دقیقا :love:من فک میکنم یازی دیشب ی جورای مثل بازی با اینتر بود توپ و میدان دس ما یود فقط نشد وارد محوطه جریمه بشیم به نظر من دیشب جای ویا خیلی خالی یود
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا :love:من فک میکنم یازی دیشب ی جورای مثل بازی با اینتر بود توپ و میدان دس ما یود فقط نشد وارد محوطه جریمه بشیم به نظر من دیشب جای ویا خیلی خالی یود
ما باید از فابرگاس تو میانه میدان استفاده کنیم.
من هنوز بازیهای که فابرگاس در ارسنال انجام میداد رو توی بارسا ندیدم.فابرگاس قدرت رهبری بالایی داره.اگه در میانه میدان و در پست cm قرار بگیره بیشتر میتونه بدرخشه.
حتی توی اون پست میتونه شوت های خوبی هم بزنه و تو این زمینه از ژاوی سر تره.
ولی مشکل اینه که ژاوی در اون پست بازی میکنه.
پاستوره 23 ساله اس چطوری سنش زیادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ژاوی با بازی های نسبتا بدی که اواخر این فصل انجام داد اگه همین وضع رو تا نیم فصل اینده ادامه بده احتمالا فابرگاس فیکس میشه :gerye:
خب اگه اشتباه نکنم دیماریا 22 سالشه.من به نسبت اون گفتم.سنش بالا نیست بنده خدا همسن الکسیس خودمونه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ژاوی تاج سره ژاوی آقاس ولی یکم بنده خدا خسه شده:-ang
قدر ژاوی رو بدونین
فقط یه کم سنش رفته بالا:eyvalla:
من کلا فک میکنم ی مدت میشه بارسا دیگه مثل قبل تشنه ی پیروزی نیس اونم به خاطر برد های زیاد ولی فک کنم یعد این دو تا بازی ک البته دیشب رو به نا حق حذف این میتونه شروع ی انگیزه واسه جبران تمام این بازی های اخیر باشه:afarin:
نه ژاوی به زودی برمیگرده به فرم سابقش.ما هنوز به سلطان پاس جهان احتیاج داریم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی باید یه طرحی بریزیم که بتونیم از ژاوی و فابرگاس در کنار هم استفاده کنیم.
خب به نظرم انگیزه رو درست میگید دوستان ولی انگیزه گرفتن که اینطوری نیست.شما حساب کنید اینیستا پویول ژاوی بوسکتس پیکه به هرچیزی که تو فوتبال میشده دست پیدا کردن.چیزی هست که نگرفته باشن؟برای همین کمترین انگیزه ها رو اینا دارن چون عملا دیگه چیزی برای فتح کردن نیست.برای همین به نظر من اگه میشد از بازیکنای جوون تر استفاده کرد خیلی بهتر میشد این انگیزه رو هم درست کرد.ولی امسال ما با جوونا بازی کردیم و نتیجه نگرفتیم.واقعا سخته یک تیم این همه جام بگیره و بعد انگیزه بازیکناش همچنان بالا باشه.البته نمیدونم چرا پپ بعد از 4 سال مربی گری همچنان تجربه تعویض نداره.اخه هافبک دفاعی رو که جای یک بازیکن با انگیزه و خوب نمیارن اونم موقعی که به گل نیاز داریم.منظورم تعویض سسک با کیتا بود.این موقعیت به نسبت بحرانی که الان توش هستیم فقط به وسیله مدیریت یک مدیر لایق قابل حل و پشت سر گذاشتن هست.امیدوارم راسل و پپ از پسش بربیان.