این ترکیبو فقط تو رویا میشه دید نه هیچ جای دیگه ولی خدایش کاشکی ون پرسی میمدentezar::نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
این ترکیبو فقط تو رویا میشه دید نه هیچ جای دیگه ولی خدایش کاشکی ون پرسی میمدentezar::نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان یه بازیکنی هست البته فکر نکنم بشه خریدش ولی من خیلی دوس دارم بیاد بارسا نظر شما چیه؟
من خاویر پاستوره رو میگم ؟؟؟؟؟
ولی من با حرف شما که میگین باخته تیم به خاطر تاکتیکش بود موافق نیستم.
به نظر من باخت تیم فقط 2 دلیل داشت
1-ضعف شدید بارسا در خط دفاع و نداشتن دروازه بان مطمئن.
2-نداشتن انگیزه ی کافی
به نظر من بازیکنای بارسا بعد از چندین سال قهرمانی های متوالی کمی اشباع شدن(حسابی بی انگیزه شدن)
شما اگه به موقعیت هایی که ما تو بازی رفت مقابل چلسی از دست دادیم و تک به تک هایی که مسی تو بازی برگشت از دست داد و همچنین خراب کردن پنالتی توجه کنین میبینین که ما از نظر تاکتیکی برتر از چلسی بودیم و فقط نداشتن انگیزه کافی باعث حذف بارسا شد.
خاویر پاستوره خیلی خوبه ولی یک جورایی پست تخصصیش با اینیستا یکی هست.برای همین فیکس بودنش سخته برای همین با توجه به قیمتش نمیتونه تو تیم جای اینیستا رو بگیره برای همین فکر نکنم موفق باشه.از طرفی اگه بخواییم به عنوان وینگ ازش استفاده کنیم فکر نکنم جواب بده.بازیش یک جورایی تو مایه های دیماریااست ولی یکم سنش بالاتره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم موافقم.پاستوره به درد ترکیب بارسا نمیخوره.ما بازی ساز به اندازه ی کافی داریم.اگه فابرگاس یا اینیستا نبودن
پاستوره خرید خوبی بود.
مگه ون ون قراره بیاد بارسا؟:fek konam:نقل قول:
آقا جون من یه دفاعی چیزی crying::- فابرگاس بازیکن بدی نیست به نظرم حیف که تو ترکیب جایی نداشته باشه
آفرین به آقا شهریار
بحث خوبی رو کشیدی وسط
به نظر من بهترین ترکیب برا فصل بعد همون ترکیبی هست که شهریار گفت. باز هم آفرین:chakerim:
فقط ماسکرانو و فابرگاس و پدرو و... باید حفظ کنیم روی نیکمت برا جایگزین
و همینطور یه هافبک (مثل داوید سیلوا) و همینطور یک مهاجم(مثل آگرو) بخریم.
راستی داداش شهریار یا بقیه ی دوستان هرگز شرطبندی نکنید.:yes:
ون پرسی قرار نیست بیاد ولی بهش نیاز داریم باید بگیریمش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط prince.l.m [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فابرگاس بازیکن عالیه ولی هنوز زوده تا تو ترکیب فیکس بشه.شاید دوفصل دیگه بتونه کاپیتان دوم بارسا بشه.دیشب واقعا با مسی هماهنگ بود
موافق تاکتیک هستم ما دیشب توپمون گل نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط footballking12 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
انگیزه موافق نیستم چون تیم تا نخوردن گل 2واقع انگیزه داشت
یه جورای سابقه ذهنی تیم خراب بود
من بیت بازیم گفتم از چلسی 10 نفره بیشتر میترسم
و همین بلا سرمون اومد
والدز برای دروازبان دوم خوبه
ولی دروازبان خوبم مفت نمیدن
به نظر من تیگو سیلوا هم میتونه گزینه خوبی باشه:love: