-
مصاحبه مجیدی
داوطلبانه براي پنجمين بار به اتاق تست دوپينگ رفتم
مجيدي: گفتم مرا كالبدشكافي كنيد
شكست مقابل استيلآذين باعث شد دوباره نگاهها به سوي فرهاد مجيدي بچرخد. مردي كه با وجود خستگي ناشي از سفر به عربستان اما در بازي با استيلآذين يكي از گلزنان تيمش لقب گرفت و البته توانست تا پايان هم در ميدان حضور داشته باشد. فرهاد اگر در دقايق پاياني ميتوانست آن موقعيت طلايي را تبديل به گل كند شايد حالا نتيجه ديگري رقم ميخورد اما چه فايده كه ديگر بازي استقلال- استيلآذين به خاطرات پيوسته است.
آقا فرهاد سلام، چه خبر!
سلامتي، خبر خاصي نيست. همين الان از تمرين آمدم.
به نظر ميرسد خيلي خسته هستيد. 2 بازي سنگين را در كمتر از 5 روز پشت سر گذاشتيد.
متاسفانه همين طور است. 2 بازي سنگين در كمتر از 5 روز انجام داديم كه يكياش 120 دقيقه طول كشيد.
بازي با استيلآذين خيلي غمانگيز بود.
قشنگي فوتبال به همين چيزها است. بازي خوبي بود. من فكر ميكنم همه لذت بردند. جا دارد به بازيكنان استيلآذين به خاطر اين پيروزي تبريك بگويم. زيبايي فوتبال همين است...
شنيديم جواب تست چهارم دوپينگ شما منفي درآمد!
اتفاقا براي اينكه شائبهاي به وجود نيايد پس از بازي به اتاق كميته دوپينگ رفتم تا از من تست بگيرند.
چرا اين كار را كردي؟
ميخواستم من را كالبدشكافي كنند تا اگر مشكلي هست متوجه بشوند! البته جا دارد از مسوولان كميته مبارزه با دوپينگ تشكر كنم. آنها رفتار بسيار خوبي با بازيكنان دارند.
از چه كساني تست دوپينگ گرفته شد؟
من از استقلال فقط خسرو را در اتاق تست دوپينگ ديدم اما خودم هم رفتم آنجا تا اگر مشكلي هست برطرف بشود. به هر حال من خيلي تست دوپينگ دادم. 4 بار در طول يك فصل...
اين باخت روحيه استقلال را در بازيهاي آينده تضعيف نميكند؟
بايد خودمان را از سنگيني اين شكست بيرون بياوريم. فوتبال را نميتوان پيشبيني كرد. ما مردانه بازي كرديم اما نتيجه برخلاف ميلمان بود.
نميخواهي درباره ليست تيم ملي حرف بزني؟
باور كنيد كوچكترين اعتراضي به تصميم قطبي ندارم. به نظرش احترام ميگذارم. اميدوارم تيم ملي موفق باشد و بتواند درآينده موفق بشود.
و درباره آن موقعيتي كه آخر بازي از دست دادي؟
ديگر ساقهايم جلو نميآمد. آن موقعيت به خاطر خستگيام از دست رفت.
-
مصاحبه بهزاد غلامپور
محمدي روي گلها مقصر نبود
بهزاد غلامپور: داور سر استقلال را بريد
ايران ورزشي- بهزاد غلامپور در لحظاتي كه استقلال توانست گل سوم و چهارم را وارد دروازه استيلآذين كند همچون هميشه داخل زمين آمد و با شور و حال بسياري روي سر و كول بازيكنان پريد تا در شادي آنها سهيم باشد. باخت استقلال اما سبب شد شادي آقا بهزاد تبديل به غم بشود. مربي دروازهبانهاي استقلال هم داوري را باعث شكست ميداند.
آقا بهزاد سلام، بازي چطور بود؟
چه بگويم. خودتان كه ديديد چه اتفاقي افتاد.
دقايقي كه از حريف جلو افتاديد باز هم وسط زمين آمديد.
خيلي خوشحال بودم. بچهها نشان دادند ميتوانند كارهاي بزرگي انجام بدهند. بازي 3-يك باخته را 4-3 بردن كار سادهاي نيست. ما خيلي مردانه بازي كرديم. اين بازي يك درس بزرگ براي بازيكنانمان بود.
از داوري راضي بوديد؟
داور سر ما را بريد. داور به راحتي پيروزي را از ما گرفت و تقديم حريف كرد. اعلام آن پنالتي خيلي مشكوك بود. من اميدوارم اشتباه كرده باشم اما هر كسي را ديدم گفت پنالتي نبود. من نميدانم بايد به خاطر اين داوريها چه كار كنيم.
انگار كاري از دست هيچكس برنميآيد.
بله، واقعا همين طور است. كاري از دست ما برنميآيد. داوران هر بلايي ميخواهند سر تيمها ميآورند.
چرا استقلال سه روز پس از بازگشت از عربستان مقابل استيلآذين بازي كرد؟
نميدانم. اين سوال را بايد از مسوولان سازمان ليگ بپرسيد. متاسفانه خيلي دوگانه برخورد ميشود. من ميخواهم بپرسم چرا سپاهان در جام حذفي بازي نميكند اما استقلال به فاصله 3 روز در اين بازي سنگين به ميدان ميرود؟
كيفيت بازي محمدي چه طور بود؟
محمدي عملكرد خوبي داشت. من از محمد راضي هستم. او روي هيچ كدام از گلهايي كه به ثمر رسيد مقصر نبود. من كار او را تحسين ميكنم.
-
مصاحبه غلامحسين مظلومى
خودمان ۳ پاس گل به استيل آذين داديم
غلامحسين مظلومى: عنايت هميشه از داورى ضعيف دفاع مى كند
غلامحسين مظلومى كارش را در استقلال خوب بلد است. روى نيمكت مى نشيند خودكار به دست مى گيرد و تمام نكات مهم بازى را تحويل واعظى آشتيانى مى دهد تا به عنوان يك مرد با تجربه عصاى دست كادرفنى هم باشد. مدير بى حاشيه استقلال اميدوار است اين تيم از جام حذفى و ليگ قهرمانان يك جام را متعلق به خود كند. گفت وگوى ما با او را بخوانيد:
• استقلال مقابل استيل آذين خوب بازى كرد اما بد نتيجه گرفت. چرا؟
- بازى ما خوب بود و جاى تشكر دارد كه بچه ها اينگونه كار كردند. بچه هاى تيم ما خسته بودند و واقعاً نمى توانستند آنطور كه بايد در زمين حاضر شوند. ما ۱۲ ساعت پرواز داشتيم و ۶ ساعت هم در فرودگاه بحرين معطل شده بوديم تمام اين عوامل باعث شد تا تيم مقابل استيل آذين خسته باشد.
• يعنى تمريناتان را خوب سپرى نكرديد؟
- وقت نداشتيم كه تمرين كنيم. ما فقط يك جلسه ريكاورى داشتيم اما با اين حال تيمى كه در عرض ۱۰ دقيقه ۳ گل مى زند، حتماً بازنده سربلند اين بازى بوده است.
• بازيكنان استقلال هم در اين بازى كم اشتباه نداشت. قبول داريد؟
- بچه هاى ما خسته بودند و همين مسأله سبب شد تا آنها اشتباه كنند. ما ۳ پاس گل خودمان را به استيل آذين داديم. عمران زاده گل به خودى زد، رحمتى هم پاس گل به بازيكنان حريف داد و در انتها شكورى هم به توپى كه گل بود ضربه زد تا آفسايد اعلام شود. با اين حال من اين برد را به استيل آذينى ها تبريك مى گويم و اميدوارم آنها هميشه موفق باشند.
• از برنامه ريزى هاى سازمان ناراضى هستيد؟!
- بازيها پرفشار دنبال مى شود. ما بايد به اهواز برويم، در ۴ روز بعد هم مقابل ا لجزيره بازى كنيم، همين موضوع تيم را خسته مى كند. بايد برنامه ريزى ها طورى دنبال شود كه به تيم هاى آسيايى فشار وارد نشود. ما بايد به آسيا برويم و از حيثيت ايران دفاع كنيم. تيم هاى ديگر با خرج و مخارج زياد پا به اين رقابت ها مى گذارند و حداقل انتظارمان اين است كه بازيهاى ليگ اينقدر پرفشار دنبال نشود تا ما بدون خستگى بتوانيم در آسيا حرفى براى گفتن داشته باشيم.
•داورى بازى استقلال و استيل آذين حرف براى گفتن زياد داشت. شما هم از داورى ناراضى هستيد؟
- در برنامه ۹۰ آقاى غياثى گفتند كه خطا روى مجيدى پنالتى بود، پس اشتباهات داورى در آن بازى به اثبات مى رسد. حرف من اين است چرا اين خطا از ديد داور پنهان مانده و ما قربانى شده ايم.
•با اين حال عنايت معتقد است حق وردى در آن بازى اشتباه نكرد. شما چه جوابى داريد؟
- عنايت هميشه از داورى ضعيف دفاع مى كند. با اين اوضاع كميته داوران نبايد اينقدر به تعريف و تمجيد از داوران بپردازد. آنها حداقل بايد براى كارشناسان احترام قائل باشند. كارشناسان داورى كه بى جهت نمى گويند يك خطا پنالتى بود و خطاى ديگر پنالتى نبود. ما در خواستمان از كميته داوران اين است كه به فكر حل اوضاع باشند تا فوتبال در مسيرى بهتر دنبال شود.
•وضعيت اميرحسين صادقى در استقلال چه مى شود؟ چرا هواداران استيل آذين به تشويق او پرداختند؟
- اين مسأله هيچ ايرادى ندارد. بازيكنان بزرگ را همه دوست دارند و به همين دليل به تشويق او پرداختند.
•بازى با استقلال اهواز را چطور مى بينيد؟
- بچه هاى ما آماده هستند و مشكلى براى اين بازى ندارند. آنها توانايى شكست استقلال اهواز را دارند و با توجه به شناختى كه من از اين تيم دارم، مطمئناً ما با كسب ۳ امتياز اين ديدار به تهران برمى گرديم.
• حرف خاصى نداريد؟
- فقط جا دارد از مديريت مهندس واعظى آشتيانى تشكر كنم. ايشان بعد از شكست تيم مقابل استيل آذين مثل يك مشاور خوب و آگاه با بچه ها صحبت كرد و روحيه را به تيم باز گرداندند. با توجه به درايت مهندس مطمئناً استقلال مى تواند در شرايط بهترى خود را براى بازى هاى رودررو آماده كند. ما كادرفنى خوبى داريم و بازيكنان آماده اى كه همه براى سربلندى استقلال تلاش مى كنند. با حمايت هواداران، استقلال حتماً مى تواند يك جام را در اين فصل كسب كند.
-
مصاحبه خسرو حيدرى
خسرو حيدرى: مى خواهيم سال ۸۸ را با برد مقابل تايلند به پايان برسانيم
«خسرو حيدرى» معتقد است؛ تيمش مى توانست مقابل استيل آذين به پيروزى برسد اما بدشانسى مانع از اين كار شد. در آستانه ديدار تيم ملى مقابل تايلند گفت و گو با وى را بخوانيد:
•شايعه شده در تمرين تيم ملى مصدوم شده اى؟
- نمى دانم اين شايعات را چطور مى سازند. من فقط ريكاورى كردم، چون خسته بودم.
•با گذشت ۲ روز از ديدار استقلال مقابل استيل آذين حرف و حديث در مورد اين ديدار زياد است. چه نظرى دارى؟
- فكر مى كنم يكى از بهترين بازيهاى امسال فوتبال ما بود. هر ۲ تيم فوتبال خيلى خوبى بازى كردند و تماشاگران راضى به منزل رفتند. اين برد را به استيل آذين تبريك مى گويم.
•همبازيانت اعلام كرده اند خسته بودند و بايد اين ديدار به تعويق مى افتاد.
- نمى توان انكار كرد كه ما خسته نبوديم. يك سفر طولانى داشتيم كه ۸ ساعت فقط در بحرين معطل شديم كه باعث شد برنامه خواب و غذايى ما به هم بخورد. اعتقاد دارم يك مقدار خسته بوديم اما با حالت خستگى بازى نكرديم. آنها خيلى زودتر از ما خسته شدند. حيف شد ما مى توانستيم بازى را ببريم.
•عملكرد داورى چطور بود؟
- فكر مى كنم صحنه پنالتى كه براى استيل آذين گرفت مشكوك بود.
•در چند صحنه تو نسبت به داور اعتراض داشتى!
- بيشتر به كمك داور اعتراض كردم،چون او پر اشتباه بود.
•اكثر كارشناسان معتقد هستند تجربه بازيكنان استيل آذين باعث پيروزى آنها شد.اين حرف را قبول دارى؟
- صد درصد. استيل آذين بازيكنان باتجربه اى داشت كه همان ها باعث برد اين تيم شدند اما بايد بگويم در اين ديدار بدشانسى آورديم.
•برخى ها معتقد هستند خسرو حيدرى در استقلال جانشين ندارد و اين به سود اين تيم نيست؟
- من سعى مى كنم در همه بازيها خوب ظاهر شوم و كارى به اين مسائل ندارم. به نظر من بايد تلاش كنى تا هرچه در توان دارى براى موفقيت تيم خود انجام بدهى.
•عملكرد خط دفاع استقلال چطور بود؟
- ما روى اشتباهات فردى گل خورديم و خط دفاع در اين ديدار خوب ظاهر شد.
•امروز تيم ملى مقابل تايلند به ميدان خواهد رفت در مورد اين ديدار صحبت كنيد.
- خب به غير از ما هر ۳ تيم ديگر در گروه شانس صعود دارند و به هر حال آن ۲ تيم ديگر گروه چشم به بازى ما دارند. تلاش مى كنيم تا در اين ديدار موفق باشيم چون براى خودمان مهم است تا سال را با پيروزى به پايان برسانيم.
-
مصاحبه اميرحسين صادقى
اميرحسين صادقى: شايعه است، توبيخ كتبى نشده ام
اميرحسين صادقى گل زد تا شايد همين يك گل ضامن بازگشت دوباره او به تركيب ثابت استقلال باشد. مدافع آبى ها مقابل استقلال اهواز خوب ظاهر شد تا ديگر خبرى از كنار رفتن احتمالى او از تركيب ثابت تيم نباشد و او دوباره به عنوان يكى از كاپيتان هاى استقلال شناخته شود. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• بعد از چند هفته نيمكت نشينى به صورت ثابت براى استقلال به ميدان رفتى و گل هم زدى چه احساسى دارى؟
- نيمكت نشينى براى هر بازيكنى اتفاق مى افتد و من همان طور كه تا بازى با پرسپوليس در تمام بازى هاى استقلال فيكس بودم، بعد از آن هم احتمال نيمكت نشينى ام وجود داشت و به همين دليل بايد تابع نظر كادرفنى باشم.
• اما انگار براى اين بازى خيلى انگيزه داشتيد؟
- درست است، من اميدوار بودم كه در اولين بازى كه براى استقلال به ميدان مى روم بهترين بازى ام را هم به نمايش بگذارم. خدا هم خيلى كمك كرد تا بتوانم در اين ديدار به موفقيت برسم.
• به همين دليل بر روى پيراهنت «يا الله» نوشته بودى؟
- وقتى با استقلال به مكه رفتم آنجا خيلى اشك ريختم و با خدا حرف زدم. در مكه به خدا توكل كردم و از او خواستم كمكم كند. خدا را شكر نذرم هم جواب داد و از اين بابت خدا را سپاسگزارم.
• گلى كه زدى مى تواند ضامن ثباتت در استقلال شود؟!
- من اصلاً به فكر به ميدان رفتن در بازى هاى بعدى نيستم. حتى الان حاضرم روى سكو بنشينم و با پرچم براى تشويق استقلال به استاديوم بروم. براى من فقط يك چيز مهم است و آن سربلندى تيمم است و بس.
• از بردى كه مقابل استقلال اهواز كسب كرديد صحبت كنيد!
- بازى سنگينى بود اما خدا را شكر تلاش بچه ها جواب داد و توانستيم به پيروزى برسيم. بايد بگويم تيم ما خيلى خسته است و متأسفانه برنامه ريزى فدراسيون به تيم ما خيلى ضرر مى زند. استقلال مى خواهد در آسيا از فوتبال ايران دفاع كند اما با خستگى چطور مى تواند به هدف برسد.
• شكورى هم در جريان بازى مصدوم شد چه نظرى داريد؟
- خيلى ناراحت شدم. در اين كمبود خط دفاعى فقط همين را كم داشتيم كه شكورى مصدوم شود. هادى بازيكن خوبى است و حيف شد كه دچار مصدوميت شد. البته دليل اين مسأله هم مشخص است با وجود اين فشردگى بازى ها هر روز ما يك بازيكن مصدوم داريم من فكر مى كنم تا پايان بازى هاى آسيايى حتى يك بازيكن هم براى استقلال نمى ماند. البته درست است كه فوتبال حرفه اى شده اما بايد پذيرفت كه به استقلال ظلم مى شود و ما هم مظلوم واقع شده ايم.
• اما سازمان ليگ مدعى است فاصله بين بازى ها مناسب است؟
- اگر شما فاصله اى ديديد به ما هم بگوييد. سپاهانى ها در سفر به عربستان ۲ روز در مكه به زيارت رفتند اما ما در مكه حتى خواب هم نداشتيم بعد از بازى مستقيم به زيارت رفتيم و از مكه هم مستقيم به ايران آمديم. چرا؟ چون فاصله بازى هايمان كم بود اما آنها با استراحت كافى خود را براى بازى بعدى شان آماده كردند.
• در خبرى آمده بود باشگاه استقلال شما را توبيخ كتبى كرده است. اين خبر چقدر صحت دارد؟
- من يك هفته اى است كه آقاى واعظى آشتيانى را نديدم و آن وقت چطور توبيخ كتبى شده ام اين خبر اصلاً صحت ندارد و من تعجب مى كنم از اينكه اينگونه خبرها به گوش مى رسد.
• با توجه به بردى كه مقابل استقلال اهواز كسب كرديد چقدر احتمال قهرمانى تان وجود دارد؟
- خيلى زياد و ما تمام تلاشمان را به كار مى گيريم تا دوباره آسيايى شويم. فاصله چندانى با رقبايمان نداريم و مى توانيم با برطرف كردن اين اختلاف سهميه آسيايى كسب كنيم.
• چه پيش بينى از بازى با الجزيره داريد؟
- بازى سختى است و مطمئناً ما كار آسانى پيش رو نداريم اما بايد تمام تلاشمان را به كار بگيريم تا برنده باشيم اميدوارم خستگى بازى ها هم هيچ تأثيرى در بازى ما نداشته باشد.
• رتبه فصل گذشته شما در آسيا امسال كه ديگر تكرار نمى شود؟
- انشاءالله كه ديگر هيچ وقت نتيجه بدى در آسيا نمى گيريم ما تمام تلاشمان را به كار مى گيريم تا افتخارى دوباره به افتخارات استقلال اضافه كنيم.
-
مصاحبه نامجو مطلق
نامجو مطلق: برنامه اصلى مان را براى لو نرفتن تاكتيك، مقابل استقلال اهواز رو نكرديم
مجيد نا مجو مطلق از لو نرفتن تا كتيك استقلال مقابل آبى هاى اهوازى صحبت مى كند و مدعى است كادر فنى تا كتيك هاى متنوعى را براى بازى با الجزيره گذاشته است. مربى استقلال با ما از بازى با استقلال اهواز و برنامه هاى اين تيم براى ديدار با الجزيره صحبت كرد.
• پيروزى خوبى را مقابل استقلال اهواز كسب كرديد. از بازى بگوييد.
- بازى خوبى بود و ما توانستيم از فرصت هاى خود به خوبى استفاده كنيم تا به پيروزى برسيم. با توجه به شرايط تيم
استقلال اهواز در جدول اين تيم به دنبال ارائه يك بازى تهاجمى بود اما بچه هاى ما هوشيار در زمين حاضر شدند تا ۳ امتياز اين ديدار فقط به استقلال اختصاص پيدا كند.
• تركيب استقلال در اين ديدار خيلى متحول بود. چرا؟
- ما براى جلو گيرى از خستگى چند بازيكنمان آنها را نيمكت نشين كرديم. فشردگى بازى ها طبيعتاً جا به جايى در تركيب استقلال را هم مى طلبيد به همين دليل حيدرى و جان واريو نيمكت نشين شدند تا بقيه نفرات در تركيب استقلال جاى بگيرند.
• فكر ضربات ايستگاهى استقلال اهواز را هم كرده بوديد؟
- ما هم مى دانستيم آنها روى ضربات ايستگاهى قوى هستند و به همين دليل براى پايين آمدن اين نقطه قوت استقلال اهواز برنامه ريزى كرده بوديم. البته خودمان هم براى ضربات ايستگاهى برنامه داشتيم و بدمان نمى آمد كه از اين طريق به گل برسيم.
• قبول داريد استقلال اهواز در اين ديدار بيشتر صاحب موقعيت گلزنى شد؟
- خب شرايط حريف ما در جدول ايجاب مى كرد كه آنها براى گلزنى به آب و آتش بزنند و به هر شكل ممكن مانع باختشان شوند اما به هر حال بچه هاى ما هم خوب كار كردند تا شرمنده هوادارانمان نشويم.
• با اين پيروزى چقدر شانس آسيايى شدنتان بالا رفته است؟
- ما هنوز هم اميدواريم كه بتوانيم به رده هاى بالاتر جدول دست پيدا كنيم و سهيمه حضور در ليگ قهرمانان آسيا را بگيريد. با توجه به پتانسيلى كه من در تيم مى بينم مطمئنم كه مى توانيم سهميه آسيا را كسب كنيم.
• و بازى با الجزيره. مى توانيد در اين ديدار به پيروزى برسيد؟
- ما در اين ديدار فقط به دنبال كسب ۳ امتياز هستيم و دوست نداريم امتيازى را در تهران از دست بدهيم و به همين دليل چاره اى جز پيروزى نداريم.
• شما هم از فشردگى مسابقات ناراضى هستيد؟
- واقعاً اين فشردگى بازى ها بازيكنان را خسته كرده است. ما بايد طورى عمل كنيم كه بازيكنانمان فوتبال زده نشوند، به همين دليل من اميدوارم فكرى براى دادن استراحت بيشتر به تيم ها داده شود تا اين خستگى ها باعث افت نشود.
• گفته مى شد چند آناليزور اماراتى بازى شما مقابل استقلال اهواز را از ورزشگاه تماشا كردند. خبر داشتيد؟!
- نه اما ما برنامه اصلى مان را مقابل
استقلال اهواز به نمايش نگذاشتيم تا سيستم مان براى بازى با الجزيره لو نرود. ما در آن ديدار فقط ۳ امتياز مى خواستيم كه خدا را شكر به آن هم رسيديم.
-
مصاحبه اكبر پور
اكبر پور: براى فصل بعد با قلعه نويى مذاكره نكرده ام
در حالى كه رقابت هاى ليگ برتر هفته هاى پايانى اش را سپرى مى كند، سياوش اكبرپور مهاجم استقلال دوباره به روزهاى اوج نزديك شده و
گفته مى شود كه او در حال حاضر با چند پيشنهاد خوب از تيم هاى ليگ برترى مواجه است. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• بازى با استقلال اهواز چطور بود؟
- با اينكه تيم ما خسته بود اما بازى خوبى را انجام دادند. فشار زيادى روى بازيكنان وجود داشت اما ما فقط به دنبال ۳ امتياز بوديم كه در نهايت به هدفمان رسيديم.
• اما خوش شانس هم بوديد. قبول داريد؟
- فكر نمى كنم. ما حرفه اى بازى كرديم و ۳ امتياز را گرفتيم.
• اما استقلال اهواز چند فرصت صددرصد گلزنى را با بدشانسى از دست داد.
- فوتبال همين است. مگر ما در بازى با استيل آذين خوش شانس بوديم؟ همه ديدند كه بدشانسى آورديم و فكر مى كنم در فوتبال يك روز بدشانس هستى و يك روز ديگر خوش شانس. در ضمن استقلال اهواز هم خوب فوتبال بازى كرد اما متاسفانه وضعيت آنها در جدول مناسب نيست.
• به نظر مى رسد جدال سختى با پرسپوليس براى كسب سهميه آسيا داريد؟
- ما قبل از گرفتن سهميه آسيا به قهرمانى فكر مى كنيم چون شانس داريم. به نظر من هر ۴ تيم بالاى جدول شانس قهرمانى دارند و مطمئن باشيد نااميد نخواهيم شد. البته بازى همه تيم ها سخت است و بايد در انتظار بازى هاى آينده باشيم.
• بازى با الجزيره را چطور مى بينى؟
- ما از الجزيره شناخت داريم. آنها يك تيم حرفه اى هستند اما استقلال براى قطعى كردن صعود خود بايد از بازى خانگى آينده ۴ امتياز بگيرد. ما اگر به عنوان تيم اول صعود كنيم در اولين بازى مرحله حذفى ميزبان خواهيم بود و اين براى ما مهم است. فقط اميدوارم كه تماشاگران به ورزشگاه بيايند و از استقلال حمايت كنند. حضور آنها ترس به بدن الجزيره خواهد انداخت. از تماشاگران استقلال مى خواهم با تيم خود آشتى كنند.
• مگر آنها با استقلال قهر هستند؟
- به هرحال بعد از شكست مقابل پرسپوليس تماشاگران ما خيلى ناراحت شدند اما معتقدم كه استقلال در حال حاضر خوب بازى مى كند و خوب هم نتيجه مى گيرد. از طرفداران استقلال مى خواهم باخت به پرسپوليس را فراموش كنند.
• مى گويند قرار است فصل بعد به سپاهان بروى؟
- چه كسى گفته؟
• شايعه شده كه قلعه نويى براى فصل بعد به صورت تلفنى با تو مذاكره كرده است؟
- اين خبر صحت ندارد. قلعه نويى هميشه به من لطف دارد اما هيچ تماسى صورت نگرفته، در ضمن من فقط به باشگاه استقلال فكر مى كنم و تا الان هيچ پيشنهادى هم نداشته ام. هدف اولم رفتن به يك تيم اروپايى است اما اگر منتفى شد در ايران مى مانم و گزينه اولم استقلال خواهد بود.
-
مصاحبه غلامحسين مظلومى
مجيدى ركورد مرا شكست
غلامحسين مظلومى: به هيچ وجه در مسائل فنى دخالت نمى كنم
حضور غلامحسين مظلومى روى نيمكت استقلال مى تواند كمك زيادى به تيم آبى كند. مديرى كه سابقه زيادى در آسيا داشته تا بر اين اساس بتواند به مرفاوى مشورت دهد اما با اين حال مظلومى ترجيح مى دهد درخصوص مسائل فنى اصلاً مداخله نكند. گفت وگوى ما با او را بخوانيد:
• تبريك مى گويم. مقابل استقلال اهواز به پيروزى رسيديد.
- خدا را شكر كه بچه هاى ما مزد زحماتشان را گرفتند و توانستند به ۳ امتياز اين ديدار برسند. با توجه به بازى كه ما مقابل الجزيره پيش رو داشتيم محتاج ۳ امتياز اين بازى بوديم كه خدا را شكر با اين برد با روحيه اى بالاتر مى توانيم به مصاف حريف خود برويم.
• با اين برد انتقام شكست در دور رفت را هم گرفتيد؟
- ما به دنبال گرفتن انتقام نبوديم بلكه همه هدفمان سربلندى استقلال بود.
خدا را شكر بچه ها هم با انگيزه و متعصب ظاهر شدند تا ثابت كنند فقط يك هدف دارند و آن سربلندى استقلال است.
• باتوجه به اين پيروزى، آينده استقلال را در بازى هاى باقى مانده ليگ چه طور مى بينيد؟
- هنوز ليگ به پايان نرسيده و هر اتفاقى ممكن است صورت بگيرد؛ اميدواريم تا با لغزش رقبايمان و كسب امتيازات لازم بتوانيم به جايگاهى شايسته در ليگ برسيم. مطمئناً هدفمان كسب سهميه آسيا است و به اين هدف هم خواهيم رسيد.
• در ادامه ليگ قهرمانان آسيا بايد به مصاف الجزيره برويد. چه پيش بينى از اين ديدار داريد؟
- مطمئناً ما بازى آسانى را پيش رو نخواهيم داشت. الجزيره تيم خوبى است و ما هم براى برد بايد تمام سعى و تلاشمان را به كار بگيريم تا در صورت پيروزى در اين بازى كارمان براى صعود به مرحله بعد آسانتر شود.
• شما در خصوص مسائل فنى چقدر به مرفاوى كمك مى كنيد؟
- من مدير تيم هستم و به هيچ وجه در خصوص مسائل فنى دخالت نمى كنم.
كار من اين است كه به استقلال كمك كنم و به دنبال اين باشم كه تيم وارد حاشيه نشود. اميدوارم در مقابل مديريت بتوانم وظايفم را به نحو احسن انجام دهم تا خواسته مهندس واعظى آشتيانى را هم برآورده كنم.
• به مهاجمان استقلال چه؟ به آنها مشاوره نمى دهيد؟
- من ۲ بار با استقلال تجربه قهرمانى در آسيا را دارم و ۱۰ گل هم در جام باشگاههاى آسيا به ثمر رسانده ام كه فرهاد مجيدى با زدن ۲ گل مقابل الاهلى موفق به شكستن ركورد من شد اما با اين حال ترجيح مى دهم درخصوص مسائل فنى حرفى نزنم اما اگر مهاجمان تيم، خود متمايل به مشورت با من بودند درست مثل يك پدر با آنها صحبت مى كنم تا اگر كارى از دستم بربيايد براى موفقيت آنها انجام دهم.
-
مصاحبه عمران زاده
گام دوم را هم محكم بر مى داريم
عمران زاده: با چند گل ديگر، فيكس تيم ملى مى شوم
مدافع ملى پوش استقلال در اهواز عملكرد خوبى داشت و در يكى، دو موقعيت ايده آل اهوازى ها، مانع گل خوردن تيمش شد تا ثابت كند بى جهت ملى پوش نشده است. حنيف عمران زاده همچنان مهره كليدى استقلال به حساب مى آيد تا مهره ثابت تيمش هم به حساب بيايد.
ابرار ورزشى گفت وگويى با وى ترتيب داده كه مى خوانيد:
• انتقام دور رفت را از استقلال اهواز گرفتيد. از بازى بگو.
- هر چند كه شرايط براى پيروزى در اين بازى اصلاً آسان نبود اما در كل بازى خوبى بود و استقلال اهواز اصلاً در حد تيم ته جدولى ظاهر نشد، آن ها هم آمده بودند تا بازى را ببرند اما ما از فرصت هايمان به خوبى استفاده كرديم تا با پيروزى مقابل استقلال اهواز با روحيه بهترى خود را براى بازى هاى باقى مانده در ليگ قهرمانان آسيا آماده كنيم.
• استقلال اهواز هم موقعيت هاى زيادى داشت و مقابل شما خيلى خوب ظاهر شد.
- بله آن ها هم خيلى خوب بازى كردند واصلاً جايگاهشان پايين جدول نيست. من اميدوارم استقلال اهواز در ادامه ليگ بتواند به جايگاه بهترى برسد چرا كه حق اين تيم سقوط به ليگ يك نيست.
• در اين بازى ۲ گل صد در صد را هم از مقابل دروازه استقلال جمع كردى.
- اين يكى از وظايف من است كه به عنوان يك مدافع، مانع گلزنى تيم حريف شوم. شايد گل نشدن اين موقعيت ها از خوش شانسى من و بدشانسى مهاجمان حريف باشد.
• قبول دارى قد و قامتت كمك زيادى در اين زمينه به شما مى كند؟
- صد در صد همينطور است. شايد اگر اين قد و قامت را نداشتم اينطورى نمى توانستم توپ ها را از مقابل دروازه استقلال جمع كنم.
• اين برد به وضعيت استقلال چقدر مى تواند كمك كند؟
- ما اميدواريم با اين برد شانس ما براى كسب سهميه آسيا بيشتر شود و با روحيه بالاتر بتوانيم به مصاف حريفان خود برويم. همانطور كه پس از بازى با مس شرايط تيم ما خيلى بهتر شد و روحيه گرفتيم، بعد از اين بازى هم روحيه مان چند برابر مى شود تا بتوانيم استقلال را به جايگاهى مناسب برسانيم.
• چرا هواداران كمى براى ديدارهاى استقلال به استاديوم مى آيند؟
- بازى هاى ما اكثراً در وسط هفته صورت مى گيرد و به خاطر همين هواداران هم كمتر فرصت حضور در استاديوم را پيدا مى كنند اما با اين حال من فكر مى كنم وقت آشتى هواداران ديگرسر رسيده و آن ها بايد براى حمايت از تيم، چهارشنبه به استاديوم بيايند تا استقلال با روحيه بالا مقابل الجزيره بازى كند.
• از محروميت تا تيم ملى. چطور توانستى به اين موقعيت برسى؟
- محروميتم در نيم فصل برايم عقده شده بود تا پس از بازى كردن بتوانم همه حرفهايم را بزنم. آنقدر تلاش كردم تاخودم را به فرم ايده آل برسانم و بتوانم نبودم را جبران كنم كه خدا را شكر تا حدودى هم به اهدافم رسيدم. البته باز هم فكر مى كنم جا داشته باشم تا آمادگى ام را بالاتر ببرم.
• چه زمانى فيكس تيم ملى مى شوى؟
- انشاء الله ۲ ، ۳ گل ديگر كه بزنم مى توانم در تيم ملى هم جاى خودم را بيشتر باز كنم. قطبى مربى منطقى و عادلى است و به كسى ميدان مى دهد كه از همه آماده تر باشد. به همين دليل من هم تلاشم را مى كنم تا با بالا بردن ميزان آمادگى ام بتوانم در تيم ملى فيكس شوم.
• و بازى با الجزيره . چه پيش بينى از اين ديدار دارى؟
- ما الجزيره را به خوبى نمى شناسيم اما با اين حال تمام سعيمان را مى كنيم تا ۳ امتياز اين بازى را بگيريم. اگر گام دوم را در آسيا محكم برداريم حتماً در ديدارهاى بعدى هم برنده هستيم.
• استقلال در آسيا به چه جايگاهى مى رسد؟
- اين مساله بسته به تلاش كادر فنى و بازيكنان تيم دارد . هر چقدر تلاش ما بيشتر باشد، جايگاه استقلال هم در آسيا بالاترخواهد بود.
-
مصاحبه نامجو مطلق
سازمان ليگ بايد با ما بيشتر مدارا كند
نامجو مطلق: بايد كارى كنيم الجزيره اى ها از ما بترسند
از زمانى كه مجيد نامجو مطلق به كادر فنى استقلال اضافه شده، بازى هاى اين تيم ها به مراتب با جذابيت هاى بيشترى همراه بود تا به هر حال نقش كليدى و تأثير گذار اين مربى روى نيمكت استقلال به اثبات برسد. گفت وگوى ما با او را بخوانيد:
• شرايط استقلال براى بازى با الجزيره چطور است؟
- شكر خدا ما شرايط خيلى خوبى داريم و بچه ها خيلى خوب تمرين مى كنند تا از لحاظ روحى در بهترين شرايط باشيم، هر چند كه خستگى هنوز هم با تيم ماست.
• هادى شكورى هم كه رباط پاره كرد تا يك دردسر جديد به مشكلات استقلال اضافه شود!
- متأسفانه اين هم از بد شانسى ما و هادى بود تا اين مدافع براى چند ماه از فوتبال دور شود.
• خستگى و فشردگى بازى ها باعث اين اتفاق شد؟
- صد درصد، اگر فشردگى بازى ها نبود الان شكورى مصدوم نمى شد. ما هر ۳ ، ۴ روز يك بار بايد بازى كنيم تا با اين شرايط بازيكنان در برابر كوچكترين خطايى مصدوم نشوند.
• پس با اين حساب ميزان مصدومان استقلال هم بيشتر مى شود؟
- به همين خاطر ما بايد حواسمان را بيشتر جمع كنيم تا ميزان مصدومانمان پايين تر بيايد چون با اين شرايط فقط دچار دردسر مى شويم.
• اعتراضى به سازمان ليگ نداريد؟
- سازمان بايد با تيم هايى كه آسيايى هستند، بيشتر مدارا كند تا به دليل فشردگى بازى ها تيم ها تا اين حد خسته نشوند. ما با اين وقت كم حتى نمى توانيم برنامه هاى تاكتيكى مان را مرور كنيم و فقط فرصت ريكاورى داريم نه انجام برنامه تاكتيكى خاصى براى تيممان.
• اما با اين حال اين فشردگى بازى ها، در ليگ هاى اروپايى وجود دارد، پس چرا آنها خسته نمى شوند؟
- درست است اما آنها كه مثل ما با اين فاصله طولانى مسافتى روبرو نيستند. بازيكنان ما در سفر به عربستان
۳۰ ساعت در راه بودند و در بازى هاى داخلى هم با مسافت هاى طولانى روبرو هستند كه همين مسأله تيم هاى ما را خسته مى كند، در حاليكه در اروپا اصلا بعد مسافتى احساس نمى شود. ما بارها اعلام كرديم كه خستگى، بازيكنان ما را اذيت مى كند و از لحاظ كيفى سطح بازى مان را پايين مى آورد و جدا از اين، باعث بالارفتن ميزان مصدومان تيم هم مى شود.
• تركيب استقلال در بازى با الجزيره هم متغير است؟
- هنوز هيچ چيز مشخص نيست و بايد تا روز بازى صبر كرد. مطمئنا ما بر اساس ميزان آمادگى نفراتمان ، تركيب را مشخص مى كنيم.
• استقلال پارسال مقابل الجزيره فرصت هاى زيادى را از دست داد. در اين ديدار با اين مشكل مواجه نمى شويد؟
- ما الجزيره را آناليز كرده ايم و شناخت كاملى نسبت به حريف خود داريم تا انشاءالله برنده اين ديدار باشيم.
• ۳ امتياز اين بازى به حساب نماينده ايران است؟
- قطعا. ما فقط براى برد به مصاف الجزيره مى رويم و بايد در اين بازى شرايطى را ايجاد كنيم كه حريفمان از ما بترسد. عرب ها هميشه از جو استاديوم آزادى و بازى با ايرانى ها واهمه دارند و همه هدف ما اين است كه ميزان ترس آنها را بيشتر كنيم تا در بازى هاى بعدى هم آنها از بازى مقابل ما بترسند.
•باز هم با ۲ هافبك دفاعى به ميدان مى رويد؟
- در اين بازى هيچ چيز مشخص نيست اما اين بازى ها سنگين است و در واقع ما بايد در ديدار با الجزيره كمربند ميانى زمين مان را محكم ببنديم تا ۳ امتياز اين ديدار را متعلق به خودمان كنيم.
• رقابت استقلال با پرسپوليس در اين فصل خيلى زياد است. شما سهميه آسيا را كسب مى كنيد يا پرسپوليس؟
- ما تمام سعى و تلاشمان اين است كه اول سهميه آسيايى را كسب كنيم و بعد به دنبال گرفتن رتبه هاى اول و دوم جدول باشيم كه با توجه به پتانسيل تيم، من مطمئنم به اين هدف مى رسيم.