به شرافتم قسم با صداقت اينارو ميگم
بارسلونا : تيمي با تاريخي غني و هواداراني پرشور و با غيرت.
تيمي كه سبك بي نظير بازيش يكي از بهترين هاي تاريخ هست و چند ساله توجه همه وفتبال دوستان رو به خاطر بازيش به خودش جلب كرده .
بارسا با بازيكنان با غيرت مثل ژاوي و پويول , تا آخرين لحظه و ثانيه تلاش كردند .
موفقيت هاي بيس شمار مسي در چند سال اخير , جامهاي پرشمار پپ با بارسا.
همه و همه بايد باعث بشه كه دوستان بارسايي كمتر از اين شكست ناراحت باشند ! بهتره بگم ناراحت نباشند ! اين شكست در مقابل موفقيت هاي بارسا هيچ حساب ميشه ! چرا اين همه خشونت؟! چه اتفاقي افتاده؟! بلاخره فوتبال همينه ديگه ! كافي بود شوت زيباي مسي جاي اينكه بخوره به تير ميرفت تو گل ! ولي گاهي اوقات شانس و چيزايي تو بازي دخيل هستند كه دست من و شما نيست دوستان.
مطمئنم هواداران بارسا تحت هيچ شرايطي پشت تيمشونو خالي نميكنن و سال بعد تيم بارسا يه بار ديگه مياد براي قهرماني در تمام جامها .
بلاخره بارسا هم اين اواخر مشكلاتي از قبيل خستگي و مصدوميت بازيكنانش داشت كه تاثير گذار بود.
مثل اينكه دوستان رئالي و بارسايي نتونستد بيشتر از چند روز دوستي رو حفظ كنند و اين واقعا جاي تاسف داره ! منم سعي ندارم دوباره خودمو پيش همه كوچيك كنم و خواهش كنم رئالي ها و بارسايي ها دوست باشند , ولي از همه خواهش ميكنم اگه دوست نيستيد خودتون كنترل كنيد و به هم توهين نكنيد. اين حداقل هست كه فكر نكنم كار سختي باشه . بازم هر جور كه دوست داريد عمل كنيد ! گفتني هارو گفتم ! روي حرفم با رئالي ها و بارسايي ها بود و با شخص خاصي نبودم !
من همچنان متعهد به قولم و حرفي كه زدم هستم ! به بارسا و بارسايي توهين نميكنم و دشمني ندارم و چيزي كه برام مهمتره دوستي هست. ديگه تصميم با شما .
موفق و باشيد