یکهو بگو یک ترکیب دیگه ببندیم heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط 10messi2012 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
یکهو بگو یک ترکیب دیگه ببندیم heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط 10messi2012 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما که از اولم مثه قبل بودیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خودتونو محدود کردین نه مارو
هر وقت تیمتون برد اومدیم تبریک گفتیم اونم که انگار بدتون میاد دیگه نمیگیم_جنبه ام خوب چیزیه
ادم همه پلهای پشتو خراب نمیکنه راهی برای برگشت بزارین واسه خودتون
موفق باشین
خوبه مشکل رفع شد...
من که فکر میکنم دلیل باختمون تاکتیک نبود، انگیزه بود. ما توی این بازی امید و انگیزه نداشتیم، مسی که اصلا نخندید و تا 1 سال نمیخنده. حیف شد، ممکنه گومز آقای گل شه اینم یه ریسک، خب بالاخره ما خوب باختیم، یعنی باختن هم قواعدی داره که ما رعایت کردیم.
دی متئو هم یه چیزی مثل پپ هست، بازیکن چلسی که اومد و مارو برد... مربی خوبیه. آفرین بهش و حقشه ببره!
راستی اون شوت دروگبا چی بود از راه دور؟ عالی بود، یعنی فوق العاده بود ضربه اش. جوری کات داشت که یه ذره جلو بود والدز (مثل همیشه) باز خورده بودیم ولی چه فایده؟ بعدا خوردیم از تورس! این فرناندو تورس هم یبار گل میخواست بزنه افتاده به نیوکمپ!heee::
دوستان این اولین پیام من بعد از این شکست تلخ هست.
اول می خوام برد رو به چلسی تبریک بگم.
بعدش راجب به بازی هم یه صحبت هایی بکنم. اول اینکه گواردیولا یه مربی فوق العاده هست و به نظر من اخراجش کار درستی نیست و تنها یک عیب پیدا کرده که اونم باید سبک بازی بارسلونا رو یه تغیراتی بده آخه تیم با اینکه عقبه و داره شکست میخوره دوباره با همون شیوه و پاسکاری بازی می کتتد که فایده ی چندانی هم نداره چون تمام دنیا دستمون رو خونده و باید عوضش کنیم. دوم اینکه مسی به نظر من هیچ افتی نکرده و عالی بود چون در چند بازی اخیر گواردیولا تشخیص داد که در نقش بازی ساز ظاهر بشه نه در نقش یک مهاجم گلزن. این بازیکنای دیگه بودن که موقعیت رو از دست میدادن و لیونل فوق العاده بود و سوم اینکه والدس هم یه دروازه بان خوبه که تو این چند بازی اخیر که خیلی ازش انتقاد می کنند رو اشتباه مدافعان یا کمبود مدافعان در خط دفاع گل میخوره و به نظر من بیرون اومدن والدس از دروازه کار خوبی بود البته این وظیفه ی وزارت دفاع تیم هست که نزاره توپ این سمت بیاد.
به هر حال از باخت خیلی ناراحت شدم و نمیدونم جواب چندتا از بچه ها رو تو مدرسه چجوری بدم.
البته خودتون هم دیدین که ما شایسته قهرمانی هم در لالیگا و لیگ قهرمانان بودیم اما خودتون دیدید که چگونه حذف شدیم. به نظر تمام دوستان مسی امسال هم میتونه توپ طلا رو کسب کنه؟؟؟:mage mishe:
راستی داداش شهریار آواتار و امضات که رونالدو نشده!!!binam
شهادت حضرت زهرا هم خدمت تمام دوستان و مسلمانان تسلیت عرض می کنم بارسلونا هم در غم از دست دادن حضرت زهرا شریک شد.:gerye:
آقا من از الان یک چیزو بگم باخت امشب و من به گردن میگیرم!ترکیب خوبه مشکل اینه ک برای هر بازیکنی ی جانشین خوب باید داشته باشیم ن مثل الان ک همه تو زمین هسن ولی خسن.با تیگو سیلوا کاملا موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آندرادا ( دروازبان )نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها خرید برای ساله بعد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیل
نیمار
ببخشین شرمنده یهوی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تکرار نمیشه
ولی خوب اعصاب کی خورد نیس از بچه ها امشب(پاکش کردم ببخشین)
یه چی بگم
امشبم میشه یه خاطره
به نظر من بارسلونا در فصل نقل و انقالات باید گواردیولا رو حفظ کنه و نگاه کنه به ترکیب و ببینه چه بازیکنه های مهمی جایگزین کم دارن که به نظر من بارسا دو تا شوت زن حرفه ای می خواد و یک مهاجم خوب مثل آگرو یا نیمار
که این چیزهایی که گفتم بعیده روسل انجام بده:-ang
خب من دیگه مرخص بشم، بازی خوبی بود... از آقا سعید هم متاسفم جلوی دهنم رو بگیرم، برید اینجا و ببینید:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عمدی نبود این کار من و گفتم که قاط بزنم تمومه، خوبه حالا خوابم میاد وگرنه بدتر از این میشد! بازم عذر میخوام این توهین قابل بخشش نبود...
باختیم ولی حقمون باخت نبود واقعا نمیدونم این تیم چش شده