اگه میخوان این جوری کنن ما هستیم واسه توهیننقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه میخوان این جوری کنن ما هستیم واسه توهیننقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دادا شهریار خواهش میکنم به خاطر من امشب اصلا پست نده خواهش میکنمنقل قول:
کسی تو تایپیک مادریدیا نره که عصبانی بشه
از همه خواهش میکنم
بچه ها با خودمون تعارف نداریم که قبول کنید تو 3نا بازی اخیر بدون شک لئو مسی بدترین بازیکن بارسا بود که از نظر من تو هر 3تا بازی باس تعویض میشد اصلا قصد پایین بردن ارزش کار مسی رو ندارم ولی انصافا تو این 3تا بازی فاجعه بود تاکیید میکنم فقط تو این 3تا بازی
موندم این تورس الان 2ساله پای چپو راستشو نمیشناسه چطوری امشب هوس گلزنی کرد
پیشاپیش لیگ قهرمانان و توپ طلای اروپارو به رئال و رونالدو تبریک میگم مسی با این 3تا بازی آخرش به نظر من توپ طلاشم از دست داد
داداش من مثل بعضی ها زیر قولم نمیزنم.تو مرامم نیست.یک عده قول میدن بعد میزنن زیرش ولی من اگه داداش رضا برای شرطمون انصراف از بارسایی بودنم رو هم بخواد بهش میدم ولی زیر قولم نمیزنم مثل یک عدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pouriaf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تقصیر من نیست.نقل قول:
حالا که هم رئالی ها می خوان هم بارسایی ها این روابط مثل قبل میشه البته این بار برای همیشه
در تاپیک حرف های خودمونی ممنوع.
با تشکر
حذفتون هم تسلیت می گم.
هر کس از طرفدارن بارسا به هر کی از هر جا تو هین کنه اول به من توهین کرده بچه ها ببینم چطور جنبه باخت دارین
ایشا الله که تو یورو 2012 اسپانیا نابود بشه این همه بازیکنای ما خودشونو واسه این مادریدی ها میکشن بعد بهشون توهین میشه
داش سعید از الان باهاتم تا وقتی تو نگی منم با کسی کل کل نمیکنم
میدونم توی دل همه ی ما باخت رئال هست! خدا کنه این بایرن ببره که شنبه باز پرچم بارسا رو رو زمین نبینم که قاط میزنم!
دوستان ول کنین این حرفا رو، بازی فردا رو بچسبید، رئال هم باید یه چند روزی خوش باشه!
راستی داور نگو عقاب بگو! همه چیو دید، من بهش احترام میکنم، بین بازی های امسال، عالی ترین داوری بود... آفرین:ghelyon:
کل کل با هیچکس ما نداریم اقا تیممون باخته دیگه چی باید بگیم حتما خوب نبودیم
به چلسیم تبریک میگیم هر کی لیاقت داره قهرمان میشه