خوزه مانوئل و رویانیان در تمرین پرسپولیس حاضر شدند.
سرمربی جدید پرسپولیس به همراه محمد رویانیان در تمرین قرمزپوشان حضور پیدا کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوزه مانوئل سرمربی جدید پرسپولیس به همراه محمد رویانیان، مدیرعامل باشگاه دقایقی قبل در میان تشویق شدید هواداران در ورزشگاه درفشی فر حضور پیدا کردند.آنها ابتدا از امکانات درفشی فر دیدن کردند و سپس نظاره گر تمرین شدند.
کریمی: مشکلی برای تمدید قرارداد نبود/ امیدوارم سال خوبی با پرسپولیس داشته باشیم.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هیچ مشکل خاصی برای ثبت قراردادم نبود و خوشبختانه این اتفاق افتاد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی کریمی پس از ثبت قرارداد با پرسپولیس گفت: خوشحالم که یک سال دیگر در خدمت باشگاه بزرگ پرسپولیس و هواداران پرشورش این تیم هستم. مشکل خاصی برای تمدید قراردادم نبود و امروز هم بر خلاف شایعات امروز هم دیدید این اتفاق افتاد.وی افزود: امیدوارم که سال خوبی را با کادر جدید در پرسپولیس داشته باشم تا دل هواداران را شاد کنیم، خوشبختانه تیم خوبی داریم و من هم تمام تلاشم را میکنم تا باز هم جواب اعتماد مردم خودم را بدهم.
جلسه پروین، خوزه و رویانیان/ تشویق سرمربی پرتغالی در تمرین امروز.
تمرین امروز بعدازظهر پرسپولیس با حضور مانوئل خوزه، رویانیان و علی پروین برگزار شد.
مرین تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 18 بعدازظهر امروز در ورزشگاه درفشیفر دنبال شد. در این تمرین بازیکنان ابتدا بدنهای خود را گرم کردند و سپس به کار با توپ با توپهای هندبالی، شوت به دروازه و سانتر از جناحین و ضربه به گل پرداختند.
* حدود 250 هوادار در تمرین امروز حضور پیدا کردند. وقتی که از حضورشان در ورزشگاه جلوگیری به عمل آمد، علیه عاشوری شعارهایی سر داده و شمارش معکوس را برای خداحافظی او اعلام کردند اما بعد از گذشت ساعاتی از تمرین به داخل ورزشگاه آمدند.
* مانوئل خوزه به همراه محمد رویانیان پس از گذشت 25 دقیقه از تمرین در ورزشگاه درفشیفر حضور پیدا کرد. آنها ابتدا از قسمتهای مختلف ورزشگاه به صورت دقیق بازدید کردند و سپس در کنار زمین عملکرد قرمزپوشان را زیرنظر گرفتند.
در همین هنگام بود که علی پروین نیز در ورزشگاه حضور پیدا کرد. او ابتدا با ناراحتی هواداران که چرا اجازه نمیدهند به داخل ورزشگاه بیایند، مواجه شد ولی به آنها قول داد که این مشکل را به زودی حل میکند.
* پس از گذشت 40 دقیقه از تمرین جلسهای در کنار زمین میان رویانیان، خوزه و علی پروین انجام شد.
*یادداشتبرداریهای مانوئل در زمین در نوع خود جالب بود.
* خبرنگاران ابتدا در کانکس مخصوص خود نشسته بودند اما با حضور مانوئل بر روی سکوها منتقل شدند.
* مربی پرتغالی در حاشیه تمرین امروز به شدت تشویق شد.
*باقری در تمرین امروز در نقش یک دروازهبان به تمرین پرداخت.
* به غیر از مانوئل دو دستیار خارجی وی نیز در تمرین امروز حضور داشتند. قرار است به زودی دستیار دیگر سرمربی پرتغالی پرسپولیس به ایران بیاید.
* خوزه مانوئل بعد از 65 دقیقه و دیدار با بازیکنان ورزشگاه درفشیفر را ترک کرد. رویانیان نیز پس از 70 دقیقه از درفشی فر خارج شد.
* قرار است در جلسه امشب قرارداد مانوئل خوزه با باشگاه پرسپولیس رسما امضا شود و وی از فردا کار خود را با پرسپولیسیها آغاز کند.
* در پایان تمرین پرسپولیسیها در قالب دو تیم به فوتبال دستگرمی پرداختند.
عاشوری: بازیکنان فهمیدند اسمها بازی نمیکنند/ پشت در ماندن هواداران خواست من نبود.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ماندن هواداران امروز پشت در ورزشگاه خواسته من نبود.
محسن عاشوری پس از اتفاقات تمرین امروز اظهار داشت: ابتدا باید بگویم من در این مدت هر کاری را که انجام دادم به خاطر پرسپولیس و هوادارانش با همکارانم درباره آن مشورت کردم اما متأسفانه در این وسط شیطنتهایی هم بود.وی افزود: قبل از بازی دوستانه با صبا چندین نفر به من زنگ زدند و گفتند بازی کنسل شده این در شرایطی بود که این خبر اصلاً درست نبود و نمیدانم برخیها دنبال چه اهدافی بودند به نظر من بازیکنان پرسپولیس در بازی برابر صبا متوجه شدند که اسمها بازی نمیکنند و هر کسی که تلاش و زحمت بکشد مزد آن را خواهد گرفت.عاشوری ادامه داد: در بازی برابر صبا قرار بود هواداران داخل ورزشگاه نشوند اما با خواست پروین از طریق سرپرست تیم این اتفاق افتاد من هیچ وقت به هواداران بیاحترامی نمیکنم اما هواداران از لحاظ فنی داخل تیم نیستند که اطلاعات کامل داشته باشند. بازیکنان ما در شرایطی که تخلیه انرژی شدند در برابر صبا به میدان رفتند اما متأسفانه برخی از هواداران با تیکه به بازیکنان در تمرینات شینطت میکنند اگر من خواستم هواداران نباشند تأیید بازیکنان نیز پشت سر این موضوع بود تا به پرسپولیس کمک شود.عاشوری خاطرنشان کرد: من برنامههایم را تا اولین بازی لیگ برتر نوشتم و آن را به مسئولان باشگاه دادم من گفتم هر هفته دو بار هواداران بیایند و بازیکنان محبوب خود را ببینند اتفاقی بود که زمان دنیزلی هم افتاد اما آن وقت هیچکس حرفی نزد و الان خیلیها میگویند این تصمیم عاشوری حرف و حدیث روی آن زیاد است.وی در پایان خاطرنشان کرد: از فردا دیگر تصمیمگیرنده تیم کس دیگری است و حتی باید این را به هواداران بگویم که من به بازیکنان گفتهام که آنها حق دارند در جاروجنجال جذب بازیکنان پرسپولیس چهرههای محبوب خود را ببینند من امروز هم مانع حضور هواداران در ورزشگاه درفشیفر نشدم و فقط برنامههایم را به باشگاه دادم.
نشست خبري مانوئل خوزه به زمان دیگری موکول شد.
كنفرانس مطبوعاتي سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس که قرار بود امروز برگزار شود به زمان دیگری موکول شد.
مانوئل خوزه از صبح امروز(پنجشنبه) به صورت رسمی کارش را در پرسپولیس آغاز خواهد کرد.این مربی پرتغالی که با قراردادی یک ساله هدایت سرخپوشان را برعهده گرفته از ساعت 9:30 صبح امروز و همزمان با آغاز تمرین پرسپولیس در ورزشگاه درفشیفر کارش را در این تیم آغاز میکند.مسئولان این باشگاه قصد داشتند امروز نشست خبری خوزه را برگزار کنند اما در آخرین تصمیمگیری مقرر شد این مربی در حاشیه تمرین روز پنجشنبه پاسخگوی خبرنگاران باشد و نشست خبری وی در روز دیگری برگزار شود.
رویانیان: چون واقعیت را میگویم مرا میکوبند/ خوزه قرار است قهرمان بماند.
مدیرعامل پرسپولیس در جمع هواداران این تیم با بیان اینکه چون واقعیت را میگوید او را میکوبند گفت: راستش را میگویم حتی اگر این موضوع باعث شود بروم.
محمد رویانیان در حاشیه تمرین امروز پرسپولیس و در حالی که هواداران این تیم همچنان از بابت منع حضور در تمرینات گلایهمند هستند در جمع آنها حاضر شد و با تبریک عید بزرگ نیمه شعبان گفت:مربی جدیدی را آوردم که پیش از این 22 قهرمانی کسب کرده و قرار است باز هم قهرمانی آورده و قهرمان باقی بماند.وی ادامه داد: خیلی حرفها دارم. نمیدانم چرا آنهایی که دروغ میگویند را تأیید میکنند و کسانی که راست میگویند را میکوبند. خیلیها زمانی که قرارداد امضا میشود، ماشین و زمین و خانه به بازیکنان میدهند و کسی به آنها کاری ندارد اما من راستش را میگویم حتی اگر این موضوع باعث شود که بروم.رویانیان تأکید کرد: مشکلات زیادی برای ما ایجاد کردند و به این وسیله میخواهند پرسپولیس را بکوبند. یکی دیگر از مشکلات ما ورود هواداران به تمرینات است و این در حالی است که همسایهها از این موضوع ناراحتند و خیلیها مریض دارند. در فکر این هستم که هواداران بتوانند هفتهای دو روز سر تمرینات حاضر باشند. تا به حال هر کاری کردم به عشق آنها بوده است. من شغلهای دیگری داشتم و فقط به عشق هواداران به پرسپولیس آمدهام.وی با اشاره به اینکه قرار است کارتهای هواداری بین هواداران صادر شود تا بتوانند به راحتی در تمرینات حضور پیدا کنند افزود: همه از جمله من کریمی را دوست داریم اما باید همه بازیکنان را تشویق کنید .رویانیان تصریح کرد: دوست دارم هر روز شما را ببینم و جایتان روی سر من است اما باید همکاری کنید. در نهایت سرمربی تصمیم میگیرد که شما باشید یا نباشید. امروز هم تلاش میکنم در دقایق آخر تمرین، در کنار زمین حضور داشته باشید.رویانیان در پاسخ به سؤال یکی از هواداران پرسپولیس در خصوص محرومیت دو هفته ابتدایی این تیم از حضور تماشاگران در ورزشگاه گفت: یکی دیگر از مشکلات این است که باید از چند جبهه بجنگم.
پس از سوسا/ پرسپولیس دو بازیکن خارجی دیگر جذب خواهد کرد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از جذب دو بازیکن خارجی برای تیم فوتبال این باشگاه در پستهای دروازه بانی و خط میانی خبر داد.
تیم فوتبال پرسپولیس که خود را مهیای حضور در دوازدهمین دوره مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور میکند تا به امروز تنها یک بازیکن خارجی به نام "روبرتو سوسا" را به خدمت درآورده است.این بازیکن برزیلی توانایی بازی در خط میانی را دارد و برای رفع نقاط ضعف سرخپوشان در پست هافبک دفاعی به این تیم پیوسته است.با این وجود محمد رویانیان، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از تلاش این باشگاه برای جذب دو بازیکن خارجی دیگر خبر داد و گفت: ما برای رفع نقاط ضعف خود دو بازیکن جدید جذب خواهیم کرد. قطعا یکی از دو بازیکن دروازه بان خواهد بود و بازیکن دیگر به احتمال فراوان قابلیت بازی در پست هافبک دفاعی یا مدافع - هافبک چپ را خواهد داشت.پرسپولیس در پست هافبک دفاعی به غیر از روبرتو سوسا و سامان آقازمانی بازیکن دیگری ندارد و نیاز به جذب بازیکن جدید در این پست احساس میشود.در عین حال تیم پرسپولیس مهرداد پولادی را در اختیار دارد که توانایی بازی در پستهای هافبک دفاعی و مدافع - هافبک چپ را دارد که در صورت جذب بازیکن در یکی از این دو پست، جایگاه مهرداد پولادی در ترکیب سرخپوشان تغییر خواهد کرد.
رویانیان: نکونام را می خواهیم/ همه چیز "خودجوش" علیه ما است!
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از تمایلش برای جذب هافبک تیم ملی خبر داد و گفت: به مدیر برنامههای نکونام گفتم این بازیکن را میخواهم.
محمد رویانیان در حاشیه تمرین امروز در جمع خبرنگاران با تبریک سالروز ولادت منجی عالم بشریت گفت: خوشحالم که در نیمه شعبان سرمربی و کادر جدید کار خود را آغاز کردند و امیدوارم موفق باشند.وی در خصوص اتفاقات اخیر و این موضوع که پولهایی که میدهد از کجا میآید تاکید کرد: هرکس راست بگوید او را میکوبند اما اگر دروغ بگوییم و بگوییم پولی میدهیم که زیر سقف که هیچ؛ زیر زمین است، همه خوششان میآید. این چه دنیایی است؟ وقتی پشت پرده فوتبال را میگویی، میگویند چرا ریخت و پاش میکنی؟رویانیان عنوان کرد: من ریخت و پاش نمیکنم و هرچه که خرج کردم را رسما به وزارت ورزش و هر مرجعی که لازم باشد اعلام میکنم. حتی اگر بان کیمون دبیرکل سازمان ملل بخواهد؛ اعلام خواهم کرد. همین جا هم میگویم متوسط 100 میلیون بیشتر از سقف به بازیکنان پرداخت کردم اما آنها چرا به دروغ میگویند زیر سقف پول دادند؟ من که راست میگویم باید کتک بخورم؟مدیرعامل پرسپولیس با اشاره به اینکه آنها که رعایت نمیکنند و دروغ نمیگویند آدمهای خوبی هستند اما من بچه مسلمان که ظاهرم اعتقادی است را میکوبند یادآور شد: در 11 ماهی که به پرسپولیس آمدم دولت در مجموع 4.5 میلیارد به ما داده اما تیم رقیب من 7 میلیارد پول گرفته است. به تیم وابسته به صنعت هم اپن پول را میدهند. متأسفم برای فوتبالی که وقتی راست میگویی تو را می کوبند.وی در پاسخ به این سؤال که پول قرارداد خوزه از کجا آمده گفت: کدام مدیرعامل مبلغ قراردادش با مربی را اعلام میکند اما من میگویم این یک میلیون و 200 هزار دلار پول انتقال علیرضا حقیقی به روبین کازان است که آن را برای کادر فنی فصل جدید نگه داشتم.رویانیان اضافه کرد: من دلار را گران نخریدم. برادر عزیز که در روزنامه پرتیراژ هر دلار را ضرب در 1900 تومان میکنی، این را بدان که من هر دلار را 1200 تومان خریدم و یک سال نگه داشتم. ضمن اینکه این پول را تنها به سرمربی ندادیم و کل کادر فنی این مبلغ را گرفته است. این در حالی است که در برخی تیمها فقط به یک مربی این پول پرداخت میشود و کسی هم صدایش درنمیآید اما من که راست میگویم را زیر سؤال میبرند.رویانیان در ادامه در خصوص شرایط پرسپولیس گفت: بهترین بازیکن و مربی را آوردیم و به امید موفقیت تلاش میکنیم. مردم کارنامه این مربی را خواندهاند. خوزه 22 قهرمانی آورده و مربی موفقی است. وی در پاسخ به این سؤال که آیا این مربی پرتغالی قول قهرمانی داده یادآور شد: هیچکس قول قهرمانی نمیدهد.در ادامه یکی از خبرنگاران در خصوص پاداشی که قرار است برای قهرمان شدن پرسپولیس به این مربی پرداخت شود گفت: چه کسی این حرف را زده است؟ که این خبرنگار در پاسخ گفت روزنامهها و رویانیان با عصبانیت پاسخ داد آنها دروغ میگویند و تو هم دروغ میگویی. آیا میدانی سایر مربیان و بازیکنان چقر پول گرفتهاند؟ گر راست میگویی بگو کدام مربی و بازیکن چقدر پول گرفته است؟ چیزی که اعتقاد دارید بگویید نه آن چیزی که به آن فکر میکنید. من هر بازیکنی که گرفتم با مبلغ واقعیاش به وزارت ورزش اعلام کردم.خبرنگار دیگری در خصوص شفاف سازی باشگاه استقلال در مورد قرارداد با جواد نکونام از رویانیان سؤال کرد که وی در پاسخ گفت: در مورد استقلال حرف نمیزنم و درباره خودم حرف زدم. رویانیان ظاهر اسلامی دارد و راست میگوید و او را میکوبند اما سند دارم که بالای سقف پول میدهند. من راست میگویم و هزینه راستگفتنم را میدهم. ما هیچ هستیم و هیچ میمانیم. اصلا آبروی ما برود، مگر آبرو داریم؟ آبرو برای مردم است.مدیرعامل پرسپولیس در خصوص منع حضور هواداران در تمرینات اظهار داشت: خداوکیلی گناه میکنیم. مردم و همسایهها اذیت میشوند. نمیدانم چه کاری انجام دهم و فعلا در حال برنامه ریزی هستم.وی در خصوص لیدرهای پرسپولیس گفت: ما لیدر نداریم بلکه کمیته مشوقین را با حضور افراد متعهد درست کردیم. نمیدانم چرا یکسری افراد نوکر یکسری دیگر میشوند. آدم خوب نیست که نوکر بازیکن یا مربی شود. لیدر هم بنده خدا است.رویانیان افزود: به تیمم اعتقاد دارم اما افرادی باید با مجموعه همکاری کنند که با اخلاق باشند و در عین حال به کسی هم وابسته نشوند. اگر کسی پول گرفت و تشویق کرد این یعنی فساد. شما لیدر هستید اما مگر شخصیت ندارید؟ چرا باید طوری رفتار شود که یک مربی یا بازیکن بالاتر از ما قرار گیرد.مدیرعامل پرسپولیس در خصوص اتفاقاتی که منجر به عقد قرارداد با خوزه مانوئل شد گفت: نشستهای مختلف و حرفهای زیادی با خوزه زدم. اعتقادات و باورهایم را به او گفتم و انتظارات هواداران را به وی گوشزد کردم. او کاملا توجیه است. البته یکسری چیزها بین ما اختلاف بود که باعث شد زمان عقد قرارداد طول بکشد که این اختلافات امروز برطرف شدند. خوزه با تمام قوا میخواهد موفق شود. قول داده توانش را بگذارد و فقط از این موضوع ناراحت بود که چرا یک ماه به تمرینات دیر اضافه شده است.رویانیان در خصوص خریدهای جدید این تیم تصریح کرد: یک دروازهبان میخواهیم و یک بازیکن دیگر در پست هافبک یا دفاع چپ جذب خواهیم کرد.وی درباره آخرین وضعیت انتقال خلعتبری به پرسپولیس عنوان کرد: اولین کسی که با وی صحبت کرد من بودم. با خانواده و پدرش هم صحبت کردم. خلعتبری به ما قول داد و یک مبلغی را هم مشخص کرد اما در حال حاضر این مبلغ بیشتر شده ضمن اینکه استقلال و سپاهان هم او را میخواهند. البته خداوکیلی خانواده خلعتبری پرسپولیسی هستند.رویانیان در پاسخ به این سؤال که اگر استقلال موفق به جذب نکونام نشود آیا وی برای خرید او اقدام خواهد کرد گفت: نکونام بازیکن بین المللی است و نباید از او استفاده ابزاری و خرابش کرد. به مدیر برنامههایش در آلمان گفتم نکونام را میخواهم اما بدون حاشیه. البته خلعتبری را هم با شرایط خودم میخواهم همانطور که سایر بازیکنان را با شرایط خودم جذب کردم. وی ادامه داد: من گفتم بالای سقف به بازیکنان پول دادم و این مبلغ هم متوسط 100 میلیون بیشتر است چراکه بیشتر آنها ملی پوش هستند. ما شرکت دولتی هستیم و سازمان لیگ خصوصی. باید بدانیم دولتی، خصوصی و قانون چیست.رویانیان با انتقاد از قرعه کشی رقابتهای لیگ برتر گفت: در یک قرعه کشی کاملا اتفاقی و "خودجوش" مثل دو سه سال اخیر ما در ردیف آخر قرار گرفتیم و یک تیم دیگر رو آمد. مثل همیشه باید بیرون از خانه کار را شروع کنیم و در فصل گرما جای گرم برویم و در فصل سرما جای سرد.وی ادامه داد: به صورت "خودجوش" بازیکنان ما محروم میشوند. به صورت "خودجوش" سه امتیاز از ما کم میشود. خیلی "خودجوش" اولین بار داور بازی را قطع میکند و "خودجوش" خیلی اتفاقات میافتد. مسئولان فدراسیون ما را بزنید، ما در خدمت شما هستیم اما هواداران را نزنید و اجازه دهید تیمشان را تشویق کنند. همین جا هم از کمیته استیناف و غیره و ذلک خواهش میکنم به خاطر ایام مقدس نیمه شعبان بازیکنان ما را از تحریم خارج کنید.رویانیان در پایان گفت: اجازه ورود هواداران به تمرینات دست من نیست و سرمربی باید در این مورد اظهارنظر کند.
"خوزه" نفس بازیکنان پرسپولیس را گرفت/ نظارت خوزه و نقش کمرنگ عاشوی.
سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس در نخستین حضور رسمی خود تمرینات سنگین و پرفشار بدنسازی را برای بازیکنان این تیم در نظر گرفت که باعث به شماره افتادن نفس سرخپوشان شد.
نخستین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس با حضور سرمربی و کادر فنی جدید صبح امروز پنجشنبه در ورزشگاه شهید درفشیفر در شرایطی برگزار شد که محمد رویانیان مدیرعامل و برخی از مسئولان باشگاه نیز در این تمرین حضور داشتند.در ابتدای تمرین جلسهای با حضور رویانیان و "مانوئل خوزه" به همراه بازیکنان در رختکن این تیم برگزار شد و پس از معارفه رسمی کادر فنی جدید تمرینات زیر نظر دستیار خارجی مانوئل خوزه آغاز شد که اکثر دقایق این تمرین به کارهای بدنسازی اختصاص داشت.در بخش عمده تمرینات بدنسازی بازیکنان پرسپولیس به گروههای چهار نفره تقسیم شده بودند و ضمن کار با توپ، دویدن پرفشار را با دستورات کادر فنی پیگیری کردند که طولانی شدن این تمرین باعث شد فشار زیادی به بازیکنان پرسپولیس وارد شود و اکثر آنها از نظر بدنی دچار مشکل شوند.در ادامه تمرینات نیز، تمرینات هوازی در دستور کار سرخپوشان قرار گرفت تا از میزان بدنسازی سنگین امروز کمی کاستی شود.در دقایق پایانی این تمرین با وساطت خبرنگاران و موافقت رویانیان هوادارانی که از ساعات ابتدایی صبح پشت درهای بسته ورزشگاه حضور داشتند به داخل بیایند و بخشهای پایانی تمرین را از نزدیک تماشا کنند.خوزه از ساعت 8 صبح برای آماده کردن مقدمات تمرین در درفشیفر حاضر شد و بازیکنان نیز از ساعت 9 با حضور در این ورزشگاه آماده تمرین کردن بودند. سپس جلسه نیم ساعته ای در رختکن برگزار شد و بازیکنان برای کار آماده شدند.از ساعت 9:30 و پس از اینکه خوزه به مدت 5 دقیقه در وسط زمین با بازیکنان صحبت کرد کار این مربی رسما آغاز شد و پرسپولیسیها در دو گروه به مدت 15دقیقه به بازی آقاوسط مشغول شدند.در ادامه استارتهای کوتاه و بلند در دستور کار قرار گرفت و در مرحله بعدی بازیکنان به 5گروه چهارنفره تقسیم شده و به کار با توپ پرداختند.قسمت بعدی تمرین فوتبال رو در روی دونفره بود که در این قسمت دریبل زنی در دستور کار قرار گرفت و در ادامه سرخپوشان به انجام کارهای ترکیبی مشغول شدند.
ساعت 10:30 بازیکنان پرسپولیس به منظور ریکاوری کوتاه مدت راهی رختکن شده و پس از دقایقی مرحله دوم تمرینات آغاز کردند. بازیکنان به دو گروه تقسیم و در بین 6 دروازه کوچک به بازی فوتبال مشغول شدند.
ساعت 11:10 و پس از اینکه خوزه باز هم برای پرسپولیسی ها به صحبت کردن مشغول شد، بازیکنان با سرد کردن به کار خود پایان دادند.
* قبل از آغاز رسمی تمرین بازیکنان، کادر فنی و مدیریت کنار بنری که به منظور تبریک ایام نیمه شعبان در محل تمرین نصب شده بود عکس یادگاری گرفتند.
* در تمرین امروز پرسپولیس محسن عاشوری که در چند هفته اخیر به عنوان نفر اول کادر فنی، تمرینات را بر عهده داشت به عنوان یکی از اعضای کادر فنی بیشتر تماشا و یکی از دستیاران خوزه مانوئل نقش زیادی در تمرین امروز ایفا کرد. خوزه نیز با پوشیدن لباس ورزشی نظارت خاصی روی تمرینات داشت. ضمن اینکه نادر باقری و مرتضی کرمانی مقدم که در چند روز اخیر به تمرینات پرسپولیس اضافه شده بودند با آغاز کار خوزه مانوئل، امروز در محل تمرین نبودند.
* در حالی که قرار بود در پایان تمرین امروز، خوزه مانوئل در جمع خبرنگاران مصاحبه کند اما این اقدام صورت نگرفت و با اعلام روابط عمومی قرار شد وی روز شنبه در کنفرانس خبری، پاسخگوی اصحاب رسانه باشد.
* رویانیان پس از گفت و گو با خبرنگاران و زمانی که قصد داشت ورزشگاه درفشی فر را ترک کند پشت درهای ورزشگاه با هواداران عکس یادگاری گرفت.
نایب رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال: کی روش و مانوئل خوزه در زمان نامناسب انتقاد کردند.
با وجود پایان یافتن چهاردهمین دوره مسابقات جام ملت های اروپا (یورو 2012) حرف و حدیث ها در خصوص این مسابقات ادامه دارد.
نایب رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال در خصوص انتقاد کارلوس کی روش و مانوئل خوزه از تیم ملی فوتبال این کشور گفت: من معتقد نیستم که هدف این 2 نفر تخریب بوده باشد.آن ها تنها در زمان نامناسب انتقادات خود را مطرح کردند. درست مثل افرادی که تصمیم می گیرند بر خلاف جهت بزرگراه حرکت کنند.نایب رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال افزود: همه ما از اینکه انتقادات در زمان نامناسب از سوی افراد صالح انجام شود ناراحت می شویم، من فکر می کنم کی روش و مانوئل خوزه باید کمی بیشتر صبر می کردند چرا که در حساس ترین مقطع یورو زمان مناسبی برای انتقاد نبود.