خب به یکی ا حساس ترین یا شاید حساس ترین بازی فصلمون رسیدیم
بازم بزرگترین افت تیم میتونه استرس بشه که ازش خیلی ضربه میخوریم
به امید بردی با نتیجه خوب
نمایش نسخه قابل چاپ
خب به یکی ا حساس ترین یا شاید حساس ترین بازی فصلمون رسیدیم
بازم بزرگترین افت تیم میتونه استرس بشه که ازش خیلی ضربه میخوریم
به امید بردی با نتیجه خوب
داش مرتضی به نظرت میبریم؟
این انجمن تا حالا کجا بوده که من ندیدمش!:chakerim:
من میگم میبریم و مطمئنم که رونالدو حتما گل میزنه تا ثابت کنه جلوی تیم های بزرگم خوب گل میزنه..
تو اليانس ارنا پودرشون ميكنيم
روی فاریای بزرگ درود بر تو
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
روي فاريا، مكمل خوزه، مردي با عينکزماني که مورينيو در بارسا بود با جوان خوشتيپي از هموطنانش در آنجا آشنا شد و زود فهميد که اين جوان سواد، استعداد و جوهر لازم را براي کار کردن دارد. از آن موقع مورينيو هر جا که رفت اين جوان را با خودش برد. از پورتو و چلسي و اينتر گرفته تا رئال. شغل اين جوان فيزيوتراپ، مربي بدنساز و آناليز حرکتي بازيکنان خودي است.از پورتو تا رئال همه از قواي فيزيکي و قدرت بدني تيمهاي مورينيو گفتهاند و اين يعني اينکه درصدي از موفقيتهاي مورينيو را بايد به روي فاريا نسبت داد. اگرچه شهرت فاريا در چند وقت اخير به دليل اعتراض به داوران و اخراج از زمين مسابقه بوده اما او را بايد مرد در سايه و اسلحه پنهان مورينيو ناميد. مورينيو و فاريا متفق هستند که فوتبال يک ورزش هوازي است به همين خاطر آنها تمرينات کامل بدني و هوازي را در پيشفصل در نظر ميگيرند و اين کمک شاياني به آمادگي جسماني بازيکنان در طول فصل دارد.مورينيو بهطور کل پيشفصلهاي پرو پيماني دارد. رئال مادريد در اين فصل در نيمه دوم بهتر از نيمه اول، در 30دقيقه پاياني فوقالعاده و در 15دقيقه آخر کشندهتر از هر زمان ديگر بوده. روي فاريا همان كسي است كه ديشب بعد از گل دوم رئال به خيخون در حالي که مورينيو را در بغل گرفته بود، فريادهاي کشندهاي را سر ميداد.
منبع: سایت گل
به دوست عزیزمون هم خوش آمد می گم.
دوستان من یکم استرس دارم.به چند دلیل
1- کهکشانی های 2 تیم تقریبا بی تجربه است چون بازی های بزرگ زیاد نکرده.
2- چون فقط مقابل بارسا بازی کردیم وبا استرس بازی کردیم واسه همین یکم می ترسم.
3- رئال اگه امشب خودش باشه میبره. از برد مطمئن میشم همون اول بازی.
رئال باید شک منو برطرف کنه. بچه ها اینا واقیعته نباید منکرش بشیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو بي تجربه بودن تا حدودي باهات موافقم اما ما بازيكناني داريم كه تو بازيهاي سخت تر ازاين هم تونستن پيروز بيان بيرون و از همه مهمتر ما ايكر و خوزه رو داريم داش علي بماند كريس كه امشب شبه كريسه و مطمعنم خوزه يه سورپرايز اماده كرده واسه بايرني ها
امشب تمامه اروپا بايد از قدرت مادريد بلرزه
خدا کنه امشب خودمون باشیم و بدون استرس.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hala_madrid [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این جمله آخرتو که خوندم دلم لرزید واقعا:bia baghalam:
از اونجايي كه حضور من تو اين تاپيك باعث تشنج و دعوا ميشه من فقط اومدم براي رئال آرزوي موفقيت كنم و برم...........
به اميد پيروزي كهكشان هاlove::
امشب تمامه اروپا بايد از قدرت مادريد بلرزه
اره این داداشمون راست میگه باید در کل اروپا قدرد نمای کنیم .
این است رئال مادرید به همتون اطمینان میدم امشب با افتخار از مونیخ بر میگردیم.