آقا سعید راست میگه امشب هم مثل قهرمانی های سه سال اخیر میشه خاطره و انشاالله روزی میرسه که قهرمان اروپا شدیم و یادی از این شب های تلخ می کنیم:flowerysmile:
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا سعید راست میگه امشب هم مثل قهرمانی های سه سال اخیر میشه خاطره و انشاالله روزی میرسه که قهرمان اروپا شدیم و یادی از این شب های تلخ می کنیم:flowerysmile:
خودتونو ناراحت نکنین قرار نبوده و نیست که همیشه ببریم و انتظار جام داشته باشیم .
چنین روزها و شبهایی هم وجود داره که چه حقمون بوده باشه و چه نه باید باخت رو تجربه کنیم
شب خوش :love:
من همیشه فوتبالو مثه زندگی دونستم زندگیم برد باخت داره مگه هر کس باخت بیاره تو زندگیش همه چی تموم میشه فوتبالم همیجوره امروز باختی فردا میبری قرار نیس که همه اش ما برنده باشیم
باید از شکستها نکته یاد گرفت
بعضیا با یه برد فکر میکنن همه چی تموم شده یا با یه برد
ولی امشب از این باخت من یه چیو یاد گرفتم
الان نمیگم بعدا بهتون میگم
بازم میگم اصلا ناراحت نباشین که هیچ اتفاقی نیفتاده
همیشه به این فکر کنین که امکان داشت از این اتفاق بدتر هم بیفته
حالا که خوبم بازی کردیم توپامون تو گل نرفت مبارکشون باشه
یه خورده حرفه ای باشین دوستان
دنیا به آخر نرسیده سال قبل ما قهرمان شدیم امسال یه تیم دیگه قرار نیست که همیشه ما قهرمان باشیم
mas:-تو همین چندتا کلمه رو بلدی : حذب باد ! :hehehe: :hehehe: :hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط RedHuman [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه تاپیک زدی هوا ورت داشته !!!!!! جمع کن تورو خدا !
حقیقتن بگم , اگه من یه روزی وارد یه جمعی بشم که کسی واسه حرفم تره هم خورد نکنه یا ارشی واسم قائل نباشه یا اونجارو واسه ی همیشه ترک میکنم یا رفتارم رو عوض میکنم !
سعی کن وقتی جایی تازه وارد میشی اَوَله کاری ارزش و شخصیت خودت رو پایین نیاری !
اگه میبینی همه مخالفتن پا فشاری نکن !
دوستان چه کردیت !!!!!!!!! تاپیکو ترکوندیت ! 2 ساعت نبودیم هاا (حالم بد بود ! توی ریکاوری به سر می بردم)
لا مصبا شما چطور هم اینجا پست میدادیت هم تاپیک همسایه رو میخوندیت ! تازه بعضیاتون که با پیام با هم درگیر بودیت !
روابط دیپلماتیکمون هم که نابود شد ! که جای شکر داره ! درست شدن روابط از اولم کار بی فایده ای بود !!
بی معرفتا جای ما رو هم تو دعوا ها خالی میکردیت heee::
هی . چی بگم ...
در روزی که همه ی تیم به جز والدز خوب بازی کردند ، شانس باهامون یار نبود ...
تو دو بازی 4 تا تیرک ...
بعضی ها میگن خاک تو سر مسی در حالی که تیم مورد علاقه شون رئاله ، باید بگم که آخه تو که از فوتبال چیزی نمیدونی ، الکی نیا سه کلمه بنویس یک خط شکلک بگذار ...
وقتی پا به توپ میشد 4 نفری میریختن سرش ولی با این حال یک پاس گل داد و 3-4 تا موقعیت آفرید حالا اگر پنالتی رو بگذاریم کنار ...
من میدونم اگر رئال بره فینال ، قهرمان میشه : نه بخاطر اینکه قوی تر از چلسیه ، به دلیل محرومان و مصدومان احتمالی چلسی - به خاطر اینکه همه تیما فقط جلوی بارسا شیرن جلو رئال گربه ...
جواب سوال خرید فصل :
1- نیمار یا آگرو در خط حمله
2- تیاگو سیلوا در خط دفاع
3- یک جایگزین مناسب برای و.ا.ل.د.ز
یک صحبت هم دارم درمورد والدز و کیتا:
آقای ویکتور والدز ، شما اگر خیر و صلاح باشگاه رو میخوای خودت بیا از این تیم برو ...
توجه کردی که تو یک هفته ، تو 3 بازی 5 تا گل خوردی ؟؟؟
توجه کردی یک نفره 4 تا جام امسالمون رو پروندی هوا ؟؟؟
مونده بازی با بیلبائو که اگر ببریم سوپر جام هم هست تازه اگر بریم سوپر جام هم داور نمیگذاره قهرمان شیم ...
ولی دوستان شما خودتونو ناراحت نکنید ، فصل بعد تلافی رو سرشون در میاریم
شرم بر این فوتبال...
اگر چیزی به نام اتوبوس نبود ، تیم ها چطور میتوانستند در برابر بارسا مقاومت كنند ؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بارسلونا 2 – ضد فوتبال 2بارسلونا 2 – اتوبوس 2بارسلونا 2 – شانس 2بارسلونا 2 – فوتبال كثیف 2بارسلونا 2 - ـــــــــــ 2بارسلونا 2 – چلسی 2 ؟؟؟!!!
تنها راه متوقف كردن بارسا ، ضد فوتبال است و بس.
بارسا همچنان زنده است
بارسا هرگز نخواهد مرد.... بارسا همچنان زنده است و همچنان مدّعی بهترین بودن درتاریخ ....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بارسا هرگز نخواهد مرد.... بارسا همچنان زنده است و همچنان مدّعی بهترین بودن درتاریخ ....به راستی كدام تیم در تاریخ فوتبال در هر بازی با اتوبوس مواجه میشد؟! كدام تیم درتاریخ فوتبال در هر بازی با ضد فوتبال مواجه میشد؟! كدام تیم در تاریخ فوتبال بیش از80% مالكیت توپ داشته؟! كدام تیم در تاریخ فوتبال به این زیبایی بازی كرده ؟! كدام تیم در تاریخ فوتبال درهر بازی بیش از 500 پاس ردّ و بدل كرده ؟! كدام تیم در تاریخ فوتبال بازیكنانی با این هماهنگی و هارمونی داشته؟! به راستی كدام تیم؟.........
mes que un club[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]