حتما مورینیو میخواد این بازی کار رو یه سره کنه چون اگه میخواست دفاعی کار کنه به جای مارسلو کونترائو رو میگذاشت.
نمایش نسخه قابل چاپ
حتما مورینیو میخواد این بازی کار رو یه سره کنه چون اگه میخواست دفاعی کار کنه به جای مارسلو کونترائو رو میگذاشت.
fake........................نقل قول:
نوشته اصلی توسط 002 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این ترکیب احتمالیه.ترکیب اصلی هنوز اعلام نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا ترکیب قطعی مشخص نیس
اما کونترائو هم میل به هجومش کم نیس و مزیت دیگش اینه که چند پستس
کلا انالیز نهایی و ترکیب فردا معلوم میشه
تیکه ها خوزه رو بخونید جالبه
مورینیو: آتش بازی هواداران بایرن؟ یوفا آتش نشان دارد
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، جو مونیخ برای بازی با رئال را آرام کرد ، جایی که رئال در دور رفت نیمه نهایی چمپیونزلیگ برابر بایرن در آن بازی خواهد کرد . " مسائل امنیتی به یوفا مربوط است و برای آتش ها مطمئنا آتش نشان های زیادی وجود خواهند داشت . ما باید بازی کنیم و وب و تیمش هم سوت می زنند . بایرن با قلبش بازی می کند اما آنها یک تیم فوتبال هستند . جدا از شوخی ، بازی بزرگی خواهد بود ، شاید کمی تاکتیکی تر از حد معمول باشد . "
در مورد داوری نیز کنایه ای به پنالتی که روی کوئنکا در بازی میان بارسا و لوانته گرفته شد زد :" وب داور بزرگی است و در این سطح تجربیات زیادی دارد . رئال مادرید حس خوبی نسبت به همه داوران دارد و به تصمیماتشان و انجام کارشان کمک می کند . تیم می داند که آنها می توانند اشتباه کنند و یک پنالتی سه امتیازی بگیرند . "
مورینیو در این باره که آیا شانس رئال بیشتر است یا نه شوخی کرد :" انگار نظر بقیه از نظر من مهمتر است چرا که برخی ها حرفهایشان را در این زمینه زده اند و شرایط مشخص است . هوئنس ، بکن باوئر ، رومنینگه ، کان و هیتسلفد گفتند رئال مادرید تیم بزرگی است و شانسش بیشتر است و خودشان را گربه سیاه خواندند . "
یک خبرنگار یادآوری کرد که رئال مادرید نه بار با مونیخ در بازیهای حذفی بازی کرده و 22 گل خورده و هیچ گاه در بازیهایش در مونیخ دروازه اش بسته نمانده است :" این آمار مفهومی ندارند . تاریخ ، بازی فردا را تعیین نمی کند . این یک بازی متفاوت است . "
در مورد فشار گفت :" نمی توانیم هیچ چیز به جز کوپا دل ریرا از دست بدهیم که مال خودمان بود و امسال به آن نمی رسیم . بهتر است که فراموش کنیم چطور فصل گذشته از تورنمنت جدا شدیم . چمپیونزلیگ انگار مال ما نیست و کسی چیزی که مال خودش نیست را از دست نمی دهد . "
در مورد ترکیب گفت :" تردیدی ندارم ، می دانم که چه کسی بازی می کند ، چه کسی روی نیمکت می نشیند و چه کسی به سکوها می رود . خوشم می آید که با دانستن این که چه کسی بازی می کند بخوابم اما گاهی تردیدهایی برایم به وجود می آید . در این بازی ، هیچ تردیدی برایم وجود ندارد . تصمیمم آسان بود و آرام هستم . "
مورینیو در مورد الزام قانونی برای شکستن سکوتش گفت :" بر اساس قوانین باید در چمپیونزلیگ صحبت کنم " و از بایرن تمجید کرد :" اگر تیمی به نیمه نهایی می رسد به این خاطر است که خوب است و مربی و بازیکنان خوبی دارد . بایرن یک تیم بزرگ و قدرتمند است . بهترین تمجیدی که می توان داشت ، شیوه کارش است . من بایرن را تحسین می کنم چرا که بازیکنان خاصی دارد که می توانند خیلی به تیم کمک کنند و یوپ هاینکس نیز در کنارشان است . در نیمه نهایی هستند و حق دارند که فکر کنند می توانند فینالیست باشند . "
در مورد تاثیرش روی تغییرات ساختاری در رئال مادرید گفت :" در باشگاه ، هیچ چیز به جز یک نکته را عوض نکرده ام . بازیکنان و من دو بار به نیمه نهایی چمپیونزلیگ رسیده اند ، کاری که قبلا نمی کردند . فردا تلاش می کنیم که یک مرحله جلوتر برویم . "
مورینیو در مورد شرایط لاس که اخیرا به ترکیه سفر کرده بود تا با فنرباغچه مذاکره کند گفت :" او را برای این فصل و فصل بعد دارم . برابر والنسیا در لیست قرار نگرفته بود ، راحت بود و می توانست هر کاری می خواهد بکند . مشکل من نیست که به پاریس یا ترکیه رفته است . مشکلم این بود که فردایش تمرین کند و کرد . "
در مورد رسیدن به رکورد 107 گل در لالیگا گفت :" سهم کوچکی از سوی مربی در این زمینه وجود دارد و بازکینان تلاش می کنند . طبیعی است که تیم بهتر از پارسال باشد و سال بعد بهتر شود . برابری کردن با یک رکورد زیباست و نشان یم دهد این تیم جاه طلب است و می خواهد خودش را نشان دهد . "
مورینیو اعلام کرد که مربیگری در آلمان در برنامه هایش نیست :" نمی توانم در کشوری کار کنم که زبانش را بلد نیستم و من المانی بلد نیستم . مربیگری در این جا برایم خیلی مشکل است . هر چند که رقابت را دوست دارم . "
خوزه دیوونتم به خدا :hehehe:
;[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوزه دهن سرویسه لامصبنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به قول مجتبی "خوزه دیونتم به خدا"
کنایه های اقای خاص به گواردیولا
مورینیو: آقای خوشاخلاق همان یک پنالتی ۳ امتیاز ارزش داشت
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید خطاب به گواردیولا گفت: آقای خوشاخلاق همان یک پنالتی ۳ امتیاز ارزش داشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا در آستانه بازی تیمش مقابل تیم فوتبال بایرنمونیخ آلمان خطاب به همتای خود در تیم فوتبال بارسلونا تصریح کرد: وقتی از گواردیولا پرسیدند که آیا پنالتی گرفته شده برای مسی درست بوده یا خیر با تاکید گفت که بله درست بوده و روی میز کوبید، در همان لحظه به یاد 5 جلسه محرومیت خود در یوفا و دو یا سه جلسه محرومیت خود در لالیگا افتادم و این که به هر حال گواردیولا حق دارد اینچنین دست به دامن یک پنالتی شود تا فاصله تیمش با ما همان 4 امتیاز بماند. او بهتر از همه می داند که فاصله 10 امتیازی ما چگونه به 4 رسید.
مورینیو ادامه داد: آقای خوشاخلاق همان یک پنالتی 3 امتیاز ارزش داشت و همین پنالتیها بودند که در لیگ قهرمانان اروپا ناعادلانه ما را محو کردند و شما را به اوج رساندند.
مورینیو درباره بازی با بایرن مونیخ نیز اظهار داشت: بایرن مونیخ تیم بزرگی است چون هر چهار تیم حاضر در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بزرگ هستند، ما محکوم به پیروزی هستیم و چارهای جز مقاومت مقابل این تیم بزرگ نداریم، بر روی کاغذ برتری فاحشی نسبت به حریف آلمانی نداریم اما در عمل اوضاع فرق خواهد کرد. کار گروهی در رئال مادرید حرف اول را میزند و به نامها متکی نیستیم.