[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امشب باید بازی منطقی انجام بدیم.مخصوصا دقایق ابتدایی بازی بایرن سعی میکنه به گل برسه... فکر کنم امشب 2-1 میزنیم...نظر شما چیه؟
این فایل جیف رو دیدم حیف اومد نزارم
طبق اخبار برای بازی امشب فابیو کوئنترائو فیکس میشه
کوئنترائو در آلیاس فیکس می شود
مرجع خبري رئال مادريد : آلیانس آره نا و پر شدنش در بازی امشب اتفاق جدیدی نیست چرا که در سه سال اخیر ، کل بازیهای بایرن با استادیوم پر بوده است . در حقیقت برابر تیمی نظیر ماینس هم که یک بازی بی مزه و تشریفاتی بود استادیوم پر شد . "سه شنبه ، آلیانس سوزان خواهد بود . " ماریو گومز این را گفته بود :" برابر ماینز ، تساوی خوب نبود اما چمپیونزلیگ ربطی به بوندسلیگا ندارد .. " در حالی که تیم هاینکس ، لیگ را از دست داده به اروپا امید زیادی دارد . فینال در استادیوم خودشان است و برایش انگیزه زیادی دارند . روبن گفته بود :" با قلب و اشتیاق برابر رئال بازی می کنیم . برای من بازی خاصی است چرا که سه سال پیش رئال را ترک کردم . سال بعدش هم در فینال چمپیونزلیگ در برنابئو حاضر بودم . "
آنها می خواهند تصویرشان را کمی عوض کنند . می خواهند تا 12 می که در فینال جام حذفی در برلین برابر بورسیا بازی می کنند ، کمی وجهه شان عوض شود . لام که از پیشکسوتانشان است می گوید :" کسی فکر نمی کند که بازی مشکلی داشته باشد . چیزی زیباتر از نیمه نهایی چمپیونزلیگ برابر رئال وجود دارد ؟ 180 دقیقه تا فینال فاصله داریم . " کروس که جوانرتر است می گوید :" باید به آنها احترام می گذاریم . " شواین اشتایگر می افزاید :" با ذهنیت بایرنی برابر آنها قرار می گیریم . هنوز خوب نشده ام اما این بازی ، بازی مرگ و زندگی است . "
فقط هاینکس آرام است :" آنها 107 گل زده اند و چهار امتیاز بالاتر از بارسلونا دارد ، یک ماشین هجومی هستند . "
کوئنت رائو فکیس می شود
مورینیو می خواهد پس از استراحت برابر اسپورتینگ ، مدافع محبوبش را در ترکیب قرار دهد . کوئنت رائو در پست دفاع چپ جای مارسلو را می گیرد . بازیکن پرتغالی در 57 درصد دقایق در چمپیونزلیگ حاضر بوده و بازیکن برزیلی 35 درصد . ژابی نیز پس از استراحت مقابل گیخون به ترکیب بر می گردد .
تنها تردید هاینکس نیز مربوط به استفاده یکی از میان کروس و شواین اشتایگر است . دومی هنوز مصدوم به نظر می رسد .
کارواریو و لاس مشکلی ندارن واسه بازی مصدومیتشون تموم شده
امکان داره هردو فیکس شن
کارواریو بااینکه در برنابئو هو شده امشب میتونه جبران کنه.
آربلوا این 2 بازی آخر عملکرد خوبی نداشته پس ممکنه کارواریو فیکس شه.
رئال بدون مصدومه خوشبختانه
خوشبختانه مصدوم ها برگشتن به خصوص کاروالیو امیدوارم بتونه بازی خوبی رو انجام بده اگه تو ترکیب باشه و ما رو از دست سوتی های که اربلوا میده خلاص کنه.
به امید برد در بازی امشب .هر چند مساوی با گل زده هم بد نیست.
نه بابا فقط برد.من به برد امیدوارم:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بی صبرانه منتظر بازیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره علی منم دل تو دلم نیست .
منم خیلی امیدوارم به برد ولی نمیشه فوتبال رو پیش بینی کرد هر اتفاقی ممکنه بیافته پس بد ترین حالتش میتونه مساوی با گل زده باشه.
سلام
امشب بازی رو رئال میبره اصلا شک نکنید رئال از خیلی نظر از بایرن سر تره،البته اگه امشب بد بازی نکنه رئال 100% برده
دوست عزیز خوش اومدیroz::roz::.امیدوارم پا قدمت خوب باشه:nishkhand::nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]