اقا پوریا ما داریم اینج پیاز پاک میکنیم چی داری میگی هرکی ببره به شما چه ربطی داره نکنه ما خرف مفت میزنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pouriaf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا پوریا ما داریم اینج پیاز پاک میکنیم چی داری میگی هرکی ببره به شما چه ربطی داره نکنه ما خرف مفت میزنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pouriaf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا پپ هیچ برنامه ای واسه باز کردن دفاع حریف نداشت و مثل بازی رفت بودیم . پاسهای بیهوده پشت محوطه که هیچ فایده ای واسمون نداشت و اون دفاع رو نمیتونستن باز کنن .
با اینکه خیلی خیلی خیلی مسی رو دوست دارم ولی انتظار چنین بازی رو ازش نداشتم و فکر نمیکردم انقد توپ لو بده . واقعا دو هفته بد رو سپری کردیم ولی چیزی از ارزش های تیم کم نشد چون ما بازی همیشگیمون رو انجام دادیم ولی متاسفانه دست پپ واسه مربی های دیگه که راه مورینیو رو دنبال میکنن رو شده و واقعا بازیکنا نمیدونستن چجوری به دروازه برسن و اینو هم فراموش کرده بودن که تو چنین موقعیت هایی بهترین کار سانتر یا شوت که با توجه به اینکه بارسا سرزن نداره باید شوت میزدن حتی اگه احتمال کمی واسه باز شدن دروازه میدادن . شوت زدن خیلی بهتر از اینه که همش پاس های کوتاه بین هم رد و بدل کنن و وقت بازی رو اون طوری که تیم حریف میخواد بکشن .
این بازی واسه من دقیقا مثل بازی با اینتر 2010 بود که از ذهنم بیرون نمیره . 10 نفره شدن تیم حریف و وقت کشی ها و زیر توپ زدن هاشون ولی دلم از این میسوزه که چرا مایی که حقمون بود که بریم بالا باید به این شکل حذف بشیم ولی چلسی با بازی کثیف خودشون برن فینال که من چشم آب نمیخوره بتونن قهرمان بشن چه به رئال بخورن و چه به بایرن .
داداش حرف تو کاملا درسته با کسی کل کل نداریم.چلسی هم نوش جونش به هرترتیبی بود صعود کرد ولی این بازی ها خوب بود تا ما یک عده رو تو سایت بشناسیم که چه شخصیتایی پشت اواتارشون مخفی کردن.ایشالله رئال هم بره فینال و قهرمان بشه هیچ ربطی به ما نداره.برای من به شخصه مهم این بود که دیدم یک عده به موقش چه طور رفتار میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب حالا که اینجوریه، من هم حرفی ندارم واسه اونا، بیایم مال خودمون رو انتقاد کنیم، واقعا این والدز باید بره، یا پپ یا ویکتور... فکر کرده مهاجمه، اون گل رو نخورده بودیم از رامیرس الان برده بودیم، مسی هم دو تا تیر زد یکی هم نتونست بزنه.
هنوزم ناراحتم از مسی، تا فردا ببینم چی میشه...
دادا شهریار هر کس مسول کارای حودشه ما بیابم خودمون باشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یادتون نره که بارسای هستین
ما از باخت هیچ تیمی خوشحال نمیشیم ما برد تیممون مارو خوشحال میکنه باختش ناراحت هر کس از باخت ما خوشحاله نشون از قدرت ماست
ما همه ناراحتیم اما فک نکنم مادرید هم به فینال برهنقل قول:
تبریک به هوادارای چلسی...
فوتبال همیشه اینطوره... یه تیم هیشوقت چن سال پشت سر هم نمی تونه مستقیم به راهش ادامه بده... همیشه یه جایی به خاطر یه مسائلی کم میاره... ولی هیشوقت این مسائل نباید باعث شه زحمات کل تیم و مربیا زیر سوال بره...
بارسا باخت اونم با بدشانسی...
ولی گواردیلای عزیز همیشه دوستت داریم... تو همیشه پسر نیک کاتالان بودی و هستی و خواهی بود...
این باخت هیشوقت از ارزشات و شخصیت محترمت کم نمی کنه... دوست داریم...
هــــــی بعد مدتها دست و پام به خاطر یه بازی حساس یخ کرد...!!!
بچه های طرفدار بارسا چیه چیزی شده چرا ناراحتین؟heee:: اتفاقی ک نیفتاده تیممون خوب بازی کرد ولی حذف شد دوس دارم ب افتخار بارسا همه بزنین لایکو(تشکر)
الان توی کل دنیا نمیخوام جای 2 نفر باشم:
1. گواردیولا که الان سکته رو زده
2. مسی که شب نمیخوابه
دلم براشون میسوزه... مخصوصا مسی، واقعا تیر ها ضد لئو بودن.
داداش گلم به ما چه مگه تیم شما فینال بازی میخواد بکنه اگه خیلی برات مهمه کی بره فینال برو وسط پرچمشو بگیر دستت البته تو تایپیک تیم محبوبت باید من یکی یکی به همه بگم باب به خدا خوب نیس این حرفا