل که لذت و زیبایی را ارائه می کند و همیشه پیروز شدن را دوست دارد و از نظر شخصیتی نیز بسیار بزرگ و خوب است.
من با اسطوره ای مثل اوکاتو ( انیلی بزرگ ) رشد کرده ام و وقتی او بر سر تمرینات حاضر می شد نیروی عجیبی در من ایجاد می شود که حس می کردم تا امروز 10 جام جهانی, 10 لیگ قهرمانان و 10 اسکودتو برده ام."
-
هیچ مشکلی برای تمدید قرارداد با یووه ندارم
17 شهریور 1389
برای تمدید قرارداد کاملا جدی و اماده ام، زمانی که دو طرف خواستار ماندن در کنار یکدیگرند نیازی به تعمل و تاخیر نیست. جورجو کیه لینی که برای ماندگار شدن در یووه فاصله زیادی ندارد در واکنش به نحوه تمدید قراردادش گفت " مشکلی نیست و برای تمدید قرارداد امادگی کامل را دارم. "
روز خوبی را پشت سر گذاشتیم و توانستیم با 5 گل به برتری برسیم و حالا می خواهم با یووه به پیروزی دست یابم. بازی بعدی ما بسیار دشوار است باید به مصاف پاتزینی و کاسانو برویم که این روزها بسیار اماده اند، پس از شکست مقابل باری برای ما تنها پیروزی در خانه و برابر تیفوسی های مان ارزشمند است.
-
حضور ملی پوشان در تمرینات یووه
17 شهریور 1389
چهار روز مانده به دیدار دوم یووه در فصل جاری و مصاف با تیم سابق مربی کنونی یووه، دل نری، بانوی پیر در کنار ملی پوشانش که از بازی های ملی بازگشته اند تمرینات خود را از سر گرفت تا شاهد یک نمایش دیدنی از یاران دل نری برابر شاگردانش سابقش باشیم.
بونوچی، کیه لینی، په په، کوالیارلا در کنار کراسیچ به وینوو امدند اما همانند هم تیمی های شان تمرین نکردند و تمرینات ویژه ای را دنبال کردند تا خستگی بازی ملی بر طرف شود.
اما مارکیزیو در کنار ترائوره در بخشی از تمرینات هم تیمی های شان را همراهی کرده، در این میان امائوری نیز تمرین خاصی را پشت سر گذاشت تا وضعیتش بررسی شود.
مربی تیم از مطلوب بودن شرایط تیمی و بازیکنان خبر داد و گفت همه چیز به خوبی پیش می رود و مشکلی برای ادامه رقابت ها وجود نخواهد داشت. او تاکید کرد حساسیتی برای دیدار یکشنبه وجود ندارد و سمپدوریا نیز مانند سایر رقبا برای او محسوب می شود زیرا او در حال حاضر مربی یوونتوس است .
-
به اینده امیدور باشید
18 شهریور 1389
شاید در شروع دهه 90 انتظار چنین درخششی را نداشتند اما چنان بزرگ و موفق شدند که سال های به یادماندنی یووه را در کنار یکدیگر رقم زدند. حالا دو مهره قدیمی و خاص بانوی پیر که هرگز خاطرات سال های بیانکونری بودن را فراموش نمی کنند و همچنان شرایط یووه را از نزدیک دنبال، تولد تیمی جدید را موفقیت امیز و موثر می دانند و به اینده امیدوار.
انجلو دیلیویو در کنار مورنو توریچلی که در کنار الکس دل پیرو توانستند اسکودتو ها و جام های زیادی را فتح کنند پس از ناکامی در شروع فصل جاری به حمایت از تیم سابق شان برخاسته و می گوید در فصل 94 نیز چنین شروعی داشتیم. این دو از قهرمانان فصل 94 یووه محسوب می شوند و در میان تیفوسی های بانوی پیر ویژگی خاصی دارند.
انجلو دیلیویو می گوید: هیچ چیز برای علاقه و دوست داشتنم تغییر نکرده، چنان به یووه علاقه دارم که باورکردنی نیست. تیمی که با ان بهترین خاطراتم را پشت سر گذاشتم و بزرگ شدم. هر هفته منتظر نمایش این هستم و باید بگویم یووه جدید در خود بازیکنان بسیار باانگیزه و توانمندی را می بیند که همگی تنها یک خواسته دارند و ان پیروزی ست. انها باید پاسخگوی نتایج خود باشند زیرا پیراهن یووه را بر تن کرده اند، من به خوبی می دانم که پوشیدن پیراهن یووه اسان و راحت نیست بنابر این این گروه نیز به ارزش پیراهن سیاه و سفید بانوی پیر پی برده اند. زمانی که به این تیم می پیوندی متوجه می شوید که چه اندازه زیباست، در میان تیم ها و در کشورت ایتالیا هرگز تنها نخواهی بود زیرا یوونتوسی هستی. در شمال و جنوب تو همیشه تیفوسی های یووه را خواهی دید و شما می توانید مطمئن باشید که این افتخاری ست که به تو روی اورده و تو باید به خوبی پاسخگو باشی .
توریچلی نیز با انجلو هم عقیده است و تاکید دارد این یووه روزهای بزرگی را تجربه خواهد کرد، در شروع فصل 94 نیز چنین بودیم اما به اندازه ای موفق ظاهر شدیم که بهترین روزها را رقم زدیم. دل نری مربی خوبی ست و یک فرد مناسب برای رسیدن به نتیجه دلخواه ، زود است که درباره شرایط یووه قضاوت نادرستی داشته باشیم باید اشتباهات را کنار بگذاریم و به اینده امیدوار.